ben evlendikten bir yıl sonra yendim.7 aylıkken jinekologa gittim ağlaya sızlaya çatala çıktım dr ir problemin olmadığını söyledi kendini psikolojik kasıyorsun dedi.bir cinsel terapiste git dedi ben de gitmedim.kendi kendime yendim burada en büyük destekçim eşimdi çok sabırlı ve anlayışlıydı.o duyguyu yenmenin mutluluğunu anlatamam geceleri uyuyamıyordum.hep internet başında araştırmalardaydım busiteyi de yendikten sonra buldum bilseydim belkide ddaha erken yenecektim.unutmayın kızlar herşey beyinde bitio isted,kten sonra oluo.iş olduktan sonra bu muydu diyorsunuz ben bunca zaman bunu mu dert ettim diyorsunuz.çok güzel bişey özelliklede eşinizi seviyorsanız herşeyin üstesinden gelirsiniz.
ben 11 ekim 2009 da evlendim severek evlendim 6 senelik biberaberlikten sonraaa evlendimm....ilk gece benimdeee kabus gibiydiii hayatta aklımın ucunaaa gelmicek şey başıma geldiiii....başıma gelmeden vajınusmus nedirr die bilmezdimmm vede bu kadar çok insanın bu durumu yaşadığını bilmezdimmm şimdi her evli çifte acaba bunlarda yaşadımı dieee bakıorummm......evliliğimin ilk haftası yanii pazar günüü jinekolaga gitttim bi durum olmadını gerekirse içki içmemi söledii...tabi biz bu aralarrr denemeler yapıoruzzz olmuooo......4 jınekolaga gittim 4 ü de artık bi sorun olmadını psikiyatriye gitmemi sölediğinde çaresizz gittim .....psikiyatri bana kadın vajınasını görsel resimlerle anlattıı kızlık zarı die birşey yoktur acı hissetmenin ve kanamanın tek sebebi bayanın kendini kasması vajınanın kendinii kapaması ve yandaki damarların ufaktan kanamasıdırr dediii...burdan bi bebek çok rahatlıkla bile çıkabilir vajına okadar esnektir dediii..... tedavi yöntemiii parmak egsersiziydi anlattıı tamam dedimmm ....eve geldim başladım ağlamaya ben parmağımı soksam o işi zaten yapardım dedimmm ..psikkiyatrideee unutttum.... ben başka arayışlar içerisine girdim tekrar....haydar dümenin reçetesimi dersin......uyusturucu spreylerrr kremlermi dersinizzz aklınıza ne gelirse artık hepsini denedikkkkk hatta en büyük hatam eve anestezici çağırıp bayıttırmak olduuuu evet bunu bile yaptım olmadıııı........artık yapacak birşeyim kalmadııı ve ben tekrar o psikologun yolunu tttuummm umutsuzca.....sölediklerine başladımmm bi parmağım girdiğinde başarmışcasınaaa sevindimm....sonra bu siteyi buldummm psikoloğu şutladımm tekrar:)))) burda konustuk dertleştik kimseye anlatamadıklarımızı anlattııp birbirimizee yardımcı oldukkk .....aynı egsersizleri burda arkadaşlar daha fazlasıyla anlattı yardımcı olduuu en önemlisi moral olduuu vee egsersizleri yaptım p....s geçtimm...p....sss yarısından fazlasını aldımdada hamile kaldımm.......benim için imkansızzdıııı artık hamilelikten bile umudumu kesmiştim çok şükür oda olduuu... 1.5 senem gittiii ömrümden ömür gitttiiii ama çok şükür bittii.... dicem odur kiiiii bu işin tek ve kesintisiz çözümüüü egsersizzzz...egsersiz yapanın bu işten kurtulamaması imkansızzz.......Rabbim her nerde bu sıkıntıyı yaşayan varsa tezzz zamanda kurtarsın inşallahhh.........
cilekli_seker kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Kızlar ben de başardım, başardım , başardım, yaptım... tekrar tekrar söylüyorum çünkü inanamıyorum ben ve şu an ağlıyorummm 10 gün önce eş parmağı yaptım, deneyemeden regl oldum.. bugün yapmak istedim çünkü yarın sabah erkenden memlekete gideceğiz, bu gerçekten el öpme olacak( annem biliyordu ve hatta yapabilmem için 3 gün oruç tutmuştu)...nerden başlasam bilmiyorum anlatmaya... Öncelikle allah hepinizden razı olsun ve tüm vajilerde başarsın, her şey gönlünüze göre olsun.reglim bitince gusül abdesti aldım ve bir şey dürttü beni en son ramazanda namaz kılmıştım temmuzdaki düğün günüm gecesi gibi 2 rekat namaz kılıp dua ettim.kendim ve herkes için ama herkes tanıdığım tanımadığım herkes ( sizler için de ettim).önce kas gevşetici yuttum, emla sürdüm, kayganlaştırı ile önce serçe parmağımı soktum, bunda ilk başta birazcık zorlanıyorum, sonra işaret parmağım, eş parmağı ve ilk defa iki parmak eş parmağı, bunu ilk kez yaptım.. böyle anlatıyorum ama inanın ben yaptıysam herkes yapar.ben oraya dokunsa kaskatı kesilen deli gibi ağlayan biriydim. 6. ayımda başardım. bunları yaparken ıkınmayı vajiyi gevşetmeyi de yapıyorum tabi..pe. s denemesinde sanırım venüstencim sen söyemiştin eşimin üstüne ters oturdum yani sırtım dönük olarak ıkınarak önce başını aldım ve yavaş yavaş hepsini. eşim girdi bebeğim hepsi girdi diyor, ben görüyorum AMA İNANAMIYORUM.inanmak içim biraz yukarı çıkıyorum iniyorum giriyor çıkıyor inanamıyorum.. hiç acımıyor ve daha da kalın biir şeyi alabilecek kadar geniş. ağlıyorum tekrar tekrar soruyorum eşime doğru kadınım oldun benim oldun diyor..eşimin yüzünü gözlerinin ışıltısını görmek için tekrar girmek istiyorum bu sefer yüzüm ona dönük olarak, çok daha kolay giriyor eşim içimde yavaşça gidiyor geliyor ama ben inanmıyorum hala ağlıyorum bu arada hiiç acı yok, çok rahat..eşim içimden çıkmadan beni yavaşça kaldırdı. aynaya doğru yürüdü bak içindeyim dedi, yatak ucuna yatırdı gitti geldi, yatağa yatırdı bu sefer üst pzisyonda gitti geldi ama yavaşça, dakikalarca içimde kaldı hiç çıkmasını istemedim buna inanmak istedim . 4 pozisonda yaptım ben inanamıyorum, en sonunda mutlulukla içime boşaldı.. bu muydu benim en büyük derdim bu kadar kolay mıydı bu göz yaşları hep mutluluktan.. ben artık küçük bir kız çocuğu değilim bir kadınım aşkımın kadını..ben hala ağlıyorum bu arada...temmuzda yapamadık ama tesadüf az önce aklıma geldi bugün bizim 1. nikah yıldönümümüz.6 aylık evliyim ama 11 aydır aynı evdeyiz eş durmuyla yanına atandım, düğün gecemize ise sakladım kendimi ve eşim beklemişti.....şu an vaji parmak egzersizi yaptığımdaki kadar hafif zonkluyor sadece..ama bu da çok güzel bir duygu. kırmızı gelmedi benden genişletmişim.. hepinizi çook seviyorum allah yuvanızda eşimnizle çook mutlu etsin sizi canım arkadaşlarım benim.. ben de bir halayla kapatayım, hem ağlarım hem halay çekerim
Harikasın!!!!!!!!!!
Darısı başımıza...
Eşinle kavga etmemeye calıs yine de..
Ne olsa bir ömür beraber olacaksınız..
Ben doktorun parayı ıade edememesıne anlam veremedım?
Yanı olmadı yuapamadık dedıgınde parayı ıade etmedı mı?
Merhaba, çocukluk yıllarımda tvde çok meşhur adam vardı, Haydar Dümen, vajinismus yani cinsel birleşme yaşayamayan çiftleri tedavi ediyormuş ozaman dedim ben de kesin yaşayamam, daha çocuktum...Eşimle 2 yıl önce severek evlendik.Düğünümüz başka ilde evimiz başka ilde olduğu için düğün gecesi eve sabaha karşı vardık o gece ve çok yorgunduk denemeden uyuduk ertesi gün balayına gitmek için hazırlandık ve o gece denedik olmadı gerildik tartıştık neredeyse balayını iptal edecektik sabaha karşı zaten uçağa yetişmek için yola çıkacaktık bide tartışınca hiç uyumadık.barıştık balayına gittik, o gece de denedik yine olmadı ertesi gün ben klasik pozisyonda durdum ama bacak açamadığım için sol bacağımı diğer bacağımın üzerine attım eşim orda azıcık başını değdirdi bi acı hissettim tekmeyi attım ve ittim=) balayı da öyle geçti geldik evimize hemen doğum evine gittim ve muayene olmaya çalıştım.Dr.a dedim olmadı o da sağolsun eliyle ayırarak zara baktı ve duruyor dedi istanbulda bi hastanede cinsel işlev bozuklukları kliniği söyledi oraya git dedi,tabi ben gitmedim aşarız dedik eşimle, buarada hep deniyoruz ve sonu hep kavga bikaç kez eşyamı topladım, boşanalım diye yalvardım eşime.Ben seni 5 dk.lık zevk için bırakmam dedi, ama ben bunu da hak etmiyordum çünkü her deneme başarısız geçince eşimi suçluyor ağır söylemlerde bulunuyor ve o geceyi kavga-boşanma kararı ile bitiriyordum.Adam artık kavga edicez diye denemeye bile yaklaşmıyordu ben buarada forumu da bulmuştum.Ama biraz okudukça aklım çıktı yerinden bu egzersizler bana göre değildi ben kan aldırma yada aşı yaptırmaktan bile acizdim.ve üye olmadım foruma ama üşenmeden baştan sona günlerce okudum o esnada gittik ayna ve bebe yağı aldık.Bundan sonrası benim çok bilmiş hallerime rağmen nekadr bilgisiz olduğumu gösterdi bana.foruma üye olmadan okuduklarımla ıkınınca oranın açılacağını öğrenmiştim.Ama ben aynada oraya bakmaya cesaret edemiyordum kırış kırış deri ve et parçaları midem bulanıyor başım dönüyordu o dış dudakları ayırıp bakmak değil onlara dokunmak bile beynimde acı hissi oluşturuyordu.ben 1 hafta aynada öyle böyle baktım deliği gördüm şok oldum çünkü ben eşime zaten daha yukarı ittirmesini söylüyordum penisini=)Ben orada deliği gördüm daha sonra az az dudaklarına da dokunabilmeyi başardım ama içim bir garip oluyordu yani acımasada kendimle savaşıyordum dokunma dokunma diye.Tabi tembellik ve moral bozukluğu da eklenince aynayı da attım bir kenara olur dedik, tabi bu esnada herkes bebek soruyor, korunuyoruz diyince nasıl korunuyorsunuz diyorlar birsürü yalan söylüyorum işte...Bu sorunumu kimseye diyemedim, en yakın dostuma bile..Tedavi için aradığım dr.lar ise uçuk rakamlardan bahsettiler o dönem düğün borcu ve geçim derken anca kredi çeker öderdik ama çok büyük rakamlardı ve milletin zevk için yaptığı şeye ben niye para verecektim, olur dedim.Enson üye oldum foruma ve destek istedim sağolsun kimsede esirgemedi desteğini ama ben çok salmıştım artık kendimi, eşimle saygısız laçka bir hale geldik, moralim altüst bebek de yok hayattan koptum aklımda hep intihar var, hep ölmek...ama ben ölmek için bile kıyamazdım kendime, okadar kendimi dinleyen biriydim nefret etmiştim bu hallerimden.Allaha yalvarıyordum ya beni kurtar ya al canımı diye=(sonra bu yıl tekrar yazmaya başladım foruma ve bukez gittil kulak çöpü streç folyo ve pasta mumu aldık.1 kulak çubuğunu folyoladım aynayı aldım karşıma artık orama dokunabiliyordum ve inanın çiş yerini ben bu yıl gördüm çünkü ilk defa okadar ayırabiliyordum artık dudaklarını ve acı yokmuş meğer acı beynimdeymiş.hep çişi de ilişkiye girdiğimiz yerden yapıyoruz sanıyordum.neyse, kulak çöpünü sokmak değil oraya yaklaştırdığım anda aklım yerinden fırlayacak gibi oldu sinirlendim ağladım firlattım çubuğu, ve eşime bağrındım yine bu işler bana göre deil yapamam ben diye,bu esnada bir kavgada adliyeye kadar gittik eşim ordan döndürdü beni.Sonra yakın zamanda nalet olsun parasına da dedik ve çok ünlü bir doktora gittim tedavi garantisi veriyordu havalara uça uça gittim veeee tam bir hüsranla döndüm(bu hikayem de ayrı bir koca hikaye)yıkılan hayallerim, giden param (güya para iadesi de garantiliydi başarısızlık halinde ama hiç başaramayan yokmuş) ve kırıntısı bile kalmayan umutlarım,altüst olmuştum ogün akşama kadar ağladım intihar etmeyi koydum kafaya eşim işe gidecek ve beni bırakıp zor gitti tüp yaptıralım diyip kandırdı ve vazgeçirdi beni o fikirden, birçok merkezle görüştüm tüp yaptıracaktık ama ogünü hiç unutmuyorum bir cumartesi akşamı survivor var ve ben sonkez dilatörümü sokmayı deneyeceğim(buarada 1.boyu gittiğim dr.dan ben getirdim, 2.boyuda yılın ilk aylarında başka bir dr.da tedavi olan brezee arkadaşım göndermişti sağolsun)ve uzandım yatağıma tv karşısında aynı dr.daki gibi şekilde dayadım oraya en küçük boyu ve survivor izlerken gıdım gıdım ilerledim yani azcık ittim his olunca durdum orada his gidince az daha ittim yine his olunca durdum derken biraz daha itince bi boşluğa girdi sanki=)yanıma ayna almıştım inanamadım şoka girdim acaba popomun arasına mı gitti diye baktım hayır içimdeydi,eşim inanmadı resim çekip gönderdim=) sonra kalktım yataktan koltuğa oturdum aynayı da karşıma koydum bakarak ileri geri yapmaya çalıştım bu esnada sıkıştım ve çişim geldi, ama dilatörü içimden çıkaramazdım bidaha sokamayacağımı düşünüyordum hatta hemen foruma yazmıştım içimdeyken uyusam bişey olurmu diye:)neyse ben çıkarmadan gittim elimle tutarak yani resmen elime işedim, sonra snowflaken arkadaşımın ısrarıyla bir büyüğü soktum ve inanamadım diğerini çıkarır çıkarmaz soktum ve beni hiç uğraştırmadan girmişti, eşim inanamıyordu eve sabah gelecekti ve o işte ben evde havalara uçtuk bitti bu iş diye.Tabi ben sabırsız, hemen penis denedim olmadı:)buarada belinaysu arkadaşım dr.da tedavi olan birinden 3.ve 4.boy dilatörlerini bana göndermesini sağladı(dilatörler gelince okadar büyük geldilerki gözüme başım dönmüştü)bu esnada ben de 1.ve 2. boyla çalıştım artık çok kolaydı, hemen 3.boyu dayadım oraya ama girmedi:)sonra regl oldum regl sonrası 1.ve 2.boy benim için varla yok arasıydı 3. boyda girdi saat 12yi geçmişti ve hemen snowflakene msj attım ve dedim ya çok sabırsız bir tipim ya hemen ya hiç mantığında 4.yani en büyük bayuda dayadım veee girdi saat gece 2,30...5 dk kımıldayamadım ve çıkarma hissi çimi kapladı(ama forumda okumuştum bir süre sonra geçiyormuş diye)dayandım o his geçince hemen kımıldayıp zealeaya yazdım=) o saatte ben gibi online o da hep:))ondan sonra penis denemesinde koltuktaki duruşum eşime uygun olmadı o 1 hafta ya denemelerde olmadı kavga ettik yada denemekten kaçtı kavga ettik:) hatta birinde evi terkedecektim egzersizi bıraktım bukez diye yeminler ettim ama tabi caymadım:)saolsun zealeada beni çok dinledi o dönemimde.veee 2 akşam önce yine egzersizimde daha önce aynada farkettiğim bir şekil vardı popoyu kaldırınca ıkınmadanda vaji deliği açıktı 2akşam önce koltukta denedim ve dilatör kaydı gitti dedim pozisyonu buldum, ve dünakşam direk yatakta klasik pozsyonda uzandım ama ayaklarım popoma olabildiğince yakın çekmişken popomu bacaklarımdan güç alarak havaya kaldırdım ve eşime dedimki sen itme ben rahat hissettikçe popoyu kaldırarak alıcam içime,veeee finalll allahım girdi sonra yavaşça popoyu yatağa koydum bukadar mı kolay olur bumuymuş benim hayatımı her anımı zehir etti bana, hep dediniz penis aparatlardan daha kolay diye hiç inanamadım buna ama dilatörümde daha his varken penis ondan 3 cm kalın olmasına rağmen hiç hissetmedim.Şükürler olsun.Yazım çok uzun oldufarkındayım oyüzden egzersiz pozisyonumu bu hikayeme eklemicem dahada uzamasın yazım ama ayrıca isteyenlere tarif ederim herzaman.Benim gibi bacak açma sorunu yaşayanlara yardımcı olabileceğime inanıyorum.Kimse vajinismuslu kalmasın ben çok çektim kimse çekmesin nolur benim gibi kaydolmadan takip edipte zamanınızdan hayatınızdan çalmayın, off çokuzun oldu yazım şimdi baştan okumaya ben de üşendim unuttuğum birşey varmı kontrol edemicem, Allahım ne üşengecim ben yaaa=))))
Ama aşıpta burayı bırakmayan meleklerden tekrar tekrar allah razı olsun bu başarı bizim değil sizindir...
Aaaa bide sakin kafayla yazayımda bişey unutmayım dedim en önemli şeyi unutmuşum ben geçen temmuz ayında zarımı aldırdım, çünkü orası kanayacak fikri bile benim oraya dokunmama engel teşkil ediyordu,dr.baktı elle dudakları ayırarak saat 5 yönünden yırtılmış dedi(muhtemelen balayında eşimin tekmeyi yediğindeki acım oydu)normal kalınlıkta ama rahatla diye alalım dedi gazlı bezden penis yapıcam onu kendin çıkar ve algıla dedi, anestezi altında uygun bir ücrete gazlı bezi soktu,sonra ben onu çıkaracaktım sözde ama ne mümkün gazlı bez kaymadı ağladım zırladım beni bayıltın çıkarın die dr geldi bi asıldı aniden ben popoyu öyle sıktımki popo havaya kalktı düşünün:) dr sık senin canın acır dedi acı yoktu ama o gazlı bezin çıkışını birebir hissettim ve hemen kalkıp dr peşinden koştum sanki azönce içinden koca bez çıkan ben değildim dr dedi ben senle uğraşamam:) sonra döndüm baktım çıkan gazlı beze kocamandıbenim ilk kocamdı kızlar bu bir çözüm değil hatta o zar incecik ve ortası açık bir yapı kasılma olmayınca kanama bile olmaz normalde ama benim dilatörlerle rahat çalışabilmemde faydası oldumu?oldu kan fikri yoktu beynimde tek faydası bu oldu, ben çok zor biriyim ve bu operasyonu yaptırdığıma pişman değilim
Tebrik ederim canim kurtulduk cok sukur.
yazinin son paragrafini okurken cok guldum harika anlatmissin. gazli bez ilk kocamdi lafina bittimmm. benim ilk kocamda kulak cubugu :)
Harikasın!!!!!!!!!!
Darısı başımıza...
Eşinle kavga etmemeye calıs yine de..
Ne olsa bir ömür beraber olacaksınız..
Ben doktorun parayı ıade edememesıne anlam veremedım?
Yanı olmadı yuapamadık dedıgınde parayı ıade etmedı mı?
artık bu konu yüzünden kavgamız olmaz heralde azönce dışarı çıktım yanına uğradım adamı bi başka gördüm yani=)
valla iade garanti diyor ama tamam bana bir vakit ayırıyor normal muayene ücreti zaten 250 tl imiş bana da toplamda 15 dk anca ayırmıştır yani 500 kesebilirdi hakkıdır vakit ayırdı derdim ama daha fazla para kesti ohh 1 günde kısa günün karı mantığı güttü oyüzden helal etmiyorum hala daha ödüyoruz, zaten akıllılar parayıilk gün alıyorlar ben de onlar istemeden vermedim en son vermeyi planlıyordum ama istediler mecbur verdim sonrada ne keserse boyun eğdim mecbur o hezeyan içinde de çok kesmişsiniz diyemedim o an umutlarım ön sıradaydı çünkü, benim geçmiş yazılarıma bakınca en çok dr. dr. diye tutturanda benim:) ama bundan sonra bu hatayı kimsenin yapmasına izin vermem:)))
arkadaşlar bende ilk önce sorunumun vajinusmus olduğunu itiraf ettim kendime ve internetten bir kilinik buldum. adı hera klinik. ankara'da. telefonla görüştüğümde 3 günde biter demişti doktor. ben inanamıyorum tabi çünkü biz 8 aydır başaramamıştık. vajinusmus bence kesinlikte psikoloğa giderek tedavi edilmez. evet bitti ve doktorun dediği gibi sadece 3 günde. sonra ilk denememizde başardık. 3 günlük bir şey için bu kadar sıkıntı çekmeye gerek yokmuş tabi kendi başına başarabilen arkadaşlar gerçekten takdir edilecek insanlar. bence bu çoğu kişinin sorunu kimse vücudunu tanımıyor. onun için aklı almıyor. nasıl oluyor da küçücük yere girer diye. ama inanın içerisi oda gibi. fiyatı da o kadar uçuklatan cinsten değildi. 2500-5000 arası vajinusmusun şiddetine bağlı olarak değişiyormuş. benimki 3500'e halloldu. tavsiye ediyorum. kesin çözüm.
canım bende ankarada bi psikoloğa gittim ama olmadı hera klinikte nasıl bir tedavi uyguladılar bana anlatırsan sevinirim bende 4 yıldır evliyim gitmediğim psikolog kalmadı artık umudumu yitirdim verilen ödevlerden parmak egzersiziniyapamadım en son gittiğim psikologum iyiydi beni hayata bagladı ama bu problemim geçmedi nolur kısa zamanda bana acıkla cok sıkıldım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?