şuanda Yazımı okuyan kişi ya vajilidir, ya atlatmıştır yada bu konunu ne olduğunu bilmeyen biridir.9 aylık evliyim.uzun bi zaman değimli.9 ay boyunca insan hiç bi şeyden tat almazmı?yaptığı hiç bişeyden mutlu olmazmı.
etrafa sahte gülücükler dağıtırmı.vee en kötüsü hemen her günü ağlamakla geçermi.benim geçti.Rabbim bana zor bir imtihan verdi.ama çok şükür derdi verip dermansız bırakmadı.gelelim hikayeme.malum düğün oldu ama biz bi faaliyette bulunamadık.yorgunuz gerginiz gibi laflarla kendimizi avuttuk.günler geçtiti.eşim sürekli ‘alışacaksın eminim.her daim yanındayım’ deyip beni rahatlatmaya çalıştı.aradan bi ay geçti.netten araştırma yapmaya başladım. ‘vajinismus’lu bayanın taşıdığı bütün özellikleri taşıyordum.
inanmadım tabi.değilimdir dedim.sonra güzel topiğimizi buldum.bir iki okudum.kendi kendime dedimki bu kızlar çıldırmış olmalı.
parmakmış,aparatmış bana göre şeyler değil.bunun başka bi yolu olmalıydı.araştırmalarıma devam ettim .bi kaç doktor araştırdım. ‘parmak yok aparat yok diyorlardı’.işte bu ya dedim doktorun yazısını okuduktan sonra bana göre kızlar gerçekten çıldırmıştı.(kesinleştirdim)sonra başka bi doktorun apartla yaptırdığını öğrendim.vee ücretleri merak ettim.nasıl olsa doktorla çözülecek bi işti. en ucuzu 2000 sonra
4000falan filan.aslında durumumuz çok şükür ii ama eşim nedense vajili olduğumu kabullenemedi. herneyse.bikaç ayda öyle geçti.ne bekliyorsam git topiğe al malzemelerini paşalar gibi yap egerzersizini.yazık değimli kadınlığına kocana.ama her denememizde itiraf ediyorum kalbim çarpıyor boğulacak gibi oluyordum.nedense ölecmişim gibi hissediyordum.ne kadar saçma değimli.sinir krizleri falan.offf hatırladıkça ağlayasım geliyo.vajiyii en kötü haline kadar yaşadım anlayacağınız.aradan 3ay geçti ve ben tıpış tıpış ‘bu kızlar çıldırmış olmalı topiğine’
gittim.o dönem yazdı tabi kimsecikler yok.millet izinde tatilde falan.topikte olan arkadaşlar çok şükürki çok samimi davranıp :13:destek oldular .zannetmeyin hemen başladım egzersize.ne zor kadınmışım ben ya bir ayda anca kulak çubuğunu elime aldım.günlerce ben ona o bana baktı.vee kulak çubuğuyla ilk buluşma anı:18: artık biz kankaydık ve muhteşem ikiliydikdizlerde titreme,mide bulantısı,baş dönmesi gibi haller. korkmayın bişeycik olmuyor.kulak çubuğundan ölmedim yani.sonra yavaş yavaş bir peçete kalınlaştırarak ilerledim.anamm içerisi boşlukta boşlık ilerliyorda ilerliyor.tabi bu süreçtede bi gün deniyorsun oluryor.bi gün sonra deniyorsun olmuyo oflayıp pofluyorsun
.ben başaramicam olmuyoo diyorsun.topiğe gelip destek alıyorsun bi azimle tekrar egezersize
dönüyorsun.enson kurban bayramında 13cm de aldım dedim tmm oldu artık bitti.ama maalesef eşim yanaşmadı.bi türlü.aramıza değişik bi soğukluk girdi.eğer denemiş olsaydık eminim bir ay önce sinde yenerdim. denemek nasip olmadı.(bu zorlu süreçte belianyım ve albuneam beni yalnız bırakmadılar.çok tşk erdim kızlar size.Rabbim kat kat karşılığını versin inş)takii düne kadar.güzel bi sabah kahvaltısından sonra eşimle çıkıp dolaştık.sonra eve dmndük anlayacağınız kafa çok rahattı artık hazırdım.kızların tavsiyesi üzerine aparatı 20 dk bekletim çıkarıp tekrar 20dk bekletim denedim.çok şükürki oldu.bişey olmadı.kendimi kasmadım.kafam dolu değildi.artık eşim için değil kendim için kadınlığımı ispatlamak için yaptım.hiç bişey bizden önemli değil.bu vajide kafamızada kurduğumuz kuramacadan başka bişey değil bizim diğer kadınlardan hiçbir eksiğimiz yok çok şükür.öyle kırmızı falanda gelmedi acıma zaten hiç yook.ölmedimde.yani.boşyere kaç ay ne beklediysem.yazık günlerimize.çok uzattım kusura bakmayın ama napayım.olsun okadar değimli.vajili kızlar düne kadar bende vajiliydim bitti.sizde yapabilirsiniz.egzersize hemen başlayın.umutsuzluk yokk.bomboş bi yer iki oda bi salon dermişimmmm.umutsuzluğa kapılınca hemen topiğe gelip rahatlayın.
veeeeeeeee bitiriyorum topik ahalisi benim hikayem burada biter.çokkk teşekkür ederim hepinize
.gidip bide 4000liramı heba edecektim(.
pışıkkkk anneniz güzelmi
).sizi çok seviyorum.burayı bulduran Rabbimi daha çok seviyor………..çokkk şükürrrrr