Slm arkadaşlar sizi görünce bende çok mutlu oldum tam bir senelik evliyim eşimle bir türlü birlikte olamadık başta hiç bişey anlamadim bi gün olur elbet dedik ve hep erteledik çok büyük ağrılar hissediyordum esim çok anlayışliydi sonra birdenbire esim çok değişti herseye kavga eder olduk ztn annesi benden nefret ediyordu esimde bütün bunların üzerine ek annesini dinlemeye başladı bi gün adet gecikti meğer denemeler sırasında nasıl olduysa hamile kalmışım çok mutlu oldum 9 ay iğrenç bi hamilelik geçirdim sürekli kavgalar evi terkettim anneme geldim esim bunu umursamaz bile neyse bi kaç ay snra baristik esim artık benden çok uzaktı beni öpüyordu bile vajinismus olduğum için normal doğum yapamadım çünkü Dr elle muayenesine bile izin vermedim neyse sezaryanla doğurdum çok tatli bi oğlum oldu esim beni ve bebegimi on Günlükler bıraktı gitti bidaha arayip sorma di ona göre normal doğum yapmamistim ve ben anne olamadım ve hiç bi zmn bu sorunu yenemicektim şimdi iki ay oldu esim ve annesi ankarada benim evimdeler beni ve çocuğumu arayip soruyorlar bile uzulmekten sütü kesildi şimdi bu soruna bi çözüm bulmam lazım yoksa dağılma üzere olan evliligim kısa bi sürede enkaz olacak lütfen yardım edin