Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Slm arkadaşlar sizi görünce bende çok mutlu oldum tam bir senelik evliyim eşimle bir türlü birlikte olamadık başta hiç bişey anlamadim bi gün olur elbet dedik ve hep erteledik çok büyük ağrılar hissediyordum esim çok anlayışliydi sonra birdenbire esim çok değişti herseye kavga eder olduk ztn annesi benden nefret ediyordu esimde bütün bunların üzerine ek annesini dinlemeye başladı bi gün adet gecikti meğer denemeler sırasında nasıl olduysa hamile kalmışım çok mutlu oldum 9 ay iğrenç bi hamilelik geçirdim sürekli kavgalar evi terkettim anneme geldim esim bunu umursamaz bile neyse bi kaç ay snra baristik esim artık benden çok uzaktı beni öpüyordu bile vajinismus olduğum için normal doğum yapamadım çünkü Dr elle muayenesine bile izin vermedim neyse sezaryanla doğurdum çok tatli bi oğlum oldu esim beni ve bebegimi on Günlükler bıraktı gitti bidaha arayip sorma di ona göre normal doğum yapmamistim ve ben anne olamadım ve hiç bi zmn bu sorunu yenemicektim şimdi iki ay oldu esim ve annesi ankarada benim evimdeler beni ve çocuğumu arayip soruyorlar bile uzulmekten sütü kesildi şimdi bu soruna bi çözüm bulmam lazım yoksa dağılma üzere olan evliligim kısa bi sürede enkaz olacak lütfen yardım edin

Slm arkadaşlar sizi görünce bende çok mutlu oldum tam bir senelik evliyim eşimle bir türlü birlikte olamadık başta hiç bişey anlamadim bi gün olur elbet dedik ve hep erteledik çok büyük ağrılar hissediyordum esim çok anlayışliydi sonra birdenbire esim çok değişti herseye kavga eder olduk ztn annesi benden nefret ediyordu esimde bütün bunların üzerine ek annesini dinlemeye başladı bi gün adet gecikti meğer denemeler sırasında nasıl olduysa hamile kalmışım çok mutlu oldum 9 ay iğrenç bi hamilelik geçirdim sürekli kavgalar evi terkettim anneme geldim esim bunu umursamaz bile neyse bi kaç ay snra baristik esim artık benden çok uzaktı beni öpüyordu bile vajinismus olduğum için normal doğum yapamadım çünkü Dr elle muayenesine bile izin vermedim neyse sezaryanla doğurdum çok tatli bi oğlum oldu esim beni ve bebegimi on Günlükler bıraktı gitti bidaha arayip sorma di ona göre normal doğum yapmamistim ve ben anne olamadım ve hiç bi zmn bu sorunu yenemicektim şimdi iki ay oldu esim ve annesi ankarada benim evimdeler beni ve çocuğumu arayip soruyorlar bile uzulmekten sütü kesildi şimdi bu soruna bi çözüm bulmam lazım yoksa dağılma üzere olan evliligim kısa bi sürede enkaz olacak lütfen yardım edin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.251269/ buraya gel sana yardim edebilirler.

Canim denemelerle mi hamile kaldın oda farklı bi imtihan bende parmak egzersizi yapıyorum herşey tamam ama denemeye gelince olmuyor iki parmak bile yaptım sen sanada allah kolaylik versin

2parmak egzersizine ne zaman geçmeli 1haftadır tek parmak yapıyorum tamamını alabiliyorum . 2parmağa ne zaman geçmeliyimm

Hemen gecmelisin canim kayganlastirici kullan bende iki parmaktayim üç parmak bile yapıyorum ama gel gorki denemede başarılı olamadı m ama inş olucak

Temmuzda Istanbula gidip Saygin beyde tedavi oldum. Dokunamazken icime penis buyuklugunde bisey alabiliyorum artik, resmen inanilmaz. Kendi ufak tefek teknik hatalarim yuzunden biraz daha evde dene dedi aparatlarla, daha sonra kendine guvendiginde esinle dene dedi. Su an kendime guveniyoruuum ve denicem..

Merhabalar ben 2 aydir evliyim,ve vajinusmusu dun yendim kendi basima ve bu siteninde yardimi oldu,sizin yazinizi okudum bana ozelden yazarsaniz size yapdiklarimi bire bir anlata bilirim,insallah sizde kurtulursunuz bunu sadece yasayan bilir,Allah kimseye gostermesin
özelden nasıl yazılıyor bilmiyorum ne olur yazımı okuduysanız bana yardım edin??

herkese merhaba. eşimle 5.5 yıl görüştükten sonra evlendik.zorlu birçok aşamadan geçtik kayinvalidem beni hiç istemedı. Düğüne giden süreçte her şey çok sıkıntılı geçti. evlenince her şey harika olur diye bekliyordum bu sorunun adını bile bilmiyordum. ama şimdi 1 yıla yakındır bu sorunla.boğuşuyorum. her gün sosyal medyada arkadaşlarımın ya hamilelik fotolarını ya da bebekleriyle olan fotolarını görüyorum dayanacak gücüm kalmadı. bir ara düzeldim eşim parmak egzersizi yapti tam olacak derken bu sefer de esimde sertlesme sorunu oldu.ikimiz de artık cinsellikten soğuduk. 2 misin de ilk deneyimi bu arada.eşim çok acemilik yaşıyor. lütfen bu sorunu yenerler yardım etsin.ıkınma olayını anlamdım?? o zaman penis çıkmaz mı?

Merhaba arkadaşlar, 8 aylık evliyim. Vajinismus sorunuyla karşı karşıyayım, iki kitap aldım kendi kendime sorunu halledebilmek için, birisi Cem Keçenin Vajinismusun Üstesinden Gelmek adlı kitabı, diğeri ise Aytekin Şahan'ın 10 Adımla Vajinismusa Son adlı kitabı. Cem Keçenin kitabını okudum fakat hep parmak egzersizlerinden bahsettiği için bir türlü cesaret edip yapamadım ve çok fazla gereksiz bilgi dolu gibi geldi bana kitap. Daha sonra ise Aytekin Şahanın kitabını okumaya başladım, daha kısa ve sorun odaklı, kitapta aşamalı olarak aparatlarla kendi kendine tedaviden bahsediyor, ilk aşaması ise pamuklu çöpü içine alabilmek. Ancak ben ona dahi cesaret edemedim, iki gün önce kendimi rahatlatarak derin nefes alarak döndürerek çöpü içime almaya çalıştım, yarısına kadar ittirdim fakat ter bastı devam edemedim. Nasıl bir pozisyonda durmalıyım ve pamuk çöpü aşamasını geçince kendi kendime aparatları nasıl hazırlayabilirim. Mumdan aparatlar yapanlar var sanırım fakat çapını filan nasıl ölçüyorsunuz ve boyu kaç cm olmalı? Ve ayrıca yapamıyorum pamuk çöpünü bile alamadım çok korkuyorum hep acıyacak korkusu oluyor, lütfen yarım edin. Artık bu hafta bu sorunu yenmek istiyorum.

Egzersize ilk adım olarak kulak çöpünü denemeye çalıştım, yarısına kadar içime alabiliyorum fakat diğer yarısını ittiremiyorum, gitmiyor, sorun şu ki ne zaman pamuklu çöpü içime almaya çalışsam idrara çıkma hissi doğuyor, bu neden oluyor neyi yanlış yapıyorum, bu sebepten ittiremiyorum da. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ve yardımcı olabilir mi?

mrhb.ben burayi uzun zamndr takip edip okuyorum.baktim okumakta vajiyi yememicm üye oldum.bende eşimle sewerek ewlendm.2yildir vajiyi yenemedim.herzamn allahima dua ediyorum.ama her gecen gun eşim benden uzaklasiyo.artik beni sewmiyor.önemsemiyor.bugun ölsem gram üzülmez.kurtuldum diye sewinir diye düşunuyorum.ne olur bana yardim edin kizlar.bu eksiklikten yoruldum artik.seks olmayinca ewlilik bitiyor.ben eski sewdigim adami geri istiyorum bunun icin szlerin yardimi istiyorum...

kızlarrrr ben de sayfaya yeni katıldımmmmmmmm... bu durumu henuz 1 saat önce yendimmmmmm :) inanın ki belki hiçbiriniz benım kadar hassas olamazdınız :) ben vajınamı yıllardır sanki yasak bölge olrak hıssedıyodu m:) değil bir parmak sokma falan dokunamıodum bıle. ama ınanın bu sadece ıstemekle oluyo. pskolojım bozulmştu. butun evli çiftlere acaba bunlar da öylemı dıe bakıodum. artık olacak dedım. tek parmakla başladım. derken 2 parmak... ve en son 3 parmaga başladım. Allah razı olsun doktor sitesinde kadın doğum uzmanı yeşim erçok denen bır doktor var durumu ona anlattım. eğer 3 parmagın gırdıyse buna emın ol yeterlı kayganlık saglaandıgı takdırde rahatlıkla penısı de içine alırsın demıstı. bu söz bende oyle bır ozguven oluşturdukı. sonucta bıde bu işin uzmanı. tamamen guvendım. ama yne de bı kaç aparat kullanıyım oyle yapayım dedım.. ama aparata yıne de ınanmıodum açıkçası:) penıs olacak ama aparat sert cısım oldugu ıcın penıse gore çok daha korkum vardı. amaaaaa bıgun en azından öylesıne bı denıyeyım derken yemınle ben bıle anlamadım kendılıgınden 9 cmlık aparat cuk dıyeiçeri kaydı :):):) doktor hanıma ogün daha da hak verdım. ve bugun nişanlımla tamamen ilişkiye gırebıldık.... ya bıde hazıranda düğünüm var ve benım pskolojım zaten alt üst bu da ekstra bı sorundu :):):) neysekı oldu. istediğiniz zaman yardmcı olablrm... kesınlkle ıstemekle alakalıııııııııııı buna emın oldum :)

mrhb.ben burayi uzun zamndr takip edip okuyorum.baktim okumakta vajiyi yememicm üye oldum.bende eşimle sewerek ewlendm.2yildir vajiyi yenemedim.herzamn allahima dua ediyorum.ama her gecen gun eşim benden uzaklasiyo.artik beni sewmiyor.önemsemiyor.bugun ölsem gram üzülmez.kurtuldum diye sewinir diye düşunuyorum.ne olur bana yardim edin kizlar.bu eksiklikten yoruldum artik.seks olmayinca ewlilik bitiyor.ben eski sewdigim adami geri istiyorum bunun icin szlerin yardimi istiyorum...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rimizle-vajinismusu-yenelim.251269/page-21365
Canım bu topiğe gel herkes yardımcı olur sana burası pek aktif değil.

Merhaba ben de 2009 martta evlendim ve iki sene bu sorunu yaşadım malesef.

2011'in şubatında bu sorunu aştım çok şükür

Belki aynı şeyleri yazacağım ama . benim de bu sorunu yaşayacağım aklıma gelmezdi evlendiğimde.
ama cinsellikte bu ilişki konusuna hep korkarak bakmıştım kulak dolması laflar zamanında beni ne kadar çok etkilemiş bunu yaşayarak anladım.

6 ay kadar vajinismus olduğunu anlayamadım yaşadığım bu sorunun. ne yalan söylim hocalara falan gittim büyümü bu ne neden olmuyor diye.

kadın hastalıkları doktoruna gittim bana alttan baktı herşey normal dedi sorunumun psikolojik olduğunu bile söylemedi jel verdi gönderdi jel işe yaramadı tabi ben ki zaten en ileri derece vajiydim tamamen kapanıyordu hiç alamıyordum içime.

Allahtan bir nöbetçi doktor bu işin psikolojik olduğunu bana söyledi bakırköyde ilgileniyorlar dedi ve gidenlerin çoğu başarı elde ettiğini söyledi. bende tabi hemen başvurdum iki ay sonraya gün aldım gittim bana vajinamı tanıttı :) hiç tanışmıyormuşuz meğerse :)

kızlığı anlattı meğer yanlış biliyormuşum herşeyi. kızlığın kenarda ince bir yapı olduğunu ilişkiye engel olmadığını anlattı. bozulup kan gelme olayları abartma olduğunu söyledi . sadece sivilcen nasıl patlar onun gibi dedi zaten oda kasılmaktan olur dedi normalde oda olmazmış. oranın esnek bi yapı olduğunu falan filan o gün tanıdım vajinamı aynayla inceledim

bana hergün dokun alış oraya dokunmaya dedi. ve ben bakamıyor dokunamıyordum dokundukça baktıkça normal bi yer olduğunu algıladım . sonra gittiğimde parmak egzersizi verdi ama ben duyar duymaz irkildim ve yapmak istemedim yapamadım daha doğrusu hiç cesaret edemedim o kadar korkaktım ki. sadece bir boğum alabiliyordum zorla.. bu siteyi buldum o sırada yapanları gördüm okudum ama ben hala yapamam bunu dedim inanamadım

çözümü başka yerlerde aradım (buda bana vakit kaybına neden oldu ) hipnoterapi ye gittim fayda alamadım. sonra dönüp dolaşıp bu siteye geldim tekrar okudum okudum .

ve sonra dedim ki burdaki insanlar hemen hemen benim yaşadıklarımı yaşamışlar ben neden yapamayım dedim ve başladım egzersize..

En büyük gereklilik cesaretmiş meğer birde inanç gerisi kolaymış..

ben ki hayatta yapamam dediğim parmak egzersizlerini iki buçuk haftada tamamladım. çok şükür rabbime.

ilk denemem de olmadı ama yılmadım ertesi gün gene denedim üstüne gittim
kulak çubuğunu streçledim ve onunla denedim ilk olduğunu görünce inanılmazdı benim için ..

ve o gün inandım bu iş olacak dedim ve devam ettim bir hafta bir parmak bir haftada iki parmak çalıştım hergün bir saate yakın yaptım .

ve sonunda inanamadım o kadar kolay oldu ki dediğim 'bumuydu yani' oldu. ..

birde egzersizlerimi yapmadan önce her zaman gözlerimi kapatıp düşündüm çok kolay bir şekilde yapabileceğimi beynime inandırmaya çalıştım bunun çok faydalı olduğunu düşünüyorum çünkü zaten sorunumuz beynimizle beynimizdeki yanlış düşünceleri düzeltmemiz gerekiyordu .

En önemlisi de burada ki arkadaşlarımdan aldığım destek bana güç verdi

Beni egzersize iten en büyük gerçekte buradan aldığım destek ve okuduklarımdı..

Rabbim herkesi kurtarsın.. Bende anladım ki bu işin en kalıcı ve kesin çözümü parmak egzersizi.. hiç yapamıyorum deyiip vakit kaybetmeyin benim iki senem kayıp oldu yapamıyacağımı sanırdım.. ama oluyormuş demekki sadece cesaretinizi toplayın ve inanın.

selam kızlar. İki gundur takip ediyorum burayi. Az once uye oldum. Nasil kullaniliyor bu site, onu bile bilmiyorum :) ebet hepiniz gibi vajinismusum ben de. Benimki biraz farkli. O kadar cektim ki bu konu yuzunden artik utanacak sıkılacak bi tarafi kalmadi. 1 ay sonra dugunum var. İki senedir birlikteyiz. İlk farkettigimde arastirmistim. Yine burda birinin yorumunu gormustum. Kimdi bilmiyorum Allah ondan razi olsun. Parmak egzersizi demisti. O ne be dedim. Ben aynayada bile bakamiyorum ki. Ama denedim oldu. Vakum gibi icine cekiyor :) cok cahildim bu cinsel konularda. Delik oldugunu bile bilmiyordum. Aynada tiksine tiksine tanidim kendimi. İki senedir baya ilerlettim. Beni yargilamayin nisanliyim suan diye. Nisanlim da biliyor bu sorunu. Bikac kere denedik olmadi. Dugune kadar egzersiz yapicam. Aparat yapiyorum yazildigi gibi. Bugun neredeyse p. boyutunda bi aparat yaptim. İlk basta hic girmedi, biraz ittim acıyarakta olsa ucu girdi. Ama tansiyonum dustu galiba. Midem bulandi basim döndü biraktim. Parmakta sorun yok. Hatta iki parmak rahat giriyor. Ama cok minyon yapiliyim. Hatta ayaklarim 33 numara gerisini siz dusunun. Vajinin dar oldugunu dusunmeye basladim. Darsa bile egzersizlerle acabilecegimi dusunuyorum. Evlenene kadar bu sorun hallolsun istiyorum. Yoksa nisanlima bu eziyeti cektirmemin bi anlami yok :KK43: yardimlarinizi tecrubelerinizi paylasin lutfen :KK43: nasil yorum yapiliyor bilmiyorum umarim dogru yapmisimdir :)

X