Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zor biliyorum ama gerçekten sakin ol kimisi ilk üstte çok rahat yapıyo ama ben eşime bırakmıştım hakimiyeti ben sadece dur ilerle falan dedim gerçekten yapmisin bişey kalmamış duvar falan yok ne olur zaman kaybetmeYok valla cnm adet araya girmisti yeni denedik iste yariya kadar giriyo parmak cok iyi yapiyorum hic bisi anlamadim yine binlerce sukrediyorum ama yani diyorum ne fark ediyo esim dun gece dedi baya iyi ama hepsi girmiyo onerecegin bisi varm farkli bi bisi belki
Benim sorunum devam ediyor 11 aylık evliyim 8 aydır tedavi oluyorum ama takılı kaldım egzersizde ilerleyemiyorummerhaba kizlar,
ben iki hafta önce buraya yardim istemek icin yazmistim, sagolsun Mltmft , cvn ve ftre arkadaslarim bana özelden yazip destek oldular. onlara sorsak bisey yapmadik diyorlar ama inanin bu isin en agir en zorlayici olan tarafiymis tek basina kimseyle konusup paylasmadan destek almadan cabalamak. onlar bu isi basarmamda en büyük adimlari atmama vesile oldular. ömür boyu dualarimda olacaklar
ben dün itibariyle yendim insallah bu korkuyu cok sükür. korku diyorum , cünkü anladim ki icimde ne kadar korku yok desemde korkuyormusum. ve korkacak bisey yokmus meger..
simdi bana destek olan arkadaslarim gibi ben de destek olmak icin hazirim. bu sorunu yasayan arkadaslarima elimden gelen destegi vermeye hazirim . insallah kimsenin böyle bir sorunu kalmaz ...
sevgiyle kalin