Ne guzel cok sevindim sizin adiniza bn 3bucuk yillik evliyim herkesin cocuk diye baskı kurmasindan bıktım ki artik bnde bi bebegim olsun istiyorum ama once tam anlamiyla eş olmak tabiMerhabalar.bu sayfada bunu paylaşmayı yani "vajinismusu yendim"demeyi hayal edip dururdum.ve çok şükür o günler de geldi.burdaki arkadaşların sorunlarını okudukça aynısını yaşadığım için beni anlatıyomuş gibi geldi.6 aylık evliyim.ama evliliğim ilk 2 ayı kabus gibi geçti vajinismus yüzünden.sürekli denemeye çalıştıkça başarısız olunca eşim de ben de umudumuzu yitirmiştik.eşim anlayışlıydı ama bi süre sonra o da bunaldı ve cinsellikten soğuduğunu söyledi.her günüm ağlamakla geçiyordu.geceleri uyuyamaz gündüzleri de elim bişey tutmaz olmuştu.psikiyatriye gittim ömce.doktora anlattım vajinismus dedi ve beni başka doktorlara yönlendirdi.hastaneden çıkıp eve gelene kadar ağladım.çünkü doktorda kliniklerde bu işi yapmak istemiyordum ki zaten eşimi de ikna etmek zor olurdu.oturdum internetten araştırdım.parmak egzersizleri falan var.ben vajinama dokunamazken parmağımı nasıl sokayım diye düşünyodum.çok çok dua ettim ağlaya ağlaya kuran okudum.bi gün tekrar parmagımı denerken girdiğini farkettim.dünyalar benim olmuştu.sonra bir hafta devam ettim ve çok kolay parmağımı sokabilyodum ve eşimin de parmagını denemesini istedim onu da başardım ama ilişkiye parmaktan sonra girelim dedim ama bu kez yine başarılı olamauınca hüsrana uğradım.jel, vazelin bi çok şey denemiştim.ama zeytinyağı denememiştim.bi gün zeytnyağını kendi vajinama ve eşimin penisine sürdüm ve birazcık da olsa kasılmayla başardım.ve şunu da belirtmek isterim.pozisyon çok önemli.ilişkiesnasında penis biraz girince dümdüz ilerlerse canınız acıyo ama içeri girince aşağı doğru gidcek ve de kadın poposunu o esnada biraz kaldırması gerek.bu şekilde çok kolay oldu arkadaşlar.önce parmak denemesi en az bir hafta sürekli parmağı dene.sonra zeytibyağı ve de ilişki esnasında penis birazcık içeri girince aşağı doğru gitmeli kadın da popoyu hafif kaldırmalı.Allah herkese şifa versin inş.çok çok zor bi süreçti.ama şimdi bskınca çok kolay ve de psikolojik yüzde 99
Lutfen anlatin nasil oldu bize ısik olur insallahKızlar merhaba vajinismusu yendim ve hamileyim şoktayımmmm
Canim o bi yere dayanıyor dediğin yerde esin dik girdiği için canin yaniyo popoya egilimli giriş yapacak ve giriş yaparken sen derin nefes al ve verirken ikin vajin açılacak yapamayinca moral bozma tekrar dene bol şansNe guzel cok sevindim sizin adiniza bn 3bucuk yillik evliyim herkesin cocuk diye baskı kurmasindan bıktım ki artik bnde bi bebegim olsun istiyorum ama once tam anlamiyla eş olmak tabi
Birakin egzersizi dokunamiyorum bile ben iliski sirasinda ucu giriyor bi yere dayaniyor o anda kitliyorum kendimi ve istesemde rahatlatamiyorum ne olur yardim edin...
Ne guzel cok sevindim sizin adiniza ben 3bucuk yillik evliyim esimi birak bende sikildim artik bu durumdan ama ben egzersiz yapamiyorum birak egzersizi dokunamiyorum bile yanliz ben p...s ucu icime aliyorum bi duvar oraya dayaninca korkul kasiyorum kendimi bana tavsiyeleriniz varmi acabaKızlar Merhaba Çok Ama çok mutluyum. Rabbime binlerce kez şükürler olsun olduuuuu!!!!!!. Sevinçten ağladım resmen ya!!!nerden başlayacağımi bilemiyorum bu siteyi 1 ay önce kesfettim ama 1 haftdir takip ediyorum. Çünkü vajinsmus olan tüm kızlar gibi bende sürekli çözüm yollarını erteliyordum!!!! Forumda okumuştum vajiniSmus erteleme hastalığı yazmıştı biri gerçekten öyleymiş. Şu an hem yazıyorum hem aglyorum sevinçten. Çünkü yaparsam ilk buraya yazacağım demiştim . neyse hikayem şu. 20 aylık evliyim 1.5 yıldan fazla Yani. Eşimi ile çok çok severek evlendik. Ve evlilik öncesinde 1 yıl arkadaşlık 1 yıl da nişanlılıgmiz vardı yani ben eşimi yaklaşık 3 4 yıldir tanıyorum ve dünya iyisi biridir çok şükür. Ama evlendiğim günden bugüne kadar hayatımin en stresli en sıkıntılı dönemini yaşadım.. Eşim ile artık evde iki arkadaş gibi olduk ve eşim ile her deneme sonrasında olmamasından dolayı tartışma, ardından sabaha kadar benim aglama nöbetlerim. Berbat zamanlardi ve bu gece itibarı ile inşallah bitti. üstüne birde zaman geçince çevrenin annem de dahil çocuk beklemesi! herşey çok zordu benim için. Ki üniversite okumuş biri olarak vajinismusu duymuştum ve birçok belirtisi bende vardı ama düşünmek dahi istemiyordum ve korktuğum başma geldi. Öncelikle değil ilişki eşimin bana dokunması ile ilk gece çığlık çığlıga kalmıştım nefesim kesilmişti. Ve asla olmayacaktı çünkü orası kapalı gibiydi ve müthiş bir agri vardı. Ben üstüne gitmek yerine hep kactm hep bahane buldum yok oram dar yok zarim kalın hepsi kaçmak içindi. Ve nice bahaneler doktora bile daha 1 ay önce gittim doktor fizyolojik hiç bir sıkıntım olmadığıni vaji olduğumu söyledi ve ben yine olayın üstüne gitmem gerekirken kaçtım ama sonra bu siteyi buldum 1 hafta önce de tamamen buraya yoğunlaştım hemen hemen her sayfayı okudum ve şunu öğrendim evet bu tamamen benlik 3 4 5 bin tl para da doktora veremem öyle bir durumum şu an yok. Yapacağım başka yolu yok. Ve ben egzersizlere başladım inanin oluyor ve bu gece denedik bol kayganlastrici ve tek bir damla acı yok onca zaman çektiklerime yandım. öyle ki eşim oldu dedi ben inanmıyordum ama ben olacak oradan çocuk çıkıyor ve esnek hep telkin de bulundum kendimi ve kasmadm. Bitti. Darısı diğer arkadaşların başına inanin boşuna bekliyorsun sakin erteleme otur egzersizlerini düzenli yap . benim'gibi bir yaptı ise herkes yapar . mutlu akşamlar
Merhaba bende 3bucuk yıllık evliyim dediğiniz doktora bnde gittim hatta muayenehanesinde birlesme oldu ama eve geldik tik yok !!Merhaba, çocukluk yıllarımda tvde çok meşhur adam vardı, Haydar Dümen, vajinismus yani cinsel birleşme yaşayamayan çiftleri tedavi ediyormuş ozaman dedim ben de kesin yaşayamam, daha çocuktum...Eşimle 2 yıl önce severek evlendik.Düğünümüz başka ilde evimiz başka ilde olduğu için düğün gecesi eve sabaha karşı vardık o gece ve çok yorgunduk denemeden uyuduk ertesi gün balayına gitmek için hazırlandık ve o gece denedik olmadı gerildik tartıştık neredeyse balayını iptal edecektik sabaha karşı zaten uçağa yetişmek için yola çıkacaktık bide tartışınca hiç uyumadık.barıştık balayına gittik, o gece de denedik yine olmadı ertesi gün ben klasik pozisyonda durdum ama bacak açamadığım için sol bacağımı diğer bacağımın üzerine attım eşim orda azıcık başını değdirdi bi acı hissettim tekmeyi attım ve ittim=) balayı da öyle geçti geldik evimize hemen doğum evine gittim ve muayene olmaya çalıştım.Dr.a dedim olmadı o da sağolsun eliyle ayırarak zara baktı ve duruyor dedi istanbulda bi hastanede cinsel işlev bozuklukları kliniği söyledi oraya git dedi,tabi ben gitmedim aşarız dedik eşimle, buarada hep deniyoruz ve sonu hep kavga bikaç kez eşyamı topladım, boşanalım diye yalvardım eşime.Ben seni 5 dk.lık zevk için bırakmam dedi, ama ben bunu da hak etmiyordum çünkü her deneme başarısız geçince eşimi suçluyor ağır söylemlerde bulunuyor ve o geceyi kavga-boşanma kararı ile bitiriyordum.Adam artık kavga edicez diye denemeye bile yaklaşmıyordu ben buarada forumu da bulmuştum.Ama biraz okudukça aklım çıktı yerinden bu egzersizler bana göre değildi ben kan aldırma yada aşı yaptırmaktan bile acizdim.ve üye olmadım foruma ama üşenmeden baştan sona günlerce okudum o esnada gittik ayna ve bebe yağı aldık.Bundan sonrası benim çok bilmiş hallerime rağmen nekadr bilgisiz olduğumu gösterdi bana.foruma üye olmadan okuduklarımla ıkınınca oranın açılacağını öğrenmiştim.Ama ben aynada oraya bakmaya cesaret edemiyordum kırış kırış deri ve et parçaları midem bulanıyor başım dönüyordu o dış dudakları ayırıp bakmak değil onlara dokunmak bile beynimde acı hissi oluşturuyordu.ben 1 hafta aynada öyle böyle baktım deliği gördüm şok oldum çünkü ben eşime zaten daha yukarı ittirmesini söylüyordum penisini=)Ben orada deliği gördüm daha sonra az az dudaklarına da dokunabilmeyi başardım ama içim bir garip oluyordu yani acımasada kendimle savaşıyordum dokunma dokunma diye.Tabi tembellik ve moral bozukluğu da eklenince aynayı da attım bir kenara olur dedik, tabi bu esnada herkes bebek soruyor, korunuyoruz diyince nasıl korunuyorsunuz diyorlar birsürü yalan söylüyorum işte...Bu sorunumu kimseye diyemedim, en yakın dostuma bile..Tedavi için aradığım dr.lar ise uçuk rakamlardan bahsettiler o dönem düğün borcu ve geçim derken anca kredi çeker öderdik ama çok büyük rakamlardı ve milletin zevk için yaptığı şeye ben niye para verecektim, olur dedim.Enson üye oldum foruma ve destek istedim sağolsun kimsede esirgemedi desteğini ama ben çok salmıştım artık kendimi, eşimle saygısız laçka bir hale geldik, moralim altüst bebek de yok hayattan koptum aklımda hep intihar var, hep ölmek...ama ben ölmek için bile kıyamazdım kendime, okadar kendimi dinleyen biriydim nefret etmiştim bu hallerimden.Allaha yalvarıyordum ya beni kurtar ya al canımı diye=(sonra bu yıl tekrar yazmaya başladım foruma ve bukez gittil kulak çöpü streç folyo ve pasta mumu aldık.1 kulak çubuğunu folyoladım aynayı aldım karşıma artık orama dokunabiliyordum ve inanın çiş yerini ben bu yıl gördüm çünkü ilk defa okadar ayırabiliyordum artık dudaklarını ve acı yokmuş meğer acı beynimdeymiş.hep çişi de ilişkiye girdiğimiz yerden yapıyoruz sanıyordum.neyse, kulak çöpünü sokmak değil oraya yaklaştırdığım anda aklım yerinden fırlayacak gibi oldu sinirlendim ağladım firlattım çubuğu, ve eşime bağrındım yine bu işler bana göre deil yapamam ben diye,bu esnada bir kavgada adliyeye kadar gittik eşim ordan döndürdü beni.Sonra yakın zamanda nalet olsun parasına da dedik ve çok ünlü bir doktora gittim tedavi garantisi veriyordu havalara uça uça gittim veeee tam bir hüsranla döndüm(bu hikayem de ayrı bir koca hikaye)yıkılan hayallerim, giden param (güya para iadesi de garantiliydi başarısızlık halinde ama hiç başaramayan yokmuş) ve kırıntısı bile kalmayan umutlarım,altüst olmuştum ogün akşama kadar ağladım intihar etmeyi koydum kafaya eşim işe gidecek ve beni bırakıp zor gitti tüp yaptıralım diyip kandırdı ve vazgeçirdi beni o fikirden, birçok merkezle görüştüm tüp yaptıracaktık ama ogünü hiç unutmuyorum bir cumartesi akşamı survivor var ve ben sonkez dilatörümü sokmayı deneyeceğim(buarada 1.boyu gittiğim dr.dan ben getirdim, 2.boyuda yılın ilk aylarında başka bir dr.da tedavi olan brezee arkadaşım göndermişti sağolsun)ve uzandım yatağıma tv karşısında aynı dr.daki gibi şekilde dayadım oraya en küçük boyu ve survivor izlerken gıdım gıdım ilerledim yani azcık ittim his olunca durdum orada his gidince az daha ittim yine his olunca durdum derken biraz daha itince bi boşluğa girdi sanki=)yanıma ayna almıştım inanamadım şoka girdim acaba popomun arasına mı gitti diye baktım hayır içimdeydi,eşim inanmadı resim çekip gönderdim=) sonra kalktım yataktan koltuğa oturdum aynayı da karşıma koydum bakarak ileri geri yapmaya çalıştım bu esnada sıkıştım ve çişim geldi, ama dilatörü içimden çıkaramazdım bidaha sokamayacağımı düşünüyordum hatta hemen foruma yazmıştım içimdeyken uyusam bişey olurmu diye:)neyse ben çıkarmadan gittim elimle tutarak yani resmen elime işedim, sonra snowflaken arkadaşımın ısrarıyla bir büyüğü soktum ve inanamadım diğerini çıkarır çıkarmaz soktum ve beni hiç uğraştırmadan girmişti, eşim inanamıyordu eve sabah gelecekti ve o işte ben evde havalara uçtuk bitti bu iş diye.Tabi ben sabırsız, hemen penis denedim olmadı:)buarada belinaysu arkadaşım dr.da tedavi olan birinden 3.ve 4.boy dilatörlerini bana göndermesini sağladı(dilatörler gelince okadar büyük geldilerki gözüme başım dönmüştü)bu esnada ben de 1.ve 2. boyla çalıştım artık çok kolaydı, hemen 3.boyu dayadım oraya ama girmedi:)sonra regl oldum regl sonrası 1.ve 2.boy benim için varla yok arasıydı 3. boyda girdi saat 12yi geçmişti ve hemen snowflakene msj attım ve dedim ya çok sabırsız bir tipim ya hemen ya hiç mantığında 4.yani en büyük bayuda dayadım veee girdi saat gece 2,30...5 dk kımıldayamadım ve çıkarma hissi çimi kapladı(ama forumda okumuştum bir süre sonra geçiyormuş diye)dayandım o his geçince hemen kımıldayıp zealeaya yazdım=) o saatte ben gibi online o da hep:))ondan sonra penis denemesinde koltuktaki duruşum eşime uygun olmadı o 1 hafta ya denemelerde olmadı kavga ettik yada denemekten kaçtı kavga ettik:) hatta birinde evi terkedecektim egzersizi bıraktım bukez diye yeminler ettim ama tabi caymadım:)saolsun zealeada beni çok dinledi o dönemimde.veee 2 akşam önce yine egzersizimde daha önce aynada farkettiğim bir şekil vardı popoyu kaldırınca ıkınmadanda vaji deliği açıktı 2akşam önce koltukta denedim ve dilatör kaydı gitti dedim pozisyonu buldum, ve dünakşam direk yatakta klasik pozsyonda uzandım ama ayaklarım popoma olabildiğince yakın çekmişken popomu bacaklarımdan güç alarak havaya kaldırdım ve eşime dedimki sen itme ben rahat hissettikçe popoyu kaldırarak alıcam içime,veeee finalll allahım girdi sonra yavaşça popoyu yatağa koydum bukadar mı kolay olur bumuymuş benim hayatımı her anımı zehir etti bana, hep dediniz penis aparatlardan daha kolay diye hiç inanamadım buna ama dilatörümde daha his varken penis ondan 3 cm kalın olmasına rağmen hiç hissetmedim.Şükürler olsun.Yazım çok uzun oldufarkındayım oyüzden egzersiz pozisyonumu bu hikayeme eklemicem dahada uzamasın yazım ama ayrıca isteyenlere tarif ederim herzaman.Benim gibi bacak açma sorunu yaşayanlara yardımcı olabileceğime inanıyorum.Kimse vajinismuslu kalmasın ben çok çektim kimse çekmesin nolur benim gibi kaydolmadan takip edipte zamanınızdan hayatınızdan çalmayın, off çokuzun oldu yazım şimdi baştan okumaya ben de üşendim unuttuğum birşey varmı kontrol edemicem, Allahım ne üşengecim ben yaaa=))))
Ama aşıpta burayı bırakmayan meleklerden tekrar tekrar allah razı olsun bu başarı bizim değil sizindir...
Aaaa bide sakin kafayla yazayımda bişey unutmayım dedim en önemli şeyi unutmuşum ben geçen temmuz ayında zarımı aldırdım, çünkü orası kanayacak fikri bile benim oraya dokunmama engel teşkil ediyordu,dr.baktı elle dudakları ayırarak saat 5 yönünden yırtılmış dedi(muhtemelen balayında eşimin tekmeyi yediğindeki acım oydu)normal kalınlıkta ama rahatla diye alalım dedi gazlı bezden penis yapıcam onu kendin çıkar ve algıla dedi, anestezi altında uygun bir ücrete gazlı bezi soktu,sonra ben onu çıkaracaktım sözde ama ne mümkün gazlı bez kaymadı ağladım zırladım beni bayıltın çıkarın die dr geldi bi asıldı aniden ben popoyu öyle sıktımki popo havaya kalktı düşünün:) dr sık senin canın acır dedi acı yoktu ama o gazlı bezin çıkışını birebir hissettim ve hemen kalkıp dr peşinden koştum sanki azönce içinden koca bez çıkan ben değildim dr dedi ben senle uğraşamam:) sonra döndüm baktım çıkan gazlı beze kocamandıbenim ilk kocamdı kızlar bu bir çözüm değil hatta o zar incecik ve ortası açık bir yapı kasılma olmayınca kanama bile olmaz normalde ama benim dilatörlerle rahat çalışabilmemde faydası oldumu?oldu kan fikri yoktu beynimde tek faydası bu oldu, ben çok zor biriyim ve bu operasyonu yaptırdığıma pişman değilim
Ben esimle denemelerimizde kendimi cok kastigim icin sanirim cabuk yoruluyorum biran önce bitsin istiyorum ee haliye bn kasinca da bise olmuyo kaskati kesiliyo resmen duvara dayaniyo yyardim edin bana ne olurBundan bir sene bir ay once birlestirdik hayatlarimizi. Herkes gibi bende severek,hatta cok severek evlendim esimle. Hep hayalimdi evlendigimin ilk gecesi esime sıkı sıkı sarilip uyumak,birlikteligi diger geceye birakmak... Esimde bunu bildigi icin o gece hic denemedik ama nerden bilebilirdim evliligimin her gecesinin hayalimdeki gibi sadece uyuyarak gececegini... Ikinci gunun gecesinde ilk denememiz gerceklesti,sonuc basarisiz. Takmadik burda ki cogu insan gibi,heyecandandir gecer dedik. o sabah bslayina gitmek uzere yola ciktik. Bir saat kadar gitmisken bir islaklik hissettim hemen lavaboya gittim ve kan gelmisti. Nasil oldugunu anlayamadigim gibi cokta korkmustum. Yol boyunca ara ara kanamalarim oldu. Sonra otelimize yerlestik kanamadan dolayi o gece denemedik. Ertesi gece tekrar denedik yine olmadigi gibi kanamam cogalmaya basladi. Ikimizde korktuk ve yasadigimiz sehre donup bir doktora gozukene kadar bir daha denememeye karar verdik. Balayimiz bitti evimize dondugumuzun ertesi gunu hemen bir dr gittik Alttan muayene etmek istedi ben once izin vermedim daha sonra sadece bakacagim dedi. Bakti,bir sorun yoktu. Kanamanin nedenide buyuk ihtimalle benim reglimi geciktirmek icin dogum kontrol hapi kullanmamdsn dolayiydi. Sonra basladik esimle "cinsel iliskiye girememe" diye google'da aratmaya. Baktik karsimiza vajinismus diye bir sey cikti. Yazilanlarla yasadiklarim birebir ayni. Sorunun ne oldugunu biliyor hale geldigimizde 15gunluk kadar evliydik. Skra simdi cozumunu aramakti. Iste korkunc gercekle yuzlestigim an,cozumu o asla yapamam dedigimiz parmak egzersizleriydi. Ben oraya parmagimi nasil sokabilirdim,bunu yapabilsem zaten esime izin verirdim.
Bu sirada ben bu siteyi buldum. Yazilanlari okudukca midem kalkiyor,bacaklarim titriyordu. Cogu zaman tansiyonum dusuyordu. Okudum,okudum... Ama yazilanlarin hic birini yapamadim. Boylece dort ayi geride birakmistik. Sanki bir mucize bekliyor gibiydim,iliskiyi nasil kolaylastiririm hep onun yollarini ariyordum. Kas gevseticiler,uyusturucu spreyler hatta anti depresan... Hic biri zerre kadar fayda etmedi. En sonunda dr arastirmaya basladik. Bulduk,soyledikleri fiyatlar dudak ucuklatir cinstendi. Aslinda veremez miydik,verebilirdik ama ben korkuyordum. Cunku doktorlarin cozme yontemide parmak egzersizleriydi...
Gunler gunleri,aylar aylari takip etti. Bu surecte artik denemeyide birakmistik. Birbirimize olan saygimizi,bagliligimizi hic birakmadik ama... Bir kez bile esimle bu konu yuzunden kavga etmedik. Beni hicbir zaman yargilamadi,hicbir zaman suclamadi. Elimi bir an olsun birakmadi.Bense onun bu tutumu karsisinda hep ezildim. Ben birde cok buyuk bir hata yaparak anneme soylemistim. Birde onun pismanligini sıkıntısını yasiyordum. Bosanmayi teklif ettim esime,tabii kabul etmedim. Oturdum bilgisayarin basina basladim arastirmaya. Esim isterse tek celsede benden bosanabilirdi. Cunku ciftlerden birinin cinsellikle ilgili bir sorununun olusu ve tedaviye yanasmayisi bosanmak icin bir sebepti. Hic birliktelik yasanmadigina dair alinan bir dr raparu yeterliydi. Gozumden sicim gibi yaslar akarken arastirdim bunlari. Sonra esime soyledim. Vajinismuslu oldugum icin degil ama boyle bir se yaptigim icin bana gercekten cok kizdi. ve bo ylece bosanma konusuda kapanmis oldu.
Boylece bir seneye yaklastik. evlilik yil donumumuze 11 gun kala ben bir kulak cubugunu almayi basardim. 2cm 3cm 5cm derken bir haftada 8cm geldim. Sonra esimin sehir disina gitmesi gerekti 10 gun yoktu. Bende bu sirada annemlerde kaldim ve orda hic egzersiz yapamadim. Esimin geldigi gunde regl oldum bir haftada oyle gecti. Biraktigimdz 8cmde idim ama ayni yerden devam edebilecegime emin degildim. Once daha kucukleri denedim derken tekrar 8cm rahat yapabilir hale geldim. Tekrar egzersizlerimi yapmaya basladigimda 27 nisan tarihiydi. Boyle boyle derken ben 10cm kadar geldim. Artik zamaninin geldigini dusunduk ve gectigimiz pazar aksami denedik. Olmadi cok uzuldum. Asla yapamayacagimi dusunmeye basladim. Pazartesi aksami tekrar denedik. Sonuc;husran... Iyice umutsuzluga kapildigim anda burdaki arkadaslarim imdadima yetisti. Beni yapabilecegime inandirdilar. Dun ilk giris yeri 8cm ilerisi 10cm olan aparatimin,ilk giris yerini 10 ilerisini ise 11cm yaptim. Zorlandim,ama yilmadim. Aslinda istedigimde buydu. Bu aparatta ne kadar zorlanirsam esimle o kadar kolay olacagina inaniyordum cunku. Butun gun o aparatla calistim. Canimin yandigi yerlerde -ki bu kesinlikle aci degilmis sadece kasmaktan kaynaklaniyormus, birakmamayi ogrendim. O yanma dedigimiz hisse alismayi ogrendim. O aparat artik iliskinin imkansiz olmadigini beynime ispatladi.
Arkadaslarimin dedigi gibi beraberligin hemen oncesinde egzersiz yaptim. Bekletebildigim kadar cok icerde beklettim. Esim altta ben ustte sirtim esime donuk pozisyonda denedik. Esimin bacsklarinin arasina ayna koydum girisi rahat gorebileyim diye. Iki elimle acabildigim kadar cok girisi actim esim yerlestirdi.Sonra artik onun hareketsiz durmasini soyledim. Baktim yavas yavas olmuyor panik yapiyorum,eeeee yeter naaannn dedim şak diye oturdum :))) esim soktan agzini acip tek kelime soyleyemedi. Cok merak ediyordum kirmiziyi gorup goremeyecegimi ama gordum. Bitti ve kurtuldum. Kabusum olan vajinismusun ben kabusu oldum. Beynim bana canimin acidigina dair oyunlar oynadikca,bende ona acimadigini ispatlamak icin oyunlar oynadim.
Ve sonrasi koca bir mutluluk. Bir senedir kocam dedigim adama artik tam anlamiyla ait olmanin verdigi,hic bir seye degisilmeyecek o tarifi imkansiz mutluluk... Bir senedir hergun "karim" diyen adamin,o son karim diyisininin altinda yatan onlarca guzel kelime. Karim;namusum,yoldasim,hayat arkadasim,kadinim... Alna kondurulan sicak,minicik bir buse... Tum bunlar icin iyi ki yapmisim,iyi ki pes etmemisi .Bu foruma,bitmek tukenmek bilmeyen bir yardim askiyla tutusan butun arkadaslarima sonsuz tesekkur ediyorum.Iyi ki sizleri tanimisim.
Doktorun adi nedir?? Iki saatte nasil bitti ne olur yardim edin ben turkiyede cok ünlü olan bi doktora gittim o bile çözüm olmadiBende yaklasik 2 senelik evliyim.evliligimin ilk haftasinda anladim bu sorunu.doktora gittik.onu yaptik bunu yaptik olmadi.ben parmak egzersizlerini bile yapamadim.evliligim bir zindana donustu hergun agliyordum.en sonunda bi bayan doktor bulduk ve saka gibiydi aylar boyunca cektigim acim 2 SAATTE BİTTİ.inanamadim.Allah yardimcisi olsun olmayanlarinda...
Canim merhabalar, oncelikle senin biraz daha sakin olmani isteyeceğim. Ben 1.5 yillik evliyim ve bu illeti yeneli 6 gün oldu. Simdi dusunuyorumda neden bu kadar.ertelemisimki. Deger miydi? Öncelikle.eger cok ihrastin ve olmadiysa profosyonel desstek alman gerektigini.dusunuyorum. ve inan sadece 3 5 saatte bunu aşacaksin.Doktorun adi nedir?? Iki saatte nasil bitti ne olur yardim edin ben turkiyede cok ünlü olan bi doktora gittim o bile çözüm olmadi
Merhaba arkadasim.bu derdi ancak yasayan bilir.okadar ii anliyorumki seni.bende yasiyorum bu problemi.bende ilk once psikoliga gittim ama hic faydasi ilmadi kasilmalarim coktu.her yolu denedim.bu steden bicok ark.la konustum egzersiz yapmaya calistim parmak vs. Ama olmuyodu.biyere kadar oluyodu sonra ilerlemiyordu.1 ay once suleyman eserdaga randevu alip esimle gittik.psikolojik b problem bu vajinismus evet ama doktor yapisal bi wngelin olup olmadigina bakti once.ve malesef sadece psikolojik deilmis benm sorunum.kizlik zarim yuksek kenarli oldugu icin vajinayi daraltiyormus.operason yapildi kizlik zarima giris kolaylassin diye.sonra aparatlarla egzersizler basladi.kolay oldugunu soleyemem ama gercekten kasildigimiz icin bu olay bu kadar zor.ben dun ilk defa penisi icime aldim tamamina yakinini.esim altta ben usteydim.bu sekilde daha kontrollu oluyo.ama kontrolun esumde oldugu hic bi pozisyonu hala yapamiyorum.ama oda olucak ins.en yakin zamanda tamamen bitcek. Psikologa gitmeden evvel jinekolojik bi muayene olmani tavsiye ederim arkadasim.ama biz muayenede hassas oldugumuz icin ii bir doktora git durumunu anlat.insallah Allah sanada sifa verir bian evvel.hepimiz kurtuluruz bu dertten insallah
Bana ulaşabilirmisiniz ?merhaba herkese,
ben bu topic'e yaklaşık 2 senedir uyeyim.. cok yakından bir uye olamasam da cok aktif olamasam da hemen hemen her gun buradaydım. her yazılanı okur bazen cok umutlanır, cesaret alırdım bazen sadece okur kapatır bazen bende birşiler yazardım. bir gece yemin ettim bende eger bir gun yenersem canla basla burdan herkese yardım etmeye calışacagim diye...
ewet yendim arkadaslar kardesler cok şukur bin şükür Rabbim'e.onun yardımıyla "olsun artık" demesiyle yendim. öncelikle bu bir sınav. benim inancıma göre tabiki. dunyadaki her insan birseylerle sinanıyor. kiminin cocugu olmuyor, kimi evlenemiyor, kimi sakat kimi fakir.. bizimde sinavimiz bu. once kafaya bunu oturtmak gerekiyormus. ama tabiki bende herkes gibi onceleri kactım. kendimi suçladım, gunlerce evde buyu muska gibi seyler aradım kiiiiiii olması mumkun degil bence ama bunlarıda yaptım. sonra koyver gitsine dondu hayat. esim zaten burda olan cogu bayanın esi gibi mukemmel bir adam. biz deli gibi severek evlendik. bizim askımızı buyugumuzden kucugumuze bilmeyen yoktu. bu sıkıntıyı yasamaya baslayınca eşim muhtesem bir sabır gösterdi. bunaldığı yada bazen kızıp tartıştığı oldu fakat 2,5 sene bunu benimle yasamasına kıyas edince o kızmalar devede kulak kalır. bazen dusunurdum acaba o cok ilgili sevkatli ve anlayışlı oldugu icin mi olmuyor yada bu kadar uzun sürdü. acaba bana bi höt dese zorlasa belki olacak? bukadar da bencıldım yani..
ahh ah ne saçma fikirlermiş onlar.
biz muhtesem bir ask, problemsiz aileler, gelir seviyesi cok sukur orta, ikimizde iyi ikişer universite bitirmiş, gezmiş eglenmiş cogu guzellikleri yasamış bir cift olarak 2010 ekim ayında istediğimiz duslediğimiz dugun ile evlendik. ailelerimiz evimizi aldı . tum esyalar gelinliğim istediğim gibi oldu. bunları neden yazıyorum biliyormusunuz? sakın yanlış anlamayın beni. herseyi yazıyorum ki sorun yoktu ilişkiye girememek için. stres yada bir kotu olay yada sevgisizlik. ne bilim. tabiki hayat boyu bizde bircok acı uzuntu yasadık ama karı koca olmamızı engelleyecek yada aklı basında olmayan cahillik yada cocukluk yapacak insanlar olmadığımızı anlatabilmek için yazdım.
ilk gece geldi sabah 4. ben 1 sene oncesinden zaten korku sinyalleri calmaya baslamışım. aşkım, ilk gece olmasa olmaz mı? Zaten ogun cok yorgun olucaz demeye. eşimde saolsun, aşkım kendini şartlama boyle hayırlısı bakarız derdi hep. nitekim denedik ama olmadı. ben resmen titreme krizine girdim.sonra sarılarak guzelce uyuduk. sabah gozumu actım. yatağıma kahvaltım gelmiş hersey muhtesem. o gunun gecesi 3te ucagımız var balayı için . biz akşam ustu giyindik sırayla ailelere el opmeye gittik yola cıkacagımız için. ben kendi anneme evde gizlice gece bişey yapamadığımızı soyledim. annemde olsun kızım yorgunsunuz normal sen stres yapma olur dedi. gec saatte evimize geldik eşim yorgun. ben kendi evimdeyim herşey yepyeni mutluyum. eşim yattı biraz ben valiz hazırlamaya basladım zaten o gece yola gidecegimiz için hiç yapmayı duşünmedik. ikimizde sabırsızlıkla balayını bekliyoruz. neyse oteldeyiz ilk gece denedik. olmadı. ben bağırıyorum cunki eşim deniyor ve beni canım yanıyor bi şekilde ama bu can acıması altta bir yerime takılıyor ittiriyor ve gitmediği için canım yanıyor. cok zorlamadık. her gun denedik olmadı olmadı...
donduk, anneme soyledim yine. bir tek annem biliyor. gunler boyle gecti işte arkadaşlar. ara ara denedik once her hafta sonra her ay sonra koyver gitsin... birbirimizi rahatlatıyorduk arada eşimin biraz yuzu guluyordu tamam bu bizi 3 hafta götürüyordu. artık oyle bir hale geldik ki, yani ben geldim ki yanyana yatacagımız hallerden kaçıyordum bir şekilde. ya eşim deneyelim derse? zaten olurda derse zorla tamam derdim. iş denemeye gelince olmayacak bu akşam ya yorgunum ya canım istemiyor rahat değilim yada saat cok gec daha verimli bir saatte denemek lazım der onu rahatlatır yatardık.
işte arkadaslar 2,5 sene boyle gecti.. suan en cok yeni evli olanlara sesleniyorum. yok canım bizim daha 1 ay okadar uzatmam ben demeyin!!!!!!!!!!! cunki bu bizim elimizde olan isteyerek yaptıgımız bir olay degil. ve inanın o gunler aylar seneler oyle bir geciyor ki.. arkadaslarınızdan aldıgınız cocuk haberleri cevredekilerin hani bebek yok mu? aa 2 sene oldu artık yapın ısrarları insanı bitiriyor. ben şöyle şanslıydım eşim elimi hiç bırakmadı. hep destek oldu bu senin degil ikimizin problemi dedi. benim eşim bana Allah'ımın bir lutfu. eminim sizlerin eşleride oyledir. onlar içinde okadar zor bir sınav ki... sadece bir kere benim ailemden biri oglum sizinde bebeginiz olsun artık bak şunların oldu deyince başka odaya gidip ağlamıştı. KAHROLDUM kızlar. anlatmak mümkün degil. ama ne yaptım hiçbişey. her sabah kendime soz verdim ve sonra cesaretsizlik.ilk senemde burası ile tanıştım. yardım istedim. girdim önce okudum. eşime soyledim. cok sevindi. bu bile bende bir gelişmeydi. buradan en azından yanlız olmadıgını senden durumu, psikolojisi daha kotu olanların oldugunu. basaranların oldugunu okuyorsun. yeni seyler ogreniyorsun. iki universite bir dolu iş tecrubesine sahip olamana karsılık cok buyuk bir bilgi cehaletinin oldugunu öğreniyorsun. meger ben kendimi organımı hiç tanımıyormusum. ustelik ne sacma ne yanlış şeyler biliyormusum....
ama bir sure sitede gezindim ve sonra bir muddet girmedim. sonra bir gece eşim uyuyor ben ayakta. bi baktım. tekrar tekrar basarıları okudum. ertesi gun ayna egzersizine basladım. biz bu kadar zaman içerisinde tabiki doktora gitmeyi düşündük konustuk ama ben hep cekimser kaldım. doktor ne yapacak ki, ben muayne olmam nasıl anlatıp konusacagız? hem hangisine gidecegiz. gibi bir suru soru cevap.
birde alkol alıp sarhoş olma ve yapacagını düşünme taktikleri, anestol surup uyusturup birde anti depresan ilaç içip yapma teşebbuslerimiz oldu:))ama işe yaramadı. belki yarayanlar olmustur. fakat ben artık sunu cok iyi biliyorum ki bu kafada biten birşey. cok komik evet bende bu cumlelerden NEFRET EDERDİM. ayy kızlar dusundugunuz gibi korkulacak bişey değilmiş, yaa bu kafada biten bişey herşey psikolojik cumlelerinde "oldu canımmmm" derdim. oyuzden böyle demeyeceğim:)) ama basarılıyor arkadaslar kimisi a taktiğini yapıyor kimisi b ama oluyor Allah'ın izni ile... ben once cem kececi kitaplarını aldım. biraz okudum. sonra burda da kegel egsersizlerini duyunca bir akşam elime aynayı aldım. dokunmaya basladım. dokunuyorum zaten dokunabiliyordum hep. iki üç gun bunu yaptım. sonra işaret parmagımı yanaklar içine koydum bekledim. seviniyorum tabii. sonra anestol surduk. prezervatif ustune kayganlaştırıcı en rahat pozisyon ile denedik olmadı. 1 gr bile olmadı yaa. sonra eşim dediki artık tamam lutfen doktora gidelim. kac paraysa ben bulucam ama olmuyor. tamam dedim. sanırım 3 ay surdu bu surecte:) cunki erteleme psikolojisi. neyse eşim bigun bir video izletti. doktorum programından mualla oktay. cerrahpaşa nın hocası (Dr. Mualla Oktay İstanbul Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olduktan sonra,İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalından Tıp Bilimleri doktoru (Med. Sc.Dr.) ünvanını almıştır.Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalında, Klinik Psikolog ve Psikoloji Ünitesi sorumlusu olarak çalışma hayatına devam etmektedir.) bu bölümü internetten kopyaladım size. 18 mart 2013pazartesi gunune randevu aldım. 27 mayıs akşamı bu işi çözdüm!!!!!!! tam 7 seans.
bukadar uzun surmesi yine benden kaynaklandı. cunki yine ara ara salladım odevleri. hemde en kolaylarını. bizi iki hafta geriletti. 1 haftada hocamın kongresi vardı. 3 hafta öncede bitebilirdi yani.. ben size su doktor bu doktorda demeyecegim. ben sadece kendi nacizane fikrimi yazacagım. tabiki ben mualla hanım ile hallettiğim yendiğim için o benim kurtarıcım. ona minettarım. fakat bu olayda onemli olan bence o iki üç gunde yapılan tedavilerin dogru olmadıgı. ben bunu 2,5 sene yaşamışım dile kolay. nasıl olurda 2 gunde hallolsun. tamam basaran basarıyor ama bence saglıklı degil. biz once konustuk. sonra ki hafta yazıştık. hayatımızı kendimizi paylaştık. sonra doktorumuza inandık. o hep motive etti sıcaklıgı, cocuklar demesi Allah razı olsun.. bence bu işin tedavisi boyle olmalı.
şimdi ise, 3 aylık hamileyim:))) işte bu ruya. iste bu Allah'ın lutfu, mucizesi, hediyesi belki de mükafatı. yılmayın kızlar. inannın. elbet olacak ve dua edin. Allah'dan isteyin arkadaşlar ve bunun için bi harekete gecin. rabbim kaderinize yazdı ise birsey sebep olacak ve olacak işte.
bundan sonra benden sizlere nasıl yardımcı olmamı isterseniz yanınızdayım insaallah. ama ben sadece motive ederim destek olurum. bunu siz basaracaksınız. ve gercekten sunuda soyleyeyim. yuz kere belki daha fazla eşime oldu mu? gercekten oldumu? oldu mu aşkım diye kaç kez sordum. cunku acımadıııııı anlamadım bileee..
nolur korkmayın. cok sukur ki yenilen bir rahatsızlık. ALLAH'IM BETERİNDEN CUMLEMİZİ KORUSUN..
BEN COK SAMİMİ OLMAYA ÇALIŞTIM KENDİMCE. İNŞAALLAH YANLIŞ ANLAŞILMAMIŞIMDIR. DUALARIM SİZİNLE...