Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Ne guzel cok sevindim sizin adiniza bn 3bucuk yillik evliyim herkesin cocuk diye baskı kurmasindan bıktım ki artik bnde bi bebegim olsun istiyorum ama once tam anlamiyla eş olmak tabi
Birakin egzersizi dokunamiyorum bile ben iliski sirasinda ucu giriyor bi yere dayaniyor o anda kitliyorum kendimi ve istesemde rahatlatamiyorum ne olur yardim edin...

Canim o bi yere dayanıyor dediğin yerde esin dik girdiği için canin yaniyo popoya egilimli giriş yapacak ve giriş yaparken sen derin nefes al ve verirken ikin vajin açılacak yapamayinca moral bozma tekrar dene bol şans

Kızlar Merhaba Çok Ama çok mutluyum. Rabbime binlerce kez şükürler olsun olduuuuu!!!!!!. Sevinçten ağladım resmen ya!!!nerden başlayacağımi bilemiyorum bu siteyi 1 ay önce kesfettim ama 1 haftdir takip ediyorum. Çünkü vajinsmus olan tüm kızlar gibi bende sürekli çözüm yollarını erteliyordum!!!! Forumda okumuştum vajiniSmus erteleme hastalığı yazmıştı biri gerçekten öyleymiş. Şu an hem yazıyorum hem aglyorum sevinçten. Çünkü yaparsam ilk buraya yazacağım demiştim . neyse hikayem şu. 20 aylık evliyim 1.5 yıldan fazla Yani. Eşimi ile çok çok severek evlendik. Ve evlilik öncesinde 1 yıl arkadaşlık 1 yıl da nişanlılıgmiz vardı yani ben eşimi yaklaşık 3 4 yıldir tanıyorum ve dünya iyisi biridir çok şükür. Ama evlendiğim günden bugüne kadar hayatımin en stresli en sıkıntılı dönemini yaşadım.. Eşim ile artık evde iki arkadaş gibi olduk ve eşim ile her deneme sonrasında olmamasından dolayı tartışma, ardından sabaha kadar benim aglama nöbetlerim. Berbat zamanlardi ve bu gece itibarı ile inşallah bitti. üstüne birde zaman geçince çevrenin annem de dahil çocuk beklemesi! herşey çok zordu benim için. Ki üniversite okumuş biri olarak vajinismusu duymuştum ve birçok belirtisi bende vardı ama düşünmek dahi istemiyordum ve korktuğum başma geldi. Öncelikle değil ilişki eşimin bana dokunması ile ilk gece çığlık çığlıga kalmıştım nefesim kesilmişti. Ve asla olmayacaktı çünkü orası kapalı gibiydi ve müthiş bir agri vardı. Ben üstüne gitmek yerine hep kactm hep bahane buldum yok oram dar yok zarim kalın hepsi kaçmak içindi. Ve nice bahaneler doktora bile daha 1 ay önce gittim doktor fizyolojik hiç bir sıkıntım olmadığıni vaji olduğumu söyledi ve ben yine olayın üstüne gitmem gerekirken kaçtım ama sonra bu siteyi buldum 1 hafta önce de tamamen buraya yoğunlaştım hemen hemen her sayfayı okudum ve şunu öğrendim evet bu tamamen benlik 3 4 5 bin tl para da doktora veremem öyle bir durumum şu an yok. Yapacağım başka yolu yok. Ve ben egzersizlere başladım inanin oluyor ve bu gece denedik bol kayganlastrici ve tek bir damla acı yok onca zaman çektiklerime yandım. öyle ki eşim oldu dedi ben inanmıyordum ama ben olacak oradan çocuk çıkıyor ve esnek hep telkin de bulundum kendimi ve kasmadm. Bitti. Darısı diğer arkadaşların başına inanin boşuna bekliyorsun sakin erteleme otur egzersizlerini düzenli yap . benim'gibi bir yaptı ise herkes yapar . mutlu akşamlar

nişanlımla ayrılma eşiğine geldik,düğünümüz yakın ve bu sebeple kavga edip duruyoruz.tavsiyelerinizle yeneceğim insallah bu durumu

Ne guzel cok sevindim sizin adiniza ben 3bucuk yillik evliyim esimi birak bende sikildim artik bu durumdan ama ben egzersiz yapamiyorum birak egzersizi dokunamiyorum bile yanliz ben p...s ucu icime aliyorum bi duvar oraya dayaninca korkul kasiyorum kendimi bana tavsiyeleriniz varmi acaba

Merhaba bende 3bucuk yıllık evliyim dediğiniz doktora bnde gittim hatta muayenehanesinde birlesme oldu ama eve geldik tik yok !!
Bn egzersizi birakin dokunamiyorum bile p...s ucu giriyor yerlestiriyorum kendim eşim biraz itince bi duvara degiyo orda kitleniyorjm
kitleniyorum

Ben esimle denemelerimizde kendimi cok kastigim icin sanirim cabuk yoruluyorum biran önce bitsin istiyorum ee haliye bn kasinca da bise olmuyo kaskati kesiliyo resmen duvara dayaniyo yyardim edin bana ne olur

Doktorun adi nedir?? Iki saatte nasil bitti ne olur yardim edin ben turkiyede cok ünlü olan bi doktora gittim o bile çözüm olmadi

Canim merhabalar, oncelikle senin biraz daha sakin olmani isteyeceğim. Ben 1.5 yillik evliyim ve bu illeti yeneli 6 gün oldu. Simdi dusunuyorumda neden bu kadar.ertelemisim ki. Deger miydi? Öncelikle.eger cok ihrastin ve olmadiysa profosyonel desstek alman gerektigini.dusunuyorum. ve inan sadece 3 5 saatte bunu aşacaksin.

Doktorun adi nedir?? Iki saatte nasil bitti ne olur yardim edin ben turkiyede cok ünlü olan bi doktora gittim o bile çözüm olmadi
Canim merhabalar, oncelikle senin biraz daha sakin olmani isteyeceğim. Ben 1.5 yillik evliyim ve bu illeti yeneli 6 gün oldu. Simdi dusunuyorumda neden bu kadar.ertelemisimki. Deger miydi? Öncelikle.eger cok ihrastin ve olmadiysa profosyonel desstek alman gerektigini.dusunuyorum. ve inan sadece 3 5 saatte bunu aşacaksin.

Bende şuan egzersiz yapıyorum ileri derecede vajinismuşum doktorum öyle dedi.ben de acayip cinsel isteksizlik var ..sizde de öyle oldumu yardımcı olursanız sevinirim

Canim bende isteksizlik pek yoktu ama illaki olmayacak diye hep kaciniyordum. Ama emin ol beynimizin oyunu sadece ve aşılabilecek birsey kesinlikle basaracaksin

Nasıl oluyor da eşinizle birlikte olamamışken parmak egzersizi ile kendiniz çözüyorsunuz anlayamadım? Uzman doktorlar bile bu işin tedavisiz çözülemeyeceğini söylerken siz kendi kendinize nasıl doktor oluyorsunuz? Ben 5yıldır bu durumdayım bi evliliğim bitti ikinci evliliğimi yaptım hala aynı durumdayım ve ilişkiye çok kapalı biri değilim ama buna rağmen parmak egzersizi düşüncesi bile beni ürkütüyor. 5yıl boyunca hep erteledim ama artık bu durumu kabullendim tedavi olmak istiyorum ve iyi bi doktor arayısındayım. Bir kadının başına gelebilecek en kötü hastalık olsa gerek allah cümlesinin yardımcısı olsun.

Bana ulaşabilirmisiniz ?

[QUOte_yap, post: 45172251, member: 737090"]Canim bende isteksizlik pek yoktu ama illaki olmayacak diye hep kaciniyordum. Ama emin ol beynimizin oyunu sadece ve aşılabilecek birsey kesinlikle basaracaksin[/QUOTE]
İnş aşarım çok zor bir durum sanki hiç yapamayakmisim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…