Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Ankarada süleyman eserdagin kliniği var bu işle alakali illa bi yere gitmek istiyorsaniz oraya gidin ama tedavi ücreti biraz pahalıymis sanırım 6 bin tl civari filan
6 bin TL yillardor asamadiysaniz belki verilir vermeyin bence
Once psikolojinizi analiz edip neyi kafaya taktiginizi bulun sonra onu isterseniz buraya yazin yardim isteyin konusmak herkese iyi gelir
Sonra esinizi affedin sevin size kizsada uzsede bu konuyla ilgili onu bagislayin hosgorun esinizin ne kadar iyi bi insan oldugunu anlayacaksiniz gecince
Kanamayacka patlamayacak korkmayin dogal bi surec en fazla ne olabilir ki kesinlikle yirtilmayacak acimayacak acisa ne olur hadi diyelim kanadi doktora gidersiniz ne olabilir ki yaaa en kotu ne olacak hic iliskiye girerken olen birini duydunuz mu ? Anlatilan sehir efsnelerini unutun onlar toplumun kizlar bekaretini korusun diye uydurdugu hikayeler yalan yok ole kanama durmama olme olsa ne olcak her yer hastane esiniz sizi memnuniyetle kurtarir :))
Bence hemen ahnayla bakmaya baslayin sevin cinsel organinizi elinizi yuzunuzu nasil inceliyorsunuz inceleyin sagina soluna bakin dokunun oksayin izleyin size aid bi organ istediginize gosterirsiniz istediginizin dokunmasina izin verirsiniz ne olmus ayip gunah yok siz varsiniz
Sonra bu site de yazan parmak egzersizlerini deneyin
En olmadi vajinusmus icin satilan dil denen aparatlari satin alin 150 lira maksimum onlar da cok kolay goreceksiniz
Bu sitede parmak egzersizlerini deneyin tek tek ama hivmc bir zaman birakmayin pes etmeyin

Merhaba ben bu sorunu asali iki yil oldu anca simdi geldi aklima yazmak:) daha once burayi cok okumustum. Ben 7 ay bu sorunu yasadim sonunda astim. Faydasi olursa diye tecrubelerimi yazmak istiyorum

Bence oncelikle esinizle ilgili fafanizda kurdugunuz butun sorunlari analiz edip cozun. Onu ailesini affedin. Maddi sorunlariniz varsa asacaginizi dusunun rahatlayin. Hamilelik korkunuz varsa dogum kontrol hapi kullanin. Cocukken yasadiginiz bir sorun varsa gidin herhangi bir devlet hastanesinde konuyla ilgili bir doktora anlatin rahatlayin. Daha sonra esinize anlatin rahatlayin. Akliniza ne sorun geliyorsa asmaniz lazim biseyler akliniza takiliyor olabilir bu nedenle bir psikiyatris ya da jinekolog guvenebileceginiz doktora gidip anlatmak rahatlamanizi saglar. Doktorla enerjiniz uyusmazsa 1 aydan fazla ugrasmayin doktoru degistirin. Sizi asagilayan kucuk dusuren doktordan uzak durun. Esiniz cok yorulmus ve sizi kirmis olabilir esinizi anlayin hos gorun ve affedin ona psikolojik bir sorun oldugunu ve kesinlikle gececegini herkesin bunu atlattigini anlatin siz de ona destek olun.
Ailenize durumu anlatmayin. Cok yakin bi arkadasiniz disinda da kimseye anlatmayin onlar da sorup baski olusturmasin.
Korkmayin kanamayacak patlamayacak yirtilmayacak kesinlikle soyle dusunun en kotu ne olabilir ki kanasa bile bakmassiniz esiniz sizi doktora goturur ve gecer ki kanamayacak bile.
Bunu herkes yapiyor ve zevk aliyor 18 yasinda mutlulukla evlenen tanidiklarinizi dusunun belki sizden kucukler ama bunu yapiyorlar.
Esinizin hep olumlu taraflarini dusunun ona sevgi ile dokunun sonu ne olabilir ki sevdiginiz biri sizi ne kadar incitebilir ne yapabilir korkmayin
Esinizin penisi normalden daha buyuk degil gozunuze ne kadar buyuk gelse de degil sizin vucudunuz her boyuta uygun Allah uygun yaratmis hatta vajinusmusu asinca kucuk gelecek yetmeyecek :))
Tedaviye erken baslayin ve asla birakmayin gececek.
Gelelim egzersizlere daha evliliginizin ilk gunlerdeyseniz bebe yagi alip esinizle iliskiye girmeyi deneyin siz ustte olun ve esinizin penisini yaglayip kendiniz iliskiye girmeyi deneyin korkmayin en kotu ne olabilir ki :)
Ileriki zamanlarda parmak egzersizlerine gecebilirsiniz. Bundan once bakabilmek bile cok onemli orasi ne kadar kucuk gorunse de ici kocaman aynayla inceleyin dokunun hergun bi kac kez bakin agliyorsaniz aglayin ama bakin alisin.
Kengel egzersizi yapabilirsiniz sonrasinda iliski icin de iyi
Sonra dokunun cinsel organiniza dokunmak da korku verebilir aynaya bakarak dokunun inceleyin aglayip korkuyorsaniz aglamayana kadar deneyin hergun dokunuj ayna karsisinda.
Parmak egzersizine gecin serce parmagi girdirin olmuyorsa cok korkuyorsaniz kuvucuk bir kurdani pecete ve strec filmle sarip o minicik seyi gordugunuz bosluga girdirin sonra zamanla onu kalinlastirip deneyin aglamayip tmrahatca yapana kadar.
Sonra serce parmagi bir bogum sonra iki bogum
Sonra isaret parmagi bir bogum iki bogum
Sonra esinizin parmagiyla aynisi
Egzersizleri tamamlayin ve siz ustte olacak sekilde deneyin korkmayin acimiyor buna inanin :)

Çok güzel anlatmışsın okurken bile rahatladım. . Bunun dışında bize stres yapan herşeyi kafamızda çözmemiz gerekiyor

Arkadaslar merhaba daha oncede yazmistim 18 aylik evliyim ve hala esimle iliski tam olmadi.biraz oluyo sanki orda bi duvar var gitmiyodu.daha once devlet hastanesinde jinekologa gittimm ve bana vajinismus oldugumu soyledi.ve bunun icin hic bisey yapmadim sadece burda yazilanlari hep okudum.ve bugun cesaretimi toplayip tekrar ozel de jinekologa gittim.doktor orta yasli bi bayandi.durumumu anlattim dinledi sonra kendisi benle konustu anlatti tamamen psikolojik dedi tekrar muayine edelim dedi.okadar zorlandim ki saolsun doktor sabirla bekledi telkin edip rahatlatmaya calisti beni.ilk sadece parmaklarinla acarak bakti daha sonra kulak cubugunun daha uzununu vajinama soktu bak dedi orda duvar yok dedi.biraz daha alismam icin daha kalin demir bi aparat cikardi.ben onla olmaz dedim yine istemedim.daha sonra ayni aparatin plastik olanini deniyelim dedi.kabul ettim ve onuda soktu ve cikarmadi biraz kalsin dedi.bi 2 dakika icimde kaldi bak gordunmu orda bisey yok olmamasi icin dedi.ve arkadaslar bunlari denerken bana hic bisey surmedi.ne uyusturucu ne jel.ve hepsi girdi.ne aci ne kan hic biri olmadi.en son bide ulturasyonla bakalim dedi ki o daha buyugu ve zoruydu.onlada yaklasik bi 5 dakika icimde gezindi.hic acimadi inanin bana.bunlari yaziyorum cesaretlendigim icin ve gercekten orda duvar falan yokmus.umarim p....nis denemesinde bunu asarim artik.allah hepimizin yardimcisi olsun.

seni gördüm kendimde :KK17: hiç üzülme sonuçta çözümü olan bir hastalık ama kendi basına çözmek için uğraşma kendini yıpratıyorsun bende oyle oldu doktorumun sitesinde öyküler var onlar bana ilham vermişti, ben ayrılma eşiğinde gittim hocam kararını tedavi sonrası ver dedi suan çok mutluyum eşimle Allah senide kurtarsın bian evvel
Merve hnm nasil kurtuldunuz peki bizede anlatin ne olur çünkü bende ayni gizemli arkasin gibiyim ama bnm farkim egzeesiz yapmaya cesaretim yok

arkadasim bende hic egzersiz yapmadim cesaretimde hic olmadi inan bana.esim bikere alkol aldigimda parmagini denemisti ama normalde onu bile tekrar ettiremedim.bu gun yazdiklarimi okuduysan ilk defa ozel bi jinekologa gittim ve o aparatlarla feneme yapacagini bile aklima getiremezdim.sende bi ozel jinekologa git bence inan icim okadar rahatladiki en azindan orda bi duvar olmadigini anladim.henuz yine es denemesi yapmadim ama o bile mutlu etti beni.inan doktor okadar sabirliydi ki sen istemeden zaten hic bisey yapmiyo.ve hic canin acimiyo.

merhaba arkadaşlar ben 5 aylık evliyim vajinismusluyum malesef biraz açık olcak ama yardımlarınız için bu gerekli şu anda artık parmak egzersizlerini yapabiliyorum yani işaret parmağımı orta parmağımı ve ikisini birlikte yapabiliyorum. Bende bunu yapabilince artık olur kurtulcam diye sevinmiştim ama denedik yine olmuyor şu an napıcam bilmiyorum bende kurtulmak istiyorum bıktım artık çok yoruldum iyice depresyona girdim ağlayıp duruyorum lütfen yardım edinnnn

Arkadaşlar üç gün önce başardım. Psikoloğa gittim sonra bu siteyi buldum egzersizler çok önemli günde iki kere egzersiz yaptım aparat yardımıyla üç gün öncede oldu.Ağrı sızı olmuyor bunlar bizim kafanızdaki şeyler.Allah herkesi bu ileten kurtarsin. ☺

merhaba arkadaşlar ben 5 aylık evliyim vajinismusluyum malesef biraz açık olcak ama yardımlarınız için bu gerekli şu anda artık parmak egzersizlerini yapabiliyorum yani işaret parmağımı orta parmağımı ve ikisini birlikte yapabiliyorum. Bende bunu yapabilince artık olur kurtulcam diye sevinmiştim ama denedik yine olmuyor şu an napıcam bilmiyorum bende kurtulmak istiyorum bıktım artık çok yoruldum iyice depresyona girdim ağlayıp duruyorum lütfen yardım edinnnn

Arkadaşım Merhaba aynı durumdan bende muzdariprim.bakkala mum aldım etrafına peçete sarıp günlük kalonlastirdim.folyo ile sardı etrafını ve kayganlastiri sürüp öyle egzersiz yaptım. Parmakla sonrada bunu yap.bir hafta sonra dene oluyor birde sen üste olacaksın kendini kasmadan yap özellikle banyoda yap fahat oluyor günde bir iki defa yap egzersizi.

Herkese merhaba, ben 3yıl 3aylık evliyim bu dertten kurtulalı sadece 8 gün oldu, son 2 ay egzersiz yapmaya başladım önce bir ayna alıp vajiyi aynada inceledim sonra yavaş yavaş ıkınmaya başladım açıldığını görünce serçe parmağımı soktum önce biraz baskı oluştu sonra ki gün orta parmağımı denedim o da oldu biraz tek parmağa devam ettikten sonra kendime mumda aparat yaptım birkaç kat kağıt havluyu muma sarıp üzerini streç filmle kapladım ve jel sürdüm elimde ayna aparatın üzerine oturur şekilde aldım başta hep baskı hissediyordum ama yılmadım durup derin derin nefes alıp çıkarmadan ittiriyordum öyle giriyordu daha sonra yavaş yavaş aparatı kalınlaştırdım yaptığımı görünce aparatı her seferinde daha da kalınlaştırdım eş parmağı da denedim ama yapamadım kontrol bende olmadığı için daha çok kasılıyordum aparatı yapa yapa kendime güvenim geldi sonra p... ucunu denemeye başladım öncesinde aparatla egzersiz yapıyordum tabi bir hafta falan sdaece ucunu alabildim ama hep baskı hissediyordum bırakıyordum sonra aparatı içimde biraz fazla bekletmeye başladım birazcık anestol sürüp öyle denedim hiç acı baskı falan hissetmediğimi anlayınca 25. eylül de deneme yaptım yine aparatı ki p... boyutuna yakındı içimde bekletip eşim altta ben üstte sırtım ona dönük pozisyonda bu şekilde p... hepsini alabildim sonra hepsinin girdiğini görünce yüzüm eşime dönük pozisyonda denedim öyle de oldu daha sonrasında eşim üstte ben altta denedim ve o şekilde bayağı bir git-gel yaptı ve içime boşaldı bu şekilde yendim hiç acı baskı kırmızı falan olmadı, sonraki gün tekrar denedim yine anestol ve jel kullanmıştım ama kafamda sadece bunlarla mı oluyor acaba diye düşünce vardı 3. denemem de hiç bir şey kullanmadan denedim yine oldu sanırım git-gel yapınca iyice esnedi şu anda sadece jel kullanıyorum yeteri kadar ıslaklık olmazsa, ama hiç sorun olmadan yapabiliyorum ha zevk almıyorum henüz ama artık kafamda tamamen bitti p.. korkusu. yenmenin tek çözümü egzersizleri düzenli yapmak ve inanmak sonrasında oluyor moralinizi bozmadan yeneceğinize inanarak ve tabi bir de eşlerin desteği de şart yenmemeniz için bir neden yok, lütfen ben yapamam diye hemen pes etmeyin üstüne üstüne gidin.:KK70::KK70::KK70::KK70:

Merhabaaaa bende 1.5 senedir evliyim ve hala atlatamadim vajinismusu 2 parmak egzersizindeyim suan zeytinyagi kullanarak yapiyorum ya buzdolabinda anestol krem buldum esim kalcasini incittiginde doktor vermisti onu kullansammi bilemedim kimisi onermiyo ama bu sorunu atlatmam lazm esim artk benden sogumaya basladi

Herkese merhaba, ben 3yıl 3aylık evliyim bu dertten kurtulalı sadece 8 gün oldu, son 2 ay egzersiz yapmaya başladım önce bir ayna alıp vajiyi aynada inceledim sonra yavaş yavaş ıkınmaya başladım açıldığını görünce serçe parmağımı soktum önce biraz baskı oluştu sonra ki gün orta parmağımı denedim o da oldu biraz tek parmağa devam ettikten sonra kendime mumda aparat yaptım birkaç kat kağıt havluyu muma sarıp üzerini streç filmle kapladım ve jel sürdüm elimde ayna aparatın üzerine oturur şekilde aldım başta hep baskı hissediyordum ama yılmadım durup derin derin nefes alıp çıkarmadan ittiriyordum öyle giriyordu daha sonra yavaş yavaş aparatı kalınlaştırdım yaptığımı görünce aparatı her seferinde daha da kalınlaştırdım eş parmağı da denedim ama yapamadım kontrol bende olmadığı için daha çok kasılıyordum aparatı yapa yapa kendime güvenim geldi sonra p... ucunu denemeye başladım öncesinde aparatla egzersiz yapıyordum tabi bir hafta falan sdaece ucunu alabildim ama hep baskı hissediyordum bırakıyordum sonra aparatı içimde biraz fazla bekletmeye başladım birazcık anestol sürüp öyle denedim hiç acı baskı falan hissetmediğimi anlayınca 25. eylül de deneme yaptım yine aparatı ki p... boyutuna yakındı içimde bekletip eşim altta ben üstte sırtım ona dönük pozisyonda bu şekilde p... hepsini alabildim sonra hepsinin girdiğini görünce yüzüm eşime dönük pozisyonda denedim öyle de oldu daha sonrasında eşim üstte ben altta denedim ve o şekilde bayağı bir git-gel yaptı ve içime boşaldı bu şekilde yendim hiç acı baskı kırmızı falan olmadı, sonraki gün tekrar denedim yine anestol ve jel kullanmıştım ama kafamda sadece bunlarla mı oluyor acaba diye düşünce vardı 3. denemem de hiç bir şey kullanmadan denedim yine oldu sanırım git-gel yapınca iyice esnedi şu anda sadece jel kullanıyorum yeteri kadar ıslaklık olmazsa, ama hiç sorun olmadan yapabiliyorum ha zevk almıyorum henüz ama artık kafamda tamamen bitti p.. korkusu. yenmenin tek çözümü egzersizleri düzenli yapmak ve inanmak sonrasında oluyor moralinizi bozmadan yeneceğinize inanarak ve tabi bir de eşlerin desteği de şart yenmemeniz için bir neden yok, lütfen ben yapamam diye hemen pes etmeyin üstüne üstüne gidin.:KK70::KK70::KK70::KK70:
Merhaba ayni sorun bendede var 1.5 sene oldu esim artk benden sogumaya basladi eve gelmek istemiyom artk diyo buzdolabinda anestol buldum ama cesarrt edip suremiyorum parmak egzersizini zeytinyagiyla yapiyorum 2 parmk 1 boguma gectm

Arkadaşlar üç gün önce başardım. Psikoloğa gittim sonra bu siteyi buldum egzersizler çok önemli günde iki kere egzersiz yaptım aparat yardımıyla üç gün öncede oldu.Ağrı sızı olmuyor bunlar bizim kafanızdaki şeyler.Allah herkesi bu ileten kurtarsin. ☺
Nasıl bir aparat kullandınız

Aparat kullanmiyorum terapist parmk egzersizi veriyor suan 2 parmk 1 bogum odevindeyim
Tamam ben daha 1 parmak 1 boğum ama parmağım dışında başka birşeyi daha rahat sokuyorum. Kaç kere giriş çıkış yapmak gerekiyo acaba ben çok yapamıyorum sıkılıyorum

Tamam ben daha 1 parmak 1 boğum ama parmağım dışında başka birşeyi daha rahat sokuyorum. Kaç kere giriş çıkış yapmak gerekiyo acaba ben çok yapamıyorum sıkılıyorum
Valla benim 400 leri buldu masturbasyon yap dedi bana terapist oyle daha rahat yaparsn dedi

merhaba arkadaşlar ben artık penisin yarıdan biraz fazlasını zor olsada alabiliyorum ama tamamen hala alamıyorum yalnız bi sorunum daha var zaten vajinusmus var bide üstüne deneme yaparken sürekli idrarırım geliyo bu stresten mi oluyo anlamadım sürekli idrarım varmış gibi hissediyorum deneme yaparken tuvalete gittiiğimdede çok az oluyo buda işi iyice zorlaştırıyo biliyosunuz zaten pelvik kasları kasmamam lazım idrar hissi oluşunca direk kasılıyo orası ne yapcam bu konuda bilmiyorum bunu yaşayan bu konuda fikri olan var mı arkadaşlar zamanla geçer mi acaba ?

merhaba arkadaşlar ben artık penisin yarıdan biraz fazlasını zor olsada alabiliyorum ama tamamen hala alamıyorum yalnız bi sorunum daha var zaten vajinusmus var bide üstüne deneme yaparken sürekli idrarırım geliyo bu stresten mi oluyo anlamadım sürekli idrarım varmış gibi hissediyorum deneme yaparken tuvalete gittiiğimdede çok az oluyo buda işi iyice zorlaştırıyo biliyosunuz zaten pelvik kasları kasmamam lazım idrar hissi oluşunca direk kasılıyo orası ne yapcam bu konuda bilmiyorum bunu yaşayan bu konuda fikri olan var mı arkadaşlar zamanla geçer mi acaba ?
Malesef bende de oluyo korku ve heyecandan sanırım

Bende de cok fazla.wc ye gitme hissi oluyo esimle egzersiz denemesinde en az 5-6 kere gidiyorum belki her gidişim de de yapiyrm biraz sanirim idrar kesesine baski yaptikca geliyo ya da piskolojik bilmyrm

Arkadaslar merhaba daha oncede yazdigim gibi gittigim jinekologtan sonra esli denemeelerimde p...nisi yarisina kadar icime alabiliyorum ama tamami olmuyo.bide ne misyoner nede ben ustte olmuyor.esim yan yatiyor benim yari sirtim ona donuk bi bacagim duz bi bacagin esimin ustundeyken oluyo.oda yarisi.anlamadim ben bu isi:KK43:

X