Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Peki reyhan hanımın önerdiği yaptığı telkin de bulunduğu şeyler nedir bence biraz bahsetseniz gidemeyen lere örnek olur bizlere
Tam herkese aynı tedaviyi uygulamadığı için acaba yanlış yonlendirirmiyim diye korkuyorum benim derecem ileriydi gevşeme seansları uyguladı sonra dilator seansları yaptı en son seansta ben uyuyup napmadım uyanık hipnoz uygulaması yaptı

Tavsiyem ilk once kendiniz deneyin zamanla esiniz denesin ben oyle yaptim ilk kendim denedigim icin kontrol bendeydi kendimi rahatlatarak ilerlettim parmağimı. Daha sonra esim yapmaya basladi egzersizleri ondan sonra ben hic yapmadim cunku esinizin yapmasi daha cok rahatlatiyor insani. Ben hep doktor eldiveni kullandim.

Sizin kurtulmaniza cok az kalmis bence. Tekrar hatirlatayim p..nis yonünü vajinaya girdikten sonra asagiya dogru ittirin hani p..nis yokus asagi inermis gibi umarim anlatabilmisimdir cunku sorun cogu kiside vardi okudugum kadariyla yonunu boyle yapacaksiniz..

Yaa ben yapamiyorum iste sorun orda kendim ne parmakla ne aparatla asla yapamiyorum yapanlari tebrik ederim ama ben beceremiyorum teşekkürler cevabiniz icin

Merhaba ben üç aylık evliyim ama yapamıyorum olmuyor bana yardım edermisin lütfen

merhaba arkadaşlar, ben de 3 aylık evliyim. ben de vajinismus olduğumu düşünüyorum. doktora gitmedim ama yaşadıklarımdan ve burada okuduklarımdan dolayı. ben de en başlarda denemeye bile korktum sürekli erteledim. eşim sağolsun anlayışlı davrandı, sen ne zaman istersen dedi. bi defasında denediğimizde sadece uç kısmını alabildim fakat inanılmaz bir acı hissettim eşime çekilmesini söyledim. şimdi aynı acıyı yaşamaktan korktuğum için deneme bile yapamıyorum. buradaki yorumları okudukça yalnız olmadığımı düşünüyor rahatlıyorum. ben de bu rahatsızlığı yenmek ve tam olarak eş olmayı istiyorum. lütfen bana da yardımcı olur musunuz? Allahım herkesi sıkıntılarından kurtarsın.

Ankarada süleyman eserdagin kliniği var bu işle alakali illa bi yere gitmek istiyorsaniz oraya gidin ama tedavi ücreti biraz pahalıymis sanırım 6 bin tl civari filan
Ben süleyman eserdağa gitmiş arkadaşlarım var hem çok pahalı dediler hem de ilişki çok zor olmuş

merhaba su yaptıgınız egzersizler neler nasıl yendiniz mail adresimi versem anlatırmısınız nolur eşim artık benden sogumaya basladı aysenur.cayirli@hotmail.com

Merhabalar.bu sayfada bunu paylaşmayı yani "vajinismusu yendim"demeyi hayal edip dururdum.ve çok şükür o günler de geldi.burdaki arkadaşların sorunlarını okudukça aynısını yaşadığım için beni anlatıyomuş gibi geldi.6 aylık evliyim.ama evliliğim ilk 2 ayı kabus gibi geçti vajinismus yüzünden.sürekli denemeye çalıştıkça başarısız olunca eşim de ben de umudumuzu yitirmiştik.eşim anlayışlıydı ama bi süre sonra o da bunaldı ve cinsellikten soğuduğunu söyledi.her günüm ağlamakla geçiyordu.geceleri uyuyamaz gündüzleri de elim bişey tutmaz olmuştu.psikiyatriye gittim ömce.doktora anlattım vajinismus dedi ve beni başka doktorlara yönlendirdi.hastaneden çıkıp eve gelene kadar ağladım.çünkü doktorda kliniklerde bu işi yapmak istemiyordum ki zaten eşimi de ikna etmek zor olurdu.oturdum internetten araştırdım.parmak egzersizleri falan var.ben vajinama dokunamazken parmağımı nasıl sokayım diye düşünyodum.çok çok dua ettim ağlaya ağlaya kuran okudum.bi gün tekrar parmagımı denerken girdiğini farkettim.dünyalar benim olmuştu.sonra bir hafta devam ettim ve çok kolay parmağımı sokabilyodum ve eşimin de parmagını denemesini istedim onu da başardım ama ilişkiye parmaktan sonra girelim dedim ama bu kez yine başarılı olamauınca hüsrana uğradım.jel, vazelin bi çok şey denemiştim.ama zeytinyağı denememiştim.bi gün zeytnyağını kendi vajinama ve eşimin penisine sürdüm ve birazcık da olsa kasılmayla başardım.ve şunu da belirtmek isterim.pozisyon çok önemli.ilişkiesnasında penis biraz girince dümdüz ilerlerse canınız acıyo ama içeri girince aşağı doğru gidcek ve de kadın poposunu o esnada biraz kaldırması gerek.bu şekilde çok kolay oldu arkadaşlar.önce parmak denemesi en az bir hafta sürekli parmağı dene.sonra zeytibyağı ve de ilişki esnasında penis birazcık içeri girince aşağı doğru gitmeli kadın da popoyu hafif kaldırmalı.Allah herkese şifa versin inş.çok çok zor bi süreçti.ama şimdi bskınca çok kolay ve de psikolojik yüzde 99

Ben 1 sene 3 ay oldu evleneli ve esim artik pes etmis durumda bana cok soguk davraniyo benden sogudugunu soyluyo ve ben hergun aglamaktan helak oldum artik psikiyatriye de gidiyorum suan 2 parmak 1 bogum odevine gectim ve esinlede 1 par.ak 1 bogum olarak dene dedi fakat esim benimle konusmuyo bile. Insallah bende yatip kalkip dua ediyorum bu sorunu atlatmak icin allah kimseye yasatmasin bu durumu cok kotuymus intihar etmeye bile kalkistim ama nafile allahim nolur bana bi mucize yolla guc kuvvet ver nolur bana dua edin

Yeneceksiniz nur hanım.zor kısmını atlatmışsınız bişey kalmamış.eşiniz de pişman olcak size karşı bu tavrından dolayı.onlar da ilişki esnasında çok yoruluyolar emek sarfediyolar ama her seferinde boşa çıkınca onlar da psikolojik olarak çöküyolar.en kısa zamanda başardım haberinizi bekliyorum.Allah yardımcınız olsun.bu sorunu aşamayan yok.kimi uzun sürüyo kimi kısa ama aşılıyo

Merhaba ben bu sorunu asali iki yil oldu anca simdi geldi aklima yazmak:) daha once burayi cok okumustum. Ben 7 ay bu sorunu yasadim sonunda astim. Faydasi olursa diye tecrubelerimi yazmak istiyorum

Bence oncelikle esinizle ilgili fafanizda kurdugunuz butun sorunlari analiz edip cozun. Onu ailesini affedin. Maddi sorunlariniz varsa asacaginizi dusunun rahatlayin. Hamilelik korkunuz varsa dogum kontrol hapi kullanin. Cocukken yasadiginiz bir sorun varsa gidin herhangi bir devlet hastanesinde konuyla ilgili bir doktora anlatin rahatlayin. Daha sonra esinize anlatin rahatlayin. Akliniza ne sorun geliyorsa asmaniz lazim biseyler akliniza takiliyor olabilir bu nedenle bir psikiyatris ya da jinekolog guvenebileceginiz doktora gidip anlatmak rahatlamanizi saglar. Doktorla enerjiniz uyusmazsa 1 aydan fazla ugrasmayin doktoru degistirin. Sizi asagilayan kucuk dusuren doktordan uzak durun. Esiniz cok yorulmus ve sizi kirmis olabilir esinizi anlayin hos gorun ve affedin ona psikolojik bir sorun oldugunu ve kesinlikle gececegini herkesin bunu atlattigini anlatin siz de ona destek olun.
Ailenize durumu anlatmayin. Cok yakin bi arkadasiniz disinda da kimseye anlatmayin onlar da sorup baski olusturmasin.
Korkmayin kanamayacak patlamayacak yirtilmayacak kesinlikle soyle dusunun en kotu ne olabilir ki kanasa bile bakmassiniz esiniz sizi doktora goturur ve gecer ki kanamayacak bile.
Bunu herkes yapiyor ve zevk aliyor 18 yasinda mutlulukla evlenen tanidiklarinizi dusunun belki sizden kucukler ama bunu yapiyorlar.
Esinizin hep olumlu taraflarini dusunun ona sevgi ile dokunun sonu ne olabilir ki sevdiginiz biri sizi ne kadar incitebilir ne yapabilir korkmayin
Esinizin penisi normalden daha buyuk degil gozunuze ne kadar buyuk gelse de degil sizin vucudunuz her boyuta uygun Allah uygun yaratmis hatta vajinusmusu asinca kucuk gelecek yetmeyecek :))
Tedaviye erken baslayin ve asla birakmayin gececek.
Gelelim egzersizlere daha evliliginizin ilk gunlerdeyseniz bebe yagi alip esinizle iliskiye girmeyi deneyin siz ustte olun ve esinizin penisini yaglayip kendiniz iliskiye girmeyi deneyin korkmayin en kotu ne olabilir ki :)
Ileriki zamanlarda parmak egzersizlerine gecebilirsiniz. Bundan once bakabilmek bile cok onemli orasi ne kadar kucuk gorunse de ici kocaman aynayla inceleyin dokunun hergun bi kac kez bakin agliyorsaniz aglayin ama bakin alisin.
Kengel egzersizi yapabilirsiniz sonrasinda iliski icin de iyi
Sonra dokunun cinsel organiniza dokunmak da korku verebilir aynaya bakarak dokunun inceleyin aglayip korkuyorsaniz aglamayana kadar deneyin hergun dokunuj ayna karsisinda.
Parmak egzersizine gecin serce parmagi girdirin olmuyorsa cok korkuyorsaniz kuvucuk bir kurdani pecete ve strec filmle sarip o minicik seyi gordugunuz bosluga girdirin sonra zamanla onu kalinlastirip deneyin aglamayip tmrahatca yapana kadar.
Sonra serce parmagi bir bogum sonra iki bogum
Sonra isaret parmagi bir bogum iki bogum
Sonra esinizin parmagiyla aynisi
Egzersizleri tamamlayin ve siz ustte olacak sekilde deneyin korkmayin acimiyor buna inanin :)

O anda aklina ne geliyor analiz et ne dusunuyorsun yirtilacak patlayacak mi diye dusunuyorsun
Bir olay mi geliyor aklina
Ayip gunah diye mi geliyor
Yine olmayacak diye mi geliyor bunu buraya yazabilirsin belki
Egzersizlerden aynayla bakmaya hemen basla incele normal bir bayansin normal gunah olmayan ayip olmayan zor hic olmayan birsey yasayacaksin boyle dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…