9 aydır evliyim. Henüz tam anlamıyla ilişkiye giremedik. Benim canım çok fazla yanıyor. Penisin sadece baş kısmını alabiliyorum. Devam etmeye kalkınca inanılmaz bir yanma oluyor. Sanki içeride bir duvar var ve penisin girmesini engelliyor. Parmak sokmayı deniyorum onda bir sorun olmuyor. Jinekoloğa gittim mantar olduğunu söyledi fitil verdi kullandım ama bir faydasını görmedim. Ve kızlık zarımın esnek olduğunu doğum esnasında yırtılacağını söyledi. Penisin bir kısmı girdiğinde eşim içime boşaldı ve hamile kaldım. Her muayeneye gittiğimde bebek ultrasonda gözükmediği için doktor vajinadan muayene etti. O ultrason aletini bile içine soktuklarında çok canım yandı. Hatta doktorda çığlık bile attım.. Bebek gelişmediği için 2. ayda kürtaj oldum. Kürtaj olunca zarımda yırtıldı tabi. Ama benim sorunum hala geçmedi. her ilişki sırasında canım çok acıyor ve her seferinde ağlıyorum. Bebe yağı kullandık kayganlaştırıcı jel kullandık kas gevşitici hap kullandık. Hiç biri işe yaramadı. Psikolojim çok bozuldu. Kendimi çok kötü hissediyorum. Aranızda yaşadığım sorunları yaşayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Özelden yazabilirsiniz