kızlar meraba. şu anda buraya kendi başarı öykümü yazıyor olduğuma inanamıyorum.sanki hala olmadı gibi , o kadar mutlu oldumki kaldıramadım bu kadar mutluluğu sanırım:) ben yaklaşık 5 aylık evliyim. ilk günler olmadı hep sorun yaşadık geçer dedik bekledik, bide baktım zaman akıp gidiyor.internette araştırma yaparken burayı buldum. yazılanları okudum ama ama asla yapamam bunlar ne yapıyor böyle dedim kendi kendime. doktora gitmeyi hiç düşünmedim ama yenemesem heralde o ruh hali ile giderdim. neyse burayı buldum bikaç gün okudum inceledim,sonra bi anlık karar ile üye oldum. ama asla aklımda bende yenerim üye olayım öğreniyim ney nasıl diye düşünmedim. sadece dertleşmek içn gelmiştim.1 ay önce üye oldum. serçe parmağı başardım daha sonra işaret daha sonra orta parmak. bunlar çok zor olmadı benim için. ama 2 parmağa gelice çok zorlandım yapamadım.kızların desteği ve motivasyonu ile bi tane mum aldım ve 10 dk içince mumu başardım. çooook mutlu olmuştum. sonra 6 8 9 derken 11 oldu. en çok 9 ve 11 e geçişte zorlandım.( bu arada bu verdiğim ölçüler aparatların çevre uzunluğu kızlar,yani mezro ile çevirerek ölçülüyor) ama hepsini de başardım. 5 i yaptım 6 zor dedim oldu, 6 yı yaptım 7 çok kalın yaa nasıl yapcam dedim o da oldu, yani her seferinde hep çok zor geli olmaz dedim ama hep oldu. sadece azmettim.azmettim ve başardım. ama tabiki önce RABBİM,sonra burdaki arkadaşlarımın desteği sayesinde.çok yorgun olduğumda bile egzersizlerimi hiç bırakmadım. 11cm de denemeye karar verdim. egzersizimi yaptım eşimi çağırdım ,denedik ama olmadı. moralim çok bozuldu sanki başa dönmüştüm. gerçekten motivasyonum gitmişti.ama yine burdaki arkadaşlarım destekleri ile beni kendime getirdiler.zaten o sıra regl olmuştum( geçen hafta). reglim bitti ,haftasonu şehir dışından eve dönüyorduk. eve geldik banyo ettim abdest aldım , namaz kılıp dua ettim. hiç aklımda yoktu o gün denemek, ama birden içime bi istek geldi sanki o an hemen denemem lazımmış gibi hissettim. ve dua ederken" Allah ım sen herşeyin en iyisini bilirsin ol dersen herşey olur ,bugün ol de Rabbim nolur bugün ol de bize" dedim. çok sıkılmış ve bunalmıştım artık.( bebek yok mu daha diye soranlardan bahsetmiyorum bile) neyse egzersize başladım 11 cmle. 15 20 dk içimde beklettim eşimi çağırdım. denemeye başladık. bikaç sefer denedik olmadı. ben yine tam umutsuzluğa kapılacakken ve odadan çıkarken eşim gel bida deneyelim üzülme dedi ve beni durdurdu.iyiki de durdurmuş.bidaha denedik ve oldu. inanamadım olduğuna eşime sordum kaç kere, o da benden daha heyecanlı anlayamıyorumki diyo:) sonra elimle kontrol ettim bi baktım olmuuuuuuuuuuuuş:) daha sonra peş peşe 5 6 kez denedik. çok şükür oldu. hatta git gel bile yaptık. dün de 2 kez denedik ve yine oldu çok şükür. gerçekten 2 gündür hayat bambaşka geliyor bana.ve psikolojik olarak hala inanamadm tam olarak. sürekli kedni kendime söylüyorum ki inanayım bi an önce:):):) çok şükür Allah ı ma kurtardı bu dertten.inş bundan sonra geriye dönüş olmaz,hep daha da ilerleriz inş. kimseye vermesin bu derdi Rabbim ve olanlarıda bi an önce kurtarsın inş. çoooooooooooooooooooook mutluyum şu an ve eşim de çok mutlu. en güzelide onu mutlu etmek. çünkü çok sabretti çok destek oldu bana.Allah razı olsun ondan. ve şimdi bir ay iyice bi alışırsam nasipse, daha sonra çok beklemeden bebiş istiyorum:) Allah nasip ederse tabi. bu yazıyı okuyan vajili arkadaşlar lütfen pes etmeyin ve bu mutluluğu siz de yaşayın. emin olun hak ediyosunuz bunu. hadi hemen harakete geçin lütfen. UNUTMAYIN BİZLERDE SİZİN GİBİYDİK Bİ DÖNEM,AMA SABIR AZİM DUA VE EGZERSİZLE YENDİK ALLAH IN İZNİYLE. yazıya son vermeden önce herkese derman diliyorum Rabbim den. ALLAH A EMANET OLUN