- 27 Mayıs 2010
- 4.032
- 6
Hakikaten İLGİNÇ siniz diyerek sizi biraz da kışkırtmış olacağım ama öylesiniz. Yazılanları önyargısız olarak mantık süzgecinden geçiriniz lütfen. Gittiğiniz doktorlar aynı rahatsızlığı yaşayan insanlar mı? Onlara sordunuz mu? Benim yazım sonrası bana bu şekilde yaklaşımda bulunmanız çok ilginç. Önyargıdan başka bir şey değil. Farklı fizyolojik ve anatomik yapıya sahip insanlar aynı pozisyondan aynı başarı ve hazzı alabilir mi?Soru açık ve net. Cevabı verebiliyorsanız önyargısız ve mantık çerçevesinde verin. Aklın yolu birdir arkadaşlar. Saygılarımla;
yaşamadın bilmiyorsun onun için böyle bılıp bılmeden konusuyorsun
herkesın durumu farklı ama korkuları aynı
burda farklı arkadasların egsersız esnasında yasadığı sorunlar ve onlara çare yöntemlerı
bunları açık seçık yazmasalardı o esnada panıklıcek belkıde vazgecıcektım
korkularımız düşüncelerimiz coğu davranıslarımız yasadıklarımız AYNI
ama senın gıbı aklı bı yerde olan bırısının anlamasını beklemem sacma
kıskırtmak olay cıkarmak ıstıyorsun ınan can dusmanım bıle bu derdı ceksın ıstemem
yoksa bı yasada gel derdım bakalım nasılda sayfa sayfa okuyup meded umar olurdun her yazılandan
neyse sen yaza dur amacına ulastın dıkkatı ustune cektın soyledıgını soyledın
hala devam etmek ıstıyorsan buyur topık senın yaz yazabıldıgın kadar onyargılı bılmeden konusan arkadasım..,
saygılar dıyemıcegım bıze yasadıklarımıza saygı duymayan bırıne saygı duyamam ..
kızlar lutfen kımse cevap vermesın polemık yuzunden topıgımızden olmuyalım..
Son düzenleme: