- 28 Kasım 2015
- 99
- 38
- 33
Pes etmiycem inşallah ama yinede korkuyorum cok ilk deneme belki ondan bide birşey sorucam hergun denemem mi gerek acaba?Denemeye bırakmayın pes etmeyin Penis de gayet kolay girecek parmak girdi alistiniz artık lütfen pes etmeyin
Cok haklisiniz ertelemek hataZaten vajinusmus psikolojik biz oraya bisey giremez düşüncesiyle hareket ediyoruz ya da çok canımız yanacak ben kulak copunu soktuğumda bile çok mutlu oldum artık yavaş yavaş kendime güvenim geldi sonra parmak egzersizleri yaptım çok deil Bebe yagiyla yağlayip hem parmağını hem vajinani kendini gevşeterek derin nefes al bırakırken it ben parmak basaramdim başka cisim denedim sen nasıl rahat edersen sonra eşim sırt üstü ben üzerine oturdum yüzüm ona dönük bacaklarım açık penisini yağla dim onun da.sonra kontrol bende yerlestirdm vajinama yavaşça ittim yağ gibi kaydı girdi tıpkı parmak gibi acı yok asla yeter ki gevseyin ucunda olum yok huzur var sonrasında ki mutluluğu yaşamaya değer kafanız okadar rahatliyor ki dünyanın en güçlü insani Oluyorsunuz yok ben böyle iyim yarın yaparım ertesi gün derken regl oldunuz 6 gün nasıl olsa regl m bitince yaparım bi bakmisin iz aylar geçmiş hayatı ertelemeyin yapmanız gereken okadar basit ki hepimiz özgüruz çocuk yok büyük yuklerimiz yok evde bakıma muhtaç kimse yok bi saat ayırmak çok zor deil
çok sevindimmmm cnmarkaşdalar sizin başarı öykülerinizi okuyarktan ve bu sitede önerilen egsersizleri yaparktan 1 haftada vajınusmusu yendim
hepinizden Allah razı olsun sizin öykülerinz bana ümit oldu :)
inş benim gibi olan herkese yardımcı olur
Amin ve erkekler gerçekten evlendiği eşiyle bu sorunu yaşadiği zaman o evlilik hiç huzurlu olmuyo Allah kimsenin başına vermsn.Tebrikler Allah kimsenin evliliğini bu hastalık yüzünden yıpratmasın
Tebrik ederim darisida basima.inşallah tam olarak nasil yaptiniz neler yaptiniz paylasir misiniz benimle de ozelden mesaj da attim bi hafta boyunca hergün denediniz mi?Amin ve erkekler gerçekten evlendiği eşiyle bu sorunu yaşadiği zaman o evlilik hiç huzurlu olmuyo Allah kimsenin başına vermsn.
hiç pes etmden her gün denedim özeldende anlatım biraz uzun oldu hakkını helal etTebrik ederim darisida basima.inşallah tam olarak nasil yaptiniz neler yaptiniz paylasir misiniz benimle de ozelden mesaj da attim bi hafta boyunca hergün denediniz mi?
hiç üzülme ben 4 yıl neler neler denedim ama sonunda doğru doktor ve tedavi ile başardım hiç yıpratıcı tedavi süreçlerine girme kendi kendine, 3ila 5 günde cözülüyor her yaşadığın gün insana stres oluyor bu arada kızlık zarından dolayı dar olayına da inanma öyle bişey yokmuş doktorum çok anlattı kızlık zarı çok esnek zaten diyeceğim su umutsuz olma erteleme ve tedavi için korkma vajinismusadair.com sitesindeki yazılardan da faydalanabilirsin ben hepsini hatmettim ama şimdi sadece vajinismusu yenmedim kadın olmayı da öğrendimArkadaslar merhaba araniza yeni katildim ve sirf bu sorunu sizlerle paylasip fikirlerinizi almak istedim. Ben 4 aylik evliyim ve maalesef vajinusmusum. Doktora gittigimde kizlik zari girisimin biraz dar oldugunu soyledi ve sakinlestirici verdi.Her seyi denedim. Uyusturucu kremler, kas gevseticiler, jeller.. Ama artik umutsuzluga kapıldım hatta bunu yazarken bile gozlerim doluyor. Bir cikmazdayim sanki. Boyle bir sorunla karsilasabilecegimi hic dusunmemistim. Esim cok anlayisli ve o bu kadar anlayisli oldukca ben kendimi cok suclu hissediyorum. Lutfen bana yardimci olur musunuz fikirlerinizi alabilir miyim? Simdiden tesekkur ederim cevap yazanlara.