Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Arkadaslar ben bu parmak egzersizinde kendim yapamadim acikcasi kendim korktum yapmaktan ve en son parmakla olmayacak normal deneyelim dedim esime normal denedik ben yine istemsiz ayaklarimla hareket ettim olmadi sonra parmak egzersizi yapalim dedim kendim yapamadim esimden istedim yapmasini ve işaret parmağı cok rahat girdi korkmadim da canim da yanmadi parmagini soktu cikartti esim sonra iki parmak denedi once ust uste koyup denedi zor oldu bu ve sürekli tuvaletim varmis gibi hissettim tekrar iki parmagini yan yana yapti ve ilk boguma kadar alabildim ama canim cok yandı. Sonra da denemeyi bıraktık.

Denemeye bırakmayın pes etmeyin Penis de gayet kolay girecek parmak girdi alistiniz artık lütfen pes etmeyin
Pes etmiycem inşallah ama yinede korkuyorum cok ilk deneme belki ondan bide birşey sorucam hergun denemem mi gerek acaba?
Bu icten cevap icinde cok teşekkürler bu arada

Zaten vajinusmus psikolojik biz oraya bisey giremez düşüncesiyle hareket ediyoruz ya da çok canımız yanacak ben kulak copunu soktuğumda bile çok mutlu oldum artık yavaş yavaş kendime güvenim geldi sonra parmak egzersizleri yaptım çok deil Bebe yagiyla yağlayip hem parmağını hem vajinani kendini gevşeterek derin nefes al bırakırken it ben parmak basaramdim başka cisim denedim sen nasıl rahat edersen sonra eşim sırt üstü ben üzerine oturdum yüzüm ona dönük bacaklarım açık penisini yağla dim onun da.sonra kontrol bende yerlestirdm vajinama yavaşça ittim yağ gibi kaydı girdi tıpkı parmak gibi acı yok asla yeter ki gevseyin ucunda olum yok huzur var sonrasında ki mutluluğu yaşamaya değer kafanız okadar rahatliyor ki dünyanın en güçlü insani Oluyorsunuz yok ben böyle iyim yarın yaparım ertesi gün derken regl oldunuz 6 gün nasıl olsa regl m bitince yaparım bi bakmisin iz aylar geçmiş hayatı ertelemeyin yapmanız gereken okadar basit ki hepimiz özgüruz çocuk yok büyük yuklerimiz yok evde bakıma muhtaç kimse yok bi saat ayırmak çok zor deil

Cok haklisiniz ertelemek hata

arkaşdalar sizin başarı öykülerinizi okuyarktan ve bu sitede önerilen egsersizleri yaparktan 1 haftada vajınusmusu yendim
hepinizden Allah razı olsun sizin öykülerinz bana ümit oldu :)
inş benim gibi olan herkese yardımcı olur

Tebrikler Allah kimsenin evliliğini bu hastalık yüzünden yıpratmasın

Amin ve erkekler gerçekten evlendiği eşiyle bu sorunu yaşadiği zaman o evlilik hiç huzurlu olmuyo Allah kimsenin başına vermsn.
Tebrik ederim darisida basima.inşallah tam olarak nasil yaptiniz neler yaptiniz paylasir misiniz benimle de ozelden mesaj da attim bi hafta boyunca hergün denediniz mi?

Tebrik ederim darisida basima.inşallah tam olarak nasil yaptiniz neler yaptiniz paylasir misiniz benimle de ozelden mesaj da attim bi hafta boyunca hergün denediniz mi?
hiç pes etmden her gün denedim özeldende anlatım biraz uzun oldu hakkını helal et
Allahım bizim gibi olan bütün kullarını bu dertten kurtarsın . cnm inş sende başarıcaksın kendne inan

Arkadaslar merhaba araniza yeni katildim ve sirf bu sorunu sizlerle paylasip fikirlerinizi almak istedim. Ben 4 aylik evliyim ve maalesef vajinusmusum. Doktora gittigimde kizlik zari girisimin biraz dar oldugunu soyledi ve sakinlestirici verdi.Her seyi denedim. Uyusturucu kremler, kas gevseticiler, jeller.. Ama artik umutsuzluga kapıldım hatta bunu yazarken bile gozlerim doluyor. Bir cikmazdayim sanki. Boyle bir sorunla karsilasabilecegimi hic dusunmemistim. Esim cok anlayisli ve o bu kadar anlayisli oldukca ben kendimi cok suclu hissediyorum. Lutfen bana yardimci olur musunuz fikirlerinizi alabilir miyim? Simdiden tesekkur ederim cevap yazanlara.

Kızlık zarı girişinin dar olması iliskiye girmene engel değil bununla yıpranma kendini herkesin zar yapısı farklı buz vajinusmusu yendik burada ben asla basaramam diyen insanların başarı öyküleri var yazdiklarimizi takip et hergün egzersiz uygula ben de iki buçuk ay uğraştım doktora gitmekte buldum çareyi ama burda yazılanları uygulayabilirmisim çünkü aynı şeyler egzersiz yapacaksın önce kulak çöpuyle sonra cisimleri giderek kalınlastir serçe parmak işaret parmak güzelce yağla bebek yagiyla aynanın karşısına gec iki bacağını aç derin nefes al nefes verirken it bunu surekli yap okadar basit mis ki Bumu diyorsun yeter ki egzersizleri uygula herkes gibi sen de basarirsin dualarım sizinle

hiç üzülme ben 4 yıl neler neler denedim ama sonunda doğru doktor ve tedavi ile başardım hiç yıpratıcı tedavi süreçlerine girme kendi kendine, 3ila 5 günde cözülüyor her yaşadığın gün insana stres oluyor bu arada kızlık zarından dolayı dar olayına da inanma öyle bişey yokmuş doktorum çok anlattı kızlık zarı çok esnek zaten diyeceğim su umutsuz olma erteleme ve tedavi için korkma vajinismusadair.com sitesindeki yazılardan da faydalanabilirsin ben hepsini hatmettim ama şimdi sadece vajinismusu yenmedim kadın olmayı da öğrendim

Cok teşekkür ederim kizlar sanırım benim bir sorunum da ertelemek. Ama hemen egzersizlere baslayacagim. Allah kimseye vermesin dışardan dinlemek kolay ama yasamayan bilemiyor bunu sanirim. Gelismeleri paylaşacağım inşallah. Bu sorunu yasayan herkesin en kisa zamanda kurtulması dilegiyle

Ben hala kasılıyorum iliskiye girerken oluyo ama hala korku panik var doktorum zamanla dedi hala egzersiz yapiyrm oldu bitti olmuyor elbet ama başarmak insana huzur veriyor hayat çok kısa..lütfen bu kısa hayatı ertelemeden egzersizlerinizi yapın

Öncelikle başaran ablalarımı, arkadaşlarımı kutluyorum. Inşallah darısı ben ve benim gibilerin başina. Bende suan egzersizleri yapıyorum ama korkuyorum ya yapamazsam yine diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…