Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Mrb arkadaslar oncelikle rabbim kimseye dermansiz dert vermesin hakkimizda hayirlisi olsun diyorum.
Bende bu siteyi yeni fark edenlerdenim 2.bucuk senedir vajinusmus problemi yasiyorum. Ben bunun nedenini cocuklukdan yani insanin basindan bi yasanan bi olaydan dolayi oldugunu dusunuyorum. Ben yakinim tarafimdan cocuklugumdan suana kadar tacize ugruyorum cok kotu bi durumdayim sade ve sadece su illetten kurtulup esimle mutlu mesut olmak istiyorum. Bu illetten kurtulanlara yalvariyorum bana yardim edin. Akliniza gelecek her yolu denedik suan pskiyatriyede gidiyoruz ama cok faydasi yok sizden tek istedgim ozelden iliski pozisyonlara kadar yardimci olmaniz cunku kimseye soramiyorum ne olur yardim edin cok caresizimm....bu arada bu sitedeki butun kizlarin anne babalarinzn ellerinden opuyorum cok guzel evlat yetistirmisler gercekden destekleriniz yardmlarinizi gorunce agladim cunku mecbur degilsiniz ama bakiyorum zamaninizi biz yardim bekleyenlerle geciriyorsunuz Allah hepinizden razi olsun...

Mrb özelden mesaj atabilirsen konuşabiliriz canım allah yardimcin olsun merak etme atlatacaksin ben basardiysam herkes basarir diyordum ben.başardım sana da yardımcı olmak isterim

Bana yazabilirsin ben 2 ayda atlattım istediğini sor cnm yardımcı olurum çok yazık günlerine gercekten zevkli bişey Can'ın sadece başta yanıo 4 5 sonra alısıosun ve tadına doyamıosun :)

Bende bu illeti 1 buçuk yıl çektim şükür bir yıl önce hallettik. Boşa onca zaman kendimi üzmüşüm. psikiyatrist ve kadin dogum uzmani eşliğinde Botoks tedavisi oldum.tavsiyem kesinlikle bugün yarın olur diye düşünüp ertelemeyin giden sadece zaman oluyor korkularınız hala sizinle kalıyor

Botoks tedavi nasil bisey

arkadaslar bu ay adet olmadan 4 gün önce bacak sancısı basladı bende adet oldum bitti su an bacak agrısıbaşlayalı 15 gün falan oldu hala sızlıyorbu neden olabilir

Arkadaşlar kadınlarda normal günlük iç çamasıra beyazsımsı sarımsı gibi akıntı oluyor ya bu akıntı adet bittikten 7 gün sonra yani yumurtlama dönemi civarında mı olur yoksa hergün olabilir mi yani adet bitiminden bir kaç gün sonra da olur mu yoksa sadeceyumurtlama döneminde olup bu akıntıyumurtlama döneminin işareti mi oluyor

Botoks tedavi nasil bisey
Vajinal kaslara geçici olarak müdahil ediliyor tamamen değil tabiki vajinadaki kasların kasılma oranını azaltıyorlar bu yüzden ilişki esnasında acı hissetmiyorsunuz çok zaten o iş olduktan sonra gerisi geliyor

Yesilkoyde acibadem hastanesinde ona benzer bisy yaptrdim. O kadar cok sey denedim ki bak yaptigim seyi bile bilmiyorum :) ben bi faydasini gormedim dilerim sen gorursun bol sans diliyorum.

selam ben azeriyim.onun için türk dilinde olan bu stede mesaj atmasini ve s bilmiyorum.Ben de vajinusmusum.bunun yüzünden evliliyim bitti.evliliyim bittikden çok sonra vajinusmus adli bir şeyin oldugunu öyrendim.ve tabi benin de problemimin o oldugunu.lütfen bana yardim edin.ben bakirelik bozulmadan bunu nasil yene bilirim?

Merhabalar
arkadaşlar ben 4yıllık evliyim ne yaptıysam başaramadık eşimi de seviyodum bi kaç kez psikologa gittim olmadı iyce ümitsizliğe kapıldım eşimle severek evlenmişken artık en ufak sorunların altında kalıyoduk,nihayetinde bi arkadaşın önerisiyle Reyyan hanımı bulduk bize özel tedavi uyguladı eşimle tüm oyunları yaptık ve 3günde 4yıldır yapamadığımızı yapıp evliliğimizi tamamladık çok mutluyuz yalnız değilsiniz vajinismus çokfazlaymış bende sadece bende sanırdım

bana uygulanan tedaviyle ilk ilişkimizde kızlık zarı yaptığımız ev ödevleriyle esnediği için kanamadı, önerim evlenmeden yada evleneceğin kişiyle bian evlen çözüm yoluna git 3gün 5gün gibi sürede çözülen sorun için evliliğimizi yıprattığımıza değmezmiş

Arkadaşlar size bu hastalığı atlatmış biri olarak şunu diyebilirim lütfen beni iyi dinleyin ölmüyorsunuz evet acıdan ölmüyorsunuz!!!sıkın dişinizi yavaş yavaş üsteyken ıkınarak alın zeytinyağı en dogal kayganlaştırıcı!!!yedirin ve eşiniz uzanırken üstte itekleyerek yavaş yavaş alın nefes alın bırakın olmuo mi başını soktuktan sonra çıkartın ilk level atlatmak önemli ertesi gün yine deneyin ay olmadı alamadm die zırlamayın evet denedim ve azda olsa aldım deyin demorelize etmeyin kendinizi aşama kaydedin ay kocama erkekliğini yaşatamıyorum ay o mutlu olmuo ay boşalmadı adam ay ömür boyu yapamıcakmıyız gb saçma sapan düşünceleri atın kenara önceliği kendinize verin çok afedersznz gtsn mastürbasyon yapsın siz alışana kadar beklicek evet bu iş için kusura bakmayın burun deliğimiz diil uygun olan yer vajinanamız :) parmağını burnuna sok bakim:) heh işte okadar doğal bişe bu...! Ertelemeyin vede yapın ben 2 ayda atlattım bana ölüm gb geldi yapamamak senelerce nasıl duruyosunz anlamıyorm kadınlığınız ın farkına varmak istemiyor msnz hemde böyle zevkli bişeyi kaçırarak!! Hee ilk başta zevk almayı beklemeyin alan var tabi ben anca 7, 8 den sonra alabildim ve inanınnn çok keyifli bişe yaşayın o acıyı atlatın gerisi gelir hade savaşmayın sevişin arkidişler insanlık böyle ürüyo doğaya karşı gelemezsnz

arkadaslar bende iki aylik evliyim ve hala bi asama katedemedik. Doktora gittim psikoloğa ama parmak egzersisiyle 12 haftada biter sorun dedi devlet hastanesi doktoruydu tabi. Diger doktorlar cok büyük meblalar istiyor ve bu parayi vermeden bu sorundan.kurtulmak istiyorum. Benim en büyük sorunum bacaklarimi acamamak açsam bile esim penisiyle yaklasmaya calisinca istemsiz bir sekilde bacaklarimi sıkıp esimi itmek oluyor. Ya da elimld itiyorum. Cok zor bi durummus gerçekten lütfen bana da ozelden rahat olabileceğim bi pozisyon onerebilir misiniz? Birde emla krem ise yarar mi kayganlastirici zaten kullaniyoruz ama olmuyo ((

Bacaklarını aç aynanın karşısına geç önce vajinani incele sonrq kulak copunu güzelce yağla Bebe yagiyla tabi vajinani da yaglamayi derin nefes al nefes verirken çubuğu it itince içinde biraz beklet üç sn sık kendini altı sn bırak içindeyken sürekli bu egzersizi yap bu kaslarının gevşemesini sağlayacak sonrq biraz daha it yine aynı şekilde tuvaletini tutar gibi sık bırak ve üçüncü bogumu sok sonra yavaş yavaş it çek it çek bunu basarabilirsen çok yol katedersin ki basarirsn da çünkü bu doğanın kanunu sağlıklı bi kadinsin ve basaabilirsin yıllarca bekleyenlere inanamıyorum ben iki ay ömrümden ömür gitti düzenli egzersizle üç hafta da başardım daha planlı yapsaydim bi hafta sürerdi belki siz de yaparsınız ben de acamazdm bacaklarımı bakamazdım bile.ama astım beyninde bitir önce sonra düzenli egzersizlerini yap kulak çöpü işleminden sonra serçe parmağa geç aynı işlemi parmakla yapacaksın sonra yüzük parmak sonra da eşinle beraber yapacaksın yani esin parmağıyla yapacak kontrol sende olsun eşinin parmağını sen tut it yine derin nefes al verirken it parmağı bu egzersizleri yap düzenli oraya parmak giriyor düşüncesi yerlesecek ve iliskiye girerken daha rahat olacaksın kendini kasmayacaksn ama gün içinde tut bırak egzersizini yapın lütfen kaslar için çok faydalı tuvaletini zi tutar gibi 3 sn tut 6 sn bırak bunu otururken yemek yerken tv izlerken sık sık yapın hoşçakalin

Merhaba. Aranıza yeni katıldım. 7 aylık evliyim geçen haftadan beri egzersiz yapıorz. Eşimin 2 parmağıda girebilio. Ama ilişkiden hala korkuyorum. Deneyip olmayınca moral çöküntüsüyle yine olmıcak korkusu sardı. Nasıl olcak bilmiyorum

çok uzun süre demişler 3günde bitti benimki, öncesinde gittiğim yerler hep oyalanmama neden oldu dr reyyan hanım gerek yaklaşımı gerekse farklı tedavi uygulamasıyla hemen çözdü, kesinlikle hayatınızı ertelemeyin ben 4 yıl erteledim hayatımdan çoksey götürdü bu süre şimdiki aklım olsa hiç düşünmeden hemen giderdim reyyan hocama

çok uzun süre demişler 3günde bitti benimki, öncesinde gittiğim yerler hep oyalanmama neden oldu dr reyyan hanım gerek yaklaşımı gerekse farklı tedavi uygulamasıyla hemen çözdü, kesinlikle hayatınızı ertelemeyin ben 4 yıl erteledim hayatımdan çoksey götürdü bu süre şimdiki aklım olsa hiç düşünmeden hemen giderdim reyyan hocama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…