Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb özelden mesaj atabilirsen konuşabiliriz canım allah yardimcin olsun merak etme atlatacaksin ben basardiysam herkes basarir diyordum ben.başardım sana da yardımcı olmak isterimMrb arkadaslar oncelikle rabbim kimseye dermansiz dert vermesin hakkimizda hayirlisi olsun diyorum.
Bende bu siteyi yeni fark edenlerdenim 2.bucuk senedir vajinusmus problemi yasiyorum. Ben bunun nedenini cocuklukdan yani insanin basindan bi yasanan bi olaydan dolayi oldugunu dusunuyorum. Ben yakinim tarafimdan cocuklugumdan suana kadar tacize ugruyorum cok kotu bi durumdayim sade ve sadece su illetten kurtulup esimle mutlu mesut olmak istiyorum. Bu illetten kurtulanlara yalvariyorum bana yardim edin. Akliniza gelecek her yolu denedik suan pskiyatriyede gidiyoruz ama cok faydasi yok sizden tek istedgim ozelden iliski pozisyonlara kadar yardimci olmaniz cunku kimseye soramiyorum ne olur yardim edin cok caresizimm....bu arada bu sitedeki butun kizlarin anne babalarinzn ellerinden opuyorum cok guzel evlat yetistirmisler gercekden destekleriniz yardmlarinizi gorunce agladim cunku mecbur degilsiniz ama bakiyorum zamaninizi biz yardim bekleyenlerle geciriyorsunuz Allah hepinizden razi olsun...
Bana yazabilirsin ben 2 ayda atlattım istediğini sor cnm yardımcı olurum çok yazık günlerine gercekten zevkli bişey Can'ın sadece başta yanıo 4 5 sonra alısıosun ve tadına doyamıosun :)Mrb arkadaslar oncelikle rabbim kimseye dermansiz dert vermesin hakkimizda hayirlisi olsun diyorum.
Bende bu siteyi yeni fark edenlerdenim 2.bucuk senedir vajinusmus problemi yasiyorum. Ben bunun nedenini cocuklukdan yani insanin basindan bi yasanan bi olaydan dolayi oldugunu dusunuyorum. Ben yakinim tarafimdan cocuklugumdan suana kadar tacize ugruyorum cok kotu bi durumdayim sade ve sadece su illetten kurtulup esimle mutlu mesut olmak istiyorum. Bu illetten kurtulanlara yalvariyorum bana yardim edin. Akliniza gelecek her yolu denedik suan pskiyatriyede gidiyoruz ama cok faydasi yok sizden tek istedgim ozelden iliski pozisyonlara kadar yardimci olmaniz cunku kimseye soramiyorum ne olur yardim edin cok caresizimm....bu arada bu sitedeki butun kizlarin anne babalarinzn ellerinden opuyorum cok guzel evlat yetistirmisler gercekden destekleriniz yardmlarinizi gorunce agladim cunku mecbur degilsiniz ama bakiyorum zamaninizi biz yardim bekleyenlerle geciriyorsunuz Allah hepinizden razi olsun...
Bende bu illeti 1 buçuk yıl çektim şükür bir yıl önce hallettik. Boşa onca zaman kendimi üzmüşüm. psikiyatrist ve kadin dogum uzmani eşliğinde Botoks tedavisi oldum.tavsiyem kesinlikle bugün yarın olur diye düşünüp ertelemeyin giden sadece zaman oluyor korkularınız hala sizinle kalıyor
Vajinal kaslara geçici olarak müdahil ediliyor tamamen değil tabiki vajinadaki kasların kasılma oranını azaltıyorlar bu yüzden ilişki esnasında acı hissetmiyorsunuz çok zaten o iş olduktan sonra gerisi geliyorBotoks tedavi nasil bisey
Vajinal kaslara geçici olarak müdahil ediliyor tamamen değil tabiki vajinadaki kasların kasılma oranını azaltıyorlar bu yüzden ilişki esnasında acı hissetmiyorsunuz çok zaten o iş olduktan sonra gerisi geliyor
bana uygulanan tedaviyle ilk ilişkimizde kızlık zarı yaptığımız ev ödevleriyle esnediği için kanamadı, önerim evlenmeden yada evleneceğin kişiyle bian evlen çözüm yoluna git 3gün 5gün gibi sürede çözülen sorun için evliliğimizi yıprattığımıza değmezmişselam ben azeriyim.onun için türk dilinde olan bu stede mesaj atmasini ve s bilmiyorum.Ben de vajinusmusum.bunun yüzünden evliliyim bitti.evliliyim bittikden çok sonra vajinusmus adli bir şeyin oldugunu öyrendim.ve tabi benin de problemimin o oldugunu.lütfen bana yardim edin.ben bakirelik bozulmadan bunu nasil yene bilirim?
arkadaslar bende iki aylik evliyim ve hala bi asama katedemedik. Doktora gittim psikoloğa ama parmak egzersisiyle 12 haftada biter sorun dedi devlet hastanesi doktoruydu tabi. Diger doktorlar cok büyük meblalar istiyor ve bu parayi vermeden bu sorundan.kurtulmak istiyorum. Benim en büyük sorunum bacaklarimi acamamak açsam bile esim penisiyle yaklasmaya calisinca istemsiz bir sekilde bacaklarimi sıkıp esimi itmek oluyor. Ya da elimld itiyorum. Cok zor bi durummus gerçekten lütfen bana da ozelden rahat olabileceğim bi pozisyon onerebilir misiniz? Birde emla krem ise yarar mi kayganlastirici zaten kullaniyoruz ama olmuyo ((