- 16 Kasım 2015
- 30
- 55
- 40
Yazınız için teşekkürler çok zor sadece çeken anlar ne güzel atlatmışsınız çocuklarınızı düşünün eşinizi düşünün.. bence kendinizi daha fazla yıpratmayın lutfen..Yillar sonra iki cocuk annesi olduktan somra yendim burda okunanlari yaptim egzersiz dua ve gozyasi ama evliligimmahvoldu lutfen beklemeyin benle esum bir sure sonra boyle bir sorunumuz yokmus gibi davrandik ama ikinci cocuga hamile kalinca hayatim. Zindana dondu severek evlendigim esum gitti yerine bir baskasi geldi birbirimizden o kadar koptuk ki yendigime dahi sevinemedim ben kucuk yerde yasiyordum olmasa buyuk sehirlerde merkezler var sadece bu hastalikla ilgilenen oralara gidicektim lutfen benim hatama dusmeyin benim esimde once anlayisliydi ama ben ayakta uyumusum haberim olmamis niye bu kadar bejledin diyevilirsiniz ama ne yapacagimi bilmiyordum sadece bir psikolg sayesinde cok az oluyordu onlada sadece cocuk oldu yillarima aciyorum allah bu derdi kimseye vermesin hepinize sifalar versin olunca diyeceksuniz bu muymus yani birde anatomi okuyun hersey xahillikten ve kafalarimizin yanlis doldurulmasundan banada dua edin yuvam ve cocuklarim icin
Kızlar bende 2 aylık evliyim. Aynı durumları bende yaşadım. Burdaki arkadaşların hikayeleri sayesinde egzersizlere başladım. Ve inanın 3 günümde hiç beklemediğim anda başardım. Hepinize çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Hiç doktorluk bir iş yok. Sadece egzersizle bitirebilirsiniz. Ertelemeyin ve hemen kurtulun bu lanet illetden
ama herkesinki aynı olmuyor kardeşim benim okuduğum bi kitapta vajinismus derece derece mesela benim derecem ileriydi 4yıl yapmadığım gitmediğim kalmadı artık kendim acı ceksem bile umursamadan yapıyordum ama olmuyordu, hafif evrelerde belki dediğn olur ama doktor eğer iyiyse kadınlığını öğreniyorsun eşin emrine amade oluyor ben cinselliği görevim olarak görmüyorum mesela benim bi ihtiyacım olarak görüyorum artık süper tek üzülüğüm 4 yılım ve tartışmalarımızKızlar bende 2 aylık evliyim. Aynı durumları bende yaşadım. Burdaki arkadaşların hikayeleri sayesinde egzersizlere başladım. Ve inanın 3 günümde hiç beklemediğim anda başardım. Hepinize çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Hiç doktorluk bir iş yok. Sadece egzersizle bitirebilirsiniz. Ertelemeyin ve hemen kurtulun bu lanet illetden
merhaba geçmiş olsun size başaran birisi olarak yardım etmek isterdim ama size tavsiyem hemen egzersiz yapmaniz zamanla bu egzersiz kolaylasacak ve p.ns denemesini kendiniz isteyeceksiniz emin olun. Beyninize kabul ettirin başaracağinizi. Inaninki beyinde bitiyor ben eşime kendim dedim artik p.ns denemesine geçelim diye ve cok azda olsa basi girdi af edersiniz cisinizi yapar gibi ıkındiginizda girmeye devam ettigini hissedeceksiniz tabi orada biraktim hersey yavas yavas zamanla.. ama suan yenmiş kadar sevinçliyim evliligimin ilk gunlerinde yataga girmeye ürküyodum ama bu doganın kanunu ve artik beynime kabullendirdim korkulacak hiçbirsey yok umarim yardimci olabilmisimdir.. bu arada egzersiz için kygnlstrci jel kullandim hemen kuruma yapiyor ve egzersiz zorlaşıyor ben zeytinyağı ile geldim bu dereceye hakiki zeytinyagi kullandim hep ve lup diye giriyor yani girisi kolay oluyor..Arkadaslar merhaba ben yeni uye oldum 1.5 yillik evliyim.esimle hala iliskiye giremedim.bana yardimci olurmusunuz lutfen
oncelikle tesekkur ederim.ben size durumumu anlatmak istiyorum.esimle surekli denemeler yapiyoruz.ben iliskiden korkmuyorum aslinda.esimin p...si basi giriyo fakat ileri gidemiyo sanki orda bi duvar var.ilk esimle uroloji dok gittik durumu anlattik.oda esimin yeterince sertlesme olmadigi icin olmuyo diye esime ilaclar verdi.yaklasik 1 yildir ayni doktorda tedavimiz suruyo ki son gittigimizde bana benimde bi jinekologa gitmemi vajinismus olabilecegimden bahsetti.bende devlet hastanesinde gittim.fakat ulturasyonlu muayene etmek istedidinde cok canim yandi ve birakin diyebildim.doktorda bana vajinismussunuz dedi.okadar zor bi durumdayimki her anim aglakla geciyor.parmak egzersisine baslayim dedim sanki kalbim carpintidan durucak ne yapacagimi bilmiyorum.merhaba geçmiş olsun size başaran birisi olarak yardım etmek isterdim ama size tavsiyem hemen egzersiz yapmaniz zamanla bu egzersiz kolaylasacak ve p.ns denemesini kendiniz isteyeceksiniz emin olun. Beyninize kabul ettirin başaracağinizi. Inaninki beyinde bitiyor ben eşime kendim dedim artik p.ns denemesine geçelim diye ve cok azda olsa basi girdi af edersiniz cisinizi yapar gibi ıkındiginizda girmeye devam ettigini hissedeceksiniz tabi orada biraktim hersey yavas yavas zamanla.. ama suan yenmiş kadar sevinçliyim evliligimin ilk gunlerinde yataga girmeye ürküyodum ama bu doganın kanunu ve artik beynime kabullendirdim korkulacak hiçbirsey yok umarim yardimci olabilmisimdir.. bu arada egzersiz için kygnlstrci jel kullandim hemen kuruma yapiyor ve egzersiz zorlaşıyor ben zeytinyağı ile geldim bu dereceye hakiki zeytinyagi kullandim hep ve lup diye giriyor yani girisi kolay oluyor..
Bi keresinde alkol aldim normalde hic sevmem ama bi ihtimal belki kolaylasir acisindan.denememiz basarisizdi.esim isaret parmagini iyice yagladi ve son boguma kadar ilerledi icimde.fakat normalde deniyelim dedigimizde ben yaptiramadim.canim yandi.ne olur bana yardimci olun cok zor bi durumdayimoncelikle tesekkur ederim.ben size durumumu anlatmak istiyorum.esimle surekli denemeler yapiyoruz.ben iliskiden korkmuyorum aslinda.esimin p...si basi giriyo fakat ileri gidemiyo sanki orda bi duvar var.ilk esimle uroloji dok gittik durumu anlattik.oda esimin yeterince sertlesme olmadigi icin olmuyo diye esime ilaclar verdi.yaklasik 1 yildir ayni doktorda tedavimiz suruyo ki son gittigimizde bana benimde bi jinekologa gitmemi vajinismus olabilecegimden bahsetti.bende devlet hastanesinde gittim.fakat ulturasyonlu muayene etmek istedidinde cok canim yandi ve birakin diyebildim.doktorda bana vajinismussunuz dedi.okadar zor bi durumdayimki her anim aglakla geciyor.parmak egzersisine baslayim dedim sanki kalbim carpintidan durucak ne yapacagimi bilmiyorum.
Rica ederim birbirimize yardimci olarak yeneceģiz insallah. Bircok kadin oyle soyluyor sanki duvar var gitmiyor hani baski gibi vs. İste o kısıma geldiginizde biraz daha ikinmaniz gerekiyor ve vajinaya dogru degilde p..nsi popoya doğru ittirmeyi deneyin cünku kizlik zari popoya doğru kaliyormus. Birde deneme sirasinda eger cok azda olsa cisiniz varsa yapin ve oyle devam edin cis olunca baski oluyormus. Ilaca gelince ben pek ilac tavsiye etmiyorum benimde esim eczaci fakat ne olursa olsun ilerde cocuk dusundugunuzde zor olur kadinlarda yine bir sekilde tup bebek yontemiyle oluyormus ama erkeklerinkine care yokmus yani demem o ki esiniz ilac kullanmasin vede bol bol findik ezmesi tavsiye ediyorum esinizle beraber yiyin ben oyle yapıyorum. On sevismeyi uzun tutarsaniz belki sertlesme sorununuz azalır cünku acele edince her iki birey de hazir olmayabiliyor ve ortaya boyle sorunlar cikiyor..oncelikle tesekkur ederim.ben size durumumu anlatmak istiyorum.esimle surekli denemeler yapiyoruz.ben iliskiden korkmuyorum aslinda.esimin p...si basi giriyo fakat ileri gidemiyo sanki orda bi duvar var.ilk esimle uroloji dok gittik durumu anlattik.oda esimin yeterince sertlesme olmadigi icin olmuyo diye esime ilaclar verdi.yaklasik 1 yildir ayni doktorda tedavimiz suruyo ki son gittigimizde bana benimde bi jinekologa gitmemi vajinismus olabilecegimden bahsetti.bende devlet hastanesinde gittim.fakat ulturasyonlu muayene etmek istedidinde cok canim yandi ve birakin diyebildim.doktorda bana vajinismussunuz dedi.okadar zor bi durumdayimki her anim aglakla geciyor.parmak egzersisine baslayim dedim sanki kalbim carpintidan durucak ne yapacagimi bilmiyorum.
yalniz egzersiz yaparken esiniz birden parmagini sokmaya calismasin cok asiri yavas bir sekilde deneyin esiniz parmagini yavas yavas ittirirken sizde deriiin derin nefes alip verin nefes verirken ikinin inanin kendi kendine girecek.. ve de p..ns denemsi yapmadiginiz zaman muhakkak parmak egzersizi deneyin bu vajinanizin genislemesini saglayacak.Bi keresinde alkol aldim normalde hic sevmem ama bi ihtimal belki kolaylasir acisindan.denememiz basarisizdi.esim isaret parmagini iyice yagladi ve son boguma kadar ilerledi icimde.fakat normalde deniyelim dedigimizde ben yaptiramadim.canim yandi.ne olur bana yardimci olun cok zor bi durumdayim
seni gördüm kendimdeoncelikle tesekkur ederim.ben size durumumu anlatmak istiyorum.esimle surekli denemeler yapiyoruz.ben iliskiden korkmuyorum aslinda.esimin p...si basi giriyo fakat ileri gidemiyo sanki orda bi duvar var.ilk esimle uroloji dok gittik durumu anlattik.oda esimin yeterince sertlesme olmadigi icin olmuyo diye esime ilaclar verdi.yaklasik 1 yildir ayni doktorda tedavimiz suruyo ki son gittigimizde bana benimde bi jinekologa gitmemi vajinismus olabilecegimden bahsetti.bende devlet hastanesinde gittim.fakat ulturasyonlu muayene etmek istedidinde cok canim yandi ve birakin diyebildim.doktorda bana vajinismussunuz dedi.okadar zor bi durumdayimki her anim aglakla geciyor.parmak egzersisine baslayim dedim sanki kalbim carpintidan durucak ne yapacagimi bilmiyorum.
seni gördüm kendimdehiç üzülme sonuçta çözümü olan bir hastalık ama kendi basına çözmek için uğraşma kendini yıpratıyorsun bende oyle oldu doktorumun sitesinde öyküler var onlar bana ilham vermişti, ben ayrılma eşiğinde gittim hocam kararını tedavi sonrası ver dedi suan çok mutluyum eşimle Allah senide kurtarsın bian evvel[/QUOT Teşekkür ederim amin inşallah bende kurtulurum bu hastalık tanyalniz egzersiz yaparken esiniz birden parmagini sokmaya calismasin cok asiri yavas bir sekilde deneyin esiniz parmagini yavas yavas ittirirken sizde deriiin derin nefes alip verin nefes verirken ikinin inanin kendi kendine girecek.. ve de p..ns denemsi yapmadiginiz zaman muhakkak parmak egzersizi deneyin bu vajinanizin genislemesini saglayacak.