Merhaba arkadaşlar banada yardım edin yoksa kafayı yiycem. 6 yıllık evliyim ve vajinismusum hep ertelemekten bu hale geldim.aslında bir ara tedavi görmeye başladık ama uzun sürdü ni sonuç elde edemedik.şimdi bir Klinikle görüştüm ama çok para istedi bursa gördüğüm arkadaşlar var kendi halleden bana da yardım edin eşimin parmağıyla denemeler yaptık yanmalar oldu ama hafifledi sonra araya regl dönemim girdi birazda zaman ve netice de dün tekrar parmak egzersizi yaptık ama o kadar yandı ki daha da ilerleyemedik ve moralimiz bozuldu.Yardım edin bnde yüksek bütçeler ödemeden yenmek istiyorum.
Ben şu para verme işini anlamıyorm çok para dökenleri ben öZele gittim 28 lira verdim psikiyatr e ve ertesi 10 gün içinde ücretsiz geliosn 3 kez gttm hallettim konustuk sadece parmak egzersizi verdi ucunda ölüm yok ya deip yaptm tabi doktorumun konuşmaları da aklıma yattı ikna etti beni orası ilişki için tasarlanmış evet parmağınızı burnunuza sokmak kdr doğal bişey:)Merhabalar bende sayfayı uzun zamandır takip ediyorum ama artık sorunuma bi çözüm bulamayınca burdan yazıp destek almak istedim ayrıca psikologa basvurdum ilk seansımızı yaptık ama bana ne kadar çözüm üreticek bunu bilmiyorum bu yüzden pskiyatristten yardım alıp sonuç alabilen arkadaşlardan yardımlarınızı bekliyorum boşyere zaman ve para harcamak istemiyorum bu arada 6 aylık evliyim lütfen konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum
Özelden konuşalım ne durumdasın destek aldın mıbanada yardımcı olun lütfen bu sayfayı yeni keşfettim bnde 1.5 yıldır bu illeti çekiyorum artık ne parmak egzersizi nede kendimi kasmak istemiyorum yokmu benı uyutacak hissettirmeyecek bir ilaç şu ilk gecemi bi atlatayım başka birşey istemiyorum şu acıyı duycam diye korkudan 1.5 senem ziyan oldu neolur yardım edin
Acısın ucunda ölüm yokki evet acıo ne kadar kasarsan daha cok acıo ama ölmüyorsun doğaya karşı gelemezsin ki Allah bunu cinsellik için tasarlamış neden kendini yoruyorsun senelerce ben bi ay dayanamadm evliliğin bi anlamı kalmıo ki herkesle yemek yiebilrsn hatta uyuyablrsn ama beraber olamazsn eşinin bi farkı olmalı kendine eziyet ezmeye mi devam ediceksn yoksa biraz dişini sıkıp kadınlığı mı tadıcaksn bak bunu bende yaşadım kafadan atmıyorum erteleme erteledikçe daha zor olcakevet doktorların vajinusmus olmadıgımı sadece kendım panıkledıgımı zarımn rahat oldugunu soyluyorlar ya ne derlerse ben bır turlu o ılk gecede acıyıcak dıye yaklasamıyorum esıme
bncede erteleme sık sık deneme yap esinle bnde senin gibiydim ama karar verdim surekli ustune gittim kucucuk cocuklar bile bu isi yapiyosa bu kadar aci verici olamaz dedim ve bir aylik evliyken yendim suan 2 aylik evliyim nerdeyse her gece birlikte oluyoruz inan cok farkli bi duygu henuz zevk alamiyorm ama niyeyse hep yapmak istiyorm cunku esimin mutlu oldugunu gormek bnide mutlu ediyoAcısın ucunda ölüm yokki evet acıo ne kadar kasarsan daha cok acıo ama ölmüyorsun doğaya karşı gelemezsin ki Allah bunu cinsellik için tasarlamış neden kendini yoruyorsun senelerce ben bi ay dayanamadm evliliğin bi anlamı kalmıo ki herkesle yemek yiebilrsn hatta uyuyablrsn ama beraber olamazsn eşinin bi farkı olmalı kendine eziyet ezmeye mi devam ediceksn yoksa biraz dişini sıkıp kadınlığı mı tadıcaksn bak bunu bende yaşadım kafadan atmıyorum erteleme erteledikçe daha zor olcak
Ben sezeryan öneririmArkadaslar ben de 11 ay vajinusmusla mucadele etmis biriyim. Ve yendigim ay hamile kaldim. Birkac kez iliski yasadim yani. Hamilelik surecim zorluydu tehlike arz etmemesi icin iliskiye girmedim.
Esimle kendi kontrolumde yasiyordum henuz iliskilerimi o nedenle hamilelik surecimde vajinal muayelerde cok zorlandim. Aksilik gibi hamilelik sıkıntıli geçtikçe bu muayeneler de mecbur hale geldi.
Velhasil bir ay gibi bir sure sonra dogum yapacağım. Belki de daha azfakat normal doğum yapabilir miyim yoksa bu bebegi riske sokar mi bilmiyorum. Dr um önceden vajinismus oldugumu biliyor ve muayelerde halen zorlandigim icin karari bana birakti.
Benim gibu seyler yaşayıp normal doguranlar var mi aranizda... lutfen yazin.
Ben sezeryan öneririm
Ben dogum yapmadim ama şu anlattığınız durumda sezeryan daha mantıklı görünuyor. Sağlıkla kucaginiza almak nasip olur insallahArkadaslar ben de 11 ay vajinusmusla mucadele etmis biriyim. Ve yendigim ay hamile kaldim. Birkac kez iliski yasadim yani. Hamilelik surecim zorluydu tehlike arz etmemesi icin iliskiye girmedim.
Esimle kendi kontrolumde yasiyordum henuz iliskilerimi o nedenle hamilelik surecimde vajinal muayelerde cok zorlandim. Aksilik gibi hamilelik sıkıntıli geçtikçe bu muayeneler de mecbur hale geldi.
Velhasil bir ay gibi bir sure sonra dogum yapacağım. Belki de daha azfakat normal doğum yapabilir miyim yoksa bu bebegi riske sokar mi bilmiyorum. Dr um önceden vajinismus oldugumu biliyor ve muayelerde halen zorlandigim icin karari bana birakti.
Benim gibu seyler yaşayıp normal doguranlar var mi aranizda... lutfen yazin.
Arkadaşlar,
Vajinismus kabusunu yaşayan her kadın, bunu dünyanın sonu olduğunu, asla diğer kadınlar gibi normal bir birliktelik yaşayaayacağını, bu sorun usadece kendisinin yaşadığını düşünür ama öyle değil. Günümüzde birçok kadın malesef bu sorunla mücadele ediyor ve kazanna hep biz kadınlar oluyoruz. Vajinismus %99 oranında tedavi edilebilen psikolijk bir rahatsızlık ve bizler bu kabusu yenne insanlar olarak burada sizler için moral olması açısından başarı öykülerimizi yazmak istedik. hikayelerimizle, vajinismusla mücadele eden arkadaşlarımıza bir nebze yardımcı olabilirsek ne mutlu bize. Lütfen bu sayfaya sadece başarı öykülerimizi yazalım, birbirimize destek olalım.
Teşekkürler,