Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Merhaba arkadaşlar banada yardım edin yoksa kafayı yiycem. 6 yıllık evliyim ve vajinismusum hep ertelemekten bu hale geldim.aslında bir ara tedavi görmeye başladık ama uzun sürdü ni sonuç elde edemedik.şimdi bir Klinikle görüştüm ama çok para istedi bursa gördüğüm arkadaşlar var kendi halleden bana da yardım edin eşimin parmağıyla denemeler yaptık yanmalar oldu ama hafifledi sonra araya regl dönemim girdi birazda zaman ve netice de dün tekrar parmak egzersizi yaptık ama o kadar yandı ki daha da ilerleyemedik ve moralimiz bozuldu.Yardım edin bnde yüksek bütçeler ödemeden yenmek istiyorum.

Merhabalar bende sayfayı uzun zamandır takip ediyorum ama artık sorunuma bi çözüm bulamayınca burdan yazıp destek almak istedim ayrıca psikologa basvurdum ilk seansımızı yaptık ama bana ne kadar çözüm üreticek bunu bilmiyorum bu yüzden pskiyatristten yardım alıp sonuç alabilen arkadaşlardan yardımlarınızı bekliyorum boşyere zaman ve para harcamak istemiyorum bu arada 6 aylık evliyim lütfen konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum

Ben
Ben şu para verme işini anlamıyorm çok para dökenleri ben öZele gittim 28 lira verdim psikiyatr e ve ertesi 10 gün içinde ücretsiz geliosn 3 kez gttm hallettim konustuk sadece parmak egzersizi verdi ucunda ölüm yok ya deip yaptm tabi doktorumun konuşmaları da aklıma yattı ikna etti beni orası ilişki için tasarlanmış evet parmağınızı burnunuza sokmak kdr doğal bişey:)

banada yardımcı olun lütfen bu sayfayı yeni keşfettim bnde 1.5 yıldır bu illeti çekiyorum artık ne parmak egzersizi nede kendimi kasmak istemiyorum yokmu benı uyutacak hissettirmeyecek bir ilaç şu ilk gecemi bi atlatayım başka birşey istemiyorum şu acıyı duycam diye korkudan 1.5 senem ziyan oldu neolur yardım edin

Özelden konuşalım ne durumdasın destek aldın mı

evet doktorların vajinusmus olmadıgımı sadece kendım panıkledıgımı zarımn rahat oldugunu soyluyorlar ya ne derlerse ben bır turlu o ılk gecede acıyıcak dıye yaklasamıyorum esıme

evet doktorların vajinusmus olmadıgımı sadece kendım panıkledıgımı zarımn rahat oldugunu soyluyorlar ya ne derlerse ben bır turlu o ılk gecede acıyıcak dıye yaklasamıyorum esıme
Acısın ucunda ölüm yokki evet acıo ne kadar kasarsan daha cok acıo ama ölmüyorsun doğaya karşı gelemezsin ki Allah bunu cinsellik için tasarlamış neden kendini yoruyorsun senelerce ben bi ay dayanamadm evliliğin bi anlamı kalmıo ki herkesle yemek yiebilrsn hatta uyuyablrsn ama beraber olamazsn eşinin bi farkı olmalı kendine eziyet ezmeye mi devam ediceksn yoksa biraz dişini sıkıp kadınlığı mı tadıcaksn bak bunu bende yaşadım kafadan atmıyorum erteleme erteledikçe daha zor olcak

bncede erteleme sık sık deneme yap esinle bnde senin gibiydim ama karar verdim surekli ustune gittim kucucuk cocuklar bile bu isi yapiyosa bu kadar aci verici olamaz dedim ve bir aylik evliyken yendim suan 2 aylik evliyim nerdeyse her gece birlikte oluyoruz inan cok farkli bi duygu henuz zevk alamiyorm ama niyeyse hep yapmak istiyorm cunku esimin mutlu oldugunu gormek bnide mutlu ediyo

Arkadaslar ben de 11 ay vajinusmusla mucadele etmis biriyim. Ve yendigim ay hamile kaldim. Birkac kez iliski yasadim yani. Hamilelik surecim zorluydu tehlike arz etmemesi icin iliskiye girmedim.

Esimle kendi kontrolumde yasiyordum henuz iliskilerimi o nedenle hamilelik surecimde vajinal muayelerde cok zorlandim. Aksilik gibi hamilelik sıkıntıli geçtikçe bu muayeneler de mecbur hale geldi.

Velhasil bir ay gibi bir sure sonra dogum yapacağım. Belki de daha az fakat normal doğum yapabilir miyim yoksa bu bebegi riske sokar mi bilmiyorum. Dr um önceden vajinismus oldugumu biliyor ve muayelerde halen zorlandigim icin karari bana birakti.

Benim gibu seyler yaşayıp normal doguranlar var mi aranizda... lutfen yazin.

Ben sezeryan öneririm

Ben dogum yapmadim ama şu anlattığınız durumda sezeryan daha mantıklı görünuyor. Sağlıkla kucaginiza almak nasip olur insallah

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni kayıldım vajınismusum bende bana yardımcı olur musunz.Suan terapiye gidiyorum 2 seansdayım pek faydası olmayacağını düşünüyorum ne yapmalıyım sizce.

Merhaba ben de iki aylık evliyim ve vajinusmus kabusuyla ben de savaştım ve bu savaşı yendim henüz üç gün önce. Okadar zor bi durum ki bu. kimseye anlatamiyorsunuz ama kendi başınıza yenmeniz de evet mümkün ben yapamadım doktora gittim birtakım egzersizleri uyguladım ve başardım sizden ricam ertelemeyın. Doktora gitmek isteyenler ama gidemeyenler doktorun da size söyleyeceği şey önce nefes egzersizi kegel egzersizleri sonra parmak egzersizleri önce serçe parmak sonra isaret parmak ve sonra işaret parmakla orta parmağı üst üste getirip vajinanın içine yavaş yavaş iteceksiniz ve derin nefes alarak.kanama olur mu diye düşündüğünüzü duyuyorum Hayır kanama olmuyor.bu egzersizleri yaparak vajinanizi esnetiyorsunuz.beraberliginizde kanama olmuyor.ve acı da olmuyor cunku vajina sizin egzersizlerinizle esniyor.lütfen rahat olun ertelemeyin bugün yarın sonra demeyin bu egzersizleri düzenli bir hafta yapın hoşçakalin

Kizlar merhaba bnde bu sayfada vajinismusu yenenlerdenim bir aydir rahat bi sekilde esimle iliskiye girebiliyorm cok sukur ama suan baska bo sorunum var. Iliskiye girmeye basladiktan sonra goguslerim buyudu ve iliskiden bi ay sonraki adet gunumde adet olmadim sadece adetten 4 gun once 2 gun suren boyle camur kivamindq ve renginde bi kanama oldu iki gun surdu kesildi ve onun disinda bi adet kanamasi olmadi nedendir sizce? Hormonlarim degisdigi icinmi acaba bide yumurtaliklarimda ara ara batma gibi bisey oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…