Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

gercekden abartildigi gibi degilmis iliskiden once vajinamin icine anestol krem surdum bol miktar uyusturdu biraz bide zeytinyagi surduk hem esime hem bana sonra bn ustteyken kendim yerlestirdim biraz aldm sonra esim uste gecdi yavas yavas bastirdi ve oldu inanamadm olduguna bn hep daha fazla acicak sandm yirtilcak sandm ama gercekden oyle bisey yokmus hepsi girdi bn hala girecek die bekliom hafif bi yanma oldu sadece kanamam ilk olmadi sonra peceteyle sildigimde iki damla pembe akinti geldi
Tebrik ederim cok sevdindim darısı bize... Siz egzersiz yapmismiydiniz öncesinde yoksa direk esli deneme ile mi yendiniz anestolu giris kısmına mi sürdün yoksa parmagini sokup icine derinlere mi sürdün ? Bende nasip olursa yarin deneyecegim insallah bana da cesaret verin biraz insallah olur cok yoruldum artik düşünmekten giris kismindaki o gerilme hissinden bende cok rahatsiz oluyorum cabuk geciyo mu o his

Ben 1.5 yıl sonra yendim parmak egzersizleri bol bol yaptım aparatlara geçtim onu da yaptım tabi ha deyince olmuyor azimle sabırla günde 1 saat çalıştım Allah razı olsun burda arkadaşlar yardım etti bak ben bebhantol ve Emlayi karıstirdim müthiş bi çözümdü bana onu yaptığım gün oldu
Bepanthol ve emlayi karıştırıp surdunuz beklemeden mi yaptınız? Aa emlayi sürüp 1 bucuk saat filan beklemek gerek diye biliyorum onu onceden sürmek gerekiyor nasil iksini karıştırıp denediniz hemen iliskiden once mi ?

Tebrik ederim cok sevdindim darısı bize... Siz egzersiz yapmismiydiniz öncesinde yoksa direk esli deneme ile mi yendiniz anestolu giris kısmına mi sürdün yoksa parmagini sokup icine derinlere mi sürdün ? Bende nasip olursa yarin deneyecegim insallah bana da cesaret verin biraz insallah olur cok yoruldum artik düşünmekten giris kismindaki o gerilme hissinden bende cok rahatsiz oluyorum cabuk geciyo mu o his
canm parmak egzersizi yaptm ama iki hafta yaptm onun bi haftasindada adet oldm ilk orta parmakla basladm ikinci gun anestol surdm parmagima oyle soktm uyusunca hemen iki parmagi birden sokmayi denedim sonra mum aldm etradina kagit havlu sarip strecle kapladm oyle denedim uc gun dorduncu gun icime iyice anestol surdm test ettim parmagimi soktm hissetmedigimi anlayinca esime ve kendime bol zeytin yagi surdum ve ustune oturdm yarisina kadar aldm sonra bn alta gecdim ve o pozisyonda hepsini aldm cok azda kanamam oldu

canm parmak egzersizi yaptm ama iki hafta yaptm onun bi haftasindada adet oldm ilk orta parmakla basladm ikinci gun anestol surdm parmagima oyle soktm uyusunca hemen iki parmagi birden sokmayi denedim sonra mum aldm etradina kagit havlu sarip strecle kapladm oyle denedim uc gun dorduncu gun icime iyice anestol surdm test ettim parmagimi soktm hissetmedigimi anlayinca esime ve kendime bol zeytin yagi surdum ve ustune oturdm yarisina kadar aldm sonra bn alta gecdim ve o pozisyonda hepsini aldm cok azda kanamam oldu
bi ay bosuna sacma yontemlerle ugrasmisim daha onceden egzersize baslasaydm keske yapamam parmak sokamam dedim ama bi kere soktunmu gerisi gelio bir girdiyse iki parmakda girer diosn ve oldugunu gordukce guven gelio allah uardimciniz olsn

bn ilkin
Bundan sonrası da önemli anestol ile denedim bende ilk sonra olmadı tekrar sadece üstte oluo altta gene kasılıyorm inşallah deneye deneye rahatlıcam
bnde ilkinde kasildm ama ikincisinde cok kasmadm alttada yapabiliyorm aci azaldikca alisdikca kasilmada gidio sanki

Bende yarin iliski denemeyi düşünüyorum korkum var hala ama denemek zorundayim bi yerden başlamak lazim kendi kendine yerinde durarak cözülmez
evet canm du4dukca sorun dahada buyuyo insanin psikolojisini etkiliyo gercekdende yapmadan onceki dusuncelerimle suanki cok farkli hic sandigimiz gibi bisey degilmis bn hep yirtilcak yirtilirken hissedicem saniodm ama hic oyle bisey yok aci oluyo tabi ama cok buyuk bi aci degil

Bende dun aksam aylar sonra ilk defa iliski denemesi yaptim sadece bas kısmını alabildim ilerlemesine izin vermedim insallah devami da gelir Allah in izni ile

Bende dun aksam aylar sonra ilk defa iliski denemesi yaptim sadece bas kısmını alabildim ilerlemesine izin vermedim insallah devami da gelir Allah in izni ile
insallah canm basi girdiyse devamida gelir cok kaygan olursaniz anlamadan girio bn ilk basini aldm hic kalmadan yavas yavas oturdm acidigi yerde geri cekilmeden sabit durdum oyle oyle yarisina kadar aldm sonrada alta gecdim esiminde biraz israriyla hepsini aldm iyiki birakmamis israr etmis yoksa vazgecebilirdm

Bide deneyen yapan sorunu biten kayboluo anladığım kadarıyla oda kötü ben mesela atlatsam bile burda yardımcı olmak isterîm herkese şöyle de bişey var kızlar kontrolü ele alın benimde eşim girmek isterse çart die girecek sanıorm sıkıyorm kendimi siz oturun üzerine öylemrahatlıosn tabi ben artık alabiliyorm die öneride bulunuyorum sonucta bende korkağım hala ama ölmüyoruz evet kızlar
Bide deneyen yapan sorunu biten kayboluo anladığım kadarıyla oda kötü ben mesela atlatsam bile burda yardımcı olmak isterîm herkese şöyle de bişey var kızlar kontrolü ele alın benimde eşim girmek isterse çart die girecek sanıorm sıkıyorm kendimi siz oturun üzerine öylemrahatlıosn tabi ben artık alabiliyorm die öneride bulunuyorum sonucta bende korkağım hala ama ölmüyoruz evet kızlar

Merhaba ...Agustos ayinda zeytinyagi ve burdaki kkaderim arkadasimin yardimi ile yebdim bende 6 aylik evliyken...Su anda 7 haftalik hamileyim:) birde calisiyorum arada girebiliyorum buraya...yardimci olmayi cok isterim bana ozelden yazarsaniz mailimden size rahatlikla donebilirim:KK66:

Ya zihnimi Nasıl boşaltanilirim siz Nasıl başardınız bunu
Benim şuan tek sorunum zihnen hazır olmamam
Doktor 3 aşama bilemedin 1 haftaya biter bu derdin kötü durumda değilsin dedi 10 seans gittim aparat ile yapıp eş ile denemede
Ya pa mı yo Rum
Benim durumunda olanların yardımını bekliyorum :KK43:

Merhaba canim....ben yenmis birisi olarak onerebilecegim tek sey ayna yardimi ile vajinabi incelemen ve yine ayna yardimi be bebe yagi ile parmak egzersizi yapman ben dojtoraa falan gitmesim asamalari kebdim ilerlettim ve yendim cok sukur ki:)

canim naptin son durumun ne

Arkadan biraz alica kıpırdamadan nasil uste geciyo eşiniz pozisyon değişikliği yapamiyorum ben o esnada
kipirdamadan gecemioz bizde ilk bn ustte alfm biraz alistirdm kendimi sonra alta gecdim icinden cikinca hemen alta gecip yenden sokun cunku acilan yer hemen kapanmi kapanmayincada hemen girer kafasi girince zaten az disini sikarsan esin halleder ilk bi kac girisde canin yanar biraz ama inana kafasini alirken ne hissettiysen icine girdigindede anca o kadar aciyo daha fazlasi degil tek yapman gereken alttayken bacaklarini sikmamaya calis baska seyler dusun girince esin ne kadar mutlu olcak onu dusun

Y
Dün esim rahatsizdi biraz deneme yapamadik o yüzden bugün biraz daha iyi ama yapar miyiz bilmiyorum. Biraz ilerleme kaydettigim halde korkularmı atamadim hala üstümden sanki ilerlerse daha cok canim yanacak gibi hissediyorum[/QUOTE
Ağda yaparkende Can'ın acıo diş çektirirken yada topuklu giyerken vazgeçiomuyuz

Ağda yaparkende Can'ın acıo diş çektirirken yada topuklu giyerken vazgeçiomuyuz
Evet ama bu cok farkli bi his iste igne yaptirmadan dis dolgusu yaptırdım ben ama bunu yapamiyorum iste. Gecen deneme de az bisey girince acik renkte kan geldi sonra heyecan yaptim devam edemedim 2-3 gün cok yanmam oldu ama sanırım kendimi cok sıktım halbu ki uyusturuyorum giris kısmını ama tabi icini uyusturmayinca herhalde ilerletemiyorum parmak denemesi de yaptiramadim esime onu yapsam iyi olur galiba

Evet ama bu cok farkli bi his iste igne yaptirmadan dis dolgusu yaptırdım ben ama bunu yapamiyorum iste. Gecen deneme de az bisey girince acik renkte kan geldi sonra heyecan yaptim devam edemedim 2-3 gün cok yanmam oldu ama sanırım kendimi cok sıktım halbu ki uyusturuyorum giris kısmını ama tabi icini uyusturmayinca herhalde ilerletemiyorum parmak denemesi de yaptiramadim esime onu yapsam iyi olur galiba
Seni anlıyorum tabi ki bende o yollardan geçtim parmağımı sokunca rahatladım evet orda bi giriş var rahatlığı idi bu.. Sonra alabildim mi cok zor alamadm üste geçtim ve öyle kendim yerleştirecek sekilde denedim bu bi erteleme hastalığı aynı zamanda biliosun başını al istersen bırak sonra yine biraz biraz dene hart die yapmak zorunda degilsin istersen kocan mastürbasyon yapsın bırak psikiyatr bana aynen böle dedi öncelik kendinsin unutma

X