Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

kizlar bnde 10 gundur parmak egzersizleri yaptim en sin olarakda burda okumusdum kagit havlu ve mumdan aparat yaptim iki gunde onla calisdim simdi bu aksam esimle uzun sureden sonra deneme yapicam nolur dua edin bu sefer olsn artk

kizlar bnde 10 gundur parmak egzersizleri yaptim en sin olarakda burda okumusdum kagit havlu ve mumdan aparat yaptim iki gunde onla calisdim simdi bu aksam esimle uzun sureden sonra deneme yapicam nolur dua edin bu sefer olsn artk
Insallah canim dualarimiz bizim gibi olan herkesle olsun sende bizlere dua et

hala cok korkuyorm ama allahim sanki ucunda olum var niye bu kadar korkuyom anlamiyorm aparatlada denedim acimiyo cok ama bi korkudur gidiyo napcagimi sasirdm iyice

canim korkarsan olmaz bak aparatla acimiyo diyosun.karsinda eşin war motive ol.sadece ben basaracagim die kendi kendine aksama kadar soyle.aksamda gec saate kalma erkenden basla cunku yavas yavas olmasi gereken bisey bu.yaptiktan sonraki mutlulugunuzu dusun sen kendini kadin olarak oyle guzel hissediceksin ki ayrica esini dusun nasi mutlu olucak.lutfen motive ol ve bitir şu işi kendini iyi hissedicek herseyi yap bgun.guzel giyin sacin basin makyajin kokularin hepsini yap.bide benim tavsiyem bu esine ve kendine biraz zeytinyagi sur iliskiden once.nasi oldugunu anlamadan biter bu is.

canim korkarsan olmaz bak aparatla acimiyo diyosun.karsinda eşin war motive ol.sadece ben basaracagim die kendi kendine aksama kadar soyle.aksamda gec saate kalma erkenden basla cunku yavas yavas olmasi gereken bisey bu.yaptiktan sonraki mutlulugunuzu dusun sen kendini kadin olarak oyle guzel hissediceksin ki ayrica esini dusun nasi mutlu olucak.lutfen motive ol ve bitir şu işi kendini iyi hissedicek herseyi yap bgun.guzel giyin sacin basin makyajin kokularin hepsini yap.bide benim tavsiyem bu esine ve kendine biraz zeytinyagi sur iliskiden once.nasi oldugunu anlamadan biter bu is.
bebe yagi aldik zeytinyagli onla denicem bide nasi yapmaliyiz yani basi gordikden sonra birdenmi itmeliyiz yoksa yavas yavasmi hangisi daha kolay olur? bazilari bieden it dio anlamadan olsn bitsn die bazilarida yavas yapin cok kanaman olur sonra dio bilemedm

tesekkur ederim bide bi arkadasm zarin yirtilirken hizzediosn yirtildigini dedi oyle bisey oldumu sizde
Yok daha neler ya ztn en büyük hatamız milletin tecrübelerini dinlemek ondan korkuyorz öyle bişey yok hatta kızlık zarı die bişey de yok ilişki esnasında zorlama olduğu için kenarlara kaçan ve çatlayan çatladıgı için kanayançeperler var bana doktorm böyle anlattı bilemicem ama bencede böyle patlayan çatlayan yırtılan bişey yok

canim evet yirtilma die bisey yok lutfen soyle cahil cahil konusmayin arkadas cok hakli iste bu yanlis konusan insanlar yuzunden boyle vajinusmus oluyo kizlar.yirtilma filn olmicak.ne kadar dogru bi ornek olur bilmiyorum ama bi balon dusun ve o balonun agiz kismi dar ama parmagini yada yuvarlak bisey soktugunda genisler ve esner.boyle dusun esnedigi anda hafif bi kanama olucak olmayadabilir herkesin vucudu farkli.sadece senin kuru olmaman lazim islak olursan isin kolaylasir bunun icinde dedigim gibi zeytinyagi kullanabilirsin

canim evet yirtilma die bisey yok lutfen soyle cahil cahil konusmayin arkadas cok hakli iste bu yanlis konusan insanlar yuzunden boyle vajinusmus oluyo kizlar.yirtilma filn olmicak.ne kadar dogru bi ornek olur bilmiyorum ama bi balon dusun ve o balonun agiz kismi dar ama parmagini yada yuvarlak bisey soktugunda genisler ve esner.boyle dusun esnedigi anda hafif bi kanama olucak olmayadabilir herkesin vucudu farkli.sadece senin kuru olmaman lazim islak olursan isin kolaylasir bunun icinde dedigim gibi zeytinyagi kullanabilirsin
tesekkurler bu aksam hepsini denicem.insallah olur insallah bnde yarin buraya oldu yendim sonunda diye yorm yazabilirim allah hepimize yardimci olsn

gercekden abartildigi gibi degilmis iliskiden once vajinamin icine anestol krem surdum bol miktar uyusturdu biraz bide zeytinyagi surduk hem esime hem bana sonra bn ustteyken kendim yerlestirdim biraz aldm sonra esim uste gecdi yavas yavas bastirdi ve oldu inanamadm olduguna bn hep daha fazla acicak sandm yirtilcak sandm ama gercekden oyle bisey yokmus hepsi girdi bn hala girecek die bekliom hafif bi yanma oldu sadece kanamam ilk olmadi sonra peceteyle sildigimde iki damla pembe akinti geldi

gercekden abartildigi gibi degilmis iliskiden once vajinamin icine anestol krem surdum bol miktar uyusturdu biraz bide zeytinyagi surduk hem esime hem bana sonra bn ustteyken kendim yerlestirdim biraz aldm sonra esim uste gecdi yavas yavas bastirdi ve oldu inanamadm olduguna bn hep daha fazla acicak sandm yirtilcak sandm ama gercekden oyle bisey yokmus hepsi girdi bn hala girecek die bekliom hafif bi yanma oldu sadece kanamam ilk olmadi sonra peceteyle sildigimde iki damla pembe akinti geldi

Emla almistim bn daha sonra yaktigini duyunca kullanamadim.. Sanirim bu en cokta kararlilik isi yapacagim diyip yapmak.. O hani ilk giristeki gerginlikten ben yirtilcak gibi hissediyorum iste.. :KK43: ne guzel basardiniz insallah bende yapabilirim bi gun..

cok sevindim canim simdi 1gun ara ver sonra gun asiri dewam et ki aliş iyice tamam mi sakin birakma artik alisma surecin olcak gun asiri ayni taktikle dewam.cok cok sewindimmmm :)

cok sevindim canim simdi 1gun ara ver sonra gun asiri dewam et ki aliş iyice tamam mi sakin birakma artik alisma surecin olcak gun asiri ayni taktikle dewam.cok cok sewindimmmm :)
cok tesekkur ederim cok yardimci oldunuz allah herkezden razi olsn asla yapamam dedigim herseyi yaptim sizler sayesinde hemde kisa surede

Bundan sonrası da önemli anestol ile denedim bende ilk sonra olmadı tekrar sadece üstte oluo altta gene kasılıyorm inşallah deneye deneye rahatlıcam

ben 11 ekim 2009 da evlendim severek evlendim 6 senelik biberaberlikten sonraaa evlendimm....ilk gece benimdeee kabus gibiydiii hayatta aklımın ucunaaa gelmicek şey başıma geldiiii....başıma gelmeden vajınusmus nedirr die bilmezdimmm vede bu kadar çok insanın bu durumu yaşadığını bilmezdimmm şimdi her evli çifte acaba bunlarda yaşadımı dieee bakıorummm......evliliğimin ilk haftası yanii pazar günüü jinekolaga gitttim bi durum olmadını gerekirse içki içmemi söledii...tabi biz bu aralarrr denemeler yapıoruzzz olmuooo......4 jınekolaga gittim 4 ü de artık bi sorun olmadını psikiyatriye gitmemi sölediğinde çaresizz gittim .....psikiyatri bana kadın vajınasını görsel resimlerle anlattıı kızlık zarı die birşey yoktur acı hissetmenin ve kanamanın tek sebebi bayanın kendini kasması vajınanın kendinii kapaması ve yandaki damarların ufaktan kanamasıdırr dediii...burdan bi bebek çok rahatlıkla bile çıkabilir vajına okadar esnektir dediii..... tedavi yöntemiii parmak egsersiziydi anlattıı tamam dedimmm ....eve geldim başladım ağlamaya ben parmağımı soksam o işi zaten yapardım dedimmm ..psikkiyatrideee unutttum.... ben başka arayışlar içerisine girdim tekrar....haydar dümenin reçetesimi dersin......uyusturucu spreylerrr kremlermi dersinizzz aklınıza ne gelirse artık hepsini denedikkkkk hatta en büyük hatam eve anestezici çağırıp bayıttırmak olduuuu evet bunu bile yaptım olmadıııı........artık yapacak birşeyim kalmadııı ve ben tekrar o psikologun yolunu tttuummm umutsuzca.....sölediklerine başladımmm bi parmağım girdiğinde başarmışcasınaaa sevindimm....sonra bu siteyi buldummm psikoloğu şutladımm tekrar:)))) burda konustuk dertleştik kimseye anlatamadıklarımızı anlattııp birbirimizee yardımcı oldukkk .....aynı egsersizleri burda arkadaşlar daha fazlasıyla anlattı yardımcı olduuu en önemlisi moral olduuu vee egsersizleri yaptım p....s geçtimm...p....sss yarısından fazlasını aldımdada hamile kaldımm.......benim için imkansızzdıııı artık hamilelikten bile umudumu kesmiştim çok şükür oda olduuu... 1.5 senem gittiii ömrümden ömür gitttiiii ama çok şükür bittii.... dicem odur kiiiii bu işin tek ve kesintisiz çözümüüü egsersizzzz...egsersiz yapanın bu işten kurtulamaması imkansızzz.......Rabbim her nerde bu sıkıntıyı yaşayan varsa tezzz zamanda kurtarsın inşallahhh.........
BNde senin gibi tam vajinisms atlatmışken hamile kaldım doğumdn sonra yapınca bi sıkıntı yaşadınmı

X