Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Canım hangi asamadan egzersiz yapıyormusun
Canim ben 3 yillik evliyim psikiyatriye gittim haci hocalar haydar dumene dahi gittim ama atlatamadim son 1 aydir vajinami aynayla izliyorum parmak egzersizi denedim 1- 2 cm kadar oldu nu cesaretle deneme yaptik esim gecenlerde p. Basi girdi dedi vazelinle yaptik onuda ama ogun bugundur cok aciyor dun aksam yine denedik ama eski halimden kotu oldum neyapacagimi bilemiyorum biktim artik yaaaaa

Lütfen bana yardim edin bende 8 aydir vajinismusum egzersizleri yaptim sadece 1 parmaga kadar yapabildim 3 aydir bu kadar oldu. Baska na
tabiki elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. siteye çok giremiyorum. sadece özel msj birde maille.görüşürüz ordan.

Kızlar İKİ parmak egzersiz nasıl yapılıyor lutfen kolay bir yontemini anlatın allah rızası ıcın
Canim isaret ce orta parmagini jelatinle sar bebe yagi yada kayganlastici ile iyice yagla sonra basla denemeye...ellerinin ve jelatinin temiz oldugundan emin ol...kolay gelsin

Canım ıki parmak uzunluğu farklı o nsl gorocek off yaa yapamıyorum bir turlu
Isaret parmagini hafuf orta parmaginin altina koy oyle dene o zman cok basit canim benim korkulacak birsey yok valla bak yasamis birisi olarak soyluyorum,inan parmak daha zor p.nis asamasi daha basit...bi an once parmak asamasini gecmeye calis

Isaret parmagini hafuf orta parmaginin altina koy oyle dene o zman cok basit canim benim korkulacak birsey yok valla bak yasamis birisi olarak soyluyorum,inan parmak daha zor p.nis asamasi daha basit...bi an once parmak asamasini gecmeye calis
Ya bu parmak egzersizi disinda bi tavsiyeniz yokmu

Ayy canım az once denedim dedigin gbi bir bolum girdi sanirim Ayy cok mutlu oldum aglıcammmm

Canim cok zorlaniyorum benim midem bulaniyo onu denerken yani ben bunu yapamiyosam hic cozemiycekmiyim ozaman dersin[/QUOTE
Bende oyleydım canım Inan orası sonucta senin yani pis İğrenç olamaz başkasının dgl dimi sonucta ☺ parmak egzersiz yapmayıp nefesle yenen veya zeytinyağı ile yenende var. .

Evet ıkınarak ılerledı dogru yaaaa cok sagol
Rica ederim canim sen nefes al ver ve her nefes verdiginde ikin sokmaya calis hepsi insallah korkma sen oraya zarar vermezsin kolayca:) oyle olsa dontorlar alattan muayene etmezlersi bizi.:KK66: rahat ol...ilik bi dus al her seferinde daha rahat olur denemen kolay gelsin basardigin mesajlarinida goruruz insallah:KK66:

Benim yakın bir arkadaşım da 1 sene cekti bunu ben o zmn bekardım .. bende boyle olunca ilk onunla konuştum tabiki ..bana sana yemin ederim bosuna cekmişim sinek ısırığı kdr dedı sadece dişini sık İKİ saniyelik İs dedi

Rica ederim canim sen nefes al ver ve her nefes verdiginde ikin sokmaya calis hepsi insallah korkma sen oraya zarar vermezsin kolayca:) oyle olsa dontorlar alattan muayene etmezlersi bizi.:KK66: rahat ol...ilik bi dus al her seferinde daha rahat olur denemen kolay gelsin basardigin mesajlarinida goruruz insallah:KK66:
Sagol canım benim yaa amin İnşallah ıyı haberler veririm

Benim yakın bir arkadaşım da 1 sene cekti bunu ben o zmn bekardım .. bende boyle olunca ilk onunla konuştum tabiki ..bana sana yemin ederim bosuna cekmişim sinek ısırığı kdr dedı sadece dişini sık İKİ saniyelik İs dedi
Dogru söylüyor....gercektende oyle:KK66: aci maci yok ilk girdiginde kendinizi iyi hissediyor olacaksınız inan buna:KK66:

Allah rızası için yardım; iki haftalık evliyim ve yıllarca severek evlendik ve ben olmaz derken derken galiba vajinismusum . İsteksizlik yok fakat girerken bende ağrı oluyor acı oluyor ve bir duvar var diyor eşim .. ve ben agliyorum ...Kızlık zarı da yırtılmadi muhtemelen çünkü kan gelmedi. ..bana yardım edin napabilirim doktora gideyim mi? ?

Allah rızası için yardım; iki haftalık evliyim ve yıllarca severek evlendik ve ben olmaz derken derken galiba vajinismusum . İsteksizlik yok fakat girerken bende ağrı oluyor acı oluyor ve bir duvar var diyor eşim .. ve ben agliyorum ...Kızlık zarı da yırtılmadi muhtemelen çünkü kan gelmedi. ..bana yardım edin napabilirim doktora gideyim mi? ?

canım duvar falan yok yinede sizin birleşmeniz olmuş sanırım zorda olsa. öyle duvar var gibi hisseden senin olman lazım eşinin değil ki. yine jinekolojik muayane ol derim. orda bi duvar gibi hissetmemiz sadece psikolojikmiş bende bi duvar var diye yırtınırdım çemkirirdim eşime ama şimdi yenince bu hastalığı maşallah yollarda ne duvar ne bişe kaldı dümdüz valla otoban maşallah :)))))))

canım duvar falan yok yinede sizin birleşmeniz olmuş sanırım zorda olsa. öyle duvar var gibi hisseden senin olman lazım eşinin değil ki. yine jinekolojik muayane ol derim. orda bi duvar gibi hissetmemiz sadece psikolojikmiş bende bi duvar var diye yırtınırdım çemkirirdim eşime ama şimdi yenince bu hastalığı maşallah yollarda ne duvar ne bişe kaldı dümdüz valla otoban maşallah :)))))))
Dediğiniz gibi bende hissediyorum o duvari:KK43: eşim de :KK43: ilk günler eşime aşırı anlayislisin ben aglasamda sen devam et dedim Kıyamam dedi..ama gerçekten çok acı oldu bir türlü zar yırtılmadi yada oldu kan gelmedi neler neler denedik resmen ama yok hep bir duvar hep bir duvar:KK43: yardım. Edin ne yapalım. ?

X