- 19 Şubat 2014
- 572
- 132
- 34
MASYA inan bende çok sevindim, o kadar mutlu oldum ki anlatamam neler düşündüğünü tahmin edebildiğim için. Darısı başıma inşallah. Bu arada FARAH ZEYNEP beni bilmeden o kadar cesaretlendirdin ki inşsallah en kısa zamanda bana da burda yazmak nasip olur.
Arkadaşlar kulak çubuğu ile denemiştim daha önce bugün parmakla denedik eşimin parmağını aldım ikimizde şaşırdık aslında ama acıyı hissettim çok herhalde kasıldığım için,ama penisi alamıyorum daha doğrusu başı bile girmiyor,onu alçak şekilde nasıl açılabilir acaba onun için başka bir yol var mı bildiğiniz
Arkadaslar bende 6 aylik evliyim.egzersizde yapiyorum 1 aydir.kulak cubugunu alabiliyorum ama parmak girerken 2cm girince sanki bi takilma oluyo okadar ikiniyorm gitmiyo sanki.bu normalmidir parmaklar cok rahat aldim diyenleri okudum.okadar rahat oluyomu ki.penis daha kalin sonucta nasi olcak yardim edin fikir verin.resmen caresiz kaldim
ben de öyle bir takilma hissediyordum duvar varmis hissi. o his gelince ne pes et ne devam sadece bekle. bir kac saniye bekle orda sonra göreceksin aciliyo bekleyip rahatlayinca. her defasinda böyle yapip adim adim ilerle. ben öyle olunca gözümü kapatip oranin ne kadar genis oldugunu düsünüyordum. sonucta ben de dogarken ordan gectim. ve vajiyi yenince bu muymus dedim. bunun icin mi korktum dedim inan.
arkadaşlar ben de bu sorunu aşmaya uğraşıyorum..
benim merak ettiğim asıl mesele ilk birleşme olduğunda ertesi gün günlük hayatına devam edebiliyor musun
yani orda ertesi gün yürürken otururken bir ağrı acı hissediliyor mu bunu çok merak ediyorum bazen sırf
bu düşünceden bu işi yapamadığımı düşünüyorum.
lütfen tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir mi?
merhaba ben siteye yeni üyeyim başaran arkadaşlar için çok sevindim 3 ayllık eviyim bende halen birlikte olamadık banada yardımcı olurmusunuz çok kötü şuanda herşey
arkadaşlar ben de bu sorunu aşmaya uğraşıyorum..
benim merak ettiğim asıl mesele ilk birleşme olduğunda ertesi gün günlük hayatına devam edebiliyor musun
yani orda ertesi gün yürürken otururken bir ağrı acı hissediliyor mu bunu çok merak ediyorum bazen sırf
bu düşünceden bu işi yapamadığımı düşünüyorum.
lütfen tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir mi?