Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Amin canim insallah senin de basari öykünü okuyacagiz Allah'in izniyle.

Arkadaşlar kulak çubuğu ile denemiştim daha önce bugün parmakla denedik eşimin parmağını aldım ikimizde şaşırdık aslında ama acıyı hissettim çok herhalde kasıldığım için,ama penisi alamıyorum daha doğrusu başı bile girmiyor,onu alçak şekilde nasıl açılabilir acaba onun için başka bir yol var mı bildiğiniz

canim sorunu anlamadim ama suan sevinmen lazim bence kisa süre sonra sen de asacaksin bu olayi. kasilman normal sonucta ilk defa almissin egzersiz yaptikca kaslarin alisacak ikinci deneme bile cok fark ediyo. bir de moralini bozma pozitif ol. geldigin asama vajiyi yenecegini gösteriyor.

İnşallah çok teşekkür ederim,konuştuklarımızdan cesaret aldım zaten. evet bu bile gerçekten büyük başarı inşallah devamını da gelir

Arkadaslar bende 6 aylik evliyim.egzersizde yapiyorum 1 aydir.kulak cubugunu alabiliyorum ama parmak girerken 2cm girince sanki bi takilma oluyo okadar ikiniyorm gitmiyo sanki.bu normalmidir parmaklar cok rahat aldim diyenleri okudum.okadar rahat oluyomu ki.penis daha kalin sonucta nasi olcak yardim edin fikir verin.resmen caresiz kaldim

ben de öyle bir takilma hissediyordum duvar varmis hissi. o his gelince ne pes et ne devam sadece bekle. bir kac saniye bekle orda sonra göreceksin aciliyo bekleyip rahatlayinca. her defasinda böyle yapip adim adim ilerle. ben öyle olunca gözümü kapatip oranin ne kadar genis oldugunu düsünüyordum. sonucta ben de dogarken ordan gectim. ve vajiyi yenince bu muymus dedim. bunun icin mi korktum dedim inan.

merhaba ben siteye yeni üyeyim başaran arkadaşlar için çok sevindim 3 ayllık eviyim bende halen birlikte olamadık banada yardımcı olurmusunuz çok kötü şuanda herşey

Saol canim destegin icin.insallahh basarabilirim.Ilk giriste bi yer sanki bahsettigim yer.ordan parmakta gecerken bi yanma oluyo.bende korkup devam edemiyorum.

arkadaşlar ben de bu sorunu aşmaya uğraşıyorum..

benim merak ettiğim asıl mesele ilk birleşme olduğunda ertesi gün günlük hayatına devam edebiliyor musun
yani orda ertesi gün yürürken otururken bir ağrı acı hissediliyor mu bunu çok merak ediyorum bazen sırf
bu düşünceden bu işi yapamadığımı düşünüyorum.

lütfen tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir mi?

tabiki devam ediyorsun normal hayata. Bu dogal bir sey kadinin yapisi bu birlesmeye musait bir sekilde yaratilmis. Sanirim baska bir konu altinda egzersizler vs. var. Ordan takip edin burdan da basari oykuleri okuyun. Vajiyi yenince inanamayacaksiniz.ben ertesi gun inanamiyordum gercekten basardim mi oldu mu diye.

merhaba ben siteye yeni üyeyim başaran arkadaşlar için çok sevindim 3 ayllık eviyim bende halen birlikte olamadık banada yardımcı olurmusunuz çok kötü şuanda herşey

Baska bir konu basligi altinda egzersizler vs. var. Uyusturucu krem cok ise yaramisti eczaneden almistim ismini hatirlamiyorum. Ama bahsettigim konu basligi altinda detayli bilgi alabilirsiniz. Recetesiz aldim ben aslinda korkmasak hicbir aci yok bastaki ufak yanma korkmaya sebep oluyo. O krem bana bu konuda yardimci olmustu

Islaklik da cok onemli bu sayfada zeytin yagi ile yenenler var ben vazelinle yendim. Dusunun ki bir cok kadin dogum yapiyor ertesi gun gayet rahat yuruyor. Kizlari bazi seylerden uzak tutmak icin anlatilan dogru olmayan bir suru hikaye var maalesef.

aynı bende senin düşündüğün gibi düşünürdüm hep ilişkiden ertesi gün nasıl yürümede bi değişiklik olacak mı acı hissedecekmiyim gibi kulaktan dolma vs. bi sürü saçmalıklar. ve böyle bu ilk günü abartarak anlatanlara ben hayretlerle şaşırıyorum. hiç acımıyo güzelim benim gerçekten hiç acımadı ve acı hissedenlerinde sadece kasmaktan ibaret olduğunu düşünüyorum. ilk yaşadığında yerinde duramıcaksın hop oturup hop kalkacaksın. bunu da başarabildiğinin rahatlığı ve gururu ile. bu bizlerin sınavı kızlar. sabırla bu sınavdan geçmeniz dileği ile.Allah yardımcınız olsun...

Ben de nisanlanmadan once. Bir hikaye duymustum ve inanmistim da "erkegin p..si orada takili kaliyormus. Ayiramiyorlarmis ve bu durumu yasayanlar varmis" Daha ne hikayeler.

]Baska bir konu basligi altinda egzersizler vs. var. Uyusturucu krem cok ise yaramisti eczaneden almistim ismini hatirlamiyorum. Ama bahsettigim konu basligi altinda detayli bilgi alabilirsiniz. Recetesiz aldim ben aslinda korkmasak hicbir aci yok bastaki ufak yanma korkmaya sebep oluyo. O krem bana bu konuda yardimci olmustu

Canim ben kullandim emla diye krem fakat fayda olmadi egzersiz de yapamiyorum ne deneyecegimi sasirdim insanin psikolojisi bozuluyor

çok teşekkürler arkadaşlar,

desteğiniz gerçekten çok önemli..Ben aslında baya yol aldığımı düşünüyorum
2 ay önce eşimin iki parmağını birden 2 boğuma kadar alabiliyordum ama bunu
her gün yapmaktan çok sıkıldım çünkü her yaptığımda ayrı bir sitres korku yaşıyordum
sonra bunu bıraktık ama şimdi keske bırakmasaydık diye düşünüyorum.

bir dahaki denememde parmak egzersizinden sonra bebe yağı ile denemeye çalışacağım..

inşallah olur ve evliliimden bu yanaki bu büyük sitres üzüntü gitmiş olur.:26:

Arkadaslar ben yenmissem vajiyi herkes yenebilir. dokunamiyordum bile bir zamanlar. simdi tampon bile kullanabiliyorum. kendinizi
yipratmadan üzerine gidin korkularinizin. simdi düsünüyorum da basarisiz denemelerim de tecrübe kazandirmis. bazen cok sabirsiz davraniyordum sonra yavas olmayi ögrendim. esleriniz siz istemedikce zorla bir sey yapmaz hersey sizin elinizde aciyinca bekleyin biraz
aciliyo kaslar bekleyince. korku aninda rahatlatin kendinizi. kiminin evliliginin üzerinden yil kiminin ay gecmis hala beraber olamamis saniz
demek ki bu is sizin elinizde. Mesela göz cok hassas bir organdir. kendim makyaj yaparken hic korkmam göz kirpmam ama baskasina yaptirirsam elimde olmadan sürekli göz kirparim. bu refleks. parmak egzersizlerinde de ilskiye girme denemesinde de esinizin parmagini veya p...sini tutun ve ben istemezsem hicbir sey olmaz diyin. ufak bastaki ufak yanma oluyorsa eger düsüneyin ki iceriside öyle orayi gecince yanma dahi olmuyo. sogan dograyinca göz yanarya o göz yanmasinin 100de 1 gibi bir yanma gözünüzü korkutmasin. ben kanamadan korkardim kanarsa nasil acimaz derdim ama acimiyormus. bazen burun kanarya ama hic acimaz anlamaz bile kisi burnunun kanadigini kilcal damar catlamasi. insallah basaracaksiniz arkadaslar

Yazdiklarin gercekten rahatlatiyor cok saol cnn basardigimda bende yazacagim insallah hepinize dua ediyorum.. basaricaz baska yolu yok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…