- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 34
15 Yıllık evliyim. Bir türlü ilişkiye giremiyorduk. Sürtünme yolu ile 7 ay sonra hamile kaldım. Şu an 14 yaşında oğlum var. Yıllar geçmesine rağmen bir türlü birlikte olamıyorduk. İkimizde bu duruma alışmıştık ama evde sürekli bir tartışma birbirimize karşı bir öfkemiz vardı. Ben bu işi çözmeye karar verdim. Adı duyulmuş bir hastanenin jinekologuna gittim. Beni anestezi altında muayene etti ve vajinamın çok dar olduğunu ameliyat ile keserek genişletilmesi gerektiğini söyledi. Neredeyse ameliyat olacaktım ki araştırmalarım sayesinde JINOKOMED YEŞİM YERÇOK Hanım ı buldum. Hemen randevu alıp görüştüm. İlk görüşmememizde sadece gözle muayene etti. Kesinlikle ameliyat olmana gerek yok. Sen 5. derece vajinusmus hastasısın dedi. Ve sadece 4 seansta bu hastalıktan kurtulacağımın garantisini verdi. Eşim ilk başta inanmadı seni tanımıyor ki dedi, mümkün değil dedi. Ben Yeşim Hanım a inanmıştım. Seansa başladım. İlk seans benim için çok zordu. Ama biz sohbet ederken bir yandan da seans devam ediyordu. Hiç bir şey anlamadım. ilk seansın sonunda(1,5 saat sonra) 1 nolu maketi içime almıştım. İnanılır gibi değildi ama gerçekti.
2. 3. ve 4 seans çok daha kısa ve kolay geçti. 4. seans sonunda hazır olduğumu ve eşimle birlikte olabileceğimi söyledi. İlk denememizde eşimle birlikte olduk. Ben sevinçten hüngür hüngür ağlıyordum. İnanamıyordum. Eşim in mutluluğu ise anlatılmazdı. Sevinçten havalara uçuyordu. 15 yıllık hasretimiz sona ermişti. JINOKOMED Ne kadar teşekkür etsem azdır. İyi ki varsınız.
VAJİNUSMUS SORUNU OLANLAR LÜTFEN 1 GÜN BİLE BEKLEMEYİN. TEK ADRES YEŞİM YERÇOK (JİNEKOMED) BENİM GİBİ SONRA GEÇEN YILLARINIZA ACIRSINIZ. ÇÜNKÜ ZAMAN ÇOK ACIMASIZ. SEVGİLERİMLE.
özür dilerim ama bu yazdıklarınızı tamamen reklam koktuğunu düşünüyorum . bugün üye olmuşsunuz ve kitap yazar gibi anltmışsınız.hiç inandırıcı gelmediniz burda çaresiz insanlrı sadece bahsi geçen doktora yönledirmek içn burdasınız