Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Yendimmmmm, evet hala inanamıyorum ama oldu, bitti. Artık kadınım demenin bu kadar güzel olacağını bilmezdim.
Yenemeyeceğini düşünen herkes okusun yazdıklarımıııı ....
şuanda tam 6 ayı doldurduk evliliğimizde. Ben bu mücadeleye 5, buçuk ayılık evliyken başladım. Beş buçuk ay kesinlikle ilişkiye giremedik.
Ama bunu tek başıma başaramadım tabiki, bunu öncelikle söyleyeyim. Burada okuduklarımla cesaretlendim ama; beli noktadan sonra ilerleme kaydedemedim. çünkü sanki ölecekmişim gibi hissediyordum. Neyse velhasılıkelam ben ankara' da bu rahatsızlığın merkezini buldum eşime rest çektim gittim. O hep bunun imkansız olduğuna inanıyordu.

Sonra 3 gün tedavi gördümmm, 5 gün tamamen ilişkiye girdik :)))) özgüven patlaması yaşadımmmm :) eşim de öyle :) mutluluğu anlatamam :)

şimdi eşimle daha da bağlandık birbirimize :) mutluyuz :) yatak stresinden kurtuldummm :) artık yatağımızda mutlu uyuyoruz :)

Belki bu cümleyi çok duydunuz bu topikte ama şu bir gerçekki ...... Bu işi ben başardıysam herkes başarır.

kiraznar rumuzlu arkadaşım tebrikler çok sevindim senin adına,bizimle de paylaşmak istediklerin var mı, özellikle dikkat ettiğin bişeyler vs

Arkadaslar ben parmak egzersizi yapiorum suan ama en cok 2.boguma kadar gidiyorum rahat bi sekilde.sonra sanki daraliyo ayni popo deligi gibi bir yere geliyo sanki.parmakla hissettigim bu. Yenen ark.lar size soruyorum ozellikle sizde yasadiniz mi aynı seyi.o yerden parmak nasi geciyo.sanki zorlasam en cok parmak gecer gibi geliyo ordan.lutfen yardimci olun..

evet canim öyle bir yer var. ve de gayet esneye bilen bir yapiya sahip. sabirla ilerle pes etme kisa bir süre sonra ynersin orayi gecince. :128:

vajiyi yenince insallah, bunun icin mi bekledim ne kadar kolaymis diyeceksin

Canim ben kullandim emla diye krem fakat fayda olmadi egzersiz de yapamiyorum ne deneyecegimi sasirdim insanin psikolojisi bozuluyor

canim emleyi sürünce 5-10 dakika sonra karincalanma oluyor sonra uyusuyo. biraz ic tarafada sür yani ben icine de sürmüstüm. kulak cöpü yardimiyla da sürebilirsin. dedigim gibi kasilinca bekleyin sadece acilicaktir baska seyler düsünün. benim sinirden agladigim da oldu cok rahatlatiyor. ve ilk defa tam anlamiyla iliskiye girince önce inanamadim sonra mutluluktan agladim. tonlarca yük gitti ve acimadi da. bütün yasadiklariniz gececk insallah. buna gercekten inaniyorum.

Son düzenleme:
evet canim öyle bir yer var. ve de gayet esneye bilen bir yapiya sahip. sabirla ilerle pes etme kisa bir süre sonra ynersin orayi gecince. :128:

vajiyi yenince insallah, bunun icin mi bekledim ne kadar kolaymis diyeceksin

Saol canim.gercekten icimi rahatlattin.insallah en kisa zamanda cozerim.Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Slm arkadaslar egzersizlere devam ediyorum.ama dun esimle bir kere daha denedik.1 saatten fazla ugrastik.ve yine olmadi herzaman bi umut diyorum olcak bu sefer.ama sonunda yikiliyoruz ikimizde esim cok sabirli ama dun bana benim bunu yenebilecegimi sanmadini soledi.okadar uzuldum ki.umutlarim yikildi.agladim sabaha kadar.haksizda deil yenecegim konusunda umudum azaliyo zaten henuz parmagimi bile tam ilerletemiyorum.bi yerden sonra cok darlasiyo gibi geliyo.2 haftadir ayni yerdeyim bi ilerleme yok napcam bilmiyorum. Hic biseyde gozum kalmiyo bazen icim karariyo olmek istiyorum (((

morelini bozma hiçbirşekilde yapacağım de kedine güven canım. parmak egzersisini iyice yapman gerekiyor yaptığın zaman zaten anlıcaksın olayı. çök dizlerinin üstüne orta parmağına sür kayganlaştırıcı veya vazelin yavaş yavaş başla hiç kasma ama ıkınarak yap nasıl açıldığını göreceksin orta parmağın içinde girecek hemen.3 gün en az tek parmak çalış ve rahatlıkla yapabildikten sonra 2. adıma geçicen orta parmak ile işaret parmağını birleştir doktor eldivenine geçir sür yine vazelin vs. yavaş yavaş başla. 3. adım ise eşinle ikinizde vazelin vs. kullanın mutlaka üst pozisyon en uydun kontrol sende oluyo ve elinle yerleştir yavaşa yavaş sokmaya çalış hiç korkma derin derin nefes al yavaşca otur canım.

parmak egzersisinde doktorum bana bir hafta tek parmak dedi ben tek sokunca 2 parmak hemen denedim. doktorum 3 e gerek yok dedi 3 parmak bile soktum ben sırf merakımdan ve öyle bi yapı ki vajina küçücük delik soktukça açılıyo şaşırıyosun ve hiç acı falan yok sadece kasmazsan tabi :)

Canım benim bende aynı sorunla savaştım 2 yıl boyunca denemediğim yöntem kalmadı umudum tükendi. sonra bir gün bir psikologla tanıştım. Derdimi kendi derdi gibi sahiplendi allah razı olsun. Ozaman dedim ki ben ne aptalmışım bunca yıl neyi beklemişim tüm o konuşulan egzersizi vazelin kayganlaştırıcı her şeyi yaptım olmadı olmadı psikologuma söylediğim zaman evet o egzersizler de var ama her şeyin bi zamanı var egzersizlere hazırlanma evresi varmış onu atlatıp egzersizler verdi sonra diğerleri...
Ben ilişkiye girebildikten sonra bırakırsan terapiyi zevk alamaz orgazım olamazsın dedi sözünü dinledim 2 seans daha devam ettim şimdi hem çok keyif alıyorum hem orgazım oluyorum hem de ilişkiye giriyorum.
Bence pes etme ve hemen işini bilen bi uzmandan psikolojik destek al hayatım öpüyorum çok allah yardım etsin

Ahh arkadaşım keşke seni anlayamıyor olsaydım aynı durumdayız malesef,benımde inancım gün gectikçe azalıyor,okuduklarımla ümitleniyorum ama olmuyor herhalde benım olmayacak diyorum birkaç kez daha deneyeyim hastalığm gecsin olmazsa bir kez daha uzmana gideyim diyorum gitme imkanın varsa seninde gerçi gittin mi bilmiyorum ama tekrar denememiz lazım bu şekilde kalmak yok,napalım biraz uzun sürecek belki ama denemek de yarar vardır demii

Ne mutlu sana. Bu arada hangi şehirdesin ve psikoloğa gitmek doğru bir tercihmiydi senin için onu merak ettim.Çünkü ben gittim psikoloğa 5 seans ama hiçbir şey yapmadı bana hiç katkısı olmadı şimdi de psikiyatriye mi gitsem diye düşünüyorum yine yanlış adres olmasından korkuyorum psikolog daha mantıklı aslında ama kararsız kaldım,cinsel terapiyle çalışan kişileri arıyorum

benim esim de anlayisliydi ama zaman zaman biz de buna benzer durumlar yasadik. daha önce yazmistim sonu hüsranla biten denemelerimiz oldu. yeri geldi pes ettim hicbir zaman yapamiyacam dedim. ama gecti. Allah`'im size de yardim etsin. kendinizi yipratmayin. ben de yasadim biliyorum kötü bir his geliyordu. canim bir de denemeniz de hic mi alamadin aciyacak diye mi korktun seni engelleyen seyler neler? mesela ben bazen yanlis ya yapiyorsak yönü yanlissa ya benim yapimda bir anormallik varsa, esnek degilse vs. bir sürü düsünceye kapiliyordum.bazan sabaha kadar deniyorduk düsün ama olmuyordu.
moralinizi iyi tutmaya calisin.

Aciyacak diye basta korkmuyorum aslinda.denememizde basi biraz girdi tam deil oda.sonra ilerlemeye calisinca canim yandi sanki gergin biyere baski yaparsinda yirtilcak gibi olur ya ole oldu.orda kaldik ilerleyemicemi dusundum.bende aynen senin dedigin gibi dusunuyorum yapisinda bi anormallik var herkesinki gibi deil diyorum.yada yanlis yone deniyoruz ondan aciyo diyorum.nasil olcak bilemiyorum canim cok caresiz kaliyorum.birde daha oncede yazmistim 4cm kadar ilerliyorum tek parmakla popo deligine benzer bi yere denk geliyo.orayi parmagimla biraz gectim ama parmagimi bile cok sıkıstıriyo orasi cikartirken bile ordan geçen kisim zor cikiyo.normal mi bole olmasi? Ordan parmak bile zor geçiyo sa penis nasi geçecek anlayamıyorum

Bir cinsel terapiste gittim canim bende.ama kadin cok ilgisizdi ve hic guven vermedi bana.2 seans gittim nefes ve kegel egzersizlerini anlatti ondada.parmak egzersizlerine gectim randevumu salladi baska gune bende tekrar gitmedim.o sira turkiyeye izne gelmistim.simdi ole bi sansimda yok burda turkmenistandayim.burda dogru duzgun doktor bile yok.hepimiz icin dua ediyorum.ben ve benim gibilere yardım et Allahim diye.insallah hepimiz kurtuluuruz bu illetten bian once canim

Amin canim saolasin.insallah bian once biter bu kabus.turkiyede deilim oyuzden sadece egzersizleri deniyorum hergun.

Kendimi rahatlatmaya calisiyorum canim aslinda.tek parmakta sadece orta parmagin ikinci bogununa kadar gidebildim.cunku parmagima popo deligine benzer bir dar bi yapi denk geldi.orayida cok az gectim ama orasi parmagimi resmen sıkıyo canim. Bi bilgin varmi bu yapi nedir sende zorlandinmi bu kisimda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…