- 11 Ağustos 2013
- 18
- 0
Canım ben sana öncelikle çok ama çok teşekkür etmek istiyorum Allah senden bir değil bin defa razı olsun çünkü ben senin yazdıklarınla 2,5 senelik korkumu yendim ve dün akşam BAŞARDIM bu işi.Çok kolaymış nasıl olduğunu bile anlamadım ve sonunda kullandığım cümle bunca zaman ben bunun İÇİNMİ BEKLEDİMMMMM.Seninde dediğin gibi ACI YOK AŞK VAR NEFES AL VER VE BOL BOL IKIN VE BU AKŞAM OLACAK DE inan o zaman insan o zaman yapıyor.gerçekten çok ama çok teşekkür ederim bende artık bebek hayalleri kurcam inşallah.
canım gözün aydın diyelim sevindim bende yendim ama hala problemlerim var ve yenen arkadaşlarıma soruyorum aynıları sizdede oluyormu diye lütfen cvplayın bende içime alabiliyorum ilk girişte hala baya bi zorlanarak kendimi şartlandırarak giriş oluyo hala olayın dogallıgına kendimi verip iç rahatlıgıyla yapamıyorum kolay deil tabi bunuda düşünüyorum 1 seneyi gectik bunla ugraştık egzersiz sitres sıkıntı pisikolajik anlamda çok yıprandım yapmak için çok uraştım sonunda korkmadan kendimi rahatlata rahatlata yavaş yavaş kontrol bende olarak yapmayı başardım ama bunların tersini yani olayın dogallına kaptırıp yapamıyorum böyle bi problemim var benim buzamanla yapa yapa gececek bişeymi haz alamıyorum hala korkuda var az da olsa kendimi rahtlatmam sonra giriş olması gerekiyo ilk mesela biraz giriş saglanıyo sora tekrar tekrar deneyince sanki orası açılıyo ve daha rahat giriş saglanıyo hep bunların düşüncesi içinde yapıncada olaya kaptıramamış isteksiz oluyorum yani buda bu hastalıgın başka bi durumu yani biyolajik olarak olmasından ziyade pisikolojik hala atlatamadım acaba bu sizdede aynımıydı yoksa ilk yaptıktan sonra herşey bi anda değişti 1 senelik 2 senelik 5 senelik korkularınız tabularınz hemen gectimi yoksa bu zamanla alışılan ve düzene giren bişeymi lütfen yardım edin pskolojik yardım almam gerekirmi?lütfen vajiyi yenen arkadaşlarım bana bişeyler söyleyin çok ihtiyacım var
canım gözün aydın diyelim sevindim bende yendim ama hala problemlerim var ve yenen arkadaşlarıma soruyorum aynıları sizdede oluyormu diye lütfen cvplayın bende içime alabiliyorum ilk girişte hala baya bi zorlanarak kendimi şartlandırarak giriş oluyo hala olayın dogallıgına kendimi verip iç rahatlıgıyla yapamıyorum kolay deil tabi bunuda düşünüyorum 1 seneyi gectik bunla ugraştık egzersiz sitres sıkıntı pisikolajik anlamda çok yıprandım yapmak için çok uraştım sonunda korkmadan kendimi rahatlata rahatlata yavaş yavaş kontrol bende olarak yapmayı başardım ama bunların tersini yani olayın dogallına kaptırıp yapamıyorum böyle bi problemim var benim buzamanla yapa yapa gececek bişeymi haz alamıyorum hala korkuda var az da olsa kendimi rahtlatmam sonra giriş olması gerekiyo ilk mesela biraz giriş saglanıyo sora tekrar tekrar deneyince sanki orası açılıyo ve daha rahat giriş saglanıyo hep bunların düşüncesi içinde yapıncada olaya kaptıramamış isteksiz oluyorum yani buda bu hastalıgın başka bi durumu yani biyolajik olarak olmasından ziyade pisikolojik hala atlatamadım acaba bu sizdede aynımıydı yoksa ilk yaptıktan sonra herşey bi anda değişti 1 senelik 2 senelik 5 senelik korkularınız tabularınz hemen gectimi yoksa bu zamanla alışılan ve düzene giren bişeymi lütfen yardım edin pskolojik yardım almam gerekirmi?lütfen vajiyi yenen arkadaşlarım bana bişeyler söyleyin çok ihtiyacım var
aynı şeyleri bende yaşıyorum başardım ama tam olarak kurtulamadım sanırım kanama da olmadı yazdım ama tatmin edici bi cvp alamadım kimseden ben fazla takip edemiyorum eğer sorularına cevap alırsan benimle paylaşırsan çok mutlu olurum şimdiden tşk.
aynı şeyleri bende yaşıyorum başardım ama tam olarak kurtulamadım sanırım kanama da olmadı yazdım ama tatmin edici bi cvp alamadım kimseden ben fazla takip edemiyorum eğer sorularına cevap alırsan benimle paylaşırsan çok mutlu olurum şimdiden tşk.
Çok teşekkür ederim cevabınız için ben sadece benim öyle sanıyordum açıkladığınız iyi oldu.Doktora problem olurmu diye sorduğumda gülerek yok yok merak etme o her türlü açar gibi bi söz kullandı ondan bende çok üstünde durmadım.Evlenmeden önce eşinle 1 hafta önce gel dedi ama emin olamadım ben benimle aynı şeyleri paylaşan varmı diye burada sorayım dedim tekrar teşekkür ederim :)
canım ilk önce kendini rahatlat sıcak duşla mesela sora istediğin bütün pozisyonları dene 1 yada 2 si sana daha yakın gelecek vaji hastalıgında kontrol kadında olunca daha rahat oluyo bende öyle oldu mesela ilk etapta üstte burdaki arkdaşlar tavsiye etti ama bana çok itici geldi ve yapamamıştım ama bi denememizde baktım üstte hepsini aldım tabi biraz uzun sürdü almam öyle bi anda olmadı kendini rahatlat derin nefes al ve girdigi yönü rahatlayarak bulmaya ve itmeye çalış lütfen bide sabret bizde yaşadık ve hala bende tam almış olmama ramen baya zor alabiliyorum hala sakın yılma ve rahatla bunu söyleyebilirim
okuyorum butun yazılanları moral bulmaya çalışıyorum hep aklımda hep dıyorum nefes alıcam ıkınıcam aynayla bıle baktım kendıme ıkınınca acılıyo beynımm hazır herseye esım yaklaştığında kasmıyorum bıle ama degınce vajinama o oraya nasıl gırecek dıyorum bırde zaman gectıkce daha cok ertelıyosun hergun başka bısey cıkıyo yorgun oluosun bugun yapamam deneyemem dıorum esım cok anlayışlı o da dıokı artık beynınde büyütme 5 dkka acı ceksende bitecek dıyo..dun gece bıle yaklastrdım kendıme ama yok yok yok. . .gırıs denemesı yapmadım bıle kızlarr belkıde hıc acımıycakk dayanamıcak gıbı degıll.komık olucak ama ıttırınce gırıcek dımı kızlar artık umrumda degıl ağrısı bılmem neyı gırısı bıle bulamamıyorum aynayla baktım dıorm beynım hazır ama tıkanıp kalıorumm bır seneyı gecıyor ve artıkk mıllete dedmkı bıraktık korunmayı cocukk yaptık ama tutmadı bu ay yalan soyluyorum kaynvaldem kaynpederm torun sevmek ıstıolar asla bır baskıları yokkk ama beklıolar gorumcemın çocuklarını sevıolar oyle kıskanıorumkı yukarı evıme çıkıp aglıorum esım tesellı edıyo umutsuz olma dıo onun hakkını nasıl odıycem.vajıyken hamıle kalsammı dıe bıle duşundum ama ılerde sorun olur dıe cok korkuorum sezeryanla doğum yapmak zorunda kalırım dıe.cok uzattım okumaya devam edıorum yazılanları baanada yardımcı olun arkadaşlarım sımdıden teşekkürler
bende buraya başarı öykümü yazmaktan büyük mutluluk duyuyorum. vajinismus: böyle bi hastalık varmış öğrenmiş oldum bende sizler gibi. biz 2012 nisanda evlendik ve vajınismusla tanıştım bende. zor geçen zamanlar herkesin ki gibi aynı... sevdiğin adamla evleniyosun ve cinsel birleşmeyi yaşayamıyorsun ne kadar zor bi süreç yeneseye kadar. ve yeneceksiniz sizlerde buna inanın. ben bu sayfayı buldum ilk önce okudum günlerce hiç bir egzersizi yapamadan parmak sokamam dedim durdum. eşimden Allah razı olsun bu süre zarfında hiç yüzüme vurmadı hep anlayışlı davranmaya çalıştı. Allahım bu sorunla savaşan biz kadınların eşlerine bu sabrı ve anlayışı mutlaka veriyor. doktora gitmeyi kabul ettiremedim kendime hep yenicem diye bekledim ama yanlız olmadı malesef o kadar güçlü değildim çünkü.2014 ocak ta kadın ve aile sağlık merkezinden 153 ü arayarak durumumu anlattım ve bana çok güzel yardımcı oldular (istanbul fatih) gittim doktora konuştuk herşeyi bana ilk önce orta parmak egzersizi verdi. vajinayı anlattı resimlerle oraya çok rahatlıkla penisin rahatlıkla girebileceğini vs anlattı. eve geldim hemen denemeye çalıştım parmagıma vajina kayganlaştırıcı sürdüm denedim ve girdi hiç bişi anlamadım acı yok çok rahat girdi nasıl ağladım anlatamam hıçkırıklara boğuldum. birhafta hergün denedim ve 2 parmağımıda soktum bu birhaftada. eşimle gittik 2 seansta eşim daha önce 3 veya 4 kere cinsel birleşme konusunda oldu diye söylerdi bana ve ben beni rahatlatmak için der derdim inanmış gibi yapardım ama buda nasıl olurdu eşimin çabasıyla girdi derdi dur tamam derdi 5 dk içinde biterdi bende öyle sanıyo derdim ama inanmış gibi yapardım mutlu olsun diye. dotorda mutlaka olmuştur 1 haftada 2 parmak sokabildiysen dedi bize.eve geldik ilk önce ben parmağımla denedim daha sonra eşimin ilk önce tek parmağı daha sonra iki parmağınla vajinaya girip çıkma işlemlerini yaptık yarım saatten fazla. daha sonra penise geçtik doktor üste sen ol daha kolay olur senin için dedi bana ve dediği gibi çok kolay oldu. iyice hissettim ve kafama yerleştirdim olabildiğini. ve acı hiççççç yok ne kadar biliyomusun sağ elinde sol elinin üstüne küçücük çimdik at o kadar. daha tedavim sonlandırmadı doktor benim ilişkiden zevk ve mutluluk almam gerekiyomuş. ve şimdiden ben eşime diyorum hadi diye eskiden hep kaçardım ama kaçmak yok artık ben 2 haftada yendim sende yeneceksin inşallah bi parça faydam olur bu yazdıklarım okuyan arkadaşlarıma...
canm merhaba yazını sımdı okudum nekadar güzel cokk sevındımm senın adına.sımdı soyle anlatayım ben bır buçuk sendır evlıyım vee hıcc gırıss denemesı dahı yapmadık sadece kendıme aynayla bakabıldım delıgımın olduğunu gordum vs vs vs.....artık canıma tak ettı bacaklarımı cok rahat acıyorum esıme dokunduruyorum fakat gırısın nasıl olacağını bırturlu anlayamadım derken.dun aksam hadı dedım deneyelımmm açtım bacaklarımı stres aldı benıı tekrardannn ılkk defa böyle bır deneme yapmaya calıstıkk.oyle bıseykıı esıme dur deyınce afedersın onunda sevkı kaçıyor ve okadar anlayıslıkı benım esımde.tamam getırdı tam vajinaya yaa ıttıremıyorum canım o ıttıkce ben kendımıı yatağın basında buluyorum neyse ben uste cıktımmm kayganlık cok guzzell kendmı motıve ederek herkes yaptı bende yapıcam dıe dıe almaya calıstm ama gırmıyokıı daha dogrusuu ıttıremıyorum kendımıı onu nasıl basarıcam bana destek olurmusunnn kendımıı ıyıce ıtıcekmıyım??????ay fenalık bastı sonra tekrar esım uste gedıı hadı sık dışını dedı yıne yok ızın veremedımm derken ıstemsız ılkk defa hıçkırıklara boğuldum ağlamaktan hemen sarıldı bana motıve ettı herseyın beyinde başladığını bılıyorumm resmen beyınle alakalıııı ustteyken ama sankı hıssettım ucunu ama grdımı gırmedımı bılmıyorumkıı.artık beyınde yenmeye başladım bazı seylerı ama olmuyo neden gırmıyo.artık doktora gıtmek ıstıyorum ama rızedeyım benn hıc araştırmadım vajınısmus la ılgılenen doktor bulmak cok zor ya pıskologa gıdıcem ya da kadın doğumcuya fakat muayne eder dıe korkuyorum.bırde ben cok erteledim mesela bu aksam yıne denemek ıstıyorumm böyle deneme yapınca sankı kendımı daha ıyı hıssedıorum.emla krem almayı düşünüyorum bugun.ben hıc egzersız yapmadım yapamam asla canm asla sadece takıldığım nokta suu ıyıce ıttırıncemı gırıcekk nekadar saçma soru dımı belkıde guluosundur okurken ama acı gerçek bu bana gerı dönersen cok sevınıcem canmm artık ınan ıstıyorum acısı umrumda degılll ama gırısı yapamoıyorum
canm merhaba yazını sımdı okudum nekadar güzel cokk sevındımm senın adına.sımdı soyle anlatayım ben bır buçuk sendır evlıyım vee hıcc gırıss denemesı dahı yapmadık sadece kendıme aynayla bakabıldım delıgımın olduğunu gordum vs vs vs.....artık canıma tak ettı bacaklarımı cok rahat acıyorum esıme dokunduruyorum fakat gırısın nasıl olacağını bırturlu anlayamadım derken.dun aksam hadı dedım deneyelımmm açtım bacaklarımı stres aldı benıı tekrardannn ılkk defa böyle bır deneme yapmaya calıstıkk.oyle bıseykıı esıme dur deyınce afedersın onunda sevkı kaçıyor ve okadar anlayıslıkı benım esımde.tamam getırdı tam vajinaya yaa ıttıremıyorum canım o ıttıkce ben kendımıı yatağın basında buluyorum neyse ben uste cıktımmm kayganlık cok guzzell kendmı motıve ederek herkes yaptı bende yapıcam dıe dıe almaya calıstm ama gırmıyokıı daha dogrusuu ıttıremıyorum kendımıı onu nasıl basarıcam bana destek olurmusunnn kendımıı ıyıce ıtıcekmıyım??????ay fenalık bastı sonra tekrar esım uste gedıı hadı sık dışını dedı yıne yok ızın veremedımm derken ıstemsız ılkk defa hıçkırıklara boğuldum ağlamaktan hemen sarıldı bana motıve ettı herseyın beyinde başladığını bılıyorumm resmen beyınle alakalıııı ustteyken ama sankı hıssettım ucunu ama grdımı gırmedımı bılmıyorumkıı.artık beyınde yenmeye başladım bazı seylerı ama olmuyo neden gırmıyo.artık doktora gıtmek ıstıyorum ama rızedeyım benn hıc araştırmadım vajınısmus la ılgılenen doktor bulmak cok zor ya pıskologa gıdıcem ya da kadın doğumcuya fakat muayne eder dıe korkuyorum.bırde ben cok erteledim mesela bu aksam yıne denemek ıstıyorumm böyle deneme yapınca sankı kendımı daha ıyı hıssedıorum.emla krem almayı düşünüyorum bugun.ben hıc egzersız yapmadım yapamam asla canm asla sadece takıldığım nokta suu ıyıce ıttırıncemı gırıcekk nekadar saçma soru dımı belkıde guluosundur okurken ama acı gerçek bu bana gerı dönersen cok sevınıcem canmm artık ınan ıstıyorum acısı umrumda degılll ama gırısı yapamoıyorum
Merhaba;
Ben 6 aylık evliyim ve vajınusmusum.Başlarda İhtimal veremedim herkes gibi çünkü bende cok severek ve isteyerek evlendim.Ama anladımki bu hastalıgın sevmeyle falan alakası yok.İlk etapta kendime cok telkinlerde bulundum ama artık zamanla olan umudumu yitmr aşamasındayım.Allah tan anlayışlı bi eşe sahibim benim gibilerin en büyük avantajı bu sanırım bu hastalıkta.Şuan eşimle bi danışmana gidiyorum ama cok memnun değilim. Aslında işini bilen biri ama nedense ağırdan alıyor.Haftada bir seyansa gitmemiz lazım ve her gidişimiz bize 180 tl .Ve artık bunu kaldırıcak drumumuz yokBaşlarda egzersizleri isteyerek yapıodum ama artık bu aralar onlarıda yapmaktan sıkıldım.sanırım benim ihtiyacım olan benim gibi olupta bu hastalıgı atlatmış birileriyle konusmak.Bukonuda bana yardımcı olabilirmisinz.Benim morale cok ihtiyacım var.