- 19 Şubat 2014
- 572
- 132
- 34
Aciyacak diye basta korkmuyorum aslinda.denememizde basi biraz girdi tam deil oda.sonra ilerlemeye calisinca canim yandi sanki gergin biyere baski yaparsinda yirtilcak gibi olur ya ole oldu.orda kaldik ilerleyemicemi dusundum.bende aynen senin dedigin gibi dusunuyorum yapisinda bi anormallik var herkesinki gibi deil diyorum.yada yanlis yone deniyoruz ondan aciyo diyorum.nasil olcak bilemiyorum canim cok caresiz kaliyorum.birde daha oncede yazmistim 4cm kadar ilerliyorum tek parmakla popo deligine benzer bi yere denk geliyo.orayi parmagimla biraz gectim ama parmagimi bile cok sıkıstıriyo orasi cikartirken bile ordan geçen kisim zor cikiyo.normal mi bole olmasi? Ordan parmak bile zor geçiyo sa penis nasi geçecek anlayamıyorum
Ne mutlu sana. Bu arada hangi şehirdesin ve psikoloğa gitmek doğru bir tercihmiydi senin için onu merak ettim.Çünkü ben gittim psikoloğa 5 seans ama hiçbir şey yapmadı bana hiç katkısı olmadı şimdi de psikiyatriye mi gitsem diye düşünüyorum yine yanlış adres olmasından korkuyorum psikolog daha mantıklı aslında ama kararsız kaldım,cinsel terapiyle çalışan kişileri arıyorum
normal canim hatta simdi bile hissediyorum daralan yeri ama acimiyor esniyor ve sadece ufak bir yanma oluyor o da korkmazsan hemen geciyo.
dedigin gibi sanki cok geriliyordu esnemiyecek de yirtilacak gibiydi.
cok sükür gecti hepsi ve inan bos düsüncelermis yaradilisimiz böyle canim. sonucta dogamiza ters bir sey yapmiyoruz ki olmadik sonuclar alalim zarar görelim. daralan yere gelince bekle baska seyler düsün kendiliginden acilacak. sanirim 6-7 aylik evlisin ben 9 ay sonra yenmistim. insallah sen de yenersin canim zamanla daha rahat olacaksin insallah. eger icin hic rahat etmezse doktora git bir de onun agzindan duy normal oldugunu.
Kendimi rahatlatmaya calisiyorum canim aslinda.tek parmakta sadece orta parmagin ikinci bogununa kadar gidebildim.cunku parmagima popo deligine benzer bir dar bi yapi denk geldi.orayida cok az gectim ama orasi parmagimi resmen sıkıyo canim. Bi bilgin varmi bu yapi nedir sende zorlandinmi bu kisimda ?
Cnm ben istanbuldayım kesinlikle internettekileri deneyip daha kötü duruma geliyor insan kurban olduğum allahım karşıma psikologumu çıkardı melek gibi biri ücretleri uygun cinsel terapi eğitimi almış bi psikologa gitmen lazım bu işi kadın doğumcular psikiyatristler de yapıyor ama allah bilir nasıl yapıyor bi arkadaşım kadın doğum uzm gitti de nasıl pişman oldu şimdi benim psik gidiyor sonuca yaklaştı allah aanada yardım etsin cnm
Sen istanbulda mısın
normal canim hatta simdi bile hissediyorum daralan yeri ama acimiyor esniyor ve sadece ufak bir yanma oluyor o da korkmazsan hemen geciyo.
dedigin gibi sanki cok geriliyordu esnemiyecek de yirtilacak gibiydi.
cok sükür gecti hepsi ve inan bos düsüncelermis yaradilisimiz böyle canim. sonucta dogamiza ters bir sey yapmiyoruz ki olmadik sonuclar alalim zarar görelim. daralan yere gelince bekle baska seyler düsün kendiliginden acilacak. sanirim 6-7 aylik evlisin ben 9 ay sonra yenmistim. insallah sen de yenersin canim zamanla daha rahat olacaksin insallah. eger icin hic rahat etmezse doktora git bir de onun agzindan duy normal oldugunu.
Merhaba farahzeynep lütfen banada yardimci olurmusun bende denedim parmak egzersizini eşimin orta parmağını sonuna kadar aldim ve birkaç defa daha denedik rahat aliyorum ama iş penise gelince itiyorum ve kan gelmedi parmağı sonuna kadar sokuncada normalmi yardimci olurmusun banada 6 yillik evliyim 😟😟Islaklik da cok onemli bu sayfada zeytin yagi ile yenenler var ben vazelinle yendim. Dusunun ki bir cok kadin dogum yapiyor ertesi gun gayet rahat yuruyor. Kizlari bazi seylerden uzak tutmak icin anlatilan dogru olmayan bir suru hikaye var maalesef.
Merhaba farahzeynep lütfen banada yardimci olurmusun bende denedim parmak egzersizini eşimin orta parmağını sonuna kadar aldim ve birkaç defa daha denedik rahat aliyorum ama iş penise gelince itiyorum ve kan gelmedi parmağı sonuna kadar sokuncada normalmi yardimci olurmusun banada 6 yillik evliyim 😟😟
2buçuk senelik evliyim terapist deneyimlerim de oldu fakat iş parmak egzersizine gelince tıkanıp kalıyorum artık çok bıktım sinirlerim iyice yıprandıterapisti bıraktık zorlarsak olabilir diye düşündüm keza bi kaç hafta önce zorladıl o anki korkuyla ne kadar girdi onun bile farkına varamadk ama canm çok acıdı ertesi gün de kanama oldu ve gene aynı tas aynı hamam gene olmuo yapamıyorm o anda içimi acayip bi korku kaplıyo engel olamıyorum ( napıcağmı bilmiyorum terapistime tekrar randevu alıp gitmeyi düşünüyorum
2buçuk senelik evliyim terapist deneyimlerim de oldu fakat iş parmak egzersizine gelince tıkanıp kalıyorum artık çok bıktım sinirlerim iyice yıprandıterapisti bıraktık zorlarsak olabilir diye düşündüm keza bi kaç hafta önce zorladıl o anki korkuyla ne kadar girdi onun bile farkına varamadk ama canm çok acıdı ertesi gün de kanama oldu ve gene aynı tas aynı hamam gene olmuo yapamıyorm o anda içimi acayip bi korku kaplıyo engel olamıyorum ( napıcağmı bilmiyorum terapistime tekrar randevu alıp gitmeyi düşünüyorum