- 20 Ağustos 2021
- 310
- 389
Canim ozelden bana yazarmisn???İnstagram adresim @bilimperisi lütfen bana yaz penisi aşağı doğru itmek nasıl. 1 senedir evliyim boşanmak üzereyim. Doktorlar çare olmadı.
Bana da yardımcı olur musunuzZorlandığım yerde herzman yazabilirisn hepimiz aynı yollardan geçtik ben daha 20 gün oldu .. çok iyi anlıyorum seni
Tabikideeee seve seve Hangi durumdasın acaba , apartları hiç duydun mu , yada vj bakabiliyormusun , nasıl zorlanıyorsunBana da yardımcı olur musunuz
Ben apartları aldım penisi aldım ama şimdi eşime o anda izin veremiyorumTabikideeee seve seve Hangi durumdasın acaba , apartları hiç duydun mu , yada vj bakabiliyormusun , nasıl zorlanıyorsun
İlk önce kendin yapmaya çalış istersen alış onaaa ayna karşısına geç, görebilşcekmşekildeBen apartları aldım penisi aldım ama şimdi eşime o anda izin veremiyorum
Artık geçer inşallah iki yıl oldİlk önce kendin yapmaya çalış istersen alış onaaa ayna karşısına geç, görebilşcekmşekilde
Ben uyuşturucu olarak anestol krem kullandım , yağ olarakda bebek yağı yada zenginyağı kullandım. 1.aparttan başladım
4. Apartta geçtiğinde onunla baya egzersiz yaptığında eşimle denemere geç, bırak ozman o yapsın..
Dediklerimi yap , sıra sıra git hepsinde takıldığım yerde yaz. Üstüne düşersen yapamıcağın birşey yok. Erteleme hastalığı bu erteleme korkma üstüne git, yaptıkdan sonra bumuymuş diceksin emin ol iki yıl boşuna çekmişm dersinArtık geçer inşallah iki yıl old
Eşim şehir dışında çalışıyor gelsin en kısa zamanda halletmek istiyorumDediklerimi yap , sıra sıra git hepsinde takıldığım yerde yaz. Üstüne düşersen yapamıcağın birşey yok. Erteleme hastalığı bu erteleme korkma üstüne git, yaptıkdan sonra bumuymuş diceksin emin ol iki yıl boşuna çekmişm dersinİnşaşşah hallederiz
Ben şu an vajinismus değilim ama sizi anlayabiliyorum çünkü ilk ilişkimde ben de çok zorlanmıştım. Şöyle ki ilk denemede çok kasildim korktum ve tam birleşme sağlanmadan bitirmiştim. İkinci denememizde de yine çaba gösterdik ama ben psikolojik olarak hep acıyacak, orası çok küçük nasıl içine penis girecek çok zor gibi düşüncelerle yine içime alamamıştım. Eşim destek olmaya yardımcı olmaya çalışıyordu ama ben kafamda öyle şartlanmıştım. Bu mevzuda çok haklıyım bence çünkü düşünsene daha önce vajinana bir şey girmemiş evleniyorsun bir anda bu işler mevzular falan zor yani. Neyse, o siralar annemle falan konuşuyorduk o hep soruyordu nasılsın birlikte olabildinjz mi falan filan. Ben de anlatıyordum olmadığını korktuğumu işte annem biraz anlattı bana şöyle yap bir şey olmaz korkacak bir şey değil herkesin başına geldi abartılacak bir şey yok gibi şeyler dedi. Ondan biraz cesaret aldım, o sıralar yine denedik bu sefer artık benim de sabrım taştı ne olacaksa olsun dedim sinirlendim biraz gözümü kararttim o an hiç kendimi kasmadan kendimi bıraktım ve sonunda girdi (bunların hepsi 1 haftada oldu). Ama şöyle başta penisin tamamı girmemişti, bu böyle 4-5 ilişki boyunca devam etti. Sonra alıştıkça hepsini içime alabilmeye başladım, zamanla oldu bende yani her şey. Şunu da ekleyim ilişkinin ilk 2-3 ayı pek zevki falan anlayamadım daha tam oturmamış gibiydi bir şeyler yine zamanla 6 aydan sonra falan artık iyice alıştım zevk almaya falan o zaman başladım gerçekten zaman alan bir süreç ama herkesin dediği gibi tamamen psikolojik.. Kafanızda şöyle kurun "Amaaan ne olacaksa olsun artık bıktım be ölecek değilim ya yeterrrr" işte kendi deyiminizle ne derseniz.Arkadaşlar,
Vajinismus kabusunu yaşayan her kadın, bunu dünyanın sonu olduğunu, asla diğer kadınlar gibi normal bir birliktelik yaşayaayacağını, bu sorun usadece kendisinin yaşadığını düşünür ama öyle değil. Günümüzde birçok kadın malesef bu sorunla mücadele ediyor ve kazanna hep biz kadınlar oluyoruz. Vajinismus %99 oranında tedavi edilebilen psikolijk bir rahatsızlık ve bizler bu kabusu yenne insanlar olarak burada sizler için moral olması açısından başarı öykülerimizi yazmak istedik. hikayelerimizle, vajinismusla mücadele eden arkadaşlarımıza bir nebze yardımcı olabilirsek ne mutlu bize. Lütfen bu sayfaya sadece başarı öykülerimizi yazalım, birbirimize destek olalım.
Teşekkürler,
Ozaman şehir dışındaysa daha kolay şuan evde teksin ,4.aparta kadar kendin yap evde, eşin geldiğindede 4.aparatı yaparsın erteleme bugunden başla zaten ilk aparatı yaptıkça devamı hemen geliyoEşim şehir dışında çalışıyor gelsin en kısa zamanda halletmek istiyorum
Ben aparatları yapıyorum zatenOzaman şehir dışındaysa daha kolay şuan evde teksin ,4.aparta kadar kendin yap evde, eşin geldiğindede 4.aparatı yaparsın erteleme bugunden başla zaten ilk aparatı yaptıkça devamı hemen geliyoEşin geldiğindede süpriz olur
HepsinimiBen aparatları yapıyorum zaten
Evt canım ben penisi aldım daha önce ama araya zaman girdikten sonra eşim şehir dışında çalışıyor o yüzden geldiğinde iizn veremedimHepsinimi4.ye kadar rahatlıkla yapıyorsun ozman
Ne yapmam lazımHepsinimi4.ye kadar rahatlıkla yapıyorsun ozman
P.nisi aldıysan bende 4. Aparta devam et ozman onuda şuan rahatlıkla alıyprsunudr zorlanırsan dediğiö kremleri yağları sür. Onunla eşin gelene kadar egzersiz yap.Ne yapmam lazım
Bana aparat artık daha zor geliyor penis daha kolaydı alması bunu bilmeme rağmen böyleP.nisi aldıysan bende 4. Aparta devam et ozman onuda şuan rahatlıkla alıyprsunudr zorlanırsan dediğiö kremleri yağları sür. Onunla eşin gelene kadar egzersiz yap.
Hatta ilşki olmadan önce 4. Apartla odada kendin egzersiz yap kendini rahatlat, sonra eşini çağır eşin denesin zaten emin ol kolay olucak .. sonra eşin kendi p.sini denesin
En sağlıklısı bu.birde bunu yaptıkdan sonra ilşkiye ara verme, sık sık bu süreçde birlikte olunki sende alışYoksa dediğin gibi tekrar kasılabilirsin
Herzaman eşimlede birlikte olursan, nefes al , verirken ıkın. Sonra eşim girsinKayıp gidicek emin ol
Canım dediğin gibi okuduğun gibi üstüne düş pes etme yazılanlsrı zaten okumuşsun baştan söylemiyim ama cidden erteleme bunu en önemlisi bu..lütfen bana da yardımcı olabilir misiniz her başlığı tek tek okudum herkes egzersiz yapsın ertelemesin demiş ve böyle yenmiş bende uğraşıyorum ama yapamıyorum günün sonunda elimde kalan tek şey korku panik krizleri. her defasında denemekten ve yenememekten yoruldum