Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

arkadaşlar merhaba, ben de evlendikten 2 ay sonra vajinismus kabusunu yendim şükürler olsun. burda yazanların bana çok büyük desteği ve faydası oldu. lakin yendikten sonra 3-4 kez ilişki denedik benim canım yine yandı çok rahat olamadım ve her defasında kanamam oldu bu normal mi? bunu yaşayanlar var mı?
Aynı şeyleri ben de yaşadım

Merhabalar,

9 sene boyunca vajinismus hastalığı ile başa çıkmaya çalıştım gitmediğim doktor denemediğim yöntem kalmadı en sonunda tüm ümitlerimi yitirdiğim biranda Cinsel terapist Güldane Kavgacı hocamla tanıştım, onun sayesinde 8 seansta bu hastalık kökünden çözülmüş oldu, her gittiğim yerde bu hastalık başka bir ucundan değerlendirilmişti, bütüncül olarak ilk defa Güldane hocamdan destek aldım, samimiyeti, bana inanması ve başardığımda ben kadar mutlu olduğunu hissetmiş olmam harikaydı, 1 günde 3 günde çözerim diyenlere inanmayın, başarı için çalışmak gerekir ve gerekli çalışmayı Güldane hocam sayesinde yapıp sizde başarabilirsiniz.

Sevgiler...

Merhaba arkadaşlar,
3 aylık evliyim ve ben de ilişkiye giremedim. bu konuda bana yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim. Ben de buradaki çoğu kişi gibi vajinamı vs hiç tanımıyordum , delik nerde vs vs. bu süre zarfında biraz bilgi edindim. Bir kaç gündür eşimin üstüne çıkıp, penisini alıp içime sokmaya çalışıyorum fakat deliğe girmiyor, itme yönümle ilgili bir sıkıntı mı kendimi mi çok kasıyorum anlamıyorum, aynaya baktığımda minik bir vajina girişimin olduğunu görebiliyorum fakat parmak egzersizi vs hiç yapmadım, açıkçası midem kaldırır mı emin de değilim. Ama zihnim vajenin penis alabileceğini düşünmesine rağmen deliğe bir türlü sokamadm. Eşimin üstümde olmasına nedense çok izin veremiyorum çok sert geliyor penisi ve rahat edemiyorum, sanırım üstünde olursam daha iyi olucak ama yine de yardımlarınıza çok ihtiyacım var. Umarım kısa sürede çözebilirim.

Merhaba arkadaşlar,
3 aylık evliyim ve ben de ilişkiye giremedim. bu konuda bana yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim. Ben de buradaki çoğu kişi gibi vajinamı vs hiç tanımıyordum , delik nerde vs vs. bu süre zarfında biraz bilgi edindim. Bir kaç gündür eşimin üstüne çıkıp, penisini alıp içime sokmaya çalışıyorum fakat deliğe girmiyor, itme yönümle ilgili bir sıkıntı mı kendimi mi çok kasıyorum anlamıyorum, aynaya baktığımda minik bir vajina girişimin olduğunu görebiliyorum fakat parmak egzersizi vs hiç yapmadım, açıkçası midem kaldırır mı emin de değilim. Ama zihnim vajenin penis alabileceğini düşünmesine rağmen deliğe bir türlü sokamadm. Eşimin üstümde olmasına nedense çok izin veremiyorum çok sert geliyor penisi ve rahat edemiyorum, sanırım üstünde olursam daha iyi olucak ama yine de yardımlarınıza çok ihtiyacım var. Umarım kısa sürede çözebilirim.
merhaba yönle alakalı sıkıntı olabilir. görsellere bakmanı tavsiye ederim. ve hatta parmak ya da aparat şart. edinmen gerekiyor. hızlı ilerlesin

Merhaba hangi görsellere bakmalıyım ve aparat ile ilgili öneriniz var mı ? Bir de bu aparatlar kızlık zarını bozuyor mu ? Yanıtınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba kizlar. Ben 2yil 2 aylik bir vajinisimus vakasıydım😄 ve hiçbirzaman yapamıyacağım diye düşünüyordum. Dün gece birden oldu hiç düşünmemiştim kendimi hazirlamamıştım falan🤔 bugün yine denemek istiyorum ama vajinada bir sızı var dartınınca sanki acıyor da biraz. Gece denesem o acı beni rahatsız edermi? İlk denemelerimizde biraz ucu girmişti yine ayni şeyi hissetmiştim 2 3 gün sürüyor. Herhalde herkeste olmuştur kendimizi kastığımızdan dolayı bunu yenenler yardimci olursaniz çok sevinirim
Merhaba nasıl yaptınız siz mi üstteydiniz ? daha önce parmak egzersiz vs vs yapmış mıydınız ??

Merhaba hangi görsellere bakmalıyım ve aparat ile ilgili öneriniz var mı ? Bir de bu aparatlar kızlık zarını bozuyor mu ? Yanıtınız için şimdiden teşekkür ederim.
Benimkini bozmadı aparatlar kızlık zarının yapısına göre değişiyormuş

https://www.trendyol.com/rabir/dila...-42092285?boutiqueId=588609&merchantId=395437 bu setten aldım yorumlara bakarak , bununla birlikte hangi krem veya jelleri kullanmam gerekiyor. Hangisi etkili bir kaç tane yazılmış ama emin olamadım ?

Uyuşturucu kremler var emla , anestol ,este vs.
gıletgelen jel
vemcaine uyuşturucu sprey

Jel krem veya sprey hangisini yada hangilerini almalıyım ve nasıl kullanılıyor vajina içine mi dışına mı sıkılıyor ? Malum vajina içine elleyemediğim için dışına olan etkili bir şey var mı yada nasıl bir yöntem izlemeliyim ???

https://www.trendyol.com/rabir/dila...-42092285?boutiqueId=588609&merchantId=395437 bu setten aldım yorumlara bakarak , bununla birlikte hangi krem veya jelleri kullanmam gerekiyor. Hangisi etkili bir kaç tane yazılmış ama emin olamadım ?

gıletgelen jel

Jel krem veya sprey hangisini yada hangilerini almalıyım ve nasıl kullanılıyor vajina içine mi dışına mı sıkılıyor ? Malum vajina içine elleyemediğim için dışına olan etkili bir şey var mı yada nasıl bir yöntem izlemeliyim ???
Ben anestol kullanıyordum tedavide ve doktor enfeksiyon falan kapmasın diye aparata fito krem de sürmemi istiyordu jel olarak da viaxi su bazlı jel kullanıyorum. Kremi aparata sürüyorsun önce kremli şekilde vajinaya aparatı giriş yaptır uyuşsun ondan sonra kayganlaştırıcı biraz elinle oraya sür biraz da aparata sür bu şekilde ben yapıyordum

gıletgelen jel

Bebe yağı, hindistan cevizi yağı, zeytinyağı. Bunlardan birini de kullanabilirsin aparatları çalışırken.

Benimkini bozmadı aparatlar kızlık zarının yapısına göre değ
Benimkini bozmadı aparatlar kızlık zarının yapısına göre değişiyormuş
Merhaba. 2 parmak yapıyorum eşimle denemede yarıya kadar geliyor sonra ilerlemiyor. Üstte deniyorum acaba pe.. giriş yönü ne tarafa doğru ? Hangi tarafa itecegimi bilemiyorum ve yarıdan sonra ilerlemiyor lütfen yardımcı olun. Çok üzülüyorum

Kizlar yarıya kadar oluyor sonra ilerlemiyor ne tarafa itmem lazım üstte deniyoruz lütfen yardımcj olun. Çok zor durumdayım. Yarıdan sonra sanki duvar var gitmiyor

Kizlar yarıya kadar oluyor sonra ilerlemiyor ne tarafa itmem lazım üstte deniyoruz lütfen yardımcj olun. Çok zor durumdayım. Yarıdan sonra sanki duvar var gitmiyor
O takıldıpın tıkandığın yerde derin nefes alacaksın nefesi verirken ıkınıp devam edeceksin bırakmak yok ordakı kasların yeni çalıştığı için çok normla salın bırakma birde yönü 🌈 bu şekilde düşün biraz kalçaya eğimli olmalı dik değil umarım açıklayıcı olmuştur.

O takıldıpın tıkandığın yerde derin nefes alacaksın nefesi verirken ıkınıp devam edeceksin bırakmak yok ordakı kasların yeni çalıştığı için çok normla salın bırakma birde yönü 🌈 bu şekilde düşün biraz kalçaya eğimli olmalı dik değil umarım açıklayıcı olmuştur.
Canım verdigin bilgi için teşekkür ederim. Nasıl ıkınmam lazım yarıdan sonra gitmiyor üstte deniyorum ama ilerleyemiyorum

X