MalesefŞu lafı bile sizi psikolojikmen çökertir .
Böyle söylemesi çok yanlışbu bi hastalık sizin elinizde olan birşey değil.. sabırla eşiniz gelene kadar denemeye devam edin.. birde apartları sonuna kadar itmen lazım o tamamn içeri giricek
Tekrardan başlaEvet gittim ve bir sorun olmadığını söylemişti ilk başta kadin doğuma girmiştim zaten
Oda biliyor zaten aslında hatta ilk başladığımda terapiye 1 hafta birlikte katıldık kendisi de doktorla konuştu hatta oda söyledi eşin istemsiz yapıyor bunları diye ama oda bir buhran yaşıyor tek dayanağı benim bende bu problem ile uğraşıyorum ayrı şehirlerde kalıyoruz bu tamamen olumsuz etkiliyor zaten herşey üst üste gelir bir geldi mi
Ben malesef girişten kasa kadar ilerletiyorum ve basınç benim midemi bulandırıyor ne yapmam gerekiyor
Baştan başlayacağım herşeye yani tekrar 1. Dilatorden
Kasa kadar ilerliyor
Birde benim basınç oluyor yani ilerletemiyorum
Nefes kegel yapıyorum ama geri kayıyor çıkıyor ve midem bulanıyor direk
İnşallah çok teşekkür ederimTekrardan başla
Bolca kayganlaştırıcı bebe yağı falan kullan
Nefesini tutma sakın
Derince nefes al verirken de içine sokmaya çalış
Kendini serbest bırak tamamen.. burdaki herkes bu yollardan geçti ve yendi
Sen de yeneceksin
Tekrar tekrar denemem gerekiyor Allah'tan önümde 6 ay kadar bir süre var inşallah düzelir o zaman içinde kendimi konrtol edebilirim artıkCanim basinc dedigin kas kendini kastigin icin siki sikiya kapaniyo sen ilerletsen de gitmiyo kasi kasarak geri itiyosun gecmen gereken tek yer o kas orasi da zaten esniyor gayet guzel nefes verirken ittireceksin aoarati pit diye kayip gidecek
Canım diğer mesajını okudum arkadaşlarda güzel önerilerde bulunmuşlar.egzersizlerine ara verme baştan başlayarak yap en önemlisi güçlü ittirmek korkma orası boşluk sen eşin gelene kadar da kendini telkin et her şey senin elinde sen de başarırsınTekrar tekrar denemem gerekiyor Allah'tan önümde 6 ay kadar bir süre var inşallah düzelir o zaman içinde kendimi konrtol edebilirim artık
Bence denemende bir mahsuru yok çünkü bunu böyle gün aşırı denediğin zaman kendine güvenin daha çok geliyor Gözünaydın ara verme benceMerhaba kizlar. Ben 2yil 2 aylik bir vajinisimus vakasıydımve hiçbirzaman yapamıyacağım diye düşünüyordum. Dün gece birden oldu hiç düşünmemiştim kendimi hazirlamamıştım falan bugün yine denemek istiyorum ama vajinada bir sızı var dartınınca sanki acıyor da biraz. Gece denesem o acı beni rahatsız edermi? İlk denemelerimizde biraz ucu girmişti yine ayni şeyi hissetmiştim 2 3 gün sürüyor. Herhalde herkeste olmuştur kendimizi kastığımızdan dolayı bunu yenenler yardimci olursaniz çok sevinirim
Yapablirisn canın kontrollü şekilde zaten. Şekılde aparatı yerleştirdin derin nefes aldığın nefesi verirken ıkınırken iteceksinArkadaşlar aparatı nefes verip iteklerken birden iteklesem nasıl olur sizce sonuna kadar
Tebriklermerhaba daha önce yazmıştım. evde kendim cesaretimi toplayarak tamamını alabiliyorum eşimin artık. ilk sefer tamamını alıp çıkardıgımda kan gelmedi fakat ertesi gün peçeteye iki kez geldi regl dönemim de değil normal mi acaba? ve şimdi de sorunum içime alabiliyorum fakat bu sefer de git gel yapamıyorum yaptıramıyorum da sürekli üstte ben oluyorum alta geçince dokundurmuyorum bile istemsiz kaçıyorum üstteyken de dediğiöm gibi sadece alabiliyorum ama hareket ettiremiyorum ve şimdiye kadar hiçbir şekilde acı hissetmedim herşey kafada bitiyor ama şimdi de bunu aşmam gerek öneriniz var mı
Büyük çoğunu zatenn aşmışınız kendi kendini telkin edebilirsiniz ancak benim canım yanmıyor eşime güveniyorum cinsellik kötü birşey değil gibi ve eşinize müdahale etmeyin onun dokunmasına izin verin anca böyle geçermerhaba daha önce yazmıştım. evde kendim cesaretimi toplayarak tamamını alabiliyorum eşimin artık. ilk sefer tamamını alıp çıkardıgımda kan gelmedi fakat ertesi gün peçeteye iki kez geldi regl dönemim de değil normal mi acaba? ve şimdi de sorunum içime alabiliyorum fakat bu sefer de git gel yapamıyorum yaptıramıyorum da sürekli üstte ben oluyorum alta geçince dokundurmuyorum bile istemsiz kaçıyorum üstteyken de dediğiöm gibi sadece alabiliyorum ama hareket ettiremiyorum ve şimdiye kadar hiçbir şekilde acı hissetmedim herşey kafada bitiyor ama şimdi de bunu aşmam gerek öneriniz var mı
Merhaba bana da yardımcı olur musunuz sormak istediğim bir kaç soru var daMesaj yazdım sana özel mesajına bakar mısın
Tabi buyrun yazın elimden geldiğince yardımcı olurumMerhaba bana da yardımcı olur musunuz sormak istediğim bir kaç soru var da
Ben aparatı bir kere denedim küçüğü oldu ikincisi olmadı eşimin p.. yarısı giriyor diğer kısmı girmiyorTabi buyrun yazın elimden geldiğince yardımcı olurum
Bana sorarsan aparatları bitirmeden eşli deneme yapmayın bol kayganlatırıcı kullanıınBen aparatı bir kere denedim küçüğü oldu ikincisi olmadı eşimin p.. yarısı giriyor diğer kısmı girmiyor
Aparatı hangi pozisyonda denemeliyimBana sorarsan aparatları bitirmeden eşli deneme yapmayın bol kayganlatırıcı kullanıın
Aparatı yerleşiririn derin nefes alın nefesi verirken ıkınarak aparato içeri ittirin yapacağınız bu
Yarı oturur pozisyonnda rahat yapılır ama siz kendinize en uygunu deneme yanılmayla yaparsınzAparatı hangi pozisyonda denemeliyim