Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Malesef tüm olumsuzluklar üst üste gelince en son bende bu şekilde patladı malesef
Gelene kadar çok destek veriyordu ama geldiğinde ilerleme olmadığını görünce tüm düşüncesi ters düz oldu o yüzden artık tek destekcim benim zaten önümde en az 6 ay var umarım o süreye kadar evde kendi kendime yenebilirim

Tekrardan başla
Bolca kayganlaştırıcı bebe yağı falan kullan
Nefesini tutma sakın
Derince nefes al verirken de içine sokmaya çalış
Kendini serbest bırak tamamen.. burdaki herkes bu yollardan geçti ve yendi
Sen de yeneceksin

Canim basinc dedigin kas kendini kastigin icin siki sikiya kapaniyo sen ilerletsen de gitmiyo kasi kasarak geri itiyosun gecmen gereken tek yer o kas orasi da zaten esniyor gayet guzel nefes verirken ittireceksin aoarati pit diye kayip gidecek
Kasa kadar ilerliyor
Birde benim basınç oluyor yani ilerletemiyorum
Nefes kegel yapıyorum ama geri kayıyor çıkıyor ve midem bulanıyor direk

İnşallah çok teşekkür ederim

Canim basinc dedigin kas kendini kastigin icin siki sikiya kapaniyo sen ilerletsen de gitmiyo kasi kasarak geri itiyosun gecmen gereken tek yer o kas orasi da zaten esniyor gayet guzel nefes verirken ittireceksin aoarati pit diye kayip gidecek
Tekrar tekrar denemem gerekiyor Allah'tan önümde 6 ay kadar bir süre var inşallah düzelir o zaman içinde kendimi konrtol edebilirim artık

Tekrar tekrar denemem gerekiyor Allah'tan önümde 6 ay kadar bir süre var inşallah düzelir o zaman içinde kendimi konrtol edebilirim artık
Canım diğer mesajını okudum arkadaşlarda güzel önerilerde bulunmuşlar.egzersizlerine ara verme baştan başlayarak yap en önemlisi güçlü ittirmek korkma orası boşluk sen eşin gelene kadar da kendini telkin et her şey senin elinde sen de başarırsın

Merhaba kizlar. Ben 2yil 2 aylik bir vajinisimus vakasıydım ve hiçbirzaman yapamıyacağım diye düşünüyordum. Dün gece birden oldu hiç düşünmemiştim kendimi hazirlamamıştım falan bugün yine denemek istiyorum ama vajinada bir sızı var dartınınca sanki acıyor da biraz. Gece denesem o acı beni rahatsız edermi? İlk denemelerimizde biraz ucu girmişti yine ayni şeyi hissetmiştim 2 3 gün sürüyor. Herhalde herkeste olmuştur kendimizi kastığımızdan dolayı bunu yenenler yardimci olursaniz çok sevinirim

Bence denemende bir mahsuru yok çünkü bunu böyle gün aşırı denediğin zaman kendine güvenin daha çok geliyor Gözünaydın ara verme bence

merhaba daha önce yazmıştım. evde kendim cesaretimi toplayarak tamamını alabiliyorum eşimin artık. ilk sefer tamamını alıp çıkardıgımda kan gelmedi fakat ertesi gün peçeteye iki kez geldi regl dönemim de değil normal mi acaba? ve şimdi de sorunum içime alabiliyorum fakat bu sefer de git gel yapamıyorum yaptıramıyorum da sürekli üstte ben oluyorum alta geçince dokundurmuyorum bile istemsiz kaçıyorum üstteyken de dediğiöm gibi sadece alabiliyorum ama hareket ettiremiyorum ve şimdiye kadar hiçbir şekilde acı hissetmedim herşey kafada bitiyor ama şimdi de bunu aşmam gerek öneriniz var mı

Tebrikler

Büyük çoğunu zatenn aşmışınız kendi kendini telkin edebilirsiniz ancak benim canım yanmıyor eşime güveniyorum cinsellik kötü birşey değil gibi ve eşinize müdahale etmeyin onun dokunmasına izin verin anca böyle geçer

Ben aparatı bir kere denedim küçüğü oldu ikincisi olmadı eşimin p.. yarısı giriyor diğer kısmı girmiyor
Bana sorarsan aparatları bitirmeden eşli deneme yapmayın bol kayganlatırıcı kullanıın
Aparatı yerleşiririn derin nefes alın nefesi verirken ıkınarak aparato içeri ittirin yapacağınız bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…