Hangisi iyi olur bilemiyorum siz hangi pozisyonda rahat yapabildinizYarı oturur pozisyonnda rahat yapılır ama siz kendinize en uygunu deneme yanılmayla yaparsınz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangisi iyi olur bilemiyorum siz hangi pozisyonda rahat yapabildinizYarı oturur pozisyonnda rahat yapılır ama siz kendinize en uygunu deneme yanılmayla yaparsınz
Hangisi iyi olur bilemiyorum siz hangi pozisyonda rahat yapabildiniz
Kusura bakmayın ama anlayamıyorum yarı oturur şekilde nasıl okuyor özelden daha detaylı yazabilir misinizYarı oturur şekilde deneyin
Nasıl ki tv izlersiniz yarı oturur şekilde uzanırsınz o şekılde demek istedimKusura bakmayın ama anlayamıyorum yarı oturur şekilde nasıl okuyor özelden daha detaylı yazabilir misiniz
Anladım ben doğru yapmıyormuşum demekki ben çok afedersiniz lavaboya çıktığım pozisyonda yapıyordum ve olmuyordu yatarkende deneyeceğim ve dediğiniz şekilde deNasıl ki tv izlersiniz yarı oturur şekilde uzanırsınz o şekılde demek istedim
Aynen birde öyle dene canım olcak birde ittir korkma bekletme aparatı ordaAnladım ben doğru yapmıyormuşum demekki ben çok afedersiniz lavaboya çıktığım pozisyonda yapıyordum ve olmuyordu yatarkende deneyeceğim ve dediğiniz şekilde de
Evet gerçekten işe yarıyor zaten bu işin çözümü de aparat ve egzersizden geçiyorMerhaba kızlar. 1 yıldır evliyim ilişkiye giremedik, sadece penisin başı giriyor devamı gelmiyor. Sürekli kendimi kandırdım vajinismus değilim diye. Artık kabullendim bu durumu ve harekete geçmek istiyorum. Sizlere sorum şu: dilatör dediğiniz şey gerçekten işe yarıyor mu ona göre sipariş edeceğim yorumlarını okudum alanlar çok memnun ama sizin yorumunuzu merak ediyorum
Bana biraz korkutucu geldi özellikle 3 ve 4 numara. Yani penisi içime alamazken bunların boyutları da penis kadar zaten. Can acıtmıyor mu acabaEvet gerçekten işe yarıyor zaten bu işin çözümü de aparat ve egzersizden geçiyor
Kendini kasmazsan sıfır acı. Mutlaka al ve hemen harekete geçBana biraz korkutucu geldi özellikle 3 ve 4 numara. Yani penisi içime alamazken bunların boyutları da penis kadar zaten. Can acıtmıyor mu acaba
Kontrollü bir şekilde yapınca acımıyor onun öncesinde nefes ve Kegel egzersizlerini öğren Çok işine yarayacak Aşama aşama gittiğin için gözün korkmasınBana biraz korkutucu geldi özellikle 3 ve 4 numara. Yani penisi içime alamazken bunların boyutları da penis kadar zaten. Can acıtmıyor mu acaba
Umarım başarırım umutlandım şuan teşekkür ederimKendini kasmazsan sıfır acı. Mutlaka al ve hemen harekete geç
Nefes ve kegel egzersizi için önerebileceğiniz video vs var mı detaylı anlatılanKontrollü bir şekilde yapınca acımıyor onun öncesinde nefes ve Kegel egzersizlerini öğren Çok işine yarayacak Aşama aşama gittiğin için gözün korkmasın
Kademeli olarak denediğin için hem psikolojik olarak hem de vajina oraya bir şey girdiğini kabul ediyor .Bana biraz korkutucu geldi özellikle 3 ve 4 numara. Yani penisi içime alamazken bunların boyutları da penis kadar zaten. Can acıtmıyor mu acaba
Başarırsın tabiki senin neyin eksik. Hiç korkmaUmarım başarırım umutlandım şuan teşekkür ederim
Evet gerçekten işe yarıyor zaten bu işin çözümü de aparat ve egzersizden geçiyor
Egzersizleri anlatıldığı konuyu bulamadım rica etsem link atabilir misinizKontrollü bir şekilde yapınca acımıyor onun öncesinde nefes ve Kegel egzersizlerini öğren Çok işine yarayacak Aşama aşama gittiğin için gözün korkmasın
Sizi etiket yapmıştım bildirimlerinizi kontrol eder misinizEgzersizleri anlatıldığı konuyu bulamadım rica etsem link atabilir misiniz
Yarısında bekleyin acele etmeyin sonra deriin nefes alın verirken ıkının ve eşiniz devam etsin ona müdahale etmeyin bir şekılde olacakMerhaba ben aparatları deniyorum 3 tanesini alabiliyorum ama 4. Girmiyor nasıl yapmam gerek eşli denediğimde yarısı giriyor