Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Onu yabancı bir cisim olarak görme bu benim kurtarıcım ben bunun sayesinde başarıcam diyerek başta ben de hiç öyle bir hiss olmuyordu Sen aparatı ittirmediğin için devamı gelmiyor

Merhaba ben apartları aldım. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Nefes ve kegel Egzersizleri ile başlayın bolca kayganlaştırıcı kullanın
Aparatınıızı yerleştirin Gülü koklar gibi nefes alın mum üfler gibi nefes verirken hafıf ıkınıp güçlü bir şekılde ittirin emin olun kayıp gidecek

süreci paylaşırsanız sevinirim. ben henüz hala o son raddedeyim ve ilerleyemiyorum ara verdik çok fazla isteksizlik geldi bana zaten napıcam bilmiyorum
Merhaba ben ilk psikolaga başlamıştım Bakırköy ruh ve sinir de cetad cinsel işlev bozukluğu bölümü var. Aynaya bakma ödevinde bile ağlıyordum. 1-2-3 derken normalleşti, parmak egzersizini yapamadım seanslara gitmedim düşünün ki ücretsiz bi tedavi olduğu icin psikolog aramadı bile. Bu böyle olmayacak dedim araştırdım iyice hera kliniğe başladım. 1 ay oldu benim derecem yüksek olduğu icin hemen aşamadım. Ama her gün çiftlerin gelip anlaşma yaptığı veya teşekküre geldiği bir yer. Burada aile danışmanı çok yardımcı oldu en küçük çubuk ile tam bir hafta uğraştık çünkü huylaniyordum elimle alıp atıyordum. Çubukları çok bol yagliyor bu sayede acı olmuyor. Sabretmem icin çubukları çalışırken konuşuyor nefes al ver diyor hikkin diyor ve girdikten sonra kasılmamın geçmesi için biraz bekliyorum çubukla ben git gel yapiyorum. Ben 3. Çubuğu da kendim yaptım ama 4 ten korktum suan onunla çalışıyorum ama cesaretim yerine geldi henüz aşamadım ama bu geldiğim nokta bile mucize

Çubuk derken aparattan mı bahsediyosunuz

Burda yazılanları okumak bile iyi geliyor iy ki varsınız Allahım bu derdi düşmanımın başına vermesin.Bugün dr gittim beraber sadece yarıya kadar aparatı itebildim. tamamını itemiyorum.şuan aynanın karşısındayım bakıyorum sadece çaresiz bir dert gibi geliyor korkuyorum hala elim titriyo .vajinamı açıyorum iki elimde sanki boğazıma bakar gibiyim bademcikler var gibi .

Hayır korkma paniklersen kasarsın rahat ol. o aparatla herkes halletti ben de halledebilirim dıye dusun. it aparatı arkası bosluk zaten. Eger 1deysen tamamı oluyor. Bası girdiyse hepsı gırecek cesaret edip ıtmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…