Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Anladım ben doğru yapmıyormuşum demekki ben çok afedersiniz lavaboya çıktığım pozisyonda yapıyordum ve olmuyordu yatarkende deneyeceğim ve dediğiniz şekilde de
Aynen birde öyle dene canım olcak birde ittir korkma bekletme aparatı orda

Merhaba kızlar. 1 yıldır evliyim ilişkiye giremedik, sadece penisin başı giriyor devamı gelmiyor. Sürekli kendimi kandırdım vajinismus değilim diye. Artık kabullendim bu durumu ve harekete geçmek istiyorum. Sizlere sorum şu: dilatör dediğiniz şey gerçekten işe yarıyor mu ona göre sipariş edeceğim yorumlarını okudum alanlar çok memnun ama sizin yorumunuzu merak ediyorum

Evet gerçekten işe yarıyor zaten bu işin çözümü de aparat ve egzersizden geçiyor

Bana biraz korkutucu geldi özellikle 3 ve 4 numara. Yani penisi içime alamazken bunların boyutları da penis kadar zaten. Can acıtmıyor mu acaba
Kontrollü bir şekilde yapınca acımıyor onun öncesinde nefes ve Kegel egzersizlerini öğren Çok işine yarayacak Aşama aşama gittiğin için gözün korkmasın

Bana biraz korkutucu geldi özellikle 3 ve 4 numara. Yani penisi içime alamazken bunların boyutları da penis kadar zaten. Can acıtmıyor mu acaba
Kademeli olarak denediğin için hem psikolojik olarak hem de vajina oraya bir şey girdiğini kabul ediyor .
Hiç korkmana gerek yok :)

Başlarsan eğer gelir devamı

Merhaba ben aparatları deniyorum 3 tanesini alabiliyorum ama 4. Girmiyor nasıl yapmam gerek eşli denediğimde yarısı giriyor

Merhaba ben aparatları deniyorum 3 tanesini alabiliyorum ama 4. Girmiyor nasıl yapmam gerek eşli denediğimde yarısı giriyor
Yarısında bekleyin acele etmeyin sonra deriin nefes alın verirken ıkının ve eşiniz devam etsin ona müdahale etmeyin bir şekılde olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…