Hıc panıkleme 1.aparatın tamamını itebılırsın cok genıs içi, cesaret et ve it yarıda bıraktığın ıcın acıyor olabılır tamamı gıdıyor sonra gecıyor o his. Jel kullanabilirsinBu illeti yenen arkadaşlarım yardıma ihtiyacım var .Ben denedim ama yarıya kadar itebiliyorum sonra bi an panikle çekiyorum. Önce gevşeme egsersizi sonra kegel egsersizi sonra onu hayal ediyorum ve kayganlaştırıcı ile yağlıyorum.Derin nefes alıp nefesimi tutuyorum ve ısınıyorum o esnada itekliyorum ama yarıya kadar sonuna kadar itekleyemiyorum .Henüz 1. Aparatları yardımınıza ihtiyacım var lütfen sizler nasıl yaptınız benimle de paylaşır mısınız
Tabiki oturup sırtın hafif arkaya yasla kalcam inde dursun ayna koy vajınanı incele dokun. Ikınınca acılacak göreceksin. Ikın aparatı koy nefes alıp verirken aparatı itebılırsın canımAynaya bakarak mı yapsam
Eger mantar vs yapmadı ise kullanabılırsın. Bana yapmamıstı ben bebe yagı ile calıstım hep. Ultrason jelı onerebılırım temizlemesi daha kolay oluyor.Bebe yağı kullanıyorum ama
Sırtını hafif arkaya yasla kalçanı önde tutabilirsin*Tabiki oturup sırtın hafif arkaya yasla kalcam inde dursun ayna koy vajınanı incele dokun. Ikınınca acılacak göreceksin. Ikın aparatı koy nefes alıp verirken aparatı itebılırsın canım
Gülü koklar gibi nefes al mumu üfler gibi nefes verirken Hafif ıkınıp güçlü bir şekilde ittirerekceksin bunu yap canım Sen neden nefesini tutuyorsunNefes alıp versem mi ıkınırken. Ben nefesimi tutuyorum ve ıkınıyorum ve aparatı itmeye çalışıyorum.Nefes alıp vercem yani doğruu mu anladım
Hatamı buldum sanırım nefesimi tutmam.Nefes alıp verirken ısınıyorum ve itekliyoeum aparatı. denicem hemenDua edin ne olur
Yere oturun aynanın karşına gçin poponuzun altına bişi koyun. Sonra aynadan vajiye bakın nefes alıp verdikden sonra ıkının bi kaç kere oranın açıldığını görüceksinizz sonra apartı deneyin. Baktınız gitmiyo, tekrar tekrar nefes alıp verince ıkının kuvvettli. O sıra itin. Apartı düz itmeyin içeri ,popoya doğru aşağı eğik itin öyle daha kolay oluyorAynasız mı yapsam nasıl yapsam bilemiyorum pozisyon nasıl yapsam
Bende yeni basladim canım inan hiç birşeyi yok bende ilkini deneyince ikiyi alamayacağını dusunuyodum sonra onuda aldım 3 aparatida yapamayacağımı düşünüp çıkarıyordum 3 de çok rahat şekilde aldım içime şuan 4 aparattayim ve inan psikolojik olarak bu oluyor orası boş nefes alıp ver kontrollü bende bugün 4 alicam ve biraz özgüvenli ol acısı olmuyor sadece sizi oluyorBu illeti yenen arkadaşlarım yardıma ihtiyacım var .Ben denedim ama yarıya kadar itebiliyorum sonra bi an panikle çekiyorum. Önce gevşeme egsersizi sonra kegel egsersizi sonra onu hayal ediyorum ve kayganlaştırıcı ile yağlıyorum.Derin nefes alıp nefesimi tutuyorum ve ısınıyorum o esnada itekliyorum ama yarıya kadar sonuna kadar itekleyemiyorum .Henüz 1. Aparatları yardımınıza ihtiyacım var lütfen sizler nasıl yaptınız benimle de paylaşır mısınız
Merhaba ben klinikte tedavi oluyorum aparatlar büyüdükçe bende korkuyordum ama ilgilenen doktor sürekli yönlendiriyor mesela büyük bir aparat ise yavaş yavaş çalışıyoruz ve bu esnada nefesi kuvvetli alıp verirsen açılma sağlarsın vajinanda hatta ben tek çalışırken de hıkkınıyorum . Aynı zamanda parmak aparat vs neyse oldukça kaygan hale getiriyoruz bu sekilde giriş çok daha kolay oluyor. Yaptıkça da beyniniz alışmaya başlıyor. Benim tedavim sürüyor şimdi eşimle deneme yapma sürecine geldik ALLAH yardımcımız olsun.merhaba 2 ay önce çok severek evlendim ama vajinismus olduğumu öğrendiğimden beri çok mutsuzum.. doktora gittim muayene sonucu bi problem olmadığını söyledi. ve psikolağa yönlendirdi ona da gittim fakat bulundugum şehirde vaj tedavisi yapan doktor şuanda yok ben de internette araştırmaya başladım bu forumu okuyorum günlerdir ve kendi kendime egzersizlere başladım. ilk zamanlar tek parmak devamında 2 parmak eşimin parmağı ve üç parmak şeklinde ilerlettim fakat hala denemelerimiz başarısız oluyor yarısına kadar alabiliyorum üstteyken son bi cesaret bi türlü gelmiyor şimdiye kadar herhangi bi kan da gelmedi canım da yanmadı hiç yarısına kadar alırken sadece o son hamleyi yapacak cesaretim yok.. fakat burdaki başarı hikayelerini okumak bana o kadar iyi geliyor ki kendimi yalnız hissetmiyorum herkese çok teşekkür ederim .
Isin püfü ikinmak .Merhaba ben klinikte tedavi oluyorum aparatlar büyüdükçe bende korkuyordum ama ilgilenen doktor sürekli yönlendiriyor mesela büyük bir aparat ise yavaş yavaş çalışıyoruz ve bu esnada nefesi kuvvetli alıp verirsen açılma sağlarsın vajinanda hatta ben tek çalışırken de hıkkınıyorum . Aynı zamanda parmak aparat vs neyse oldukça kaygan hale getiriyoruz bu sekilde giriş çok daha kolay oluyor. Yaptıkça da beyniniz alışmaya başlıyor. Benim tedavim sürüyor şimdi eşimle deneme yapma sürecine geldik ALLAH yardımcımız olsun.
süreci paylaşırsanız sevinirim. ben henüz hala o son raddedeyim ve ilerleyemiyorum ara verdik çok fazla isteksizlik geldi bana zaten napıcam bilmiyorumMerhaba ben klinikte tedavi oluyorum aparatlar büyüdükçe bende korkuyordum ama ilgilenen doktor sürekli yönlendiriyor mesela büyük bir aparat ise yavaş yavaş çalışıyoruz ve bu esnada nefesi kuvvetli alıp verirsen açılma sağlarsın vajinanda hatta ben tek çalışırken de hıkkınıyorum . Aynı zamanda parmak aparat vs neyse oldukça kaygan hale getiriyoruz bu sekilde giriş çok daha kolay oluyor. Yaptıkça da beyniniz alışmaya başlıyor. Benim tedavim sürüyor şimdi eşimle deneme yapma sürecine geldik ALLAH yardımcımız olsun.
Kesinlikle ara verme erteleme bu kadar ilerlemişken kötülüğü yapma kendine Bu sefer başa Sarıyorsun filan nerede takıldınsüreci paylaşırsanız sevinirim. ben henüz hala o son raddedeyim ve ilerleyemiyorum ara verdik çok fazla isteksizlik geldi bana zaten napıcam bilmiyorum
Siz nasıl başardınızKesinlikle ara verme erteleme bu kadar ilerlemişken kötülüğü yapma kendine Bu sefer başa Sarıyorsun filan nerede takıldın