peki kas gevşetici de alayım diyorum psikolojik olarak iyi olacağı söylenmiş öncdeki mesajlarda dimiSakin ol hiç acele etme nefes egzersizi çok önemli derin nefes al derin nefes ver ha siz çıkın ya o sırada her şey eşin de bol kayganlaştırıcı kullanmayı da ihmal etme
Merhaba, 7 senelik evliyim. 7 sene boyunca sadece ağladım, ha gecti ha geçecek. Atlatacagim derken bir baktım bu hayata alışmışım.Bilinc altımda hala var ama hep gerilere atmışım.Ne aparat ne parmak hic birini yapamadım. Geç te olsa Eylül başında seanslara başladım bir Psikologla. İki seans aldım bu iki seansta sadece kadınlığı ve cinselligi konuştuk. Çocukken duyduklarım beni o kadar etkilemiş ki bunu anladım. Kilitlemişim kendimi. Asla vajinama birsey girmez, orda bir et var derdim. Cinselligi bilinc altimda normallestirdim. İki seans sonrasında deneyeceğim dedim ve bir akşamda tum boy aparatları denedim. Baktım cok normal sadece ilk girişteki kaslardan kaynaklı hafif baskı oluyor ve uc dort cm ilerlediginde o histe geçiyor kayıp gidiyor. Yarısı girse kayan kısıma gelmiş olmanız lazım. Muhtemelen o kaslarda kalıyorsunuz siz. Kasa geldiginizi hissettiginiz anda üfler gibi nefes alıp verin. Ve kesinlikle siz üstte olun ilk baslarda ki tüm hakimiyet sizde olsun. Siz kontrol edip yavas yavas alin. Altta olduğumuzda pasif konuma geçtiğimiz icin kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Ayrica su bazlı kayganlastırıcı ile denerseniz, daha kolay olur. Atlattiktan sonra yavas yavas bunu da bırakırsınız. Umarım bu durumda olan herkes atlatır. Gercekten hic birsey yok..peki kas gevşetici de alayım diyorum psikolojik olarak iyi olacağı söylenmiş öncdeki mesajlarda dimi
ya o kadar teşekkür ederim ki resmen içimi ferahlattınız deneyeceğim ve inşallah yarın buraya sonucu yazacagım.Merhaba, 7 senelik evliyim. 7 sene boyunca sadece ağladım, ha gecti ha geçecek. Atlatacagim derken bir baktım bu hayata alışmışım.Bilinc altımda hala var ama hep gerilere atmışım.Ne aparat ne parmak hic birini yapamadım. Geç te olsa Eylül başında seanslara başladım bir Psikologla. İki seans aldım bu iki seansta sadece kadınlığı ve cinselligi konuştuk. Çocukken duyduklarım beni o kadar etkilemiş ki bunu anladım. Kilitlemişim kendimi. Asla vajinama birsey girmez, orda bir et var derdim. Cinselligi bilinc altimda normallestirdim. İki seans sonrasında deneyeceğim dedim ve bir akşamda tum boy aparatları denedim. Baktım cok normal sadece ilk girişteki kaslardan kaynaklı hafif baskı oluyor ve uc dort cm ilerlediginde o histe geçiyor kayıp gidiyor. Yarısı girse kayan kısıma gelmiş olmanız lazım. Muhtemelen o kaslarda kalıyorsunuz siz. Kasa geldiginizi hissettiginiz anda üfler gibi nefes alıp verin. Ve kesinlikle siz üstte olun ilk baslarda ki tüm hakimiyet sizde olsun. Siz kontrol edip yavas yavas alin. Altta olduğumuzda pasif konuma geçtiğimiz icin kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Ayrica su bazlı kayganlastırıcı ile denerseniz, daha kolay olur. Atlattiktan sonra yavas yavas bunu da bırakırsınız. Umarım bu durumda olan herkes atlatır. Gercekten hic birsey yok..
Zorlanıyorsan çok tabikide en mantıklısı bir doktora görünmen. İnşallah başarabilirsin canım. Ama asla olmayacak birşey değil. 2 ay önceye kadar bende çok zorlanıyordum asla yapamıcam diyodum ama şuan yendimm çok şükürBen hala 1. Aparattayım.yarın dr randevum var inşallah dr la tamamını alırım .4. Aparatı kadar ilerleyebilir miyim
İnşallah yarın güzel haberlerini yazarım burayaZorlanıyorsan çok tabikide en mantıklısı bir doktora görünmen. İnşallah başarabilirsin canım. Ama asla olmayacak birşey değil. 2 ay önceye kadar bende çok zorlanıyordum asla yapamıcam diyodum ama şuan yendimm çok şükürGüzel haberlerini bekliyoruz
İlk denedigim de yapmıştım bunu ama tamamen korkudan istemsizce. Çektiğimde hayır hic bisey yok, yarım bırakmayacağım deyip tekrar denemistim ve başarılı olmuştum. Bunu yaparken sürekli kendimle konusup, kendimi rahatlatıyordum. Bir kere yaptığınızda diğerleri sizi hiç zorlamayacak emin olun.Bugün doktora gittin kendi elimle dilatörü yarısına kadar ıkınarak isteklerim ama her ne oluyorsa sonra geri çektim bunu 2 kez yaptım sizde de oluyor muydu
Nerede takıldın canımKimse yok mu başaran arkadaşlar
Kimse yok mu desteğinize ihtiyacımız var lütfenBu illeti yenen arkadaşlarım yardıma ihtiyacım var .Ben denedim ama yarıya kadar itebiliyorum sonra bi an panikle çekiyorum. Önce gevşeme egsersizi sonra kegel egsersizi sonra onu hayal ediyorum ve kayganlaştırıcı ile yağlıyorum.Derin nefes alıp nefesimi tutuyorum ve ısınıyorum o esnada itekliyorum ama yarıya kadar sonuna kadar itekleyemiyorum .Henüz 1. Aparatları yardımınıza ihtiyacım var lütfen sizler nasıl yaptınız benimle de paylaşır mısınız
Bu illeti yenen arkadaşlarım yardıma ihtiyacım var .Ben denedim ama yarıya kadar itebiliyorum sonra bi an panikle çekiyorum. Önce gevşeme egsersizi sonra kegel egsersizi sonra onu hayal ediyorum ve kayganlaştırıcı ile yağlıyorum.Derin nefes alıp nefesimi tutuyorum ve ısınıyorum o esnada itekliyorum ama yarıya kadar sonuna kadar itekleyemiyorum .Henüz 1. Aparatları yardımınıza ihtiyacım var lütfen sizler nasıl yaptınız benimle de paylaşır mısınız
Ikin o esnada cok ikin itiver.Kimse yok mu desteğinize ihtiyacımız var lütfen
O yarıda kaldığın yerde tekrardan nefes alıp verirken güçlü bir şekilde ittir Sen ittirdiğini düşünüyorsun ama korkudan ilerleetmiyorsun bence çoğumuz hep böyle hata yaptıkBu illeti yenen arkadaşlarım yardıma ihtiyacım var .Ben denedim ama yarıya kadar itebiliyorum sonra bi an panikle çekiyorum. Önce gevşeme egsersizi sonra kegel egsersizi sonra onu hayal ediyorum ve kayganlaştırıcı ile yağlıyorum.Derin nefes alıp nefesimi tutuyorum ve ısınıyorum o esnada itekliyorum ama yarıya kadar sonuna kadar itekleyemiyorum .Henüz 1. Aparatları yardımınıza ihtiyacım var lütfen sizler nasıl yaptınız benimle de paylaşır mısınız
Evet bakarak daha kontrolü sağlarsın bol kayganlaştırıcı kullanAynaya bakarak mı yapsam