- 22 Mayıs 2021
- 573
- 1.582
Mikrop kaparsın dedim bana inanmıyor musunRegl iken aparatla çalıştınız mı
iğrenç ya o şekilde nasıl yapılır , bence de mikrop kaparsın yapmaRegl iken aparatla çalıştınız mı
Merhaba yonca hanim vajinusmus hastaliginin bir maduruda benim banada yardimci olabilirmisiniz nasil yendiniz
İlginiz icin tesekkurederim iki senelik evliyim esimlede severek evlendim.dr vs gittim pandemi surecinde cok yardimci olamiyoruz vs.dediler evde parmak egzersizi verdi.oomasi gereken biseymi yoksa zamnla kendimmi yaptim bilmiyorum kalem girebilecek kadr bir delik var ve bayagi ileri ittirebiliyorum.ama bilinc altin esimin p... Alamayacagimi soyluyor sanki kalbim sıkscakmis gibi oluyor bacaklarimi acamaz hala geliyorum aglayarak geceyi bitiriyoruz.sabir sabir ceke cwke bu gunlere geldik ama artik bnde bir bebegim olsn istiyorumNe durumdasın canım , hiç bakabildin mi, inceleyebiliyormusun, nezmaandan beri farkettin
Merhaba Canım ,Herkese merhaba. Evliliğim ikinci senesine doğru yaklasiyor. Bir çok kliniğe gittim, muayene koltuklarında ağladım bacaklarımla ittim. Hocalara gittim dolandirildim. Bugün son dilatoru takmayı basardım ve hemen üyelik açtım, sayfanın nasıl kullanıldığına tam vakıf değilim o yüzden yorumlara geldim. Yeni bir başlık açmayı da deneyeceğim. Arkadaşlar ben psikolaga başladım ayna ile vajinama bakarken ağlamaya başladım bir iki derken geçti. Sonrasında parmak egzersizine geçmemiz gerekti yapamadığım icin resmen psikolog ile aramda savaş çıktı ve biraktim. Ankara da Didem Kurbana gidecektim internetten araştırırken baktım ki o da önce den Hera klinikte çalışmış. Hera kliniğin izmir Ankara ve İstanbul şubeleri var. İstanbul da iki tane ben Avrupa yakasında Osmanbeydeki şubeye başladım. Eşim parmağını degdirdiginde istemsizce çığlık atıyordum sanki ben değildim. Şimdi dilator ile çalışıyoruz hera klinikte tabiki kolay olmadı ama evde oturunca gerçekten bir mucize olmuyor. Aile danışmanları doktorları hemşireleri herseyi mevcut klinikte ben hipnoz da oldum. Suan dilatorleri takiyorum fakat biraz kasılıyorum insallah bu da gecer ve bu hastalığı atlatirim. Sorusu olan olursa seve seve cevaplarım. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
İlginiz icin tesekkurederim iki senelik evliyim esimlede severek evlendim.dr vs gittim pandemi surecinde cok yardimci olamiyoruz vs.dediler evde parmak egzersizi verdi.oomasi gereken biseymi yoksa zamnla kendimmi yaptim bilmiyorum kalem girebilecek kadr bir delik var ve bayagi ileri ittirebiliyorum.ama bilinc altin esimin p... Alamayacagimi soyluyor sanki kalbim sıkscakmis gibi oluyor bacaklarimi acamaz hala geliyorum aglayarak geceyi bitiriyoruz.sabir sabir ceke cwke bu gunlere geldik ama artik bnde bir bebegim olsn istiyorum
Canim cisim azcok sokabiliyorum artik okdr cok biktimki vajinami baya baya iyi taniyorum.benim korkum beynimle hani ben zar zor o cisimleri sokarim ama eşimle birlikte denedigimde cok korkuyorum ve piskolojikmen aglamaya basliyorum sanirim pozisyonda önemli..cok özurdileyerekten sizce hangi pozisyon beni daha az tesirgin eder
4. Çubuk beni çok korkuttu onunla çalışacağım reglm bitinceMerhaba Canım ,
Ben de Hera Kliniğe gittim ve yendim sen de yenersin :)
Gözün korkmasın hemen olmayabilir pes etme devam et. Elbet olacak ve 1i nasıl yaptıysan 4"de aynı olacak4. Çubuk beni çok korkuttu onunla çalışacağım reglm bitince
Başta hepsi öyle geliyor ama yapıyorsun :)4. Çubuk beni çok korkuttu onunla çalışacağım reglm bitince