- 22 Mayıs 2021
- 573
- 1.582
Aparatın var mı peki canımBende de aynı problem var. Parmak giriyor ama devamında ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aparatın var mı peki canımBende de aynı problem var. Parmak giriyor ama devamında ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Doktora gittiysen fiziksel bi sıkıntı yoksa aparat almanı tavsiye ediyorum. Ben o şekilde yendim.Hayır aparatım yok eşimin parmağı ile denedik onu alabiliyorum ama o kadar
Aparat dediğiniz nedir. Fiziksel bir sorun yokmuşDoktora gittiysen fiziksel bi sıkıntı yoksa aparat almanı tavsiye ediyorum. Ben o şekilde yendim.
Dilatör seti. Trendyol dan bulabilirsinizAparat dediğiniz nedir. Fiziksel bir sorun yokmuş
Bununla ne kadar sürer tahminiDilatör seti. Trendyol dan bulabilirsiniz
Senin çabana bağlı. 5 günde yenen de var 5 ay da yenen de. Ne kadar üstüne gidersen o kadar çabuk yenersin. İnanmak başarmanın yarısıdırBununla ne kadar sürer tahmini
Parmak biraz ince gelebilir biliyosunki p..s büyük ve kalın. Apartlarda penise göre yapılmış bişi, büyüdükçe orası genişlicek, daha kolay yaparsın. sert evet ama alışınca anlamıyosun bile sana bi sıkıntı yaşatmıyorÇok sert yazanlar olmuş öyle mi peki?
Çok sevindim canımmmDün gece ben de yendim burada bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim buradaki insanlar olmasa çok zordu
Bence aparatla başlarsanız daha kısa sürede adapte olur ve bu illeti yenersiniz burada çoğumuz buradaki bilgilerle aparatla yendik aparat hem cesaret veriyor hem de beynimizde olan olumsuz düşünceleri yok ediyormerhaba 2 ay önce çok severek evlendim ama vajinismus olduğumu öğrendiğimden beri çok mutsuzum.. doktora gittim muayene sonucu bi problem olmadığını söyledi. ve psikolağa yönlendirdi ona da gittim fakat bulundugum şehirde vaj tedavisi yapan doktor şuanda yok ben de internette araştırmaya başladım bu forumu okuyorum günlerdir ve kendi kendime egzersizlere başladım. ilk zamanlar tek parmak devamında 2 parmak eşimin parmağı ve üç parmak şeklinde ilerlettim fakat hala denemelerimiz başarısız oluyor yarısına kadar alabiliyorum üstteyken son bi cesaret bi türlü gelmiyor şimdiye kadar herhangi bi kan da gelmedi canım da yanmadı hiç yarısına kadar alırken sadece o son hamleyi yapacak cesaretim yok.. fakat burdaki başarı hikayelerini okumak bana o kadar iyi geliyor ki kendimi yalnız hissetmiyorum herkese çok teşekkür ederim .
açıkçası benim tek korkum o andaki acıyacak düşüncesi. ne kan ne sonrasındaki ağrı umrumda değil sadece biraz canım tatlı. o anın korkusu var sadece o yüzden aparata sıcak bakamıyorumBence aparatla başlarsanız daha kısa sürede adapte olur ve bu illeti yenersiniz burada çoğumuz buradaki bilgilerle aparatla yendik aparat hem cesaret veriyor hem de beynimizde olan olumsuz düşünceleri yok ediyor
O zaman ilişki anında nefes ve Kegel egzersizlerini yapmaya başla mesela yarısı oldu diyelim ondan sonrası için hemen acele etme bu şekilde bekleyin nefes alıp verirken hafif ıkın ve eşin devam etsin kasmadığın sürece her türlü ilerliyor emin ol o an eşine müdahele etme ve izin veraçıkçası benim tek korkum o andaki acıyacak düşüncesi. ne kan ne sonrasındaki ağrı umrumda değil sadece biraz canım tatlı. o anın korkusu var sadece o yüzden aparata sıcak bakamıyorum
evet artık o anlar ağlamıyorum çok yol katettiğimi hissediyorum eşim de çok destek çok şükür. sadece o anlar uzadıkça eşimde de serteşme sorunu oluyor. çok cesarete ihtiyacım var burda yaptım ve çok basitmiş diyenleri okudukça içime su serpiliyorO zaman ilişki anında nefes ve Kegel egzersizlerini yapmaya başla mesela yarısı oldu diyelim ondan sonrası için hemen acele etme bu şekilde bekleyin nefes alıp verirken hafif ıkın ve eşin devam etsin kasmadığın sürece her türlü ilerliyor emin ol o an eşine müdahele etme ve izin ver
Gerçekten de öyle Ben o yüzden dedim işine müdahale etme izin verdi çünkü ilerleyen süreçte sertleşme sorunu oluyor bu sefer sen hazır olsan olmuyor o sebeple on saniye kendini rahat bırak her şey çözülecekevet artık o anlar ağlamıyorum çok yol katettiğimi hissediyorum eşim de çok destek çok şükür. sadece o anlar uzadıkça eşimde de serteşme sorunu oluyor. çok cesarete ihtiyacım var burda yaptım ve çok basitmiş diyenleri okudukça içime su serpiliyor
çok teşekkür ederim desteğiniz için bu akşam 2. ayımız tekrar deneyceeğiiz kendimi çok hazırladım burayı da uzun uzun okudum bakayım inşallah olacakGerçekten de öyle Ben o yüzden dedim işine müdahale etme izin verdi çünkü ilerleyen süreçte sertleşme sorunu oluyor bu sefer sen hazır olsan olmuyor o sebeple on saniye kendini rahat bırak her şey çözülecek
Sakin ol hiç acele etme nefes egzersizi çok önemli derin nefes al derin nefes ver ha siz çıkın ya o sırada her şey eşin de bol kayganlaştırıcı kullanmayı da ihmal etmeçok teşekkür ederim desteğiniz için bu akşam 2. ayımız tekrar deneyceeğiiz kendimi çok hazırladım burayı da uzun uzun okudum bakayım inşallah olacak