Merhaba ben 4 aparatı da yaptım fakat eşlide yine olmadı 4. Aparatı ne kadar süre yapmalıyız acabaZorlandığım yerde herzman yazabilirisn hepimiz aynı yollardan geçtik ben daha 20 gün oldu .. çok iyi anlıyorum seni
Ben 2-3 gün denedim rahat olana kadar sıkıntı çekmeyene kadar denedim canım.. baktım artık rahat girip çıkıyo. Eşliye geçtim. Eşliden öncede egzersiz yap odada, oda gelsin denesin sonra ıkın, oda birden ittirsin kendi penisini birde öyle dene canımMerhaba ben 4 aparatı da yaptım fakat eşlide yine olmadı 4. Aparatı ne kadar süre yapmalıyız acaba
Mesaj için çok teşekkür ederimBen 2-3 gün denedim rahat olana kadar sıkıntı çekmeyene kadar denedim canım.. baktım artık rahat girip çıkıyo. Eşliye geçtim. Eşliden öncede egzersiz yap odada, oda gelsin denesin sonra ıkın, oda birden ittirsin kendi penisini birde öyle dene canım
Çok mutlu oldum canımMesaj için çok teşekkür ederimSaliha40 yardımcı oldu sağolsun ve an itibariyle yendim ben de gerçekten boşuna harcamışım aylarımı
Merhaba doktora gidin bir sorun yoksa orayı bebeyağ ile yağlayın ve kendinizi yoga müzikleriyle rahatlatarak serçe parmağınızı aşağı yönde ıkınarak itin rahatlıkla olduğunu göreceksinizMerhaba arkadaşlar ben bi türlü parmak egsersizini yapamıyorum ve oraya tam dokunamıyorum yarın kadın doğum dr gidiyorum bu tedavi için dua edin ne olur benim için
Merhaba herkese bugün kadın doğum doktoruna gittim tedavinin sürecinden bahsetti. Terapist aynı zamanda bu konuda uzmanlaşmış.sonrasında istersen masaya oturmak istersen otur dedi ve bana bıraktı.bem de tüm cesaretimi topladım ve doktorun dokunmasına izin verdim yani sadece kızlık zarıma baktı ve fiziksel bir sorun olmadığını sağlıklı olduğu söyledi.çok umutlandım en azından o masaya oturdum ve doktorumun dış dudaklara dokunmasına izin verdim çok iyi olacak inşallah herşey ve ben bu hastalığı yeneceğim
Merhabalar bende bu illetle savaşıyorum yazılarınızı okuyorum sürekli bende dilator setiyle çalışıyorum üçüncü boyu rahatlıkla alabiliyorum dörtte takılıyorum sanki bişey var ve ilerlemiyor gibi hissediyorum banada yardımcı olurmusunuz
Bende öyle yapmaya çalışıyorum evet büyük gibi geliyor diğerlerine göre ama artık bu konuyu çözmek ve normal bı hayat sürdürmek istiyorum siz dört boyuda alıp eşinizle denediginizde hemen oldumu peki
Çok sevindim sizin adınıza umarim bende en kısa zamanda sizin kadar başarılı olurum çok teşekkür ederimEvet 4. Boyuta alışana kadar tek yaptım, bi kaç gün artık soeun olmuyodu zorlanmıyodum,..alıştıkdan sonra eşliye geçtimm hemen oldu
Öyle bir duvar yok aynı şeyleri bende yaşadım kesinlikle o duvardan dolayı gitmiyordu ama ilişkiye girebildikten sonra gördüm ki öyle bir duvar yok kendini rahat bıraktığında açılıyor öyle bir duvar kalmıyor orada bir yol var sanki ve gayet güzel ilerliyorBende bi şey sormak istiyorum, içeri girerken duvara çarpmış hissiyor oluyor, devam etse o duvar delinecek gibi geliyor, vajinusmusla mücadele edenler bunu diyor, vajinismusu yenenler duvarla ilgili ne düşünüyorsunuz? Bizde ne var da böyle düşünüyoruz?
Merhabalar bende bu illetle savaşıyorum yazılarınızı okuyorum sürekli bende dilator setiyle çalışıyorum üçüncü boyu rahatlıkla alabiliyorum dörtte takılıyorum sanki bişey var ve ilerlemiyor gibi hissediyorum banada yardımcı olurmusunuz
Banada yazarmısınızMesajına dönüş yaptım