Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Merhaba ben 4 aparatı da yaptım fakat eşlide yine olmadı 4. Aparatı ne kadar süre yapmalıyız acaba
Ben 2-3 gün denedim rahat olana kadar sıkıntı çekmeyene kadar denedim canım.. baktım artık rahat girip çıkıyo. Eşliye geçtim. Eşliden öncede egzersiz yap odada, oda gelsin denesin sonra ıkın, oda birden ittirsin kendi penisini birde öyle dene canım

Mesaj için çok teşekkür ederim Saliha40 yardımcı oldu sağolsun ve an itibariyle yendim ben de gerçekten boşuna harcamışım aylarımı

Merhaba arkadaşlar ben bi türlü parmak egsersizini yapamıyorum ve oraya tam dokunamıyorum yarın kadın doğum dr gidiyorum bu tedavi için dua edin ne olur benim için
Merhaba doktora gidin bir sorun yoksa orayı bebeyağ ile yağlayın ve kendinizi yoga müzikleriyle rahatlatarak serçe parmağınızı aşağı yönde ıkınarak itin rahatlıkla olduğunu göreceksiniz

Arkadaşlar Merhaba ,
Ben de vajinismusu yendim ve başımdan geçenleri siz değerli kader arkadaşlarıma anlatmak istiyorum.

3.5 senelik sevgililik sonucu hayat arkadaşımla evlendim. Evlenmeden önce de aslında vajinismus olduğumu tahmin ediyordum. Sevgililik döneminde ufak denemelerimiz oluyordu ve her seferinde ağlayarak onu itiyordum. Evlenince yaparız diyordum anlayacağınız erteliyordum.
Sanki orada bir duvar var ve ben onu aşmaya çalışıyorum. Aslında öyle olmadığını biliyorum fakat yine de kendime kabul ettiremiyorum. Bir kadın doğum uzmanına göründüm. Derdimi anlattım. Kendisi kontrol etti ve herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Demekki derdimin biyolojik değil psikolojik olduğuna karar verdim.

Aslında rahat bir ailede yetiştim.İstediğim şeyi yapar gezerdim ailem güvenirdi fakat annemin sakın ilişkiye girme yoksa seni kimse almaz ortada kalırsın laflarıyla büyüdüm geleneksel türk ailesi anlayacağınız.
Evlendikten sonra denemelere devam ettik yapamadık . Balayında denedik yapamadık. Tatilimiz kötü geçmesin eve geçince deneyelim dedik başarısız olduk. Tabi eve geldikten sonra her denememiz ağlamalı bitiyordu.
Eşim çok anlayışlı biri o yüzden çok ciddi kavgalarımız olmadı.Fakat moral olarak hep düşüktüm , hep ağlardım. Kendime güvenim yoktu. Aklımda sadece ilişkiye girmek vardı.
Eşim biraz araştırma yapmıştı ve parmak egzersizleriyle yenebileceğimi söyledi .Ben de eğer içime bir şey sokabilsem zaten ilişkiye giriş olurduk derdim.
Cem Keçe 'nin ve Murat Ulusoy'un kitaplarını okudum.
Sonra internetten araştırma yapınca bu siteyi keşfettim ve burdaki yazılanları tekrar tekrar okudum.
durex markanın vibratörünü aldık. Orta parmak uzunluğunda çok kalın olmayan mor renkli bir şey. Kayganlaştırıcılarla nefes vere vere kendimi sakin tutmaya çalışarak popomu sıkmayarak onu içime sokmayı başardım. (Bu denemem belki 1 hafta sürmüştür.)
Nasıl mutlu olduğumu anlatamam.Eşimle deneme yapalım hemen dedik ve hüsranla sonuçlandı. Başarısız olduk. Boyut olarak daha büyük bir şeye ihtiyacım vardı ve internetten dilatör seti sipariş ettim.(plastik 4 adet)
Onları tek tek denmeye çalıştım. Bu süreç belki 1 ay sürdü ve sonuncu dilatörü de başardığımda inanılmaz mutlu oldum. Tekrar deneme yaptım ve yine ilişkiye giremedik.
Buradaki herkes denemelerden sonra başarılı oluyordu. Fakat ben bunu bile başaramamıştım.Egzersizlere devam ettim yılmadım. Fakat her ay regli olmam , denemeler derken zaman da o kadar hızlı akıyordu ki 1 sene geçmişti bile ve biz her ilişki denememizde acı hissediyordum.
Bunu tek başıma yenemeyeceğimi anladığım için araştırma yaptım tekrardan ve Hera kliniği gördüm. Gün aldım ve gittim.
Şenay Hanım sağolsun yardımcı oldu. Güler yüzü bir kez daha ümit verdi bana. İnanın ki bu süreçte moral çok önemli. Destek görmek çok önemli. Onunla ve eşimle de egzersizlere tekrar başladık.. Ev ödevlerimizi tamamladık her seferinde.

Bu sefer başardık ve inanılmaz mutlu olduk. İlişkiye girmeden önce yarım saat yine her seferinde çalışırım. İlişkiye sürekli girdikçe tedirginliğiniz azalıyor. Girmesi daha kolay oluyor. Acı kesinlikle yok egzersizlerde de acı yoktu fakat tabikide baskı var. Çünkü bu zamana kadar oraya hiçbir şey girmemiş ve bir şey sokmaya çalışıyorum.
Arkadaşlar inanın bitmeyecek bir dert değil.
Acı varsa kesinlikle kadın doğum uzmanına görünün çünkü bazılarının kızlık zarı kalın oluyor ve acı olabiliyormuş. Ufak bir operasyonla bunun üstesinden geliniyor.
Sonra kendiniz deneyebilirsiniz. Baktınız olmuyor bi uzmana görünün.Çünkü yapacak başka bir şey kalmıyor. Sadece zaman geçiyor.
Vajinismusu yendikten sonra burda kendimi anlatmak istedim. Sorularınıza açığım yardımcı olmaya çalışırım.

Merhaba herkese bugün kadın doğum doktoruna gittim tedavinin sürecinden bahsetti. Terapist aynı zamanda bu konuda uzmanlaşmış.sonrasında istersen masaya oturmak istersen otur dedi ve bana bıraktı.bem de tüm cesaretimi topladım ve doktorun dokunmasına izin verdim yani sadece kızlık zarıma baktı ve fiziksel bir sorun olmadığını sağlıklı olduğu söyledi.çok umutlandım en azından o masaya oturdum ve doktorumun dış dudaklara dokunmasına izin verdim çok iyi olacak inşallah herşey ve ben bu hastalığı yeneceğim

Ayy hadi inşallah canım

Merhabalar bende bu illetle savaşıyorum yazılarınızı okuyorum sürekli bende dilator setiyle çalışıyorum üçüncü boyu rahatlıkla alabiliyorum dörtte takılıyorum sanki bişey var ve ilerlemiyor gibi hissediyorum banada yardımcı olurmusunuz

Olur canım yavaş yavaş yap hemen kendini zorlama, ben 2-3 yapışında anca yaptım sanki o diğerleirnden kocaman gibi geliyo. Popoya doğru eğimli bi şekilde ıkınarak ittirmeye çalış

Bende öyle yapmaya çalışıyorum evet büyük gibi geliyor diğerlerine göre ama artık bu konuyu çözmek ve normal bı hayat sürdürmek istiyorum siz dört boyuda alıp eşinizle denediginizde hemen oldumu peki

Evet 4. Boyuta alışana kadar tek yaptım, bi kaç gün artık soeun olmuyodu zorlanmıyodum,..alıştıkdan sonra eşliye geçtimm hemen oldu

Öyle bir duvar yok aynı şeyleri bende yaşadım kesinlikle o duvardan dolayı gitmiyordu ama ilişkiye girebildikten sonra gördüm ki öyle bir duvar yok kendini rahat bıraktığında açılıyor öyle bir duvar kalmıyor orada bir yol var sanki ve gayet güzel ilerliyor

Bende bu savaşla mücadele edip yenenlerdenim kızçeler yardımcı olurum sormak istekleriniz olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…