Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Bende öyle düşünüyordum daha doğrusu öyle hissediyor insan sanki orayı geçince gidecek gibi ama öyle birşey değil eşiniz ne kadar zorlarsa zorlasın gitmiyor o duvar geçilmiyor çünkü öyle bir duvar yok kendimizi kastığımız için oluşan bir tepki cidden inanın şuan hiç öyle birşey yok ve ben inanamadım nasıl giriyor o duvar nereye gitti diye çok şaşkındım arkadaşlar tamamen kendinizi rahat bırakmanızla ilgili herkes bana bunu diyordu inanmıyordum ama gerçekten öyle inanın orda bir duvar yok herkes gibi orda bir yol var ve parmak egzersizi yaptıkça bunu göreceksiniz herşey çok güzel olacak

Kızlar bende 1 yıllık evliyim .. doktor tedavisi gördüm , aparat kullandım . Ama malesef hala yenemedim .. artık rahat ve huzurum için bunu yenmek zorundayım . vajinusmusu yenenler cvp yazarsa cok mutlu olurum . Hala korkum var ne yazıkkı !!

Nerede takildigini yazarsan yardimci olalım.. 4 aparatin hepsini sorunsuz aldin mi

Canım bende 3. Apartta eşli denedim olmamıştı. 4. Apartı okadar terler dökerek yaptımki anlatamam Ama inan dediğin gibi öldürmüyo brde yaptığında bumuymuş diceksin 3. Apart gibi gelicek . Yeterki o kasları kullanmayı öğren. Hep sık bırak ıkın ve ittir aparttı .. 4. Aparttıda 1. Apartmış gibi kolay yapana kadar eşliye geçme.
Eşliye geçtğindede, yarım saat önce yine 4. Aparttla dene kendini hazır hissetiğinde çağır. Birde o yapsın. Sonra emin ol yağ gibi kayıp gidicek ..

Zorlandığım yerde herzman yazabilirisn hepimiz aynı yollardan geçtik ben daha 20 gün oldu .. çok iyi anlıyorum seni

Omrumde oyle ter atmadım demek lazım

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…