Bende öyle düşünüyordum daha doğrusu öyle hissediyor insan sanki orayı geçince gidecek gibi ama öyle birşey değil eşiniz ne kadar zorlarsa zorlasın gitmiyor o duvar geçilmiyor çünkü öyle bir duvar yok kendimizi kastığımız için oluşan bir tepki cidden inanın şuan hiç öyle birşey yok ve ben inanamadım nasıl giriyor o duvar nereye gitti diye çok şaşkındım arkadaşlar tamamen kendinizi rahat bırakmanızla ilgili herkes bana bunu diyordu inanmıyordum ama gerçekten öyle inanın orda bir duvar yok herkes gibi orda bir yol var ve parmak egzersizi yaptıkça bunu göreceksiniz herşey çok güzel olacakBende bi şey sormak istiyorum, içeri girerken duvara çarpmış hissiyor oluyor, devam etse o duvar delinecek gibi geliyor, vajinusmusla mücadele edenler bunu diyor, vajinismusu yenenler duvarla ilgili ne düşünüyorsunuz? Bizde ne var da böyle düşünüyoruz?
Hayırlı olsun canım gebeliğin , allah sağlıklaa kucağına almayı nasip etsinBu hastalığın cozumu aparat, ben aparatlarla yendim. Tavsiye ederim. Vajinismusu nasıl yendik konu başlıklarına bak(popüler konuya) orda yardımcı oluruz sana
Kac gun olduAparat daha gelmedi yA
Nerede takildigini yazarsan yardimci olalım.. 4 aparatin hepsini sorunsuz aldin miKızlar bende 1 yıllık evliyim .. doktor tedavisi gördüm , aparat kullandım . Ama malesef hala yenemedim .. artık rahat ve huzurum için bunu yenmek zorundayım .vajinusmusu yenenler cvp yazarsa cok mutlu olurum . Hala korkum var ne yazıkkı !!
3. Aparata kadar yapıyorum , ama doktrum ile görüştüm ve diyor ki 3. Aparat yeterli olabiliyormuş . BilemiyorumNerede takildigini yazarsan yardimci olalım.. 4 aparatin hepsini sorunsuz aldin mi
4. De yap canm hazir değilsin demekki 3. Aparattan sonraya evet 3. Den sonrada yapılabilir ama hazir olmak önemli cnm3. Aparata kadar yapıyorum , ama doktrum ile görüştüm ve diyor ki 3. Aparat yeterli olabiliyormuş . Bilemiyorum
Sanırım bu ay dişimi sıkıp başarmak zorundayım .. regl dönemi girdiginde yine zaman kaybediyorum , ve cok gergin geçiyor .. umarım başarabilirim4. De yap canm hazir değilsin demekki 3. Aparattan sonraya evet 3. Den sonrada yapılabilir ama hazir olmak önemli cnm
Başarırsın tabiSanırım bu ay dişimi sıkıp başarmak zorundayım .. regl dönemi girdiginde yine zaman kaybediyorum , ve cok gergin geçiyor .. umarım başarabilirim
İnşallah ... acısada beni öldürmez sanırımBaşarırsın tabi
O kadar cokki yenenİnşallah ... acısada beni öldürmez sanırımmotivasyonumuzu yüksek tutarsak daha positiv olur inşallah . Bu sorun ile müsadeler ve yenenler bana özelden ulaşırsa cok sevinirim . Başaks başka hikayeleri okuyup kendime örnek çıkarmak için .
Canım bende 3. Apartta eşli denedim olmamıştı. 4. Apartı okadar terler dökerek yaptımki anlatamamİnşallah ... acısada beni öldürmez sanırımmotivasyonumuzu yüksek tutarsak daha positiv olur inşallah . Bu sorun ile müsadeler ve yenenler bana özelden ulaşırsa cok sevinirim . Başaks başka hikayeleri okuyup kendime örnek çıkarmak için .
Zorlandığım yerde herzman yazabilirisn hepimiz aynı yollardan geçtik ben daha 20 gün oldu .. çok iyi anlıyorum seniİnşallah ... acısada beni öldürmez sanırımmotivasyonumuzu yüksek tutarsak daha positiv olur inşallah . Bu sorun ile müsadeler ve yenenler bana özelden ulaşırsa cok sevinirim . Başaks başka hikayeleri okuyup kendime örnek çıkarmak için .
Omrumde oyle ter atmadım demek lazımCanım bende 3. Apartta eşli denedim olmamıştı. 4. Apartı okadar terler dökerek yaptımki anlatamamAma inan dediğin gibi öldürmüyo brde yaptığında bumuymuş diceksin 3. Apart gibi gelicek . Yeterki o kasları kullanmayı öğren. Hep sık bırak ıkın ve ittir aparttı .. 4. Aparttıda 1. Apartmış gibi kolay yapana kadar eşliye geçme.
Eşliye geçtğindede, yarım saat önce yine 4. Aparttla dene kendini hazır hissetiğinde çağır. Birde o yapsın. Sonra emin ol yağ gibi kayıp gidicek ..
Omrumde oyle ter atmadım demek lazım
İnşallahCanım bende 3. Apartta eşli denedim olmamıştı. 4. Apartı okadar terler dökerek yaptımki anlatamamAma inan dediğin gibi öldürmüyo brde yaptığında bumuymuş diceksin 3. Apart gibi gelicek . Yeterki o kasları kullanmayı öğren. Hep sık bırak ıkın ve ittir aparttı .. 4. Aparttıda 1. Apartmış gibi kolay yapana kadar eşliye geçme.
Eşliye geçtğindede, yarım saat önce yine 4. Aparttla dene kendini hazır hissetiğinde çağır. Birde o yapsın. Sonra emin ol yağ gibi kayıp gidicek ..