- 15 Eylül 2012
- 365
- 262
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Sizde yaşayıp atlattınız mı?Korku ve endişesi gidiyor bu duyguların yersiz anlamsiz oldugu bilincine varıyor..edep yerini geliştiriyor nasıl kullanacağını ogreniyor. Nasil kegel yapilir birliktelik nasil sağlanır öğreniyor. Çocuğun yürümeyi öğrenmesi gibi ..
Evet.Teşekkür ederim bilgilendirme için. Sizde yaşayıp atlattınız mı?
Her vsjimuslu gibi bende yaşadım korktum ağladım günlerim zindan oldu gecem gündüzüm yoktu esim uzaklaştı asabilesti kabuğuna çekildim kimseyle konuşamadım kendimi yetersiz hissettim boşanmaya düşündüm ölmeyi düşündüm toplumdan soyutladim kendimi ....daha neler neler.... vajimuslu kişilerin hepsi ayni şeyleri yasiyor. ..Teşekkür ederim bilgilendirme için. Sizde yaşayıp atlattınız mı?
Evet duvar varmış giib itiiriyosun ama gitmiyor , ben en sonunda oranın tamamen kapalı olduğunu düşünmüştümBende bi şey sormak istiyorum, içeri girerken duvara çarpmış hissiyor oluyor, devam etse o duvar delinecek gibi geliyor, vajinusmusla mücadele edenler bunu diyor, vajinismusu yenenler duvarla ilgili ne düşünüyorsunuz? Bizde ne var da böyle düşünüyoruz?
Ben aparat kullanmadım almadım hiç. Psk. sadece parmak egzersizleri verdiİlk aparatı nasıl denediniz benimlede paylaşır mısınız dokunuyorum sadece ben
Aparat aldin mi gulum..Aparatla nasıl yaptınız bana anlatır mısınjz
Gelince sabunlu suyla sirkeyle yika...Aldım yani kargo da gelecek bir iki güne
Siparisin gelene dek aynayla edep yerini keşfet gun içinde kegel egzersizleri yap yutubda bulabilirsin .. bilindik yatarak bisiklet sürme egzersizleri bacak hareketleri yap ..Aldım yani kargo da gelecek bir iki güne
İlk parmağınızı nasıl sokabildiniz bana da yardımcı olun lütfen çaresizimBen oraya parmağımı sokabiliyprum eşimde iki parmak yapıyor ama sorun o kısma gelince kasılıyorum ben