Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Bugün gittim doktoruma inanın hiç hissetmedim .ilk çöpü ile giriş yaptık doktoruma ileri geri yaptımevirdim kulak çubuğunu ve sonra dilatörün yarısını içime alabildim yine avı hissetmedim.regl olmama rağmen dr bey yapabileceğimizi söyledi.mikrop kaparsın diyen arkadaşlar regl iken tampon da takıyorsun aynı şey bence Allahın izni ile ben bu sorunu alacağım.

Reglin bitince de gidebilirdin aslında. Doktor BEY bişey demediyse devamke 🥴😁 inşallah bian önce tamamen yenersin.

Herkese merhaba. Evliliğim ikinci senesine doğru yaklasiyor. Bir çok kliniğe gittim, muayene koltuklarında ağladım bacaklarımla ittim. Hocalara gittim dolandirildim. Bugün son dilatoru takmayı basardım ve hemen üyelik açtım, sayfanın nasıl kullanıldığına tam vakıf değilim o yüzden yorumlara geldim. Yeni bir başlık açmayı da deneyeceğim. Arkadaşlar ben psikolaga başladım ayna ile vajinama bakarken ağlamaya başladım bir iki derken geçti. Sonrasında parmak egzersizine geçmemiz gerekti yapamadığım icin resmen psikolog ile aramda savaş çıktı ve biraktim. Ankara da Didem Kurbana gidecektim internetten araştırırken baktım ki o da önce den Hera klinikte çalışmış. Hera kliniğin izmir Ankara ve İstanbul şubeleri var. İstanbul da iki tane ben Avrupa yakasında Osmanbeydeki şubeye başladım. Eşim parmağını degdirdiginde istemsizce çığlık atıyordum sanki ben değildim. Şimdi dilator ile çalışıyoruz hera klinikte tabiki kolay olmadı ama evde oturunca gerçekten bir mucize olmuyor. Aile danışmanları doktorları hemşireleri herseyi mevcut klinikte ben hipnoz da oldum. Suan dilatorleri takiyorum fakat biraz kasılıyorum insallah bu da gecer ve bu hastalığı atlatirim. Sorusu olan olursa seve seve cevaplarım. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun🤍

Ne durumdasın canım , hiç bakabildin mi, inceleyebiliyormusun, nezmaandan beri farkettin
İlginiz icin tesekkurederim iki senelik evliyim esimlede severek evlendim.dr vs gittim pandemi surecinde cok yardimci olamiyoruz vs.dediler evde parmak egzersizi verdi.oomasi gereken biseymi yoksa zamnla kendimmi yaptim bilmiyorum kalem girebilecek kadr bir delik var ve bayagi ileri ittirebiliyorum.ama bilinc altin esimin p... Alamayacagimi soyluyor sanki kalbim sıkscakmis gibi oluyor bacaklarimi acamaz hala geliyorum aglayarak geceyi bitiriyoruz.sabir sabir ceke cwke bu gunlere geldik ama artik bnde bir bebegim olsn istiyorum

Herkese merhaba. Evliliğim ikinci senesine doğru yaklasiyor. Bir çok kliniğe gittim, muayene koltuklarında ağladım bacaklarımla ittim. Hocalara gittim dolandirildim. Bugün son dilatoru takmayı basardım ve hemen üyelik açtım, sayfanın nasıl kullanıldığına tam vakıf değilim o yüzden yorumlara geldim. Yeni bir başlık açmayı da deneyeceğim. Arkadaşlar ben psikolaga başladım ayna ile vajinama bakarken ağlamaya başladım bir iki derken geçti. Sonrasında parmak egzersizine geçmemiz gerekti yapamadığım icin resmen psikolog ile aramda savaş çıktı ve biraktim. Ankara da Didem Kurbana gidecektim internetten araştırırken baktım ki o da önce den Hera klinikte çalışmış. Hera kliniğin izmir Ankara ve İstanbul şubeleri var. İstanbul da iki tane ben Avrupa yakasında Osmanbeydeki şubeye başladım. Eşim parmağını degdirdiginde istemsizce çığlık atıyordum sanki ben değildim. Şimdi dilator ile çalışıyoruz hera klinikte tabiki kolay olmadı ama evde oturunca gerçekten bir mucize olmuyor. Aile danışmanları doktorları hemşireleri herseyi mevcut klinikte ben hipnoz da oldum. Suan dilatorleri takiyorum fakat biraz kasılıyorum insallah bu da gecer ve bu hastalığı atlatirim. Sorusu olan olursa seve seve cevaplarım. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun🤍
Merhaba Canım ,
Ben de Hera Kliniğe gittim ve yendim sen de yenersin :)

İlginiz icin tesekkurederim iki senelik evliyim esimlede severek evlendim.dr vs gittim pandemi surecinde cok yardimci olamiyoruz vs.dediler evde parmak egzersizi verdi.oomasi gereken biseymi yoksa zamnla kendimmi yaptim bilmiyorum kalem girebilecek kadr bir delik var ve bayagi ileri ittirebiliyorum.ama bilinc altin esimin p... Alamayacagimi soyluyor sanki kalbim sıkscakmis gibi oluyor bacaklarimi acamaz hala geliyorum aglayarak geceyi bitiriyoruz.sabir sabir ceke cwke bu gunlere geldik ama artik bnde bir bebegim olsn istiyorum

Rabir dilatör set var bence onu dene canım, bende elle yapamıyodum, hataa hala elimi oraya götüremiyorum sanırım psikolojik, dilatör set daha iyi , anestol kremi sürüp vajinaya , ben öyle yaptım. Kegel egzersizleri var onları yap gün içinde , kaslarını gevşet (çişini yapıyomuş gibi tut bırak, hep bunu yap, saniyelerini çoğalt ) sonra dilatör setini dene teker teker, ordaki deliğin ıkındıkça açıldığını görüceksin aynada, birde öyle dene. Ben 1 ay içinde 5gün denedim sadece toplamda denedim. Oyuzden dilatör sete güvenim tam :)

Canim cisim azcok sokabiliyorum artik okdr cok biktimki vajinami baya baya iyi taniyorum.benim korkum beynimle hani ben zar zor o cisimleri sokarim ama eşimle birlikte denedigimde cok korkuyorum ve piskolojikmen aglamaya basliyorum sanirim pozisyonda önemli..cok özurdileyerekten sizce hangi pozisyon beni daha az tesirgin eder

Canim cisim azcok sokabiliyorum artik okdr cok biktimki vajinami baya baya iyi taniyorum.benim korkum beynimle hani ben zar zor o cisimleri sokarim ama eşimle birlikte denedigimde cok korkuyorum ve piskolojikmen aglamaya basliyorum sanirim pozisyonda önemli..cok özurdileyerekten sizce hangi pozisyon beni daha az tesirgin eder

Yat ucuna yat altına yastık koy, bi bacağın aşağıda bi bacağın havada kalsın. 4.apartı bi 10 dk dene öyle, sonra eşini çağır oda apartla denesin çıkarsın sonra öyle yap canım zaten direk olucak inan bana koskocaman çocuk çıkıyor ordannn öyle düşün.

Merhabalar bende ikinci ayın sonunda başarabildim. Eşimin biraz söylenmeleri zoruma gitti ve kararlı davranıp vemcaine uyuşturucu spreyi vajina içine sıkıp kayganlaştırıcı krem ile 4 dilatörü de içime alabildim. 4. De zorlandım biraz mola verip alabildim ikinciyi eşli denedim üste çıkarak ve başardık:) dilatör içimdeyken ağlayacaktım sevinçten, olabiliyormuş dedim duvar yokmuş ama bakış açımı değiştiren ve beni bu olaya alıştıran Cem keçe’nin 10 adımda vajinusmus tedavisi kitabı oldu. Bir süre hala kasıyorsun ama zaman geçtikçe orası esniyor ve sadece zevk alıyorsun acı hiç olmuyor. Ama bunu başarmam oranın anatomik yapısını öğrenmemle gerçekleşti. Kitabı isteyen ve psikolojik olarak destek vermemi isteyen biri olursa bu sürecin zorluğunu yaşayan biri olarak seve seve destek veririm. Benim kadar canı tatlı bir insan yoktur inanın acı yok :) hafif yanma hissi gibi bişey var oda rahim girişinde. Biz artık spreyi bıraktık zararlı olduğu için, biz kadınlar çok güçlüyüz ve bunu kendimiz için başarırız.

X