Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Korku ve endişesi gidiyor bu duyguların yersiz anlamsiz oldugu bilincine varıyor..edep yerini geliştiriyor nasıl kullanacağını ogreniyor. Nasil kegel yapilir birliktelik nasil sağlanır öğreniyor. Çocuğun yürümeyi öğrenmesi gibi ..
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Sizde yaşayıp atlattınız mı?

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Sizde yaşayıp atlattınız mı?
Her vsjimuslu gibi bende yaşadım korktum ağladım günlerim zindan oldu gecem gündüzüm yoktu esim uzaklaştı asabilesti kabuğuna çekildim kimseyle konuşamadım kendimi yetersiz hissettim boşanmaya düşündüm ölmeyi düşündüm toplumdan soyutladim kendimi ....daha neler neler.... vajimuslu kişilerin hepsi ayni şeyleri yasiyor. ..
Oraya dokunamamak orama aparat parmak itemem sihirli değnek gelsin dokunsun kabus bitsin istiyor ama oyle değil isin rengi baska.
Ne kadar psikologa ne kadar baska dr gitsenizde içinizde gerçekten yenmek bitirmek arzusu yoksa iki dünya bir araya gelse derdinize derman olamaz isin ozu gönülden istemek azim etmek ciddi bağlamda azim istek olursa emin olun 1 gunde de 3 gunde de yenersiniz...

Ben de bekar vajinusmus hastasıyım erkek arkadaşım başka bi şehirde. Herzaman biraraya gelemiyoruz.Dokunabiliyorum ama parmağımı içeri itemiyorum anestol jel krem verdi doktorum onunla daha kolay olacağını söyledi.sizler hangi pozisyonda parmak egzersizi yapıyorsunuz ve kremi vajinanın her yerine mi sürüyorsunuz

Bende bi şey sormak istiyorum, içeri girerken duvara çarpmış hissiyor oluyor, devam etse o duvar delinecek gibi geliyor, vajinusmusla mücadele edenler bunu diyor, vajinismusu yenenler duvarla ilgili ne düşünüyorsunuz? Bizde ne var da böyle düşünüyoruz?
Evet duvar varmış giib itiiriyosun ama gitmiyor , ben en sonunda oranın tamamen kapalı olduğunu düşünmüştüm 😀 ama işte o kaslarımızdsn dolayıymış. Çok kastığımız için gitmiyo. Ben 1. Aparatı yaparken. İttiyorum ittiyorum gitmiyo sinirlendim 15 dk boyunca yapmaya çalıştım olmadı. En sonunda tık diye bi ses geldi ve içeri pat diye girdi. O tık sesinden sonra zaten sanki herşey dahada rahat oldu kaslarını hareket ettir çişini yapılıyomuş gibi tuttt sonra bırakıp ıkın, oraların biraz gevşesin. Bunu gün içindede hep yapp

Merhaba arkadaşlar. Ben de 3 haftalık evliyim ve bu kabusu yaşayanlardanim. Aparatlari aldim ilk ikisini alabiliyorum 3. Boy yariya kadar giriyor. 4. Boyu tam denemedim. Dilatörleri hangi pozisyonda denemek gerekiyor yatarken mi çömelirken mi? Yardımlarınızı bekliyorum 😔

1 yıllık evliyim 6. Ayımdan itibaren psikoloğa gidiyordum düzenli olarak. İlk başlarda korksam da parmak egzersizlerinde bayağı ilerledim. Tam kapanma sürecinde doktora gidemedim o süreçte doktora danışmadan ve artık psikolojik olarak yıpranmışlıkla eşimle denemek istedim ama yine olmadı çok canım yandı hatta çok az kanamam da oldu. O günden sonra başa döndüm :KK43: parmak egzersizlerini çok zor yapabiliyorum canım inanılmaz yanıyor. Artık çok yoruldum çok çaresizim . Eşime sürekli ayrılmak istediğimi söylüyorum. Yeneceğime inanıyordu ama o da artık yoruldu bu süreçten… ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum. :KK43: Ve artık şunu anladım ben penisin girmesinden değil yine olmayacak bu denemem de başarısız olacak korkusu yaşıyorum. Bilinçaltım kabul etmiyor canımın yanmayacağını. Tüm çareler tükenmiş hissediyorum. Biliyorum çok kolay ve canım yanmayacak ama bilinçaltım vücuduma bu izni vermiyor.

Bu hastalığın cozumu aparat, ben aparatlarla yendim. Tavsiye ederim. Vajinismusu nasıl yendik konu başlıklarına bak(popüler konuya) orda yardımcı oluruz sana

X