- 1 Ağustos 2021
- 8
- 3
- 30
Benim eşime bunun bi hastalık olduğunu kabul ettirmem lazım off işim zor.İnşallahAynen zaten sizin için kabul etse daha iyi olur. Benim eşim sen yeterki bu hastalığı yen. Ne gerekiyorsa yap dediği için bende cesaret aldım yapıyorum şuan.. inşallah halledebiliriz
Benim eşime bunun bi hastalık olduğunu kabul ettirmem lazım off işim zor.cok anlayisli hic lafini etmiyo sen ne zaman hazir olursan o zaman olur diyo o konuda zorlamasi yok ama hastalığı kabullenmiyor. Rabbim yardımcımız olsun
Aynen benim tek olmadığımı bilirse kabullenmesi kolay olur diye umuyorumBelki burdaki yenenleri göster, yenenlerde bizim gibi yollardan geçmiş hep. Senin gibi olduğumuzu bilirse belki oda kabullenir. Allahdan anlayışlıymış. Ama işte her ilişkide itirme olayı olduğu sürece işimiz baya zor olucak.
Eğer eşini ikna edebilirsen ,,Aynada sen oraya bakmaya çalış nefes alıp ıkınınca açılıyo görüyorsun ben ilk kulak çubuğunu streçleyip denedim. Olduğınu görünce aprtları sipariş verdim direk
Eşinizle birlikte videoalar izleyin ya da doktora gidin birlikte. Baskalarindan duyarsa daha etkili olabilir inanmasi.Benim eşime bunun bi hastalık olduğunu kabul ettirmem lazım off işim zor.cok anlayisli hic lafini etmiyo sen ne zaman hazir olursan o zaman olur diyo o konuda zorlamasi yok ama hastalığı kabullenmiyor. Rabbim yardımcımız olsun
Kesinikle gecmez uzerine zaman kaybedersiniz. Es anlayisli olunca insan daha kolay erteliyor maalesef. Benim mide rahatsizligim araya girdigi icin hic bi adim atamamistim baska hastalığım oldugu icinde esimde üzülüyordu bana. Beni hic uzmedi bu konuda ama baktim 8 ay gecmis. Beklerseniz zaman cok hizli gecicektir.Aynen benim tek olmadığımı bilirse kabullenmesi kolay olur diye umuyorumkulak çubuğunu bende deneyip bı bakcam o olursa eşimi de ikna edip aparat alırım. Durduğu yerde gecmiyecek bu belli biseyler denemek lazım
2 ay nasıl geçti hiç anlamadım zaten biran önce halletmek lazım. Geçmiş olsun bu arada canımKesinikle gecmez uzerine zaman kaybedersiniz. Es anlayisli olunca insan daha kolay erteliyor maalesef. Benim mide rahatsizligim araya girdigi icin hic bi adim atamamistim baska hastalığım oldugu icinde esimde üzülüyordu bana. Beni hic uzmedi bu konuda ama baktim 8 ay gecmis. Beklerseniz zaman cok hizli gecicek
Benim eşim de asla kabul etmiyor senin sıkıntın adet duzensizligin diyor ne olacak böyle bilmiyorumBenim eşime bunun bi hastalık olduğunu kabul ettirmem lazım off işim zor.cok anlayisli hic lafini etmiyo sen ne zaman hazir olursan o zaman olur diyo o konuda zorlamasi yok ama hastalığı kabullenmiyor. Rabbim yardımcımız olsun
Onla bunun ne alakası varmışBenim eşim de asla kabul etmiyor senin sıkıntın adet duzensizligin diyor ne olacak böyle bilmiyorum
Adetlerim de düzensiz uzun süredir adet olamıyorum hepsi üst üste geldi kimseye de anlatamıyorsunOnla bunun ne alakası varmışbence eşinizi ikna edin en azından bi Jinekoloji doktorunun anlattığıyla belki ikna olurr.Allah yardımcınız olsun
Emin ol online tedaviye bile ihtiyacın kalmadan bunu kendin yeneceksin.Bende yurt dışında yaşıyorum.Buralarda vajınusmus tedavisi veren yerler çook az.Kendi tecrübemi de paylaşım size yardımcı olablirim
NasılEmin ol online tedaviye bile ihtiyacın kalmadan bunu kendin yeneceksin.Bende yurt dışında yaşıyorum.Buralarda vajınusmus tedavisi veren yerler çook az.Kendi tecrübemi de paylaşım size yardımcı olablirim
Ben aparatlar sayesinde yendiim
Merhaba kadin dogum doktoruna gitmis miydiniz ? Gitmediyseniz oncelikle fiziksel bir engel var mi diye baktirin , yoksa internetten aparat siparis verip egzersizle asabilirsinizBende de vajinusmus hastalığı var hastaneye gitmek istemiyorum banasa yardimci olur musunuz?
Evet gittim psikiyatriye yönlendirdiler,tedavi süreci vardı bense gidemedim maddi durumlardan dolayı.Merhaba kadin dogum doktoruna gitmis miydiniz ? Gitmediyseniz oncelikle fiziksel bir engel var mi diye baktirin , yoksa internetten aparat siparis verip egzersizle asabilirsiniz
Anladım canım , oncelikle vajinanin yapisini inceleyerek vajinani iyi taniyarak adım atabilirsin , dr mujdegul karacanin instegram sayfasini incelemeni tavsiye ederim. Ben dahil burda bircok kadin parmak ya da aparat egzersizi yaparak oraya bir sey girebildigini beynine kabul ederek yendi sen de yapabilirsin .Daha once parmak vs denemis miydin ?Evet gittim psikiyatriye yönlendirdiler,tedavi süreci vardı bense gidemedim maddi durumlardan dolayı.
İnşallah bende yapabilirim,hayır deneyemedim.Anladım canım , oncelikle vajinanin yapisini inceleyerek vajinani iyi taniyarak adım atabilirsin , dr mujdegul karacanin instegram sayfasini incelemeni tavsiye ederim. Ben dahil burda bircok kadin parmak ya da aparat egzersizi yaparak oraya bir sey girebildigini beynine kabul ederek yendi sen de yapabilirsin .Daha once parmak vs denemis miydin ?
Kayganlastirici kullanarak kademeli kademeli dene , kaslarini kullanmayi ogrendiginde esli de yapabilirsinİnşallah bende yapabilirim,hayır deneyemedim.