- 5 Nisan 2013
- 26
- 0
Ben kendi başına yenemeyenlerdenim.. Eşimle 7 ay önce evlendik, evlendiğimiz gece ilişkiye giremedik, sonraki denemelerimiz de hep başarısızlıkla sonuçlandı. Kabus gibi günler yaşadım. Çok şükür 15 gün önce gördüğüm 3 günlük tedavi sonucu bu illeti yendim.Bana sormak istediğiniz bir şey varsa seve seve cevaplarım, bu illetin ne demek olduğunu ve nasıl can yaktığını iyi biliyorum..
Alıntı ayref85 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
canım aslında çok farklı birşey yapmadı...doktor çok tatlı,güleryüzlü samimi bi bayandı.önce eşimle ve benle konuştu..sonra muayene odasına alıp o koltuğa oturttu..işte bacaklarımı nasıl açmam gerektiğini gösterdi vss derken kalçadan başlayarak anestol pomad sürdü..ama o bölgenin tümüne sürdü.sonra parmaklarıyla egzersiz yaptı 1-2-3 derken ultrason cihazı oluyor onunla vajinaya baktı..ve kendisi sargı bezleriyle penise benzer bir aparat yapmış.hatta ondan daha kalın diyebilirim.bu aparatı benim vajinama yerleştirdi ve 1 saat beklememi istedi bu şekilde..ve o şekilde eve gittik..evde 1 saat dolduktan sonra aparatı çıkardım ve eşimle birlikte oldum..ama ben zaten mumla egzersiz yaptıktan sonrada eşimle birlikte olabildiğim için çokta şaşırmadım.hatta şunu bile dedim nasılsa yarın tekrar denediğimde olmayacak.çünkü doktor aparatı 1 kere 1 saat kullanıyorsun ondan sonra kesinlikle kullanma demişti.bende kullanmadım zaten.doktor bize anestol ve okeyin kayganlaştırıcı jelini verdi.10 birleşme boyunca anestolu kalçadan başlayarak o bölgenin tümüne sürmemi ve kayganlaştırıcıyı kullanmamı söyledi.3 defa dediğini yaptım ama kesinlikle egzersiz yapmadım...direk penis denemesi yaptık.sadece ilk denediğimde biraz zorlandım ama eşim ısrarcı davrandı:)3 defa böle oldu 4 de plansız bi anda eşimle yakınlaştık krem felan yoktu sadece tam birleşme esnasında kayganlaştırıcı kullandı eşim ve baktık bi sorun yok oluyor.ondan sonrada doktorun dediği krem uygulamasını bida hiç yapmadık...hatta dün farklı pozisyonlarda denedik ve hiç sorun olmadı hepsini yapabiliyorum..korkmuyorum titremiyorum kasmıyorum kendimi hepsi bianda gitti.daha 3 hafta oldu..yani 3 haftadır ilişki yaşıyorum eşimle .bu arada doktorun verdiği kayganlaştırıcı çok iyi bi ürün.daha önce gleitgel kullandım ama ondan çok daha iyi ve hesaplı bi ürün.16 liraya koca bi tüp alıyosun ve uzun bi sürede yeter diie düşünüyorum..tavsiye ederim...
Merhaba
kızlar ben parmak egzersizide yapamıyorum nasıl olucak bilmiyorum her deneme hüsran taam o noktaya gelince eşimi itiyorum bacaklarım kasılıyor dokunmasına bile fırsat vermiyorum ki dr ulusoya gitmeyi düsünüyorum ama nassıl bir tedavi uyguladığına dair endişeliyim ya o kadar masrafa yine olmazsa diye düsünmeden yapamıyorum giden varsa tedaviyi ayrıntılı anlatabilirmi lütfenn yada bunun başka yolu yok mu her gün ağlaymaktan helak olmuş durmdayım allah kimseye vermesin çok zormuş ne zamaan hamile birini görsem buda yapmış bir ben beceremiyorum hiç çocuğum olmayacak diye geciyor aklımdan çok mutsuzumm böyle şeylerin başaama gelecegini hiç tahmin bile etmezdimmm..
merhaba bende 9aydır çekiyorum bir türlü kabullenemiyorum bu durumu çok zor durumdayım egzersizlerle olumlu sonuçlar alınabiliyor ama nasıl başlamalıyım bilmiyorum bbende korkuyorum bu durumu aşanlardan yardım istiyorumm...orkide0134
1.5 yılıık evliyim bende eşimle ilişkiye giremiyorum o ana kadar herşey süper ama o ana gelince herşey kabus gibi hep gözyaşıyla bitiyor. yaşadığım yerde herhangi bir vajinismus tedavi merkezi yok şehir dışınada gidecek ne zamanım nede o kdr parayı verecek durumum yok lütfen banada yardımcı olun eşimde çok mutsuz oda başaracağımıza asla inanmıyor bana olan güvenini kaybetmiş durumda(
merhaba canım. Ben de 2 yıllık evliyim ve bu işi 4-5 gün önce çözdüm. Kesinlikle ümitsizliğe kapılma, yaşadığımız hissettiğimiz şeyler hep aynı, sana şu anda çözülmeyecek gibi gelse de sen de muhakkak çözeceksin. Benim şu an dediğim şey, "Bu muymuş, bu kadar yıl bunun için mi beklemişim, dert edinmişim." İlk önce ümitsizliğini at bi köşeye, ben bu işi yapıcam de. Ben doktor tedavisiyle çözdüm, ama yardım almadan da çözülebilir diye düşünüyorum. Bu siteye yeni kayıt oldum, birkaç yorum okudum doktora gitmeden de halledebilenler yoğunlukta. Eğer bana sormak istediğin birşey varsa yardımcı olurum.
benim de bi sorum olacak canım lütfen bana da yardımcı olun. daha önce yazmıştım bende sizlerden okuduğum kadarıyla egzersizlere başladım ve dün eşimle denedik p... in ucunu ve biraz daha fazlasını içime alabildim ama daha fazla ilerlemio p... ve çok acıyo ittirince neden böyle oluodur? kırmızı da gelmedi acaba zar yırtılmadı mı ?
canım nasıl bir egzersiz yapıyosun bilmiyorum ama benim egzersizlerim nefes egzersizleri ve vajina kaslarını kasıp gevşetme ve sonrasında kendimin ve eşimin parmak egzersizleriydi. Doktorum parmak egzersizleriyle kızlık zarımın esnediğini ve ilişki esnasında kanama olmayacağını söyledi ve öyle de oldu. Eger parmak egzersizlerini yeterince yaptıysanız ve kızlık zarın kalın değilse ki bu çok az insanda görülen birşeymiş, sende de kanama olmayacaktır. Eğer acı hissediyosan kasların yeterince gevşememiştir. O anda kendini iyi motive et, acımayacağına inandır ki acımıyo emin ol, burnunla derin nefes alıp, ağzınla ver, biraz sabret ve oluyo. Zaten bir anda olmasını bekleme, aşama aşama oluyo. Birgün p... in ucunu sokarsın, ertesi gün biraz daha ileri, biraz daha derken oluyo.
canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için . bende önce nefes sonra parmak en son mum egzersizi yaptım .ilk denediğimiz gün yarısını aldım bugun hiç girmedi ağrıdığı için kastım sanırım kendimi ama inancımı kaybetmiyorum inşallah en kısa zamanda bende yeneceğim :) bu arada benim kızlık zarım da kalınmış etliymiş belki de ondan acım oluodur[/Q
İnancını sakın kaybetme canım, olmayacak birşey değil. Kızlık zarının kalın olması hakkında bir bilgim yokGittiği yere kadar ilerleyin, zorlamayın, zorlayıp da sizin için kötü bir deneyim olmasın. Sen olabildiğince gevşemeye çalış, yapacağına inandır kendini. Canım bir de birşey söylicem, jinekologa göründün sanırım. Doktor tedavi ettiğinde bir septumum olduğunu söyledi, septum da vajinayı ikiye bölen esnek ince bir yapıymış. Parmak egzersizleri yaparken kendim de hissediyordum, elime esnek ince ip gibi birşey geliyordu. O da ilişkiye engel sanırım. Ufak basit bir operasyonla aldılar. Bilgin olsun diye yazıyorum. Kafana takılan birşey olursa tekrar sorabilirsin. Şans seninle olsun :)
canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için . bende önce nefes sonra parmak en son mum egzersizi yaptım .ilk denediğimiz gün yarısını aldım bugun hiç girmedi ağrıdığı için kastım sanırım kendimi ama inancımı kaybetmiyorum inşallah en kısa zamanda bende yeneceğim :) bu arada benim kızlık zarım da kalınmış etliymiş belki de ondan acım oluodur
İnancını sakın kaybetme canım, olmayacak birşey değil. Kızlık zarının kalın olması hakkında bir bilgim yokGittiği yere kadar ilerleyin, zorlamayın, zorlayıp da sizin için kötü bir deneyim olmasın. Sen olabildiğince gevşemeye çalış, yapacağına inandır kendini. Canım bir de birşey söylicem, jinekologa göründün sanırım. doktor tedavi ettiğinde bir septumum olduğunu söyledi, septum da vajinayı ikiye bölen esnek ince bir yapıymış. Parmak egzersizleri yaparken kendim de hissediyordum, elime esnek ince ip gibi birşey geliyordu. O da ilişkiye engel sanırım. Ufak basit bir operasyonla aldılar. Bilgin olsun diye yazıyorum. Kafana takılan birşey olursa tekrar sorabilirsin. Şans seninle olsun :)
canım doktor kızlık zarımın kalın olduğunu ilişkiye giremezsek ufak bi operasyonla açacağını söyledi ama başarırsınız dedi. nitekim biz ameliyat olmak istemedik kendimiz aşalım dedik biraz daha deneyip sonra tekrar doktora gidelim dioruz bi de forumda haydar dümenin reçetesini gördüm onu da bi denesem mi acaba dedim :) bu ararda sevgi2013 çok teşekkür ederim cevapların için
merhaba bende 9aydır çekiyorum bir türlü kabullenemiyorum bu durumu çok zor durumdayım egzersizlerle olumlu sonuçlar alınabiliyor ama nasıl başlamalıyım bilmiyorum bbende korkuyorum bu durumu aşanlardan yardım istiyorumm...orkide0134
Herkese merhaba...vajinismus 1.5yıldır hayatıma bir kabus gibi çöktü.evliliğimin en başında bu problemi hep yoksaydım,erteledim.insan bunu yaşamaya başlayınca mucizevi bir şekilde hayatından çıkıp gitmesini istiyor.ama erteledikçe daha da mutsuz oldum.eşim hep anlayışlıydı ama ben iyi bir eş olamadığım hissine kapılıyordum.ta ki bugün bu forumdaki arkadaşların başardığını görene kadar!onlar yaptıysa ben de yapabilirim dedim ce hemen bugün parmak egzersizlerine başladım.ancak ilk deneme sebepli midir bilmiyorum vajinamda gafif bir yanma hissettim.bir müddet sonra geçti.bana da bu konuda yardım edip destek olursanız çok sevinirim.bende birgün bu forumda sizlerle mutluluğumu oaylaşmak istiyorum hem de çok !!
merhaba bende yaklaşık 1 yıldır vajinismus derdiyle uğraşıyorum sorunu ilk anladığımızda bir psikoloğa gittik 1 ay kadar ama iş parmak egzersizlerine gelince gitmekten vazgeçtim doktora kendimi ifade edemediğimi düşündüm .Allah tan eşim bu konuda çok anlayışlı bugüne kadar ne zorladı nede üstüme gelip beni sıkmadı ama bu sorun içimde hergün büyüyor ve içinden çıkılmaz bir hal alıyor.Vajinismusla ilgili kitaplar okudum araştırdım ama iş uygulamaya geldiğinde kitlenip kalıyorum sonrasında sinir ve ağlama krizi bu sorunu nasıl aşıcam ne yapıcam bilmiyorum kimseye söyleyemiyorum kimseden yardım isteyemiyorum buradaki arkadaşların birçoğu bu sorunu parmak egzersizleriyle çözmüş bi kaç kez denedim ama yapamadım neler yaşadığımı en iyi sizler anlarsınız diye düşündüm sizden bana yardımcı olmanızı istiyorum şimdiden teşekkür ederim
canım inan seni çok iyi anlıyorum bende sorunumu tam olarak çözemedim ama parmak mum ve nefes egzersizleri için sana yardımcı olabilirim ben önce
nefes egzersizlerine başladım burnunda derin nefes alıp ağzından veriosun ayrıca ıkınmada çok önemli ıkınınca açılıo orası
sonra parmak egzersizlerine geçiosun önce serçe parmağını sırayla diğer parmaklarını kullanıosun ama kullanırken prezervatife geçir ve jel ya da bebe yağı sür ve yüksek müzik aç dikkatin dağılıo :)
en son mum egzersizi var uzun beyaz mumu aynı parmak egzersizi gibi prezevatife geçirip jelliosun yavaş yavaş uyguluosun hergün en az yarım saat uygula canım
biz p... aşamasındayız hala umarım orayı da başarıyla atlatırım :)ub
egzersizlerle ilgili bişey sorarsan her zaman cevaplarım canım ben de bu kadarını forumdakiler sayesinde aştım inşallah hepimiz başaracağız :) herkes yapıo bunu doğanın bi kuralı sonuçta içini ferah tut ve başaracağına inan :)