Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

merhaba nasıl bir tedaviden geçtiğinizi anlatırmısınız rica etsem çok çaresizim cevabınızı bekliyorum.

arkadaşlar merhaba,
bende bu illetle uzun süre mücadele ettim.tek başıma ne yazık ki çözüme ulaşamadım.geçen temmuz ayında doktor sayesinde bu hastalıktan kurtuldum.maddi gücünüz var ise kuşadasında murat Ulusoy 3 günde bu illetten kurtarıyor sizi.

nasıl olduğuna inanamadan başarıyorsunuz.ben sorunu çözdüm.simdi çoçuk düşüncesindeyiz.konu ile sormak istediğiniz birsey varsa seve seve yardımcı olurum.umarım herkez bu sorunu çözer.sevgiler..

Merhaba
kızlar ben parmak egzersizide yapamıyorum nasıl olucak bilmiyorum her deneme hüsran taam o noktaya gelince eşimi itiyorum bacaklarım kasılıyor dokunmasına bile fırsat vermiyorum ki dr ulusoya gitmeyi düsünüyorum ama nassıl bir tedavi uyguladığına dair endişeliyim ya o kadar masrafa yine olmazsa diye düsünmeden yapamıyorum giden varsa tedaviyi ayrıntılı anlatabilirmi lütfenn yada bunun başka yolu yok mu her gün ağlaymaktan helak olmuş durmdayım allah kimseye vermesin çok zormuş ne zamaan hamile birini görsem buda yapmış bir ben beceremiyorum hiç çocuğum olmayacak diye geciyor aklımdan çok mutsuzumm böyle şeylerin başaama gelecegini hiç tahmin bile etmezdimmm..

kızlar bende bu sorunla 8 yıl mücadele ettim .psikologlar ,parmak egzersizleri,cinsel işlev bozuklukları hiç birinde sonuca ulaşamadım.Korkarak ,yine olmayacak diyerek değerli insan dr.Murat Ulusoy gittim.veeee 1,5 günde 8 yıllık ızdırabım son buldu.Kesinlikle başka yerlere giderek zamanınzı,ümidinizi ve paralarını yitirmeyin

1.5 yılıık evliyim bende eşimle ilişkiye giremiyorum o ana kadar herşey süper ama o ana gelince herşey kabus gibi hep gözyaşıyla bitiyor. yaşadığım yerde herhangi bir vajinismus tedavi merkezi yok şehir dışınada gidecek ne zamanım nede o kdr parayı verecek durumum yok lütfen banada yardımcı olun eşimde çok mutsuz oda başaracağımıza asla inanmıyor bana olan güvenini kaybetmiş durumda (

arkadaşlar merhaba :) bende uzun zamandır sizleri takip ediyorum ve sizler sayesinde çok ilerleme kaydettim. 7 aylık evliyim ve hala tam olarak ilişkiye giremedik eşimle. sizleri takip etmeden önce p...si hiç içime alamıyordum egzersizlere başladın mumla 1 hafta yaptım. bugun eşimle denedik p...in ucu girdi hatta daha fazlası diyebilirim ama içeri girmek istedikçe çok acıyo zarımın kalın olduğunu söylemişti doktor acaba bu kızlık zar mı yırtılmadı? nolur bana da yardımcı olun aşırı derece acım oluyo ve gitmio p... ne yapmam lazım bu aşamadan sonra?

merhaba canım. Ben de 2 yıllık evliyim ve bu işi 4-5 gün önce çözdüm. Kesinlikle ümitsizliğe kapılma, yaşadığımız hissettiğimiz şeyler hep aynı, sana şu anda çözülmeyecek gibi gelse de sen de muhakkak çözeceksin. Benim şu an dediğim şey, "Bu muymuş, bu kadar yıl bunun için mi beklemişim, dert edinmişim." İlk önce ümitsizliğini at bi köşeye, ben bu işi yapıcam de. Ben doktor tedavisiyle çözdüm, ama yardım almadan da çözülebilir diye düşünüyorum. Bu siteye yeni kayıt oldum, birkaç yorum okudum doktora gitmeden de halledebilenler yoğunlukta. Eğer bana sormak istediğin birşey varsa yardımcı olurum.

benim de bi sorum olacak canım lütfen bana da yardımcı olun. daha önce yazmıştım bende sizlerden okuduğum kadarıyla egzersizlere başladım ve dün eşimle denedik p... in ucunu ve biraz daha fazlasını içime alabildim ama daha fazla ilerlemio p... ve çok acıyo ittirince neden böyle oluodur? kırmızı da gelmedi acaba zar yırtılmadı mı ?

canım nasıl bir egzersiz yapıyosun bilmiyorum ama benim egzersizlerim nefes egzersizleri ve vajina kaslarını kasıp gevşetme ve sonrasında kendimin ve eşimin parmak egzersizleriydi. Doktorum parmak egzersizleriyle kızlık zarımın esnediğini ve ilişki esnasında kanama olmayacağını söyledi ve öyle de oldu. Eger parmak egzersizlerini yeterince yaptıysanız ve kızlık zarın kalın değilse ki bu çok az insanda görülen birşeymiş, sende de kanama olmayacaktır. Eğer acı hissediyosan kasların yeterince gevşememiştir. O anda kendini iyi motive et, acımayacağına inandır ki acımıyo emin ol, burnunla derin nefes alıp, ağzınla ver, biraz sabret ve oluyo. Zaten bir anda olmasını bekleme, aşama aşama oluyo. Birgün p... in ucunu sokarsın, ertesi gün biraz daha ileri, biraz daha derken oluyo.

arkadaslar tek önemli sey esinizin anlayısı ve sabrı..ben aylarca zehır ettım gunlerımı..klınıklerle görustum ama çözüm olmadı..eşim sabretti ne aparat ne mum denemesı hıçbirini yapamadım..en son eşim kendı parmagıyla denedı ve ben bu gırebılıyosa onu da yapabılırım dıye kendımı yatıstırdım..p.. önce ucunu aldım sonrada yavas yavas tamamı gırdı tabı bu sırada eşimin benı sakınletırmek için yaptıklarını da unutamam...8 ay sonunda kurtuldum bu ılletten...

canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için . bende önce nefes sonra parmak en son mum egzersizi yaptım .ilk denediğimiz gün yarısını aldım bugun hiç girmedi ağrıdığı için kastım sanırım kendimi ama inancımı kaybetmiyorum inşallah en kısa zamanda bende yeneceğim :) bu arada benim kızlık zarım da kalınmış etliymiş belki de ondan acım oluodur

İnancını sakın kaybetme canım, olmayacak birşey değil. Kızlık zarının kalın olması hakkında bir bilgim yok Gittiği yere kadar ilerleyin, zorlamayın, zorlayıp da sizin için kötü bir deneyim olmasın. Sen olabildiğince gevşemeye çalış, yapacağına inandır kendini. Canım bir de birşey söylicem, jinekologa göründün sanırım. doktor tedavi ettiğinde bir septumum olduğunu söyledi, septum da vajinayı ikiye bölen esnek ince bir yapıymış. Parmak egzersizleri yaparken kendim de hissediyordum, elime esnek ince ip gibi birşey geliyordu. O da ilişkiye engel sanırım. Ufak basit bir operasyonla aldılar. Bilgin olsun diye yazıyorum. Kafana takılan birşey olursa tekrar sorabilirsin. Şans seninle olsun :)

canım doktor kızlık zarımın kalın olduğunu ilişkiye giremezsek ufak bi operasyonla açacağını söyledi ama başarırsınız dedi. nitekim biz ameliyat olmak istemedik kendimiz aşalım dedik biraz daha deneyip sonra tekrar doktora gidelim dioruz bi de forumda haydar dümenin reçetesini gördüm onu da bi denesem mi acaba dedim :) bu ararda sevgi2013 çok teşekkür ederim cevapların için

rica ederim canım benim, birbirimize yardımcı olabilirsek ne mutlu bize. Haydar dümenin reçetesi ne bilmiyorum ama sen baya yol kat etmişsin aslında. Seni şuan zorlayan sadece kızlık zarının kalın olması sanırım, onu da yeterince gevşediğinde doktorun dediği gibi halledebileceğini düşünüyorum. Bizi etkileyen hep o ilk gece hikayeleri, şimdi hepsinin anlamsız olduğunu düşünüyorum. İnsanlar bilinçsiz bir şekilde veya zorlamayla bu işi yaptıkları için acı duyuyorlar ve yaşadıkları kötü ilk gece hikayeleriyle diğerlerini de etkiliyorlar. Aslında vajinanı tam anlamıyla tanıdığın ve egzersizleri tam anlamıyla yaptığın, partnerinin de anlayışlı olduğu sürece hiç bir sıkıntı yok.

merhaba canım. istersen yardımcı olabilirim sana?

merhaba canım. İstersen yardımcı olabilirim sana?

merhaba bende yaklaşık 1 yıldır vajinismus derdiyle uğraşıyorum sorunu ilk anladığımızda bir psikoloğa gittik 1 ay kadar ama iş parmak egzersizlerine gelince gitmekten vazgeçtim doktora kendimi ifade edemediğimi düşündüm .Allah tan eşim bu konuda çok anlayışlı bugüne kadar ne zorladı nede üstüme gelip beni sıkmadı ama bu sorun içimde hergün büyüyor ve içinden çıkılmaz bir hal alıyor.Vajinismusla ilgili kitaplar okudum araştırdım ama iş uygulamaya geldiğinde kitlenip kalıyorum sonrasında sinir ve ağlama krizi bu sorunu nasıl aşıcam ne yapıcam bilmiyorum kimseye söyleyemiyorum kimseden yardım isteyemiyorum buradaki arkadaşların birçoğu bu sorunu parmak egzersizleriyle çözmüş bi kaç kez denedim ama yapamadım neler yaşadığımı en iyi sizler anlarsınız diye düşündüm sizden bana yardımcı olmanızı istiyorum şimdiden teşekkür ederim

canım inan seni çok iyi anlıyorum bende sorunumu tam olarak çözemedim ama parmak mum ve nefes egzersizleri için sana yardımcı olabilirim ben önce
nefes egzersizlerine başladım burnunda derin nefes alıp ağzından veriosun ayrıca ıkınmada çok önemli ıkınınca açılıo orası
sonra parmak egzersizlerine geçiosun önce serçe parmağını sırayla diğer parmaklarını kullanıosun ama kullanırken prezervatife geçir ve jel ya da bebe yağı sür ve yüksek müzik aç dikkatin dağılıo :)
en son mum egzersizi var uzun beyaz mumu aynı parmak egzersizi gibi prezevatife geçirip jelliosun yavaş yavaş uyguluosun hergün en az yarım saat uygula canım
biz p... aşamasındayız hala umarım orayı da başarıyla atlatırım :)ub
egzersizlerle ilgili bişey sorarsan her zaman cevaplarım canım ben de bu kadarını forumdakiler sayesinde aştım inşallah hepimiz başaracağız :) herkes yapıo bunu doğanın bi kuralı sonuçta içini ferah tut ve başaracağına inan :)

inşallah canım bazen bi cesaret geliyo olacak bu sefer diyorum ama sonu yine hüsran ben parmak egzersizlerine hiç başlayamadım çok itici geliyor bana içim almıyo denedim bi kaç kez ama yapamadım şuan sorunumu çözmek için hiçbişey yapmıyorum sürekli erteliyorum biryerden başlamam gerektiğni biliyorum ama nasıl bu konuda gerçekten beni anlayan birilerinin desteğine ve yardımına ihtiyacım var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…