Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Bende yaklasik 2 senelik evliyim.evliligimin ilk haftasinda anladim bu sorunu.doktora gittik.onu yaptik bunu yaptik olmadi.ben parmak egzersizlerini bile yapamadim.evliligim bir zindana donustu hergun agliyordum.en sonunda bi bayan doktor bulduk ve saka gibiydi aylar boyunca cektigim acim 2 SAATTE BİTTİ.inanamadim.Allah yardimcisi olsun olmayanlarinda...

arkadaslar ben on aylık evlıyım,hala cınsel beraberlıgımız gerceklesemedı.Artık yolun sonuna geldıgımı dusunuyorum.ıkı kez doktora gıttım ılkınde kızlık zarı muayenesı yaptı zarımın asnek oldugunu soledı klasık ama gercek olan sozlerı soyledı cogumuzun duydugu basta kendımı sıkmamamı alkol almamı falan yıne olmadı uc ay baska bır doktora gıttım doktor hanım parmak egzersızınden bahsettı ve korkulacak bırseyın olmadıgını gostermek ıcın kendısı yaptı sonra bana yaptırdı ılk kez vajınama dokunabılıyordum ve en onemlısı dokundurttum dunyalar benım olmustu eve ustumde kı buyuk bır oz guvenle geldım. egzersizlere basladım ama yapamıyorum sankı bır duvar var nefes alıyorum verıyorum kasmamaya calısıyorum kendıme zaman tanıyorum ama olmuyo parmagım ılerlemıyor ve benım tekrar umıtlerım yok olmak uzere esım de bana cok guvenıyor su ana kadar en buyuk destekcım bunu basaramazsam onunda hayallerı yok olacak lutfen desteklerınızı benden esırgemeyın cunku artık ben bıtmek uzereyım...

ıkı saatte nasıl bıttı bıraz daha derın anlatabılsen keske

banada yardım edermsn cnm ya .

nasıl yendn bnada anltsana cnm bnde çok yenmek istyrum

öncelikle buraya hikayesini yazanlara çok teşekkür ediyorum bana çok büyük faydanız oldu. bir yıldır bu sorunu yaşıyorum. vajinismus tedavisi için büyük paralar dökecek durumda da değilim. artık çok umutsuzdum ama burda okuduklarım bana umut oldu. özellikle mum egzersizi çok işime yaradı. parmakla ilgili sorunum yoktu. o yüzden mum egzersizinden başladım. tabi kolay olmadı. mumu elime ilk aldığımda ağlayarak attım elimden yapamadım. bi süre sonra tekrar denemeye karar verdim. mum çok az giriyodu yine bıraktım uzun bi zaman sonra dün tekrar denemek istedim. baktım ki mum rahatlıkla giriyio acı filan da yok sonra eşimle denedik ve oldu :) nasıl olduğunu anlamadım bile. allah herkese yardımcı olsun

yarın akşamm bende denıcemm canımm inşlll olurr mutlu olurm artık bendee

merhabalar, şimdiye kadar forumda yazılanlara çok cevap vermedim çünkü reklam yapıldığını düşünebilirsiniz. ama bu konuda size tek tavsiyem ankarada dr. eserdağ olur. Tedavi edemezse para iadesi veren tek merkez. 3 günde sonuca ulaşıyorsunuz ve bence yanlış tedavileri seçmeyin ya da çok fazla ertelemeyin derim

Merhaba Bayanlar

ne yazikki bende ayni konudan muzdaribim. Nisanliyim ve yaza dugunumuz var. Nisanlimla denemelerimz bosa cikti. Kokrtugum icinde doktora falan gitmek istemiyorum. Yazilarinizi okdum Parmak egzersizlerini. Bende deneemeye baslayacagim. Ama korktugum birsey var. Ya parmak egzersizi yaparken kizlik zarim bozulursa bu durumu nisanlima nasil aciklarim... .. Bu konuda yardimlarinizi bekliyorum.

canım bende 2 yıllık evliyim ve ne parmak egzersizi yapabılıyorum ne başka bişey hangi doktora gittin korkularını nasıl yendin

2009 yazında evlendik eşimle ve yaklaşık yedi ay birlikte olamadık,ama cok şükür tedavi oldum ve yendim,şimdi ise hep hayalini kurduğum,özlemini çektiğim mis kokulu bir yavrum var,daha 3aylik,sizlere tavsiyem nacizane geç kalmadan bir uzmanla görüşüp tedavi olmak,sakın umutsuzluğa düşmeyin,Rabbim dert verirse dermanını da verir,hele de anne olma hayalinizden sakın vazgeçmeyin...

kızlar ben yeneli daha 1 ay oldu hastaneye gidip bi muane oluyum mu sizce?ben 3 senelik evliyim çocuk istiyorum vajinismustan dolayı yenemiyodum allaha şükür yendim bitti...sizce hemen doktora gitmelimiyim yoksaa biiraz bekleyimmi belki kendiliginden olur

Arkadaşlar merhaba, bende 3,5 yıllık evliyim, bu topik o kadar kalabalık ki zaman zaman okuyup bende sizler gibi ağladığım bu yere yazmak istedim ve belki bi arkadaşıma katkım olur diye dusündüm, eşimle birbirimizin ilk sevgilisiydik 17 yaşında başladı ilişkimiz üni de 6 yıldan sonra evlendik ve ilk gece ve balayıda dahil bişey yapamadık ben çok korkuyordum,sonra 1.ayımızda kistim olduğundan doktora gittim ve alttan bakmak istedi ben aletle bakıldığını bilmediğimden oturdum o koltuğa daha kızlık zarım patlamamış olabilir dememe kalmadan aletle bakmaya başladığında bir çığlık attım ki hastane yıkıldı sandılar o HAYVAN doktoru hiç unutmam ve korkum o kadar arttıki onun yüzünden aylar birbirini kovaladı ama ben daha eşim bana yaklaşmadan acıyo acıyo diye bağırıyordum, işin kötüsü o kadar bilgisizdim ki vajinusmus olduğumu kabul etmiyor ve şiddetle bende ya yara var yada girişim dar benim acım gerçek diye eşime iddia ediyordum, o ise hayatım korkudan oluyor ne olur korkma diye bana yalvarırdı, aylarca bişey yapamadık ben sırt üstü yatarken bacaklarımı dümdüz hafif aralık uzatıyordum ve eşimin tabiki yanlış olan bu pozisyonda girdiğini sanıyorduk ama ben acı o ise zevksiz birşeye mahkum oluyordu (eşimde bende ilk kez bu deneyimi yaşadığımız için bayaa bilgisizdik ayrıca ben o kadar şiddetle eşime ben hasta değilim acıyo gerçekten diye kavga çıkarıyordum ki o da bana ses edemiyordu eşimin böyle olmaz demelerine kavgayla cevap veriyordum) yinede ben 1-2 cm girdi işte diye avunup çocuk olsun diye korunmayı bıraktım, halbuki girdiği falan yok kendimi kandırıyordum bu arada eşim şehir dışında çalışmayada başlayıp 1-2 ayda bir gelmeye başlayınca benim korkularım artıyor doktora gitmekse ölüm gibi geliyordu
sonra bundan tam 1 yıl önce ablama ağzımdan kaçırdım acıyo hala diye beni kenara çekti ve bana durmam gereken şekli falan gösterdi ve ben o günden sonra eşimin ilk yanıma geldiğinde gözlerine bakıp başarıcam dedim, hiç egsersiz yapmadım doktora gitmedim tek terapim eşimin kulağıma fısıldadığı sözlerdi, tam girecekken beni oyalamaya çalışırdı sözleriyle seni seviyorum yapamazsakda seviyorum güzel anlarımızı düşün derdi şehvetten çok hep şefkat gösterirdi ve ben o gün daha ikinci seferde hepsini almayı başardım hemde hissetmemiştim bile anladım ki acı diye birşey yokmuş, ben onu kendim yaratmışım, eşim bu kadar sabırlı ve sevgi dolu olmasaydı eminimki bunu aşamazdım ama allah ondan razı olsun bi gün yüzüme vurmadı tam tersine hep olacak benim karım yapar ben karıma güveniyorum dedi şimdi mutlu bir evliliğimiz var çocuğumuz olsun diye uğraşıyoruz korunmuyoruz ama olmuyor bana bu kadar iyi davranan aşık olduğum adama çocuk vermek için allahıma hergün yalvarıorum , yinede umudum var bi gün o da olur inşallah
inşallah bunu yaşayan arkadaşlarıma cesaret olurum emin olun ki zerre kadar acı hissetmedim ve şuanda kaçırdığım yıllara deli gibi üzülüyorum cinsel hayat evliliğin gerçekten temeli , yanlış anlamayın tabiki herşey onda bitmiyor ama bence önemli bir yeri var
tüm vajili arkadaşlarıma selam olsun ben tam 2,5 yıl sonra bunu kendi inancım ve eşimin desteğiyle aştım allah sizede mutlu günler görmeyi nasip etsin inşallah

arkadaşlar bu siteye dün üye oldum. internetten vajinusmus tedavi yöntemlerini araştırıyordum burayı buldum.
3 aydır evliyim ve vajinusmus hasta-sıydım.ARTIK İYİLEŞTİM. bu sabah sizin sayenizde ilk acısız ilişki deneyimimi yaşadım
yardımlaşmak destek olmak yalnız olmadığını bilmek bana cesaret verdi.çok TEŞEKKÜR ederim hepinize.
Sevgiyle kalın..

bende 6 aylık evliyim eşimi çok severek evlendim öyleki kac sene flört ederek ve uzun süre nişanlı kalarak hasretli şekilde evlendik hep o gecenin hayalini yasıyorduk heyecanını bekliyoruz derken ilk gece olmadı dedik heyecandan stresten olmustur dememe kalmadı günler günleri kovaladı balayım bile zehir oldu her gece deniyorduk deniyorduk olmuyordu bu beni dahada geriyordu derken oluruna bırakalım dedik artık iyice psikolojim bozuluyodu kimselere anlatamadıgım derdimi anneme söyleyim dedim keşke söylemeseydim artık annemde hergün oldumu oldumu diye beni strese sokuyodu ister istemez.en sonunda dayanamadım yalan syledim anneme oldu anne dedim kadında rahat etti o zaman anladımki en yakının annende olsa kimseye söyleyemiceğim bi derde sahiptim.artık bıkmıstım istemeyerekte olsa kadın dogum uzmanına göründüm 2-3 kere hep normal diyorlardı en son bir dr. kızlık zarında bi sorun yok bence kafanda bitirmelisin gene olmazsa psikiyatra git dedi denedik gene olmadı ben peşini bırakmadım psikiyatra gittim oda vajinismus oldugumu söyledi terapi almam gerektiğini söyledi ama devlet hastanesi oldugundan süreleri kısıtlı oldugundan terapi işe yaramadı cunku cok agır ilerliyordu ve bizi geriyodu bu süreçte eşimle sacma seylerden kavgamı etmedik kötümü konusmadık birbirimize her kavganın sonu buraya baglanıyordu artık iyice psikolojim altüst olmustu bu siteyi biliyodum ama egzersizleri yapmayı geç düşünmesi bile bana itici geliyodu cünkü oraya kulak çöpü - parmak sokmak aklım almıyodu zaten oraya bişey sokabilsem pe....de alabilirdim gibi geliyodu baslarda eşimle sevişirken bacaklarımı bile açamıyor eşimi bacak arama alamıyordum ama yılmadım günden güne gelişmeler oluyodu ama hala içeri giriş lmuyordu artık zorlamaya baslamıstık kasılmalarım cok oluyodu içtim sarhoş oldum, emla krem aldım uyustrsun diye,kas gevsetici aldım rahatlıyım diye banamısın demedi gene olmuyodu bu siteyi sürekli okuyup her yenene sorular soruyodum herkesde bu egzersizle yendiğiini ve acının olmadıgını sadece beynimizde biten bi durum oldugunu söylüyolardı günden günde sitede iyileşen kadınları gördükce aglamak sızlamak yok öyle 3-5 milyar verip özel kliniğe gidemiceğine göre sorunu kendin çözceksin dedim önce kulak çöpü prezervatif su bazlı jel aldım denemek için anlattıklarını yapıyodum ama içim kaldırmıyodu deniyordum deniyordum olmuyodu o deliği görüyodum ama elim titriyordu ilerletemiyordum halbuki kızlar fışş diye kayıyo diyodu ben yapamıyodum içim bi tuhaf oluyodu midem bulanıo basım dönüyodu ama dedim yapmam lazıım bi gün vajimi incelerken aynada iyice ıkındım deliği görmek için cidden delik vardı ve ben denileni yapamıyodum o ara öylesine serce parmaımı ucuna koydum minnacık ittim girdiğini gördüm onu görünce nasıl sevinmiştim anlatamm dedim ben bu işe baslıcam bana benden başka fayda yok ve günden güne yenenleri görmemde benii şevk etti sagolsun sitediki herkes sorulanlara cvpta veriyodu hemde çıkarsızca daha nolsun dedim basladım bacaklarımı ayırdım iyice ıkındım acılan deliğe eldiven taktıgım serce parmagını jelledim bolca ıkındım nefes aldım verirken parmagımı ittim baskaları aparatla yapıyodu ama ben düşün serce parmagı kulak çöpüne göre daha kalın ama onu alıyordum kulak çöpünü alamıyordum sanırım oda psikoloiktir cunku parmagı hisediyodum içerde bakıyodum ne var ne yok diye neyse yönüde hallettim popo yönüne dogruydu sadece kasılmalarım vardı onuda nefes egzersiziyle azaltmaya baslamıstım ama parmak egzersizi yaparken bi iki kere salaklık ettim tüm egzersiz bitmeden p... denemesi yaptım sonuc olumsuzdu agla ağla dur şevkim kırılmıştı olmıcak dedim gene siteye yazdım kızlar saolsun destek verdi daha orası genişlemedi millet 9-10 cm de bile p.. denemiyolar sen daha 1-2 parmakla denemişsin yılma pes etme dediler saolsunlar dediklerini yaptım serce parmak - işaret-orta -2 parmak -3 parmak orta boguma kadar ilerledim tabi bu 10 gün içinde oldu anlattıklarm p... denemesine geçeyim derken regl oldum bu kez korktum hatta herkese soruyodum regl zamanı egzersiz olmadıgından ya başa sararsa hoppa tekrar başamı döncem diye herkes hyr regl bitince orası daha iyi oluyo yılma dene dediler ( bu sitedeki tüm kızların hakkını ödeyemem ALLAH razı olsun ) regl bitti ben bi iki kere parmak egzersizi yaptım p.. denemesine geçtim 3-4 gün ugrastım hatta gene yazıyordum olmuyordu p... ucu giriyordu ilerlemiyordu cunku aşırı baskı hissi ve yanma oluyordu ondan ileri gidemiyodum hatta resimler paylasmıslardı yapamıyordum ne altta ne üstte olmuyor diye aglayıp sızlıyodum derken burdan bir arkadasın dediği pozisyon aklıma geldi onu denememiştik çekine çekine denedik yatagın ucuna geldim bacaklarımı actım kocam p... koydu nefes egzerzesleriyle biraz ilerlettik ben zaten p.. ucu girip aşırı baskı yanma ve sanki çişim varmısta bi yer patlıcak hissi var diye ilerleyemiyodum eşim az dayan dedi bekledim sıkıca tuttu beni hareket etme dedi kasma dedi kasmamaya calıstım tüm vucudum nasılda terliyodu soguk soguk anlatamam derken bi baskı hissettim askım dayanamıyorum nolur dememe kalmadı askım girdi az kaldı az daha dayan dedi son bi hamle daha ıkındım vee girdii hemen cıkarmadık alıssın diye az beklettik ama pozisyon uygun olmadıgından eşimin p... söndü hemen cıkarttık tekrar aynı sekilde soktu tabi zorlandım biraz fışşş diye kaymadı ama cidden dediğiniz gibi aşırı bi acı agrı yok sadece biz kasıyoruz ya ondanmış sıkıntı pozisyonda p.... söndüğünden eşim bacaklarını belime dola dedi dolamaya calıstım kasıldım ama basardım sıkı tutun dedi beni alta aldı orda öpüştük biraz kendimi vermeye calıstım o an içimde oldugunu hissettim ve senelerdir birbirimiz bekleyip evlendğimizi sonunda birbirimize kavustugumuzu düşündüm oara içim bi tuhaf oldu ama baskı hissi hala vardı eskiye göre iyiydi ama genede vardı eşime üsttede denemek istediğimi söyledim tamam dedi çıkarttık üstte cıktım üstte ilkkez denedim ve rahatca giriş oldu eşim biraz git gel yapmaya calısalım dedi biraz ugrastık derken eşim bi dk duralım kanaman var dedi bi baktım oda ne kanamam oldu sanırım kızlıgım o zaman bozulmustu şaşırdık parmak egzersizi yaptım demek tam olarak yırtlmamıştı o an geldi o an cok duygulandım kocama simdi karın oldum gercekten değilmi dedim sarıldıkk ben nolur nolmaz diye son kez deneyelim kanamam oldu ya aşırı yapmayalım yarın deneriz dedim tekrardan yattım git gel yaptı ama aşırı baskım oluyor sanki çişim varda bi yere baskı oluyor git gelde biraz sıkıntım var ama inş. oda zamanla geçecek. Rabbim bu sorunu yaşayan tüm kadınların yardımcısı olsun çünkü cinsellik evlilikte cidden cok önemliymiş sevdiğin adamla birlikte olmak cok güzel bi duygu sevdiğinle bi bütün oluyosun ve kimselere anlatamadıgın bu sorunu çözüyosun ve etrafın soruları ve hamile haberleri artık seni incitmiyo çünkü artık sende saglıklı bi bayansın.Rabbim isteyen herkesede sağlıklı cocuklar nasip etsin.ve bu dertten muzdarip olan kimse kalmaz inş. cunku bu sorunu yasamayan bilmez....

Ben kendi başına yenemeyenlerdenim.. Eşimle 7 ay önce evlendik, evlendiğimiz gece ilişkiye giremedik, sonraki denemelerimiz de hep başarısızlıkla sonuçlandı. Kabus gibi günler yaşadım. Çok şükür 15 gün önce gördüğüm 3 günlük tedavi sonucu bu illeti yendim.Bana sormak istediğiniz bir şey varsa seve seve cevaplarım, bu illetin ne demek olduğunu ve nasıl can yaktığını iyi biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…