Bende yaklasik 2 senelik evliyim.evliligimin ilk haftasinda anladim bu sorunu.doktora gittik.onu yaptik bunu yaptik olmadi.ben parmak egzersizlerini bile yapamadim.evliligim bir zindana donustu hergun agliyordum.en sonunda bi bayan doktor bulduk ve saka gibiydi aylar boyunca cektigim acim 2 SAATTE BİTTİ.inanamadim.Allah yardimcisi olsun olmayanlarinda...
kızlar korkulacak hiç bir şey yok inanın bende çok korkuyordum kendimi çok kasıyordum ama yaptıktan sonra bumuydu bu kadar sene boşuna bekledim dedim . Aklınızdan acıyacak hissini atın öncelikle biliyorum bilinçaltınıza yerleşmiş bir korku bu ama hiç acımıyo inanın
Bende yaklasik 2 senelik evliyim.evliligimin ilk haftasinda anladim bu sorunu.doktora gittik.onu yaptik bunu yaptik olmadi.ben parmak egzersizlerini bile yapamadim.evliligim bir zindana donustu hergun agliyordum.en sonunda bi bayan doktor bulduk ve saka gibiydi aylar boyunca cektigim acim 2 SAATTE BİTTİ.inanamadim.Allah yardimcisi olsun olmayanlarinda...
kızlar korkulacak hiç bir şey yok inanın bende çok korkuyordum kendimi çok kasıyordum ama yaptıktan sonra bumuydu bu kadar sene boşuna bekledim dedim . Aklınızdan acıyacak hissini atın öncelikle biliyorum bilinçaltınıza yerleşmiş bir korku bu ama hiç acımıyo inanın
pekı dr un verdıgı ödevler neler, paylasırsan emınım bi cok kişiye yardımcı olabıleceksınPEKİ TATLIM NEDİR BU EV ÖDEVLERİ YANİ NE YAPMAK GEREKİYOR BEN MESAJ ATAMIYORUM AMA SANA MAİL ADRESİMİ VEREYİM ORAYA YAZ OLURMU gulirana_mavi@hotmail.com yardımcı olursan çok sevinirim
arkadaslar ben on aylık evlıyım,hala cınsel beraberlıgımız gerceklesemedı.Artık yolun sonuna geldıgımı dusunuyorum.ıkı kez doktora gıttım ılkınde kızlık zarı muayenesı yaptı zarımın asnek oldugunu soledı klasık ama gercek olan sozlerı soyledı cogumuzun duydugu basta kendımı sıkmamamı alkol almamı falan yıne olmadı uc ay baska bır doktora gıttım doktor hanım parmak egzersızınden bahsettı ve korkulacak bırseyın olmadıgını gostermek ıcın kendısı yaptı sonra bana yaptırdı ılk kez vajınama dokunabılıyordum ve en onemlısı dokundurttum dunyalar benım olmustu eve ustumde kı buyuk bır oz guvenle geldım. egzersizlere basladım ama yapamıyorum sankı bır duvar var nefes alıyorum verıyorum kasmamaya calısıyorum kendıme zaman tanıyorum ama olmuyo parmagım ılerlemıyor ve benım tekrar umıtlerım yok olmak uzere esım de bana cok guvenıyor su ana kadar en buyuk destekcım bunu basaramazsam onunda hayallerı yok olacak lutfen desteklerınızı benden esırgemeyın cunku artık ben bıtmek uzereyım...
canım bende 2 yıllık evliyim ve ne parmak egzersizi yapabılıyorum ne başka bişey hangi doktora gittin korkularını nasıl yendin1 senelik evliyim şuan. Eşimle 1 sene nişanlı kalarak ve birbirimizi severek evlendik. düğünüm okadar güzel ve neşeli olduki
bu hastalığa yakalanacağım hiç aklımdan geçmiyordu herkes gibi tabiki. ilk gecemizde gerdeğe giremedik benim kendimi kasmam ve
çok heycanlı olmam birlikteliğimizin önüne geçti. ilk gecenin sonunda o gece yapamayacağımıza karar verdik zaten okadar yorgunduk
ki hemen uyuduk. ertesi gün tekrar uyandığımda üstümde büyük bir yük vardı ve ailelerimiz bizden haber bekliyordu aslında okadar
saçma bir durumki bu belki o gece yapamamın nedenide bu yüktü. Denemelerimiz hep olumsuz oluyordu sonunda biraz ara vermeye karar verdik nasıl olsa artık birbirimizindik eninde sonunda olacak diye pek kafamıza takmadık .. Aylar geçti sanırım 4 aylık evliydim ve hala vajinismus hastalığımın olduğunun farkında bile değildim. çünkü böyle bir şeyi daha önce hiç duymamıştım arkadaşlarım evimize ziyarete
gelmişti konuşurken gerdek gecemin nasıl geçtiğini sordular tabiki söyleyemedim çünkü eşim ve ben haricinde hiç kimse bu konuyu bilmiyordu iyi geçti deyip geçiştirdim kız arkadaşlarımdan biri vajinismus diye bir hastalık varmış ben nasıl gerdeğe gireceğim çok korkuyorum dediğinde o ne dedim arkadaşım da ilişkiye girememe durumu olduğunu anlattı arkadaşlarım gittikten sonra hemen internete girip bu konuyu araştırmaya başladım evet o kadar büyük bir yıkımdıki o an benim için sizlere anlatamam. internetten okuduğum kadarıyla istemsiz kendini kasma ve eşlerin ilişkiye girememe durumu olarak yazıyordu evet benim durumumda aynen öyleydi istemsiz kendimi kasıyordum zaten kim isteyerek kendini kasar ve sevdiği adamla birlikte olmak istemezdiki.. eşim akşam eve geldiğinde ona bu durumdan bahsettim böyle bir hastalığım oldugunu söyledim eşim okadar anlayışlı ve bana okadar bağlıki .. Üzme kendini takma kafana deyip beni teselli ediyordu ama ben nasıl olurda yapamam okadar insan evleniyor nasıl yapıyorlar diye düşünmekten kendimi alamıyordum . bu geçen sürede hep denemelerimiz olumsuz oluyordu her denememizin sonundada hıçkırıklara boğuluyordum
sanırım 9. ayda yine bu siteyi keşfettim parmak egzersizleri olduğunu öğrendim birsüre parmak egzersizide denedim tekrar eşimle denemeye karar verdik bu işe yaramamıştı sadece biraz ilerleme kaydetmiştim bir noktaya kadar ilerliyor ondan sonrasında sanki bir duvar vardı ilerleyemiyorduk. yine ağlamalar yine hüsran.. artık denemek bile istemiyordum çünkü olumsuz sonuç aldığımızda daha üzülüyorduk eşimde benim ağlamalarımı görünce daha çok üzülüyordu .. emla kremide denedim ama başaramadım. bu aradada benimle birlikte evlenen arkadaşlarımın hepsinin birer birer hamile haberlerini alıyordum okadar çok bebek istiyordumki sizlere anlatamam. bu durumumlamı ilgili bilmiyorum ama yolda geçen her 5 kadından 3 ü hamileydi onlara gözüm takılıyordu okadar canım sıkılıyorduki artık eşiminde iknası ile bir uzman doktora gitmeye karar verdik. cuma gecesiydi sanırım internetten araştırmalarım sonucu bir doktora rastladım hemen iletişime geçtik randevuyu aldık ve ön görüşme muayenesi için 2 gün sonra doktora gittik. okadar heycanlıydım ki yerimde duramıyordum hem endişe hemde korkularım vardı başarabilecekmiyim ya yine olmazsa diye doktorla görüştükten sonra hemen ilk seans için randevu aldık doktorum okadar anlayışlı ve işini iyi yapan biriydiki muayeneye gittiğimizde bunu başarabileceğimi anlamıştım .. 3 gün sonra tekrar randevumuz vardı doktor bey o gün beni tekrar muayeneden geçirdi ve evde yapmam gereken ödevleri verdi kızlar bu parmak egzersizi değil kolay evde uygulanabilecek ödevler . ödevlerimi tamamlayıp 2 3 gün arayla tekrar muayeneye gittim ilerleme müthişti doktorumun da pozitif enerjisi vardı bu da bana ve eşime yansımıştı 2. seanstan sonra yine ev ödevim vardı onuda başarıyla tamamladıktan sonra eşimle tekrar deneme yapmaya karar verdik. ilk denememizde olmuştu inanamıyordum eşimde benim hiç bacaklarımı kasmadıgımı görünce okadar mutlu olduki ben acıyacak diye ve kanamam çok olacak diye okadar çok korkuyordum ki inanın hiç acı bile hissetmedim tabi bunu bana daha önceleride herkes diyordu hiç acı yok diye ama ben inanmıyordum çünkü beyinde okadar büyük yer etmişki o korku.. kanamam bile çok az oldu hatta nerdeyse olmadı bile diyebilrim :) parmagınız kesilir ya okadarcık kan geliyor başkada birşey yok ne acı nede kanama var .. normalde 3 seans süren bu süreci ben 2. seansın sonunda başardım ve şuan okadar mutluyumki üstümden öyle bir yük kalktıki :) bu hastalığı yaşamayan kimse bilemez o yüzden öncelikle bol bol dua edin Allahım benim ve eşimin birleşmesini nasip eyle diye .. umarım bu hastalığı yenemeyen arkadaşlarımızda en kısa sürede bu hastalığı yener ve sırtındaki o büyük yükten kurtulurlar.
bundan bir hafta öncesine kadar benim için hayal olan bebek planlarını yapmaya başladık bile eşimle:)
sizlere elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam buradan bana mesaj atabilirsiniz bu hastalığı yenemeyen arkadaşlarıma yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :)
canım bende 2 yıllık evliyim ve ne parmak egzersizi yapabılıyorum ne başka bişey hangi doktora gittin korkularını nasıl yendin
canım burda yardımcı olamayız diğer topiğe gel
canım hangi topiğe geleyim ben siyete yeni üye oldum da bilmiyorum