Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Arkadaslar 3,5yilim vaji kabusuyla gecti ve gitti evet hiçbirşey yapamadım..... Her gece hüzünlü, ağlayan biri olup çıkmıştım zamanla... Kimsecikler bilmedi derdimi soyleyemedim... En yakınlarıma dahi... Esim çok anlayışli biri sabırla bekledi olur birgun diye birlikteliğimiz 7. Yılında evlenmiştik öyle bir özlemle ne zorluklara kavuştuk birbirimize... Ona rağmen olmadı olmuyordu.... Artık son denilen noktaya geldik ikimizde tabi cocuk isteginde büyüdü icimizde çözüm için doktor ararken bu siteye rastladım ... Once bir iki gün okudum her sayfayı tek tek... Başaranlar vardı tek tek gelin oluyorlardı... Bir umut doğdu icime neden olmasın???? Üye oldum yardım edim bende kurtulmak istiyorum dedim..ve bir kaç arkadas hemen beni yönlendirdi ödevlerimi verdi hemen o an başladım yapmaya . Vajinami taniyordum zaten o boyutta değildim arada tek parmak deniyordum ama iki zorlaninca hep biraktimmm... Hemen aparat yaptım kendime 3-5 cm arası başladım... 2-3 günde 12 cm bulmuştu ve hiç acı yoktu 4. Gün 13-14 cm olunca denemek istedim.. Esim acele ediyorsun bekleyelim dedi .. Ben hazırdım o bekletiyordu iyi bir kavga ettik ve bırakmayı o an düşündüm Egzsizi ben neler yapıyordum kendime o farkın da bile degildi.. O zaman anladı hazır oldugumu... Veee denemeye başladık ben pek üstte yapamadım üzerine oturamiyordum.. Altta daha rahatım..

Son düzenleyen: Moderatör:
selam arkadaslar gecenin bu saatinde neden geldigimi anlamissinizdir zor bi geceydi ve yardima ihtiyacim var..esimle borbirimizi tam 13 yildir seviyoruz 3 senedir de evliyiz.ben vajinusmustum kocami cok sevdigim icin tipki sizler gibi bu illeti yenmek icin cirpindim durdum kocam yazik bana oyle kiyamiyodu ki hem sorunu cozmeye calisiyo bu is olacak diyip her yolu deniyodu bazen de zorlayip benimle birlikte agliyodu..neyse jeller denemeler ve asiri cocuk istegiyle yarim yamalak yapar olduk bu isi aglaya zirlaya tabi..sonra sadece tek bi gun nasil olduysa tam oldu onda da hamile kaldim.hamilelikte bi kac seferden sonra yirttim bu isten pek rahattim ama oyle uzuluyodum ki kocam icin bu kadar asik olup sadece sarilip uyumak..sevgimize olan guvenimin verdigi rahatlik da sorunun cozumunu baltaladi tabi..simdi kizim alti aylik aylardir yine yarim yamalak iki kere oldu kocam sabrede sabrede ellemekle yetinir oldu.tedavi olmayi dusunuyodum aslinda ama kendi kendini tedavi eden sizlere rastlayinca bi umut dedim.biz bu haldeyken bile cok mutluyuz bi de normal olsak nasil olur kimbilir.lutfen bana da yardim edin.nedir bu egzersizler.nasil yapilir.

selam arkadaslar gecenin bu saatinde neden geldigimi anlamissinizdir zor bi geceydi ve yardima ihtiyacim var..esimle borbirimizi tam 13 yildir seviyoruz 3 senedir de evliyiz.ben vajinusmustum kocami cok sevdigim icin tipki sizler gibi bu illeti yenmek icin cirpindim durdum kocam yazik bana oyle kiyamiyodu ki hem sorunu cozmeye calisiyo bu is olacak diyip her yolu deniyodu bazen de zorlayip benimle birlikte agliyodu..neyse jeller denemeler ve asiri cocuk istegiyle yarim yamalak yapar olduk bu isi aglaya zirlaya tabi..sonra sadece tek bi gun nasil olduysa tam oldu onda da hamile kaldim.hamilelikte bi kac seferden sonra yirttim bu isten pek rahattim ama oyle uzuluyodum ki kocam icin bu kadar asik olup sadece sarilip uyumak..sevgimize olan guvenimin verdigi rahatlik da sorunun cozumunu baltaladi tabi..simdi kizim alti aylik aylardir yine yarim yamalak iki kere oldu kocam sabrede sabrede ellemekle yetinir oldu.tedavi olmayi dusunuyodum aslinda ama kendi kendini tedavi eden sizlere rastlayinca bi umut dedim.biz bu haldeyken bile cok mutluyuz bi de normal olsak nasil olur kimbilir.lutfen bana da yardim edin.nedir bu egzersizler.nasil yapilir.

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html
bu linke tıkla canım, ordan cevap vericem sana:KK16::KK16::KK16:

merhaba bende yenı uyeyım aylardır takıp edıyorum sızlerın yaptıklarınızdan yola cıkarak mum egzersızlerıne basladım ve kısa surede bayagı ılerledım en son 11 cmlık mumu alabıldım ama esımle yaptıgımız denemede sadece penisin yarısını alabıldım ılerde bı engele takıldı sankı bı türlü olmadı ve cok canım yandı sızce neden benle bu durumu yasayan baska bırılerımı varmı

merhaba bende yenı uyeyım aylardır takıp edıyorum sızlerın yaptıklarınızdan yola cıkarak mum egzersızlerıne basladım ve kısa surede bayagı ılerledım en son 11 cmlık mumu alabıldım ama esımle yaptıgımız denemede sadece penisin yarısını alabıldım ılerde bı engele takıldı sankı bı türlü olmadı ve cok canım yandı sızce neden benle bu durumu yasayan baska bırılerımı varmı

selam melekmina mum egzersizi ne ben bunlara rastlamadım.aparat olarak mumu mu kullanıyosunuz sağlıklı mı ki..

aparat olarak mum kullanan cok dıye bılıyorum bu sıtede mum sararak yapıyorum saglıklı degıldır elkı haklısın ama mum sayesınde gercekten bu kadar ılerledım cunku kesınlıkle dokunamıyordum bıle ama artık en son carem vajınal muayene sanırım

Ben kendi başına yenemeyenlerdenim.. Eşimle 7 ay önce evlendik, evlendiğimiz gece ilişkiye giremedik, sonraki denemelerimiz de hep başarısızlıkla sonuçlandı. Kabus gibi günler yaşadım. Çok şükür 15 gün önce gördüğüm 3 günlük tedavi sonucu bu illeti yendim.Bana sormak istediğiniz bir şey varsa seve seve cevaplarım, bu illetin ne demek olduğunu ve nasıl can yaktığını iyi biliyorum..

ben 3,5 yıllık evliyim ve çözzemiyorum, nasıl yendin ? nerde tedavi gördün.. ne öneririsin bana ?

ben 3,5 yıllık evliyim ve çözzemiyorum, nasıl yendin ? nerde tedavi gördün.. ne öneririsin bana ?

Ecem özel mesaj atmayı denedim fakat şimdiye kadar 100 mesaj yazmam gerekiyormuş, gönderemedim canım.. ben de öyle düşünüyordum, yenemiyorum, çözemiycem diyordum, parmak egzersizinde 2 parmağa kadar geldim, daha sonra ilerleyemedim. internette araştırdım bu konuyu ve sonucunda ankarada dr süleyman eserdağ a gittim.3 günde verdikleri egzersizlerle yendim çok şükür. senin de mutlaka bir kliniğe gitmeni öneriyorum, bu söylediğim yeri bir araştırmakla başla istersen. yeter ki bir yerden başla ve karar ver, ben yendiysem herkes yener canım. Başka sorun varsa sorabilirsin..

Ecem özel mesaj atmayı denedim fakat şimdiye kadar 100 mesaj yazmam gerekiyormuş, gönderemedim canım.. ben de öyle düşünüyordum, yenemiyorum, çözemiycem diyordum, parmak egzersizinde 2 parmağa kadar geldim, daha sonra ilerleyemedim. internette araştırdım bu konuyu ve sonucunda ankarada dr süleyman eserdağ a gittim.3 günde verdikleri egzersizlerle yendim çok şükür. senin de mutlaka bir kliniğe gitmeni öneriyorum, bu söylediğim yeri bir araştırmakla başla istersen. yeter ki bir yerden başla ve karar ver, ben yendiysem herkes yener canım. Başka sorun varsa sorabilirsin..

saol canım ben zaten araştırdım klinikleri istabulda Kayra berayı karar verdim aslında ama sen hangisinden sonuç aldın onu merak ettim.En kötü mart ayı içinde gidicem malum ücreti biraz yüksek bu kliniklerin tamamını toparlamamm gerek. bu aradaki 1 aylık zaman içinde bu sitedeki arkadaşların tavsiyelerini denemek isteyim, belk gitmeme gerek kalmaz diye umarak parmak egzersizlerine başlıyayım dedim fakat ilk deneme fiyasko tabi:KK43:

ben parmak egzersilerinde yapamam diyordum ama sanırım doktorların tedvi yöntemleri arasında aparatla var. bu da beni geriyo zaten. Offfffffffffofffffffffff HistorianLady, ama yapacak başka çarede yokkkkkk çoçuk istiyoruz biz eşimle yaaaa

ben de evlenmeden önce hiç aklıma gelmezdi ilk gecemin çok güzel olacağını hayal ediyordum ama tam bir kabustu.Sonrasındaki 2.5 ayda tam doktora gitmeyi düşündüğümüz gün bir anda oluverdi hiç bilemedim.ne krem ne jel kullandım tamamen psikolojikmiş.

saol canım ben zaten araştırdım klinikleri istabulda Kayra berayı karar verdim aslında ama sen hangisinden sonuç aldın onu merak ettim.En kötü mart ayı içinde gidicem malum ücreti biraz yüksek bu kliniklerin tamamını toparlamamm gerek. bu aradaki 1 aylık zaman içinde bu sitedeki arkadaşların tavsiyelerini denemek isteyim, belk gitmeme gerek kalmaz diye umarak parmak egzersizlerine başlıyayım dedim fakat ilk deneme fiyasko tabi:KK43:

ben parmak egzersilerinde yapamam diyordum ama sanırım doktorların tedvi yöntemleri arasında aparatla var. bu da beni geriyo zaten. Offfffffffffofffffffffff HistorianLady, ama yapacak başka çarede yokkkkkk çoçuk istiyoruz biz eşimle yaaaa

canım ben ankarada dr eserdağ a gittim. hiç gerilmene gerek yok, ben kılı kırk yardım aklımdan binbir türlü şey geçti, hiç alakası yokmuş, düşündüğüm kadar zor olmadı. hatta bu kadar mıydı dedim. ücret konusunda haklısın, biraz kenara koymak gerekiyor, biz de öyle yaptık canım. hiç ertelemeden başla tedaviye, çocuğun da olacak bitanem inşallah. karar verdiysen çözdün gitti demektir, bu işin en çetrefilli kısmı karar vermek. hangi kliniğine gitmeyi düşünüyorsan erteleme, Allah yardımcın olsun ecemcim..

Arkadaslar bu önermis oldugunuz süleyman bey"in muayne ücreti hakkinda sizlerden bilgi alabilirmiyim. Simdiden tesekkür ediyorum.

muayene ücreti 250 tl,tedavi ise 2500-5000 arası durumunuzun ağırlığına göre(?!).ben kendi tecrübeme dayanarak tavsiye ETMİYORUM,tabii siz bilirsiniz.elbette bir doktordan herkes memnun kalamaz istisnalar olabilir.ancak gerçekten şifa bulanları tenzih ederek söylüyorum,gittiğimde bu kadar okuduklarımın dışında bir tutumla karşılaşmak da bana tuhaf geldi.daha dikkatle araştırmanızı tavsiye ederim!üzülmemeniz için...

Herkese merhaba, ben 3yıl 3aylık evliyim bu dertten kurtulalı sadece 8 gün oldu, son 2 ay egzersiz yapmaya başladım önce bir ayna alıp vajiyi aynada inceledim sonra yavaş yavaş ıkınmaya başladım açıldığını görünce serçe parmağımı soktum önce biraz baskı oluştu sonra ki gün orta parmağımı denedim o da oldu biraz tek parmağa devam ettikten sonra kendime mumda aparat yaptım birkaç kat kağıt havluyu muma sarıp üzerini streç filmle kapladım ve jel sürdüm elimde ayna aparatın üzerine oturur şekilde aldım başta hep baskı hissediyordum ama yılmadım durup derin derin nefes alıp çıkarmadan ittiriyordum öyle giriyordu daha sonra yavaş yavaş aparatı kalınlaştırdım yaptığımı görünce aparatı her seferinde daha da kalınlaştırdım eş parmağı da denedim ama yapamadım kontrol bende olmadığı için daha çok kasılıyordum aparatı yapa yapa kendime güvenim geldi sonra p... ucunu denemeye başladım öncesinde aparatla egzersiz yapıyordum tabi bir hafta falan sdaece ucunu alabildim ama hep baskı hissediyordum bırakıyordum sonra aparatı içimde biraz fazla bekletmeye başladım birazcık anestol sürüp öyle denedim hiç acı baskı falan hissetmediğimi anlayınca 25. eylül de deneme yaptım yine aparatı ki p... boyutuna yakındı içimde bekletip eşim altta ben üstte sırtım ona dönük pozisyonda bu şekilde p... hepsini alabildim sonra hepsinin girdiğini görünce yüzüm eşime dönük pozisyonda denedim öyle de oldu daha sonrasında eşim üstte ben altta denedim ve o şekilde bayağı bir git-gel yaptı ve içime boşaldı bu şekilde yendim hiç acı baskı kırmızı falan olmadı, sonraki gün tekrar denedim yine anestol ve jel kullanmıştım ama kafamda sadece bunlarla mı oluyor acaba diye düşünce vardı 3. denemem de hiç bir şey kullanmadan denedim yine oldu sanırım git-gel yapınca iyice esnedi şu anda sadece jel kullanıyorum yeteri kadar ıslaklık olmazsa, ama hiç sorun olmadan yapabiliyorum ha zevk almıyorum henüz ama artık kafamda tamamen bitti p.. korkusu. yenmenin tek çözümü egzersizleri düzenli yapmak ve inanmak sonrasında oluyor moralinizi bozmadan yeneceğinize inanarak ve tabi bir de eşlerin desteği de şart yenmemeniz için bir neden yok, lütfen ben yapamam diye hemen pes etmeyin üstüne üstüne gidin.:KK70::KK70::KK70::KK70:

eşindeki sabra hayran kaldıım :O :))))

Ben kendi başına yenemeyenlerdenim.. Eşimle 7 ay önce evlendik, evlendiğimiz gece ilişkiye giremedik, sonraki denemelerimiz de hep başarısızlıkla sonuçlandı. Kabus gibi günler yaşadım. Çok şükür 15 gün önce gördüğüm 3 günlük tedavi sonucu bu illeti yendim.Bana sormak istediğiniz bir şey varsa seve seve cevaplarım, bu illetin ne demek olduğunu ve nasıl can yaktığını iyi biliyorum..

Bende bu siteye yeni üye oldum yardımlarını bekliyorum

Arkadaşlar öncelikle merhaba.Burayı uzun zamandır takip ediyorum yazılarını okuyorum sanırım ben de vajınusmusum bütün belirtiler bende var lütfen yardım edin bana:KK43:

Merhaba, ben 2007 yılında evlendim.2005ten beri tanışıyoruz eşimle.Nikahı yaptığımız için düğüne kadar aynı evde kaldık. Düğünden bir hafta sonra memleketten evimize döndük. O sıralar heyecan vs nedeniyle beraber olamadık bir türlü. Bir hafta sonra Amasra'ya balayına gittik. Çok farklı bir coğrafya belki iyi gelir diye düşündük ama nafile. Eşimin tayini başka bir ile çıktı 2008'in mayıs ayına kadar başka illerde yaşadık. hadi ona da neyse dedik. Sonra eş durumundan tayinim çıktı eşimin yanına evimizi kurduk. Ama hala bekaret devam ediyor.Ne yapsak nafile korkularım artıyor, kasılıyorum,eşimi itiyorum üzerimden sonrasında hıçkırarak ağlıyorum. İnternetten araştırıyorum bu arada sürekli vajinusmus diye bir şey çıktı karşıma... İlk kez duyduğum bir kavram eşimle paylaştım. Ben vajinusmusum galiba dedim.

2009 yılı ekim ayına geldik ben tedavi araştırıyorum sürekli. Ankara'da Hera klinik diye bir yer duydum. Süleyman Eserdağ Jinekolog... Tavsiye ediyorum sitelerinde ismi zikredilen bir dr... Hakkında hep övgüyle bahsediliyor.Şikayetvar sitesine yazdım herhangi bir şikayet yok. Tedavi olmak istiyorum ama çekincelerim de var.Korkuyor sürekli erteliyorum... Yakın illere baktım birçok psikiyatri kliniğinde vajinusmus tedavisi yapılıyor ama güvenemiyor da insan. Süleyman Bey'e siteden aldığım mail adresine mail attım. Akabinde cevap geldi. İnanın önce otomatik mesaj sandım ama değildi.her soruma tek tek ayrıntılı cevap yazılmıştı. Kurtulmuş kadar sevindim. Ama yakın çevreye bakmaya devam ediyorum da.Malatya'da bir özel klinik buldum, sgk ile anlaşmasının olması hem de 1500 lira gibi bir ücrete tedavi olmak cazip gelmişti. İki gün seansa katıldım.Hipnoz yöntemi dediler ama ben inançla yapmadım.Sadece gözler kapalı telkinleri yerine getiriyordum.yani hayal kurmak... Hiç mantıklı gelmedi bana. İnanın başarılı da olmadı. Parmak egzersizleri vardı ki ben vajinama dokunamıyordum bile. Eşim parmağını denedi oldu ama tuhaf bir his oluşuyordu ve hiç zevk verici bir şeye benzemiyordu. Parmak tamam da iş penise gelince aynı sıkıntı kasılma,ağrı,ağlama devam ediyordu. Çok zorladım ama yapamadım. Başarısızlık perçinleşmişti adeta. Psikoloğa mail attım olmadı o iş diye tekrar gelin siz de başka yöntemler uygulayacağım dedi ama bu kez de eşim gitmekten yana değildi. o iş öylece kalıverdi...

Eşimin çok anlayışlı olması bile bazen éBiz yapamayız,sem başaramayacaksın hiç bir zaman "demesini engelleyemedi. Seneler geçiyor evli bekarlar olarak yaşamımızı sürdürüyorduk. Biz birbirimizi çok sevsek de bir şeyler eksikti bu birliktelikte. aradan yıllar geçtikçe geçiyor etraftan çocuk yok mu demeleri bizi iyiden iyiye bitiriyordu. Çocuğumuzun olmadığını düşünüyorlardı nasıl olsundu ki??? Kimseyle paylaşmadık bu durumu. İkimizin arasında bir sır olarak kalıverdi. bir köşede biriktirdiğimiz paraları araba,eşya vs kullanıp hep bir sonraki bahara erteliyorduk mutluluğu... Sürtünme yoluyla sürdürüyorduk evliliğimizi.
Ama aklımda hep Ankara hep Hera klinik vardı. Nasıl etmeli, cesaretimi toplayıp gitmeliydim. Bizden sonra evlenenler 2/3 çocuğa kavuşunca daha dayanamadık.'2012 yaz ayında Her klinik facebook grubundan başarılı olan arkadaşlarla bağlantı kurdum. Bebekleri olmuştu. Bu kadar insan yaln söyleyemezdi. Ama ben ilk zor ve imkansız vaka olduğumu düşünüyordum.o sene de öyle geçti.Hatta grupta Melek Hanım çok destekverdi. 16 ağustos evlilik yıldönümünüzde kendinize ve eşinize bir ödül verin. Gidin gerçek bir evliliği tadın mutlka dedi. ama yine ertelemeler bugün,yarın derken.2013 geldi... 27 OCAKta Süleyman BEY'i aradı eşim ve telefonla konuştu. Randevumuzu aldık. ve gittik Ankara'ya %100 başarı sağlayan bir klinik. İnancımız tam. O gün başarılı olan ve son gün Süleyman Beye teşekkür için gelen bir çiftle tanıştık. Hiç merak etmeyin.Çok kolay olacak dedi. Ben de hala terddütler kendime olan güvensizlik. O bayanın yerinde olmak mutluluğu yaşamak için neler vermezdim ki :KK43:(((

Neyse Süleyman Beyle tanıştık. Çok kibar umut ve güven telkin edici bir ses tonu ve harika bir insan. Muayene odasına geçin dedi. Korkuyorum en tabi ilk kez başma geliyor. 5 saniyelik bir muayene sonucu teşhis ve tedaviye başlandı. Klinik hoş ferah bir ortam. Tüm çalışanlar Hera'nın meleği AylaHanım, Songül Hanım ve Şeyma Hanım ses tonu ve rahatlatıcı sözleriyle mutlu ettiler ilk günde beni. Şeyma hanımla konuşunca tabula silinmeye başladı kafamdan. Sonra daha ilk gün bir şeyler başarmanın mutluluğu yüzümün tüm gün tebessüm etmesini sağladı. Ev ödevlerini mutlaka harfiyen uyguluyoruz... Sonra ikinci gün daha da iyi... Egzersizler nefes alıp verme taktikleri adeta büyük zevk verdi. 3.gün tedavi biter bitmez akşamında mutlu son. sevinçten ağladım. Bu muydu dedim yıllarımı kahreden. Bu kadar kolay mıydı? Yıllar heba olup gitmiş sinirlerim bozulmuştu boşu boşuna :KK43:

4.gün hem başarımızın sevincini paylaşmaya,hem teşekkür tmek için gittik HERA KLİNİĞE... Arttık o ilk gün çekingenliği yoktu. Evimize gider gibi gitmiştik. Ayla Hanım,Songül Hanım Hepsi o kadar içtendi ki bana veda ederken sarılışlarını unutamam. Çoook mutluyum. Hatta o gün vajinal usg bile yaptık. Düşünün artık...

O ilk birleşmeden hamile kalmışım. Şeker hastası olduğuum için ölü gebelik oldu ve kürtaj oldum.Onun vajinusmusla bir alakası yok tabiki de... Süleyman Bey ikinci gebeliğin sağlıklı olbaileceğini söylediğnden beri içim daha da rahat... Süreç: 4 şubat Hera Kliniğe gidiş 4-5 şubat tedavi 6 şubat mutlu sonnnn 27 şubatta da gebe kalmışım.

Demem o ki ne paranızı,ne zamanınızı ne de umutlarınızı kaptırmayın. %100 tedavi başarısı olan Hera Kliniğe uğrayın. Kapıdan adım attığınızda her şeyin değiştiğini kendiniz görün. Sihirli değnek diye bir şey olduğuna inanın derim. BOL SAĞLIKLI VE MUTLU YARINLAR... :nazar: :KK16:

bende on aydır çekiyorum bu hastalığı gerçekten uyku falan kalmadı egzersizlerde banada yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü çok orkuyorum dokunamıyorum bile bir türlü yapamam gibi geliyor:KK43:((

merhaba bende 9aydır çekiyorum bir türlü kabullenemiyorum bu durumu çok zor durumdayım egzersizlerle olumlu sonuçlar alınabiliyor ama nasıl başlamalıyım bilmiyorum bbende korkuyorum bu durumu aşanlardan yardım istiyorumm...orkide0134

Son düzenleme:
Herkese merhaba...vajinismus 1.5yıldır hayatıma bir kabus gibi çöktü.evliliğimin en başında bu problemi hep yoksaydım,erteledim.insan bunu yaşamaya başlayınca mucizevi bir şekilde hayatından çıkıp gitmesini istiyor.ama erteledikçe daha da mutsuz oldum.eşim hep anlayışlıydı ama ben iyi bir eş olamadığım hissine kapılıyordum.ta ki bugün bu forumdaki arkadaşların başardığını görene kadar!onlar yaptıysa ben de yapabilirim dedim ce hemen bugün parmak egzersizlerine başladım.ancak ilk deneme sebepli midir bilmiyorum vajinamda gafif bir yanma hissettim.bir müddet sonra geçti.bana da bu konuda yardım edip destek olursanız çok sevinirim.bende birgün bu forumda sizlerle mutluluğumu oaylaşmak istiyorum hem de çok !!

X