Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Peki nasil oldu gittiniz oraya ilk hipnoterapi sonrada o odevler basliyo dimi hipnoterapiden sonra hemen kafaniz rahatladimi korkmiycak diye nasil telkin veriyo beyin hipnoterapu %100 ne onu merak ediyorum bu arada ben sezeryanla dogum yaptim

Peki nasil oldu gittiniz oraya ilk hipnoterapi sonrada o odevler basliyo dimi hipnoterapiden sonra hemen kafaniz rahatladimi korkmiycak diye nasil telkin veriyo beyin hipnoterapu %100 ne onu merak ediyorum bu arada ben sezeryanla dogum yaptim
Ben psikolojiye yönelik tedavi olmadım. Daha doğrusu doktorum fiziksel hastayla basbasa gerekirse eşi de çağırıp yarim saat kırk dakikalik bir uygulama yapti sprey ve çubuklarla bu kirk dakinanin ardından zaman geçmeden hemen ilişkiye girmenizi istiyo bes on dakika gibi kısa bir sürede. Ben böyle yendim kurtuldum şükürler olsun.

Merhabalar Arkadaslar ,
Ben 3 yillik evliyim ve baslikta gorundugu uzere vajinismus hastaydim . boyle bir rahatsizligi evlenene kadar bende sizin gibi bilmiyordum ve aklimin ucundan gecmiyordu. ilk zamanlarda esim cokta anlayisliydi evlenmistik mutluyduk birbirimizi seviyoruduk ama evliligin yapi tasinda sorun vardi . bu sorun gun gectikce buyumeye ve konusulmadigi halde baska sekilde kavgalara sebep olmaya basladi. kendimi eksik , hakli oldugum konularda haksiz ve esimle ayri hayatlari yasarken buluverdim biranda. insan kendinden ne kadar nefret edebilirse o kadar nefret ediyordum ve kizgindim. internette ne gorsem denemeye basladim . kadinlar kulubunun tum vajinismus mesajlarini ezberledim . her seferinde husrandi . bu sekilde 1 sene gecmisti ve ben en ufak ilerleme kat edememistim .artik ne bende ne esimde istek vardi. yataga girince olmadiginda sebepsiz kavgalar ve her seferinde artik yipranmis herseye aglayan bir ben vardi.baktim ki ben cozemiyorum tedavi olmaya karar verdim . sizce kolay mi oldu ? dahada kotuye gitti. vajinismusu bilmeyen kadin dogumcularin can acitan muaneleri daha kotu olmasina sebep oldu. 5 tane kadin dogum gezdim ve psikologa sevkedildim. 2 psikolok gezdim sizin bilmediginiz okumadiginiz hicbir tedaviyi gostermedi. olan zamanima oldu. peki esim ? o daha bikkin ve duzelicegine inanmiyordu artik. bana destek olan tek insanda sonunda yoktu. bu sefer il disinda doktor aramaya basladik . ve Elazigda Zeynep hanima gittik.odada beklerken bu konuda aldigi egitimleri duvarda asiliydi ve onlari inceliyordum. tanistik ve kendinden emin ben bu sorunu 3 gunde cozerim dedi ve ben şok.konusma esnasinda elimi tuttu ve ben elini tuttum bu sorun cozulene kadar birakmam dedi. gorusmemiz o kadar pozitif gecti ki ben anlatmadan beni anlayan , icimi okuyan , 3 yildir kimseye anlatamadiklarimi rahatca bir ablamla konusan ben vardi odada. ilk gorusmede kimseyle konusamadiklarimi esimin bile beni anlamadigi konulari , beni bana anlatan biri vardi. ustumden buyuk bir yuk kalkmisti. 3 yillik sorunum 3 gunde cozulucekti.hastanede asansorde esim bu nasil guzel gulumseme sen Zeynep hanima cok guvendin dedi. 3 yildir gulumsemeyi unutan ben etrafa gulucukler saciyordum. gorusmemiz sonrasinda ilk defa bir tedavi icin acale edip sabirsizlaniyordum . Zeynep hanimi arayip yakin tarihe randevu istedik tedavi icin ve artik 1 gun bile ertelemek istemiyorduk bu konuyu. bizi kirmadi ve istedigimiz tarih icin artik tedavi gununu planladik. bu kadar eglenceli sohbet esliginde bir tedavi beklemiyordum . Bir baktim ki Zeynep hanimla sariliyoruz ve gonul bagimiz olustu . sanki yillardir benim hayatimdaydi ve benim bole bir sorunum yoktu . Simdi size inanmiyacaginiz bir sey daha soleyecegim . 3 gun degil 2 gunde sorunum cozuldu .Allah bin kere razi olsun ne kadar tesekkur etsem az ne desem az her zaman duacisi olucam. Ben inanamadim acisiz ve sorunsuz bir sekilde cozuluverdi. sizinde benim durumumdaysaniz ilk etapta inanmanizi beklemiyorum zaten . Ama inanin. ben sizin mesajlarinizi okuyup derdime dert eklerdim , simdide cozumumle size cozum olmak istiyorum. arkadaslar bunun 3 gunde cozumu var. bu bir erteleme hastaligi lutfen durumunuzu guclestirmeyin. bu dunyada Zeynep hanim diye birisi var. bizden biri , bizi bizden iyi anlayan biri. bu mesajimi okuyup giden olursa gozde dahada fazlasiymis hic abartmamissin diyeceksiniz. lutfen kendinizi internette yazilan sacma yazilarla yipratmayin. ben daha once gitmedigim icin o kadar pismanim ki hayatimin 3 yili mutsuzlugun dibine vurarak gecti. isteyen herkese Zeynep hanim icin bilgi vericem. lutfen hayatinizin evliliginizin en guzel gunlerini benim gibi heba etmeyin arkadaslar. simdi ben hayata yeniden ve buyuk bir ozguvenle basladim. artik kendimi eksik yarim hissetmiyorum. Dunyam degisti desem inanir misiniz ? Artik dahada ašik bir eşe , mutlu bir evlilige sahibim ve en onemlisi artik insanlara bebek istemiyorum yerine en yakin zamanda diyebiliyorum. darisi basiniza arkadaslar. mutluluk yakin ve cozumu var

Merhabalar Arkadaslar ,
Ben 3 yillik evliyim ve baslikta gorundugu uzere vajinismus hastaydim . boyle bir rahatsizligi evlenene kadar bende sizin gibi bilmiyordum ve aklimin ucundan gecmiyordu. ilk zamanlarda esim cokta anlayisliydi evlenmistik mutluyduk birbirimizi seviyoruduk ama evliligin yapi tasinda sorun vardi . bu sorun gun gectikce buyumeye ve konusulmadigi halde baska sekilde kavgalara sebep olmaya basladi. kendimi eksik , hakli oldugum konularda haksiz ve esimle ayri hayatlari yasarken buluverdim biranda. insan kendinden ne kadar nefret edebilirse o kadar nefret ediyordum ve kizgindim. internette ne gorsem denemeye basladim . kadinlar kulubunun tum vajinismus mesajlarini ezberledim . her seferinde husrandi . bu sekilde 1 sene gecmisti ve ben en ufak ilerleme kat edememistim .artik ne bende ne esimde istek vardi. yataga girince olmadiginda sebepsiz kavgalar ve her seferinde artik yipranmis herseye aglayan bir ben vardi.baktim ki ben cozemiyorum tedavi olmaya karar verdim . sizce kolay mi oldu ? dahada kotuye gitti. vajinismusu bilmeyen kadin dogumcularin can acitan muaneleri daha kotu olmasina sebep oldu. 5 tane kadin dogum gezdim ve psikologa sevkedildim. 2 psikolok gezdim sizin bilmediginiz okumadiginiz hicbir tedaviyi gostermedi. olan zamanima oldu. peki esim ? o daha bikkin ve duzelicegine inanmiyordu artik. bana destek olan tek insanda sonunda yoktu. bu sefer il disinda doktor aramaya basladik . ve Elazigda Zeynep hanima gittik.odada beklerken bu konuda aldigi egitimleri duvarda asiliydi ve onlari inceliyordum. tanistik ve kendinden emin ben bu sorunu 3 gunde cozerim dedi ve ben şok.konusma esnasinda elimi tuttu ve ben elini tuttum bu sorun cozulene kadar birakmam dedi. gorusmemiz o kadar pozitif gecti ki ben anlatmadan beni anlayan , icimi okuyan , 3 yildir kimseye anlatamadiklarimi rahatca bir ablamla konusan ben vardi odada. ilk gorusmede kimseyle konusamadiklarimi esimin bile beni anlamadigi konulari , beni bana anlatan biri vardi. ustumden buyuk bir yuk kalkmisti. 3 yillik sorunum 3 gunde cozulucekti.hastanede asansorde esim bu nasil guzel gulumseme sen Zeynep hanima cok guvendin dedi. 3 yildir gulumsemeyi unutan ben etrafa gulucukler saciyordum. gorusmemiz sonrasinda ilk defa bir tedavi icin acale edip sabirsizlaniyordum . Zeynep hanimi arayip yakin tarihe randevu istedik tedavi icin ve artik 1 gun bile ertelemek istemiyorduk bu konuyu. bizi kirmadi ve istedigimiz tarih icin artik tedavi gununu planladik. bu kadar eglenceli sohbet esliginde bir tedavi beklemiyordum . Bir baktim ki Zeynep hanimla sariliyoruz ve gonul bagimiz olustu . sanki yillardir benim hayatimdaydi ve benim bole bir sorunum yoktu . Simdi size inanmiyacaginiz bir sey daha soleyecegim . 3 gun degil 2 gunde sorunum cozuldu .Allah bin kere razi olsun ne kadar tesekkur etsem az ne desem az her zaman duacisi olucam. Ben inanamadim acisiz ve sorunsuz bir sekilde cozuluverdi. sizinde benim durumumdaysaniz ilk etapta inanmanizi beklemiyorum zaten . Ama inanin. ben sizin mesajlarinizi okuyup derdime dert eklerdim , simdide cozumumle size cozum olmak istiyorum. arkadaslar bunun 3 gunde cozumu var. bu bir erteleme hastaligi lutfen durumunuzu guclestirmeyin. bu dunyada Zeynep hanim diye birisi var. bizden biri , bizi bizden iyi anlayan biri. bu mesajimi okuyup giden olursa gozde dahada fazlasiymis hic abartmamissin diyeceksiniz. lutfen kendinizi internette yazilan sacma yazilarla yipratmayin. ben daha once gitmedigim icin o kadar pismanim ki hayatimin 3 yili mutsuzlugun dibine vurarak gecti. isteyen herkese Zeynep hanim icin bilgi vericem. lutfen hayatinizin evliliginizin en guzel gunlerini benim gibi heba etmeyin arkadaslar. simdi ben hayata yeniden ve buyuk bir ozguvenle basladim. artik kendimi eksik yarim hissetmiyorum. Dunyam degisti desem inanir misiniz ? Artik dahada ašik bir eşe , mutlu bir evlilige sahibim ve en onemlisi artik insanlara bebek istemiyorum yerine en yakin zamanda diyebiliyorum. darisi basiniza arkadaslar. mutluluk yakin ve cozumu var

Kimdit

Kim zeynep hanim adi soyadi nerde yeri sureci anlatirmidiniz

Kim zeynep hanim adi soyadi nerde yeri sureci anlatirmidiniz

Elazig madikal park hastanesindeydi. Zeynep Dogan Artas. 2 gunde toplamda 4~5 saat gibi bi zamanimi aldi.. sehir disindan gittim. 3 gun otel kiraladik 2 gunde cozunce 3. gun elazyi gezdik keyifle. arayabilirsin konusmani tavsiye ederim

Elazig madikal park hastanesindeydi. Zeynep Dogan Artas. 2 gunde toplamda 4~5 saat gibi bi zamanimi aldi.. sehir disindan gittim. 3 gun otel kiraladik 2 gunde cozunce 3. gun elazyi gezdik keyifle. arayabilirsin konusmani tavsiye ederim
Yani nasil bibredavu uyguladi hipnoteratpimi yapti cok sevinirim yardimci olursaniz

Yani nasil bibredavu uyguladi hipnoteratpimi yapti cok sevinirim yardimci olursaniz
hayir hayir bu tarz uygulamalar zatn sorunu tekrarliyor. beynindeki dusunce degismiyor. bn bu zamana kadr kremler uyustruculr ilaclar igne hepsini denedim. internette yok su kremi sur sprey sik sicak suya otur.parmak egzersizi hic yapamadim. bunlarin hic biri yok. guvenlle gidebilirsin. kendine sasiricaksin. ben yapabilirsin kelimesi = zeynep hoca diyorum. arayip konusmani oneririm. sonucunda ben bu muymus yani diye guldum. hayatimda zeynep hoca gibisini gormedjm.burdan reklam yapar gibi oluyorum ama 3 yilda cektigimi ben bilirim. kimse yasadiklarimi yasasin istemiyorum. sen telefon ac ve konus. guvenebilirsin ve benim kadar gec kalma.

Ben ariycam amasiz en azindan domtor ilk neler yapti nasil gitti tedavi nasil oluyot ben istanbuldayim bide

Siz bana nasil yol izledi yazarsa niz sevinirim bide fiyat nedir napalim geliriz orayafa siz yazarsanix cok sevinirim

Bende vajinusmus oldum nasil yaptınız acaba. Aşağı doğru derken vajinaya girdikten sonra penisi aşağı doğru mu ittiniz

Dopru giriş için bir pozisyon önerirmisiniz nasıl giriceğini tam bilmesekte rahat ve doğru giricek bir pozisyon önerirseniz çok sevinirim hatta ilk 3 pozisyon ricam
Canim yatagin ucuna gec yat bacaklarini ac ve kir popo yanlarina dogru koy. Eşin ayakta olsun.. bu en kolay yöntem..

Merhaba arkadaşlar. Ben de evde kendi kendime egzersiz yaparak bu hastalıktan kurtulmaya çalışyorum. İnternette tavsiye edilen aşamaları adım adım ilerletiyorum. Bugün 6. gündeyim. İyi bir ilerleme kat ettiğimi düşünüyordum. 2 parmak 3 boğum aşamasını tamamlamıştım. Kendi yaptığım gerçek boyutlara yakın bir aparatla da denemeler yaptım, onu da başarmıştım. Sonra eşiminkinin kalınlığına ulaşabilmek için biraz daha kalınlaştırmak istedim aparatı, ama çok canım yandı. tekrar incelterek eski haline getirip denedim. ama olmadı. daha önce başardığım kısmı bile yapamıyorum. çok canım yanıyor. o kadar uğraşıp ilerleme kaydettikten sonra en başa geri dönmüş gibi hissediyorum. Moralim inanılmaz bozuk. tekrar tekrar uğraşmak zorunda kalmam normal mi? onu alabildiğimi biliyorum bunun beni psikolojik olarak rahatlatması gerekmez mi? neden şimdi yapamıyorum? bu hep böyle mi olacak? bir gün yaptığımı bir gün yapamayacak mıyım? her egzersize başladığımda tek parmakla başlıyorum. dün 2 parmakta kalmıştım diyip oradan devam edemiyorum mesela. Eşimle ilişkiye girebilsem bile her ilişkimizde parmakla mı başlayacağız? bu ne zaman düzelecek? kendimi bırakmaya, gevşemeye çalışıyorum ama olmuyor. biliyorum orada boşluk var, biliyorum anatomim müsait, kendimi salsam girecek biliyorum AMA OLMUYOR. Bıktım artık gücüm tükendi. Daha fazla canımı yakmak, başarısız olmak istemiyorum. BU HASTALIĞI YENEN ARKADAŞLAR SİZE BİR SORUM OLACAK? Bu hastalığı yenince ilişkiye girmek keyifli bir hal alıyor mu? yani bana asla zevkli bi şey olamayacakmış gibi geliyor. denemelerde girse bile hiç güzel bir his değil. İçimdeyken nefes almaktan bile korkuyorum. git gel yapsam bile o kadar zor ve yavaş yapabiliyorum ki. İnternette tamamen içine alınca problem çözülecekmiş gibi yazılyor. ama alsam bile içimde hareket ettiremeyecekmişim gibi geliyor. Bu bir gün güzel bir şey haline gelecek mi gerçekten? Lütfen yardım edin çok mutsuz ve umutsuzum. daha fazla denemek istemiyorum. ama şu an pes edersem bir daha hiç başaramayabilirim.

Doprumu anladım dogy dedikleri pozisyonmu bu arkadan yani ben arkamı dönücem oda ayakta olucak arkamda doğrumu anladım
Yok canim yok.. o da kolay aslinda ama en basta urkutucu geliyor sen sirt ustu yatiyosun popon yatak bitimine gelicek bacaklari acicaksin eşin ayakta olucak . Daha aciklayici oldumu bilemedim

Canim bence bunlari dusunup kendini yormanin bi anlami yok. Cinsel iliskiye girmekte problemi olmayip zevk alan kadin cok az zaten. Bu tamamen beyin ile ilgili bisey diye dusunuyorum. Ben de senn gbi her defasinda ufak aparatla baslayip kalinlastiriyordum. Ama bi noktadan sonra üsenip buyuk aparat direk denemeye basladim. Yani o zamanla oluyor. Ylkenleri suya indirme.. birazcik daha sabir azim. Topla gucunu aparatlari sev onlar yoldasimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…