Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Hadi ya ne bileyim kalkma ışte demi cok scele ediyorum ben ya bu ay gebelik ihtimali yok o zsman malesef

Kızlar merhaba şu dar Boğaz’ı yani kaslı yeri nasıl geçiyorsunuz ben vajina yönünü Yen’i öğrendim eşim hep içimde yukarı değdiriyor ve sanki klitorisin iç yerine değiyor tabi kasılıp kalıyorum..

Canim bahsettigin kasli yere geldiginde nefes ver ve hafif cisini yapar gbi gevset açılacak orası

O yerde kasılıyorum eşimde telaş yapıp çıkıyor o benden panik yazık ..umarım tüm vajili kızlar başarırız ..

O yerde kasılıyorum eşimde telaş yapıp çıkıyor o benden panik yazık ..umarım tüm vajili kızlar başarırız ..
Saniriim en onemli olan birlikte hareket etmek. Kasildinmi sık sık sık kendini yorulunca ver nefesini ve eşin yüklenmeden sadece penisi hafif hafif itsin. Kasıldıgin zaman beraber durup gevsettiginde ilerlemek tek olay bu. Yapariz kizlar yaparsiniz yapiyoruz da

Merhabalar 2 yıllık evliyim doktor yardımı ile vajinusmus yendim ve hemen hamile kaldım 3 aylık hamileyim. İlk zamanlar hamilelik sıkıntılı idi mide bulanmaları serum felan alıyordum. Eşimle ilişki yaşamadık. Lakin şimdi iyiyim denedik ama ilişkide ileri gerilerde şiddetli kasılmalarım devam ediyor. Hiç zevk almıyorum. Bu durumu yaşayıp çözebilen var mı. Çözüm yolları nelerdir.
Doktoruma danıstım anestol sür ilk zamanlar olabilir zamanla geçecek dedi. Ben geçmeyecek gibi acı hissediyorum. Sizlerden fikir bekliyorum. Özeldende yazabilirsiniz. Teşekkürler.

En çok korktuğum durum benim bu. İnşallah aşarsın sıkıntını. Benim Bi tanıdıpım hamilelik boyunca hiç yaşamamışlar ilişki sonra düzeldi demişti

Arkadaslar hep cekinerek yaziyordum ama artik tamamen olduu.. dun once aparatla griis yaptim sonra aparat icimdeyken bacagimi kaldrdim afadersiniz domaldim diz coktum oturdum falan.. sonra her sekilde iliski yapabildik... Üstte en az hissetme oluyor. Altta sadece baski kopek pozisyonu en korktugumdu ama en kolayi kaşik pozisyonu iste burasi burda zevk alabildim.. cok mutluyum cok herkese tesekkur ediyorum

En çok korktuğum durum benim bu. İnşallah aşarsın sıkıntını. Benim Bi tanıdıpım hamilelik boyunca hiç yaşamamışlar ilişki sonra düzeldi demişti
Anestol sürmeyede korkuyorum cocuğa zararlı olur diye birde eski yorumlarda bir spreyden bahsetmisler vemcemia diye ismi yanlış olabilir onu bile düşündüm kasılmalarım için.

Herhangi bir ilaç krem kullandınız mı nasıl kasılma dan yaptınız bizde yardımcı olurmusunuz. Ben 3 aylık hamileyim bir iki kere yarım oldu o dada hamile kaldım 3 ay ara verdik şimDi tekrar yarım oluyor ileri gerilerde cok kasılıyorım.

Canim ben 1 kere vemcaine sprey kullandim ve kalindigi cevreden 15 cm olan aparati tamamen aldim. Sonra o spreyi bacagimda epilasyon icin denedim ve hic uyusturmadigini farkettim. İste o zman gercekten psikolojik oldugunu anladim ve hemen aparatin basina gectim ayni sekilde agrisiz sizisiz o aparati aldim. Sadece nefes nefes nefes.. popoyu vajinayi gevsetme... Bu isin tek kurtulu bu. Aparati cikarip hemen penise gectim ve cuk hissetmeden o kadar kolay oldu ki.. bizim tek sıkıntımiz zaten girisi yapmak onu aparatla yavsca kendim hallettigim icin eşimle zaman kaybetmeden ilerledim. Sonrada aparat icimdeyken yatip kalktim yurudum bacagimi kaldirdim butun sex pozissyonlarini aparati hic cikarmadan denedim. Sonra zaten penisle giris yapinca o kadr kolay ki.. size yemin ederim ya cok kolayy korkunuzu birakin cunku ben 1 seneden fazla bununla ugrastim ve suan aciyorum her saniyeye... Bir cesaret yapicam diyip ne olursa olsun diyip yapin lutfen ...

Tebrik ediyorum sizleri. ben hamile vajinusmuslu olarak üzülüyorum hiç birsey yaşamadım Rabbim evlat verdi ama halen kasılmalar ile mesgulum zevk almak ve vermek istiyorum yarım hissetmek istemiyorum. Doktor yardımı ile aparatla aştım içeri almada sorun yaşamıyorum aparatlada ilaçsız kayganlaştırıcı ile alıyorum tek sıkıntım gel git olayında kasıyorum ve yarım alıyorum.
O fısfıs çocuğa zarar verir mı acaba.

Fisfısı doktora sormak en dogrusu olur canim.. git gel konusunda iste eşine başlarda cok ya as olmasini soyle hatta bazen dursun sen git gel yapmaya calis.. vajina artik alistiktan sonra git geli hissetmemeye basliyorsun. Aparatla calistigin zamanda ayaga kalk yuru yat otur aparati cikarmadan sex pozisyonlarinin seklini almaya calis. Bu yardimcj olur diye dusunuyorum.

Teşekkür ederim umarım alabilirim kısa sürede

Merhaba herkese,
Bir aylık evliyim ve benim de problemim vajinismus galiba. Başlarda kabul etmek istemedim, eğitimli insanım ve bunlar hayatın normal olayları sorun yaşamam filan desem de şimdi durumumu kabullendim. Ben başlarda kendimi daha çok kasıyordum ancak buradaki okumalarımın verdiği motivasyonla alıştırmalar yaptım. Parmağımı içime almak zor geldiği için temizlediğim kalemle denedim ilk ve nefes egzersizleri ile hepsini içime aldığımı gördüm. Bu durum bana güç verdi ve eşimle şimdi daha da ilerlemiş durumdayız. Şimdi eşim yarıya kadar ilerleyebiliyor. Ancak bir nokta var ki, orada eşimi hissettiğim anda kendimi kasıyorum. Acı da değil zevk de değil değişik bir baskı hissediyorum. Bu noktaya kadar geldim buradan sonrasında nasıl ilerleyebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba ben 9 aylık evliyim, ankarada ümmü gülsüm soytürke tedavi olmayı düşünüyorum. Bu doktora gidip de memnun olan olmayan yorumlarınızı bekliyorum. Doktor doktor gezerek psikolojimin yıpranmasından korkuyorum o yüzden en doğrusunu bulmak istiyorum yardımcı olur musunuz

Canim merhaba iste o bi nokta dedigin yer tek nokta orayi gectigin zmaan hersey bitiyor istersen once kendini alistir parmakla rahat edersen 1 parmaktan sonra 2 parmak yap v3 makas gbi ac kapa yap. parmakla olmazsa kalemle, kalemin etrafina pamuk sar stresle sar prezervatif gecir ve bebe yagi olur kayvanlastirici olur onunla ilerlemeye calis her yaptiginda aparatini biraz daha kalinlastrrsin bu sekilde o farkli duygu dedigin yerdeki hissini cozersin

Merhaba Canım O noktada çiş tutma ve bırakma hareketi yap çiş yapar gibi rahatkarken nefes veriyorsun eşinde popoya doğru meğilli şekilde ilerleyecek ve o boğumu geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…