Nasıl başardınız bana da yardimci olur musunuzAminnn bende ayaga kalkıyorum hemen en fazla 5 dakika uzaniyorumdur bu hamilelik ihtimalini azaltir mi dersin bende de var gobek düşüklüğü
Cok tesekkurler ya rica etsem telefonda konusssak olurmu siz evet derseniz buna ihtiyacim var tam olarak anlatirsaniz ben zaten asilama yaptirdim anestexiyle 8 yasinda bi kizim var ama sorun bitmedi bitmiyo desteklerinize ihtiyacim var
Neden acaba ilk defa olumsuz yazan oldu murat beyle ilgili neden sizde neyi farkli tapti acabaBen dr murat ulusoya gittim fayda görmedim hatta her şey daha kötüye gitti
Kac senelik evlisiniz benim gibimisiniz acaba dedimBen dr murat ulusoya gittim fayda görmedim hatta her şey daha kötüye gitti
Benim yazımı oku canım zeytinyağı en mucize çözüm. Bana dua edeceksinNeden acaba ilk defa olumsuz yazan oldu murat beyle ilgili neden sizde neyi farkli tapti acaba
Verdiginiz site acilmiyoBuradan devam edebilirsiniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html
Keyifli paylaşımlar dilerim:)
Banada yardımcı olunnnnStandart çiğdem 1983
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr başardım dün gece.allah kayganlaştırıcı üreticilerine ve bana popoya doğru itmemi tavsiye eden arkadaşlardan razı olsun.gece melekler gibi uyudum kızlar sırtımdaki yüküm kalktı.kızlar kontrol hep sizde olsun sanki penis değilde egzersizde kullandığınız parmak yada bi aparat giricekmiş gibi düşünün inanın o hafif yanma varya 5saniye sürüyo paniklemeyin 5 saniye sonra içinizde hissetmiyorsunuz.ohhhhh be çok şükür allahıma
Delirmek üzereyimmmBanada yardımcı olunnnn
:'(
Yardımcı olabilirim bende 5 ay önce yendimDelirmek üzereyimmm
Nasıl yendiniz yardımcı olabılırnsnzYardımcı olabilirim bende 5 ay önce yendim