Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Merhaba Arkadaşlar,
5 ay önce Vajinismus tedavisi oldum. Tedaviden önce hep buralardaki yazışmaları okuyordum o yüzden ben de burda tecrübemi paylaşmak istedim. Bir kişiyi bile cesaretlendirsem kardır diye düşünüyorum. 4 yıl boyunca yaşadım vajinismusu ve bir kez bile ne kadın dogumcuya ya da cinsel terapist gitmemiştim. Özetle hep ertelemiştim. Daha sonra burada sürekli adı gecen merkezlerden birinde 1 er saatlik 2 seansta tedavi oldum. Merkezin ismini yazmayacağım çünkü forumlarda bu merkezlerle ilgili reklam içeren yalan bissürü hikaye var siz de biliyorsunuz ki.
Size verebileceğim en önemli tavsiye bu problemi kabullenmeniz ve görmezden gelmeye bir son vermenizdir. Bir an önce harekete geçin arkadaşlar dermansız bir dert değil. Lütfen korkmayın. O kadar kolay ki. Cesur olun. Ertelemeyin. Bundan kurtulmak istiyorsunuz ama hiç bir şey yapmıyorsunuz. Forumları okumanın ya da baska arkadaslarımızın çözdüğü yöntemleri denemenin hiç bir faydası yok. Herkesin probleminin derecesi ve sebebi farklı. Bu yüzden lütfen bir profesyonele gidin. Evet bu her ne kadar eşinizle ortak çözmeniz gereken bir sorun gibi gözükse de iş sizde bitiyor. Bir gün bile ertelemeyin artık. Kararlı olun, inatçı olun. Ekonomik olarak müsait değilseniz de bunun bir öncelik oldugunu göz önünde bulundurun. Para biriktirin. Mesela ben kredi çektim hala ödüyorum☺️ Yani demem o ki kızlar bir şeyler yapın. Sihir ya da mucize beklemeyin. Çünkü öyle bir şey yok. Yalnızca dogru tedaviyle kurtulabilirsiniz. Ancak kurtuldugunuzda mutlu bir kadın ve mutlu bir anne olabilirsiniz.
Allah hepinizin yardımcısı olsun. Sevgiler

Canim merhaba ☺ iste o bi nokta dedigin yer tek nokta orayi gectigin zmaan hersey bitiyor istersen once kendini alistir parmakla rahat edersen 1 parmaktan sonra 2 parmak yap v3 makas gbi ac kapa yap. parmakla olmazsa kalemle, kalemin etrafina pamuk sar stresle sar prezervatif gecir ve bebe yagi olur kayvanlastirici olur onunla ilerlemeye calis her yaptiginda aparatini biraz daha kalinlastrrsin bu sekilde o farkli duygu dedigin yerdeki hissini cozersin🙃
O dediğim yeri bilen birilerinin olması bile o kadar iyi hissettirdi ki... Yalnız olmadığımı biliyordum ama sorunumu benim kadar bilen ve öneri sunan insanlarla konuşmak ne kadar rahatlatıcı oldu benim için. Öncelikle çok teşekkür ederim. O noktaya geldiğimde nefes alıp vermeye çalıştım kendi kendime cesur ol diye telkinlerde bulundum ama çok az ilerleyebilmiştik. Ne kadar terlediysem stresten🤭 Vücudum benden bağımsız hareket ediyor sanki. İtmek istiyor. Kendimi bi rahat bırakabilsem her şey olacak ama ya acırsa düşüncesi de beraberinde geliyor adeta. Ama söylediklerinizi yapacağım, gerekirse bu aparatları almayı düşünüyorum. Çok teşekkür ederim 🤗

Merhaba Canım O noktada çiş tutma ve bırakma hareketi yap çiş yapar gibi rahatkarken nefes veriyorsun eşinde popoya doğru meğilli şekilde ilerleyecek ve o boğumu geçiyor.
Tamamdır, nefes alıp verme ve ıkınma hareketi yapacağım. Evet penisin yönü de önemli sanırım☺️ Çok teşekkür ederim. Bunları deneyeceğim

O dediğim yeri bilen birilerinin olması bile o kadar iyi hissettirdi ki... Yalnız olmadığımı biliyordum ama sorunumu benim kadar bilen ve öneri sunan insanlarla konuşmak ne kadar rahatlatıcı oldu benim için. Öncelikle çok teşekkür ederim. O noktaya geldiğimde nefes alıp vermeye çalıştım kendi kendime cesur ol diye telkinlerde bulundum ama çok az ilerleyebilmiştik. Ne kadar terlediysem stresten🤭 Vücudum benden bağımsız hareket ediyor sanki. İtmek istiyor. Kendimi bi rahat bırakabilsem her şey olacak ama ya acırsa düşüncesi de beraberinde geliyor adeta. Ama söylediklerinizi yapacağım, gerekirse bu aparatları almayı düşünüyorum. Çok teşekkür ederim 🤗
Terleme diyince bende bisey anlatmak istdim😅 evlendim birliktelik olmadi hemen doktora gtim vajinismus tedaviye baslayalim dedi ve basladik. 2 gun sohbet muhabbet psikolojk sebep ne onu merk ediyor. Ama yok cikmadi tabi bisey 😆 artik Smear testi yaptiklari buyuk kulak copunu bana verdi bunu evde vajina deliginden sokmaya calis orda bi delik oldugunu anlicaksin dedi. Öldür allah sokamadim. Agliyom delik bulamiyom ya burasi degilse ya bu cubuk kirilirsa ya icimde kalirsa falan boyle dusunceler. Gittim ertesi gunu. Oturttu beni l korktugum kocaman dogum masasina actim bacaklari. Hadi klitorisi goster bana ic dudak dis dudak dedi. 🤭 Ben de gulerek dedim bak burasi dis dudak dogru dedi. Burasi klitoris dedim ic dudak nerde dedi o icte heralde dedim😅 klitoris diye gosterdigim yer ic dudagimmis 😵😵😵 her neyse gulduk falan ogretti ben ogun klitorisi gordum sasirdim ogrendim ve acidim kendime... Neyseo kulak copunu beraber ıkıla sıkıla vajinaya soktuk. Beni srekli telkin etti canim guzelim bak nefes hadi sen dene ilerlet ne hissediyosun falan. Tek hissettigim gidiklanma. Sonra bana bak bakalim cubuk nerde dedi . Ve cubuk kocaman bisey 5 cm orda duruyor icimdeee diye endiseliyim. Sonra sakinlestirdi falan . Ayaklarima bir baktim. Baş parmagimdan ter damla damla yere inmis. Ayak basparmaktan bahsediyorum. O gun doktor bak bu senin bugun ki azmin dedi. Gecen gun esimle birlikte oldugumuzda ilk defa terledim. O aklima geldi... Allahim dedim cok sükür. Acimizida mutluluguzuda en iyi o biliyor. İnsallah sizde kendinize daha fazls bu aciyi cektirmiceksiniz inaniyorum... Söküp atın, burda yenenler bile hala konusuyor niye cunku korkusuyla yuzlesti bos oldugunu anladi ve kendi kaybettgi zamani kaybetmenizi istemiyor. Bizi mutlu edin hadii🧡

Terleme diyince bende bisey anlatmak istdim😅 evlendim birliktelik olmadi hemen doktora gtim vajinismus tedaviye baslayalim dedi ve basladik. 2 gun sohbet muhabbet psikolojk sebep ne onu merk ediyor. Ama yok cikmadi tabi bisey 😆 artik Smear testi yaptiklari buyuk kulak copunu bana verdi bunu evde vajina deliginden sokmaya calis orda bi delik oldugunu anlicaksin dedi. Öldür allah sokamadim. Agliyom delik bulamiyom ya burasi degilse ya bu cubuk kirilirsa ya icimde kalirsa falan boyle dusunceler. Gittim ertesi gunu. Oturttu beni l korktugum kocaman dogum masasina actim bacaklari. Hadi klitorisi goster bana ic dudak dis dudak dedi. 🤭 Ben de gulerek dedim bak burasi dis dudak dogru dedi. Burasi klitoris dedim ic dudak nerde dedi o icte heralde dedim😅 klitoris diye gosterdigim yer ic dudagimmis 😵😵😵 her neyse gulduk falan ogretti ben ogun klitorisi gordum sasirdim ogrendim ve acidim kendime... Neyseo kulak copunu beraber ıkıla sıkıla vajinaya soktuk. Beni srekli telkin etti canim guzelim bak nefes hadi sen dene ilerlet ne hissediyosun falan. Tek hissettigim gidiklanma. Sonra bana bak bakalim cubuk nerde dedi . Ve cubuk kocaman bisey 5 cm orda duruyor icimdeee diye endiseliyim. Sonra sakinlestirdi falan . Ayaklarima bir baktim. Baş parmagimdan ter damla damla yere inmis. Ayak basparmaktan bahsediyorum. O gun doktor bak bu senin bugun ki azmin dedi. Gecen gun esimle birlikte oldugumuzda ilk defa terledim. O aklima geldi... Allahim dedim cok sükür. Acimizida mutluluguzuda en iyi o biliyor. İnsallah sizde kendinize daha fazls bu aciyi cektirmiceksiniz inaniyorum... Söküp atın, burda yenenler bile hala konusuyor niye cunku korkusuyla yuzlesti bos oldugunu anladi ve kendi kaybettgi zamani kaybetmenizi istemiyor. Bizi mutlu edin hadii🧡
Böyle zorlanarak geçilen zamanlar sonrasında hatırlandıkça ne güzel hissettiriyor, beni de iyi hissettirdi. Ne kadar iyisiniz, bu sayfayı keşfettiğime o kadar mutluyum ki! Çok teşekkür ederim gerçekten. Regl olmam sebebiyle ara verdim ama biter bitmez başlayacağıma emin olabilirsiniz. İnanıyorum, inşallah olacak. İşin garibi şu ki, bedenlerimiz bunun için yaratılmış. Her şey kendiliğinden zaten uyum içerisinde. Kendime bunu söylüyorum sıkça. Zaten bedenim ne yapması gerektiğini biliyor, sadece zihnimle bunu desteklemem gerekiyor. Sizin de desteğinizle inşallah onu da yapacağım ve burada ben de başardım diyeceğim. Rehlim bitene dek bu aparatlardan almak istiyorum. Bu konuda bir bilginiz var mı acaba? Vajinismus aparatı diye aratıp sipariş vereceğim de, bu konuda önerilen bir şey varsa önerilere açığım :)

Böyle zorlanarak geçilen zamanlar sonrasında hatırlandıkça ne güzel hissettiriyor, beni de iyi hissettirdi. Ne kadar iyisiniz, bu sayfayı keşfettiğime o kadar mutluyum ki! Çok teşekkür ederim gerçekten. Regl olmam sebebiyle ara verdim ama biter bitmez başlayacağıma emin olabilirsiniz. İnanıyorum, inşallah olacak. İşin garibi şu ki, bedenlerimiz bunun için yaratılmış. Her şey kendiliğinden zaten uyum içerisinde. Kendime bunu söylüyorum sıkça. Zaten bedenim ne yapması gerektiğini biliyor, sadece zihnimle bunu desteklemem gerekiyor. Sizin de desteğinizle inşallah onu da yapacağım ve burada ben de başardım diyeceğim. Rehlim bitene dek bu aparatlardan almak istiyorum. Bu konuda bir bilginiz var mı acaba? Vajinismus aparatı diye aratıp sipariş vereceğim de, bu konuda önerilen bir şey varsa önerilere açığım :)
👏🙏
N11 hepsi burada gibi sitelerde vajinismus icin dilator diye aratabilrisiniz ☺️

Merhabalar 2 yıllık evliyim doktor yardımı ile vajinusmus yendim ve hemen hamile kaldım 3 aylık hamileyim. İlk zamanlar hamilelik sıkıntılı idi mide bulanmaları serum felan alıyordum. Eşimle ilişki yaşamadık. Lakin şimdi iyiyim denedik ama ilişkide ileri gerilerde şiddetli kasılmalarım devam ediyor. Hiç zevk almıyorum. Bu durumu yaşayıp çözebilen var mı. Çözüm yolları nelerdir.
Doktoruma danıstım anestol sür ilk zamanlar olabilir zamanla geçecek dedi. Ben geçmeyecek gibi acı hissediyorum. Sizlerden fikir bekliyorum. Özeldende yazabilirsiniz. Teşekkürler.
Anestol uyusturmuyo hic emla deneybilirsin ben yenemedm hala ama anestol hic etki etmiyor

Şu anda bu yazıyı okuyorsanız bilin ki karşınızda sizinle aynı duyguları yaşayan, aynı zorlukları gören, hayatının en güzel günlerini tıpkı sizin gibi berbat etmiş olan bir de yetmezmiş gibi kimseyle paylaşamayan, her şey normalmiş rolünden çok yorulan bir kadın var. Yine bilin ki bundan 15 gün öncesine kadar tıpkı sizin gibi asla başaramayacağını düşünen kendine kızmaktan bir hal olmuş ve görüp görülecek en kötü vaka olduğunu düşünen bir kadın var. Lütfen okumaya devam edin.

Sevgili kader arkadaşlarım… Uzun yıllar sevgililik döneminden sonra 9 ay önce eşimle çok güzel bir düğünle evlendik. Ve bütün vajinismus hastalarının yaşadığı gibi balayımız hüsranla sonuçlandı. Öyle ki ben vajina girişimin olmadığını bile düşünüyordum. O duvar hisleri, deneme çalışmalarındaki acılar, eşimi itmeler, psikolojik sıkıntılar hepsi ama hepsi bizi de bulmuştu. Ben hep korkak bir insandım ama bu hastalığa yakalanacağımı asla düşünmezdim. Günlerce gecelerce araştırdım. Deli gibi okuyordum. Gece eşim uyuyunca telefonum elimden düşmüyor bu hastalık nedir kadınlar nasıl başa çıkar hepsini öğrenmek istiyordum. Ama okudukça güç kazanacağıma daha da kötü oluyordum. İnanın o bölgeye küçücük kulak çöpünün bile girebileceğini düşünmek beni deli ediyordu. Aparat kelimesini görmek bile istemiyordum zaten. Bunu asla kendim yapamazdım. Kendimi iyi tanıyordum. Bununla kendim başa çıkamazdım.

Sonra doktor araştırmalarına başladım. İzmir'de yaşıyorum ama ailem İstanbul'da o yüzden İstanbul-İzmir çaplı araştırmalarıma devam ettim. Araştırdığım bütün doktorlar birkaç seansla bu işi çözeceklerini söylüyorlardı. Aradım ama hiçbiriyle birebir görüşemedim. Asistanları ile görüştüm hep. 3 seans 10 seans arası tedaviler, ödevler falan filan…

En son murat Ulusoy ile görüştüm. 3 saatte bu hastalıktan kurtulabileceğimizin müjdesini veren doktorla…Önce whatsapptan mesaj attım. Tam 40 günlük evliydik o zaman. Bütün mesajlarıma birebir kendisi cevap verdi. Herkes 1 güne bu işi çözdüğünü söylüyordu. Ama insan inanamıyor işte. Biz tekrar düşünme evresine girdik. Eşim de pek doktora gitmek istemiyordu zaten. Günler aylar geçti biz hala yerimizde sayıyorduk. Ben bu arada hiçbir şekilde egzersiz falan yapmadım. Kafama doktora gitmeyi koyduğumdan mı yoksa egzersiz kelimesinden bile ürktüğümden mi bilmiyorum. Sonuç olarak 8 ay daha geçip gitmişti. Artık eşim de doktorsuz başaramayacağımıza inandı ve en başından beri söylediği her şey bana mantıklı gelen MURAT ULUSOY'A gitmeye karar verdik. Gitmeden önce buradan ona giden birkaç hastayla görüştüm. Olumsuz sonuçlanan tek bir hastasına rastlamamıştım zaten. Bütün videolarını izlemiştim. Anlattıklarını okumuştum. Bana söyledikleri o kadar mantıklı geliyordu ki. Ayrıca aylarımı zehir eden bu hastalıktan 3-5 seansta değil 1 günde kurtulma fikri beni daha da heyecanlandırıyordu. İtiraf edeyim ki yine de 1 güne çözüleceğini çok da düşünmüyordum.

Randevu aldığımız andan, yola çıktığımız ana, Murat Beyin ofisine girdiğimiz dakikalara kadar nasıl anlatsam size benim için o kadar zordu ki. Yol boyu karnım ağırdı korkudan. Ya olmazsa korkusu, başıma ne gelecek korkusu… Otelimizi oraya gitmeden ayarlamıştık. Murat beye geldiğimizi söyleyince biraz indirim de yaptılar. Hatta 2 gecelik rezervasyon yaptırırken orada çalışan hanım bize nakit ödeyin ki genelde 1 gecede tedavi olunuyor öbür gün paranızı iade edebiliriz dedi. Ne mutlu kiii bizimki de öyle olduuu 😊

Ve içeri girdik. Murat bey bize bütün süreci anlattı kabul edersek başlayacağız dedi. Ev ortamı gibi bir yer gerçekten insanı rahatlatan bir mekandı. 3 saatlik bir süreç geçirdik. Aslında vajinismustan kurtulmam 3 saatimizi bile almadı diyebilirim. Hipnoz seansları, bilgilendirici videolar ve vajinal çalışma ile gerçekten 3 saati bile bulmayan bir süreçte her şey olup bitmişti. Diyorum ya ben bir kere bile egzersiz yapmamıştım vajen içine kulak çöpüyle bile dokunamamıştım. Orada başardıklarıma inanamadım yaa. Murat bey gerçekten alanında uzman o kadar mütavazi o kadar işini iyi bilen biri ki onu tanıdığım ve onu seçtiğim için çok şanslıyım.

Bu arada Murat bey her ayrıntıyı düşünmüş hipnoz olurken eşiniz sizi izleyebiliyor. Vajina çalışmalarında asla ama asla sizi rahatsız etmiyor hatta çoğunu eşinize yaptırıyor. Böyle bir doktorun elinde de imkansız gelen şeyler hemencecik oluyor. Hipnoz olayına gelince bilincinizi yitirmiyorsunuz. Asla korkmayın. Ben hatta ''hipnoz olmadım mı ya'' diye düşündüm bir ara. Bilinç yitirme değil olumlu telkinler duyduğunuz bir hipnoz. Doktor beyin gözetiminde vajinismustan kurtuluyorsunuz. Sonra otel kısmı başlıyor. Eşinizle olan çalışmayı da başardığınızda - ki olmaz ya diye düşünüp korkarken pat diye oluveriyor - sonra doktor sizi yine görüyor birtakım ödevler verip evinize uğurluyor. Biz eve geldiğimizde bile Murat bey bize hep mesaj attı süreci öğrenmek istedi. Parasını alıp çekilen biri değil. süreç hakkında beni bilgilendirin dedi ve hep biz ona yazmadan daha önce o bize yazdı. Sonuç olarak beni aylarca üzen bu dertten kurtardı.

Hep okuduğum yazılar şöyleydi: 2 gün önce vajinismusu yendim. Ya da 3 gün önce. Ama ben öyle yapmadım bu yazıyı yazmak için 15 gün bekledim. Bu süreç içinde hep birleşmeler yaşadık. Her seferinde daha iyiye giden birleşmeler. Ben emin olmak istedim. Size de emin bir şekilde tavsiyelerde bulunmak istedim. Şu 15 günlük hayatımız bile o kadar değişti ki eşimin mutluluğu, benim başarmamdaki gururum ilişkimizi o kadar tatlı bir boyuta getirdi ki size anlatamam… Artık tam anlamıyla evli bir çiftiz. Eksiklik duygumuz yerini heyecanlara bıraktı. Geçirdiğimiz 9 ayın pişmanlığı var şimdi sadece.

Bu yazıyı okuyorsanız lütfen ertelemeyin. Belki kendi çabanızla başarabilecek yapıdasınız o zaman cesaretinizi toplayın hemen başlayın. Öyle değil mi? O zaman hemen bir doktordan yardım alın. Maddiyatı düşünmeyin düğünde takılan bileziğimizi bozdurduk biz. İlk bozdurduğumuzda çok üzülmüştüm. Böyle bir şey için değer mi neden kendi kendime başaramadım diye çok üzülmüştüm. Ama inanın şu an gözümüzde bile değil. Yaşadığımız mutluluk huzur bilezikten çok daha kıymetli.

Ve tabi ki o olmasa yapamayacağım çok değerli Murat Ulusoy. Her gün ona nasıl minnettarız anlatamam. Allah ondan razı olsun ve yolunu çok daha fazla açsın inşallah. Benim gözü kapalı tavsiyemdir. Sormak istediğiniz her türlü soruyu cevaplarım. Yardımım dokunursa çok sevinirim. ERTELEMEYİN KORKMAYIN. Murat Ulusoy'un ofisine girdiğiniz an her şey geride kalacak bunu bilin. Bu arada ben bu yazıyı tamamen yardım ve tavsiye amacıyla yazıyorum. Murat Beyin yanında çalışan bir asistanı bile yok her şeyi kendi yapıyor. Olması gereken de budur. Ona güvenmemi sağlayan da budur. Reklam yaptırmak için beni seçmedi yani :) inanın o kadar mutluyum ki bu sorunu kimseyle paylaşamadığım için Murat beyi de kimseye anlatamıyorum içimde kalıyor :)

Şöyle bitirmek istiyorum: Bu süreçte kadınlar kulübünden çok fazla yazı okudum. Murat beye gitmek kafamda olduğu için genelde onu araştırdım. 1 güne çözdük diyen arkadaşları okuyunca inanmamak değil de benimki 1 güne olmaz ya diyordum. Bir de ''ben başardıysam herkes başarır'' cümlesi vardı ki ona da pek itimadım yoktu. Benden daha kötü bir vakaa yoktur. Başardıysa benden iyidir diye düşünürdüm hep. Şimdi pek sevmediğim o cümleyi ben mutluluktan uçarak kuruyorum tabi ki MURAT BEY in sayesinde: BEN BAŞARDIYSAM SİZ DE BAŞARIRSINIZ...

Anestol biraz etki ediyor gibi ilk denemelerimde emla kullanmadım vercemia sprey aldım onu deneyeceğim bakalım etki edecek mi. Allah yardımcın olsun.
Onu bende alicam ama ben hala ertelemeyi trcih edenlerdenim. Canima tak ediyo ama surekli bahane uretyrum kendi kendime . Bilmyrum nasil cozucem. Insallah kisa surede basarirsiniz 🤗

Önceki ilişkilerimde hiçbir problem yaşamıyordum fakat sevgilimle ilişkiye girerken çok fazla uyarılmadığım zaman yada ilişkinin ortasında bıçak saplanması batma tarzı acılar hissediyorum sanki bir yere takılıyormuş bir yer yırtılıyormuş gibi hissediyorum sevgilimle ilk başlarda bu problem yoktu ama sonradan ortaya çıktı ve gitgide artıyor cinsel ilişki sırasında olunca sevgilimin artık morali bozulmaya ve cinsellik konusunda isteksizleşmeye başladı parmak egersizlerini yapabiliyorum ama bir türlü geçmiyor ne yapmalıyım bilmiyorum bu durum beni depresyona sokmaya başladı

9aylık evliyim..Ama artık ne yediğim yemekten ne içtiğim sudan bişey anlıyorum. Ne yaparsam yapayım ne denersem deniyim olmuyor. Etrafımda ki herkese mutlu rolü yapmaktan sıkıldım artık. Eşimin de çok üstüne gider oldum devamlı tartışıyoruz ben kendimi eksik hissediyorum sanki onunla evlenerek onun başını yaktım😔 ne olur yardım edin bana çok çaresizim

merhaba arkadaşlar. ben de size kendi hikayemi anlatmak için üye oldum.

evlenmeden önce çok istekli olduğumu ve yatakta hiç problem yaşayacağımı düşünüyordum ama ben de bu berbat hastalığı kabullenmek zorunda kaldım. eşim problem etmedi ve hemen doktor randevusu aldık. benim gittiğim ilk doktor ankara zekai tahir burak hastanesinde cinsel sağlık polikliniğinde müjdegül zayıfoğlu karaca idi. bana fiziksel bi problem olmadığını söyledi ve ıkınma egzersizlerini öğretti. eşimle ikimizi aldı, önümüze yapay vajina koydu. kızlık zarını yanlış inançları filan anlattı. balayında bir şey yapmayın dedi. parmak egzersizlerinden sonra denememizi önerdi. ama olmadı. dokunamadım. eşime yaptırmaya çalıştım. çığlık çığlığa bitti her deneme. onun da morali bozuluyordu.

tekrar aynı doktora gittim, durumu anlattım. egzersizleri öğretmekten başka yapacağı bir şey olmadığını söyledi ve benim rahatsızlığımın psikolojik olduğunu söyledi. cetad diye bir dernek var oradan sertifikalı psikolog önerdi. ben de önerdiği listeden devlet hastanesinde ebru soylu'ya gittim. onun da emekliliğine az kalmış herhalde memur kafasıyla beni geçiştirdi. bi sürü soru sordu sonra da şimdi git eşinle gel dedi. biraz ısrar edince bana evde çıplak gezme, vajina girişine parmak koyup 100 e kadar sayma gibi egzersizler verdi. suratsız aksi. herhalde şimdi özelde çalışıyor. o kadar ağladım ki çıktıktan sonra. yine de kadının verdiği egzersizlerle 1 parmak alabildim.

sonra yine müjdegül zayıfoğlu karaca'ya gittim. çünkü devlette başka cinsel sağlık polikliniği bilmiyordum. bu bizim sağlık sisteminin en büyük problemi işi öğrenen muayanehane açıyor parasız insanlar böyle sürünüyor. o gidişimde müjdegül hanım beni ilk parmakla muayene etti sonra ikinci parmağı deneyince benim tansiyonum düştü, bayıldım. şeker verdiler, kendime geldim... en travmatik olan buydu herhalde yaşadığım süreçte.

neyse kızlar doktor bu defa da hacettepe'de asistanların psikoterapi yaptığını öğrenmiş onu söyledi. güç bela randevu aldım. kezban burcu avanoğlu diye bir asistanla başladık terapiye. kız başta çok hevesliydi ve her seansta eşimle gelmemi söylüyordu eşim de hep izin alıyordu ama onunla konuşmuyordu bile. sürekli sorular sordu. sorduğu soruların cevabını müsvedde bir kağıda yazıyordu ve her defasında aynı soruları tekrar soruyordu sinir oluyordum ama para problem olduğu için bi ihtimal diye devam ettim. iki ay kadar sürdü bu. veeee sıkı durun o kadar bilgiden sonra bana verdiği ilk tavsiye!!! parmağını vajina girişine koy 15 gün bunu yap tekrar gel konuşalım. sağol canım yaaa bu benim aklıma neden gelmedi acaba aylardır! o kadar sinirlendim ki. aptal! siz karanlık bi kuyuda gibisiniz, 1 parmak alabildiğinizi söylüyorsunuz o 15 gün diyor. zaten sürekli benden aldığı bilgiyi hocaya özetliyo onun tavsiyesiyle beni tedavi etmeye çalışıyordu. olmadı kafamız attı. düğünden kalan son altınlarla yaptırdığımız bi bilezik vardı, onu sattık. ve doktor araştırdım.

reyyan özcan temizkan hocayı buldum. instagram ve youtube kanalını karıştırdım ve onda karar kıldım. bu kararımda müjdegül zayıfoğlu karaca'nın da etkisi var. çünkü o bana orayı uyuşturup, kızlık zarını alıp, anesteziyle ya da botoksla kısaca vajinaya penis sokmakla tedavi olmayacağını bana çok iyi anlattı. reyyan hoca bir anne, abla şefkatiyle size yaklaşıyor ve seni bırakmayacağım çözene kadar diyor. benim tercihim bu yüzdendi. beni dinledi, ilişkimiz hakkında bilgi aldı. bana güven verdi. sonra tedaviye başladık. bana bazı krem ve spreyler verdi. kızlık zarını esnetmek adına, onları kullandım. aparat uyguluyor ve size kullandırıyor hoca ama bunu yaparken sizinle konuşuyor gevşetiyor. gevşeme egzersizleri öğretiyor. ben onun yardımlarıyla bile son aparatlarda günlerce tıkandım. yapamadım, araya regl girdi. yok dedim yine olmayacak. ama hoca her defasında o kadar emindi bana gaz veriyordu ki. zorlandım, ağladım ama beni sımsıkı tuttu. pes etmedi. herhalde en uzun sürede çözülen hastası ben olabilirim. artık hiçbir jel, aparat kullanmadan yapabiliyorum. şimdi bitince tedavi ne kadar kolaymış diyorum ama bu hastalığı gerçekten yaşayan bilir.

benim sizlere tavsiyem önce bi kadın doğum uzmanına gidin. belki çok ileri seviye değilsinizdir. sadece korkuyorsunuzdur ve çözülür kolayca. ama baktınız erteliyorsunuz, yapamıyorsunuz çok vakit kaybetmeden borç harç bi şekilde reyyan hocayı bulun. para kazanılır ama giden zaman gelmiyor. ülkede işini düzgün yapan o kadar az hekim var ki. böyle insani bi yolla, şefkatle tedavi olduğum için çok memnunum. iyi ki diyorum. kremleri filan yazmadım ama isteyene reçetelerimi de gönderebilirim ama kızlar o ilaçları da alsanız kullansanız bir el elinizi tutmadıkça zor. olsaydı ben 10 ay gezdim, bu siteleri hatmettim yapardım herhalde. yine de deneyin. ama ben kesin çözüm için doktoruma kefilim. inşallah birine faydası olur bu tecrübenin. Allah kimseye yaşatmasın bu hastalığı. sorularınız olursa seve seve cevaplarım

Daha 3 gün önce burda çare arıyordum kendime.. Ben kendi çapımda biraz ilerleme kaydetmiştim, orta parmağı alabiliyordum ama devamını ne yapsam getiremiyordum. Burda yazılanları geceler boyunca hatmetmiştim. Bi akşam yine burda yorumları okurken P peynirsiz adlı arkadaşımın yazılarını gördüm ve ona mesaj attım. İyi ki de atmışım. Bana o kadar güzel yol gösterdi ki.. biz pazar sabahı konuşmaya başladık ve ben pazartesi gecesi vajinismusu yendim. Gerçekten olay beyinde bitiyormuş arkadaşlar.

Pazar günü bi allık fırçamın ucuna pedler sarıp streçleyip üzerine prezervatif takıp egzersize başladım ve o kadar kolay aldım ki. Sonra gece kendime yeni bir aparat hazırladım daha da kalınlaştırarak. Gece ne yapsam alamadım ve ertesi güne bıraktım. Pazartesi günü işten gelir gelmez hemen denemeye devam ettim ve ne yapıp edip onu da aldım. O kadar kolaymış ki kendimi kastığım için zorlanmışım.

O gün @peynirsiz adlı arkadaşımla konuştuğumda eşimle istersem deneme yapabileceğimi söyledi. Biz o akşam eşimle dışarı çıkıp biraz kafa dağıttık gezip tozduk eve geldik. Ben aparatla giriş yaptım.(zeytinyağı kullandım) İçimde biraz beklettikten sonra eşime git gel yaptırdım aparatla. Sonra hazır olduğumuzda denemeye başladık anlaşıp. Ben gözlerimi kapadım derin nefesler alıp verdim her nefes aldığımda eşimden biraz daha ilerlemesini istedim. Sonra başladık, biraz sonra eşim oldu dedi. Ben hiç bişey anlamamıştım.. Şok oldum eşime bin kere falan sormuşumdur gerçekten oldu mu diye🤩 git gel bile yapabildik🙏🏻 benim canım çok tatlıdır hatta çevremde meşhurdur canımın tatlılığı, ama hiç acımadı kızlar hemde hiç sakın korkmayın.
Bende acaba bir gün yazabilir miyim diye hayal kurardım o günün geldiğine inanamıyorum💃

Her şey beyinde bitiyormuş onu anladım. Allah herkese nasip etsin bu dertten bir an önce kurtarsın inşallah🙏🏻
@peynirsiz arkadaşımında her şey gönlünce olsun ❤️

Merhabalar ben 3 yıllık evliyim ve geçen temmuz ayında doktor yardımıyla bu dertten kurtulabildim. Üç yıl boyunca parmak egzersizi, dilatör denemeleri, yorumlarda yazılan krem önerileri hepsini denedik ama bir türlü iliskiye girememistik. Üç yıl dile kolay ama neler yaşadığımızı bir Allah bir eşimle ben biliriz kimseyle de paylasamayinca herseyi icinde yaşamak zorunda kalıyorsun. Üç yılın sonunda eşimin bir sıkıntısından dolayı özel bir hastaneye gittik aklımızda vajinismus yoktu tabiki. Özel bir hastanede olduğu için doktorun iyi ilgisi sonucu eşim benim sorunumdan da bahsetmiş ve eşime hastanelerinde vajinismus tedavisi yapan bir doktor olduğunu beni o doktora götürmesini söylemiş. Iyi ki de söylemiş Allah razı olsun binlerce kez. Çünkü böyle bir tedavinin yapıldığını bilmiyorduk. Bir hafta sonraya randevu alıp o doktorun yanina gittik. Doktor tedavisini uyguladı ama o gun olmadı. Bes gün sonraya tekrar çağırdılar yarım saat kirk dakikalik tedavinin ardından eşimle ilk denememizi yaptık ve oldu. Aslında hersey rahat olup kendini kasmamakta bunu becerebilirseniz kendiniz bile yenersiniz. Ama ben doktorum sayesinde yendim ondan da Allah razı olsun sıkıntılarımdan kurtuldum.

Merhabalar ben 3 yıllık evliyim ve geçen temmuz ayında doktor yardımıyla bu dertten kurtulabildim. Üç yıl boyunca parmak egzersizi, dilatör denemeleri, yorumlarda yazılan krem önerileri hepsini denedik ama bir türlü iliskiye girememistik. Üç yıl dile kolay ama neler yaşadığımızı bir Allah bir eşimle ben biliriz kimseyle de paylasamayinca herseyi icinde yaşamak zorunda kalıyorsun. Üç yılın sonunda eşimin bir sıkıntısından dolayı özel bir hastaneye gittik aklımızda vajinismus yoktu tabiki. Özel bir hastanede olduğu için doktorun iyi ilgisi sonucu eşim benim sorunumdan da bahsetmiş ve eşime hastanelerinde vajinismus tedavisi yapan bir doktor olduğunu beni o doktora götürmesini söylemiş. Iyi ki de söylemiş Allah razı olsun binlerce kez. Çünkü böyle bir tedavinin yapıldığını bilmiyorduk. Bir hafta sonraya randevu alıp o doktorun yanina gittik. Doktor tedavisini uyguladı ama o gun olmadı. Bes gün sonraya tekrar çağırdılar yarım saat kirk dakikalik tedavinin ardından eşimle ilk denememizi yaptık ve oldu. Aslında hersey rahat olup kendini kasmamakta bunu becerebilirseniz kendiniz bile yenersiniz. Ama ben doktorum sayesinde yendim ondan da Allah razı olsun sıkıntılarımdan kurtuldum.
Arkadaslar bende murat beye gitmek istiyorum ama ya olmazsa allahim allahim 12 yillik evloyim bitmedi bitmiyo ne olur ne olur biseyler diyin

Arkadaslar bende murat beye gitmek istiyorum ama ya olmazsa allahim allahim 12 yillik evloyim bitmedi bitmiyo ne olur ne olur biseyler diyin
12 yıl mı
Ya olmazsa değil olacak insallah korkmayın. Benim tedavimi yapan doktor da 10 yıllık vajinismuslu bi çiftin geldiğini söylemişti yalnız değilsiniz biran önce doktora gidin artık kaçmayın ertelemeyin ben de aynı şekilde hep kaçtım ama bunun çözümü kaçmak ertelemek unutmayi istemek değilmiş. Keske daha önce doktora gitseydim de 3 yılım böylesine kötü ağlamakla geçmeseydi. Inşallah siz de kurtulursunuz aynı kaderi yaşadığımız herkes kurtulur.

12 yıl mı

Ya olmazsa değil olacak insallah korkmayın. Benim tedavimi yapan doktor da 10 yıllık vajinismuslu bi çiftin geldiğini söylemişti yalnız değilsiniz biran önce doktora gidin artık kaçmayın ertelemeyin ben de aynı şekilde hep kaçtım ama bunun çözümü kaçmak ertelemek unutmayi istemek değilmiş. Keske daha önce doktora gitseydim de 3 yılım böylesine kötü ağlamakla geçmeseydi. Inşallah siz de kurtulursunuz aynı kaderi yaşadığımız herkes kurtulur.
Cok tesekkurler ya rica etsem telefonda konusssak olurmu siz evet derseniz buna ihtiyacim var tam olarak anlatirsaniz ben zaten asilama yaptirdim anestexiyle 8 yasinda bi kizim var ama sorun bitmedi bitmiyo desteklerinize ihtiyacim var

Cok tesekkurler ya rica etsem telefonda konusssak olurmu siz evet derseniz buna ihtiyacim var tam olarak anlatirsaniz ben zaten asilama yaptirdim anestexiyle 8 yasinda bi kizim var ama sorun bitmedi bitmiyo desteklerinize ihtiyacim var
Henüz eşim ve doktorumdan başka hic kimseyle konusmamisken biriyle konusmaya anlatmaya ben de hazır değilim. Keşke aşılama yapan doktorunuz ilk once çocuk yerine sizin sorununuzu çözmeye odaklansa ve sizi öyle yonlendirseydi sizin için daha iyi olurdu. Bence biran önce kesinlikle doktora gidin ertelemeden bunca yıl beklemissiniz zaten krem kullan dilatör dene deyip sizin zamanınıza hakkınıza girmek istemem. Korkmayın birde ben bilemem tabi doğum
Yapmadigim için ama çocuk dogurmussunuz bundan daha zor ne olabilir ki. Şayet zor ve acılı korktuğumuz gibi birseyde değil zaten iliski.

X