Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Cok tesekkurler ya rica etsem telefonda konusssak olurmu siz evet derseniz buna ihtiyacim var tam olarak anlatirsaniz ben zaten asilama yaptirdim anestexiyle 8 yasinda bi kizim var ama sorun bitmedi bitmiyo desteklerinize ihtiyacim var

Merhaba Arkadaşım öncelikle alamayacaksınız hemen vajinusmus klinşklerine gitmek ist iseniz Üsküdara Nazife ergen var tavsiye ederim. İliskiye girmeden önce fito krem ve anestol kullanın vajina İn ilerisine doğru ittirin 2 dk geceden uyusuyor ve siz hiç acı duymuyorsunuz. Öncelikle acımıyacak bilincini kendinize verin. 12 yıl cok uzun süre hiç beklemeyin cunkü kendinizde cesaret yoksa sadece zaman kaybı oluyor beklemek.

Ben doktora gittim mantar ya da başka hastalık olmadığını öğrenince biraz rahatladım anestol kullanıyordum uyuşturup yapıyordum amaaaaaaa en son mükemmel bir çözüm buldum sızma zeytinyağı bi doktor da zararı olmadığını söylemişti rahatladım. Bi kaç ay böyle yaptım şimdi hiç bi şey kullanmıyorum çok şükür.

Canı çok yanan ve korkan varsa önce anestol uyuşturucu kremle yapsın. Tam rahim ağzına sürün acıyan yere aşağı tarafa. 10 dk beklesin sonra ilişki

VAJİNİSMUSA SOOOON :halay: :halay: :halay: :halay: :halay::halay:

Herkese tavsiyem öncelikle doktora görünün sonra başka çözümler arayın. Şuan çok rahatım çözdüm olayı herkese şifa diliyorum. Benim doktorum bana çok güzel bi söz söyledi " sen bisiklete binmeyi öğrenirken hiç düşmedin mi dizini yaralamadın mı pat diye mi öğrendin " dedi. Dönüm noktası oldu resmen. Ağrım o gece daha azdı. Çünkü biliyordum ki bende hastalık yok zamanla geçecek bu bile beni rahatlattı. Sonra anestol ve en son zeytin yağını keşfettim. Az önce bi hanımefendi sordu herkes öğrensin diye burdan da yazmak istedim. Önce evinizde zeytinyağı varsa onu deneyin olmazsa anestol alın. Anestol size korkunuzu yenme fırsatı verecek çünkü acımadığını beyniniz kabul edecek. Zaten uyuşturdum acımaz diye ilişkiye başlayınca rahim ağzı açılacak. Tabi ilk kullanmada demiyorum anestolu kullandıkça öğreneceksiniz. Sürdüm neden olmadı demeyin acıyan yeri bulup bir dahaki sefere oraya da sürün. Az geldiyse bol sürün. Çok uzun yazdım ama bu derdi iyi bilirim yıllarca yazsam bu dertten muzdarip olanlar hiç bıkmadan okur eminim. İdrar yanması da oluyordu onu da çözdüm ilişkiden önce idrarınızı yapın 😘 Hepinize şifa diliyorum.

Merhaba.okudukça üzüldüğüm için yazmak istedim.4.5 yıl sonra vajinismusu yendim.şuan 10 yıllik evliyim.psikoloğa giderek çözdüm.parmak egzersizleriyle..yalnız şunu belirtmek istiyorum.penisin anatomisiyle parmak egzersizi aynı şey değil.aslında penisle daha kolaymış ama yasamadan bilinmiyor.parmak egzersizi çok önemli.penise gectiginizde zeytinyag yerine mutlaka kayganlastirici kullanmanizi tavsiye ederim.hala daha kayganlastirici kullaniyorum.inanin cok rahat edersiniz.ilk penis denemelerinizde kontrol sizde olsun.tutarak iterek kontrolu saglayin.dur deyip nefes alip verip kendimi rahatlatmaya calistim.sakin ertelemeyin lutfen,emin olun ben yendiysem herkes yener vazgecmeden devam edin.en kisa zamanda yenmenizi dilerim.

Merhaba mesajınızı okudum az önce bende Tunceli de oturyrm elazığ da birinden tedavi alıp çözüme ulaştığınızı okuyunca çok umutlandım Zeynep hanıma nasıl ulaşabılirm lutfen yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim cevabınızı dört gözle bekliyorum

Merhaba lutfen Zeynep hanımla ilgili bilgi verebılıyrmsnz bende tuncelide yaşyrm cevabınızı beklyrm şimdiden tesekkur ederim 😔

Standart çiğdem 1983

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr başardım dün gece.allah kayganlaştırıcı üreticilerine ve bana popoya doğru itmemi tavsiye eden arkadaşlardan razı olsun.gece melekler gibi uyudum kızlar sırtımdaki yüküm kalktı.kızlar kontrol hep sizde olsun sanki penis değilde egzersizde kullandığınız parmak yada bi aparat giricekmiş gibi düşünün inanın o hafif yanma varya 5saniye sürüyo paniklemeyin 5 saniye sonra içinizde hissetmiyorsunuz.ohhhhh be çok şükür allahıma
Banada yardımcı olunnnn
:'(

Merhaba ben 15 günlük evliyim, ama bende ilişkiye girmekten korkuyorum. Panikliyorum o an gelince. Rahat edebilsem, ağrıdan korkmuyorum aslında. Vajinismus var mı bende bilmiyorum ama bir an önce korkumu yenmek istiyorum.

Kabullenmem zor oldu egzersiz yapmayı hiç istememiştim tabi sonunda mecburen başladım ama parmak hiç yapamadım dilatör egzersizi yaptım

X