Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Arkadaslar ben az once cok az bir on sevismeyle, kayganlastiricisiz penisi yarim alabildim. Aci sızı vs yok. Valla cok rahatim bide şu tam olsa cok iyi olacak. Hamilelik icin bu giris yeterlimi. Bazen bebek istiyorum bazende korkuyorum ya vajinusmus korkum yeniden ortaya cikarsa diye..

Yeterli hatta ucu giripte hamilr kalan arkadşaım var vajili. Ama yapma! Hazır oraya kadar gelmişsin hepsini yap. Bebek olur zaten inşaAllah

Yaa kızlar siz normal ilişkiye girmeye başladığınız zaman vajinin yenimesi size komik gelecek :) çünkü siz ne olsa sokarım içeri modunda olacaksınız. Acı değil keyif almaya bakın. Bu zamanla olacak ama olduğu zaman anlayacaksınız. Vaji yenilemez eğer gerçekten bittiyse. Ama yarım yamalak bitti ve bebek yaptıysan olur tabi..

bu hastalığı 1 yıl önce yenmiş biri olarak buraya yazmayı borç bilirim. daha önce böyle bir şey olduğunu bile bilmiyordum ama oraları geçicem direkt nasıl yendiğimi anlatıcam.
1) bu hastalığı asla ertelemedim ama takıntı haline de getirmedim. hastalığı yenmeye karar verdikten 15 dk sonra direkt parmak egzersizini denedim ve tek orta parmakta hiçbir sorun yaşamadım. ancak o dokuyu hissetmek hiç hoşuma gitmedi. 2yi bi türlü yapamadım ve yapmamaya karar verdim.
2) ben doktora gitmeyi hiç düşünmedim. çünkü doktorlardan, hastaneden, ilaçlardan nefret ediyordum ve bunun tamamen psikolojik bir şey olduğunu farkındaydım. bu yüzden TAMAMEN psikolojik odaklı ilerledim. bu noktada kendini tanımanız devreye giriyor kızlar. ben hastaneyi sevmediğim için kendimi daha fazla strese sokmamak adına tercih etmedim. mesela siz doktorlarla kendinizi daha güvende hissediyorsanız doktorları tercih etmelisiniz. lütfen kendinizi dinleyin. az önce de yazdığım gibi doğal olarak herhangi bir ilaç da almadım. ben ilaçların da tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü.
eğer siz parmak egzersizi yapabiliyorsanız eşinizin de yapmasına izin verin. şimdi geleyim ayrıntılarına ancak özetleyerek anlatıcam bunu aşmak uzun süre aldı.
3) ZAMANLAMA! bence en önemli etkenlerden biri de bu. ben her sabah bu hastalığı yenicem diye uyanıyordum. YANLIŞ. ben bugün güzel vakit geçiricem diye uyanın, sevdiğim insanı istiyorum diyin bu ayıp bir şey değil. amacınız hastalığı yenmek, çocuk yapmak olmamalı. güzel vakit geçirmek olmalı. özellikle ön sevişme yaşarken bunu tamamen aklınızdan çıkrmaya çalışın, ne kadar hoş hissetttiğinizi düşünün buna odaklanın. acele etmeyin.
4) KAYGANLAŞTIRICI! evet kayganlaştırıcı hariç hiçbir şey kullanmadık. bunu penise, ve parmağınızla vajinanınızın içine dışına her yerine sürün.
bundan sonrası aşama aşama ilerledi. önce çok az, sonra başı, sonra yarısı, sonra tamamı ve zamanla da pozisyonlar artıp son buldu.
5) KONTROL SADECE SİZDE OLMAMALI! benim en büyük problemlerimden biri de buydu çünkü normal hayatımda da kontrol manyağım. ama cinsel birleşme tek kişilik değil, kontrol altına alabileceğiniz bir şey hiç değil. burda siz yapamadığınız anda eşinizi yönlendirin. yavaş yavaş ittir deyin ne bilim bi şeyler deyin işte:) ve korkmayın. emin olun sizin canınızın yanmasını o da hiç istemiyor ve zaten dur dediğiniz anda duracak. yine de durdurmayın:)
6) ACI! emin olun bu en son dert etmeniz gereken şey çünkü acı bile denmez. sadece bir ''his.'' canınız acımayacak size kız kardeş sözü:) zaten en fazla ne olabilir ki? ölecek haliniz yok arkadaşlar...
bu hastalığı ben üstteyken aştım bu arada bu da dip not olsun. ancak bu benim yöntemim yukarda da yazdığım gibi kendinizi dinleyin. siz en rahat nasıl hissediyorsanız, en çok nasıl hoşunuza gidiyorsa öyle deneyin. çünkü bu tamamen kişisel bir şey ''olması gereken'' değil.
benim deneyimim bunlardı... hastalığı araştırırken burayı çok okudum çünkü çok fayda sağladı. ancak yeterli bilgiyi aldıysanız artık burayı okumayı da bırakın bence. çünkü amacınız artık hastalığı yenmek olmamalı zaten siz de her şeyi ezberlemişsinizdir diye düşünüyorum:)

Arkadaslar ben hala penisin yarisini alabiliyorum. Bide ilk giriste hala zorlaniyorum penisin yarisina kadar girdikten sonra rahatim sonraki gel gitte beni rahatsiz etmiyor ama daha fazla ilerlemiyor. Sorum şu penis icerideyken gel git asamasinda sıkıp gevsetmek gerekiyormu. Ben kendi halimde oylece kalakaliyorum. Bu konuda yardimci olacak varsa tavsiyelerinize uymaya calisacagim bidee bu ilk giris esnasindaki oyalanmayi minimuma indirmek icin birlesme oncesi aparat kullanmiyorum ilk iki denememde oyle yapmistim cuk diye girmisti penis. Yine ayni sekilde mi devam etsem... Bide kayganlastiriciyida biraktim artik onunda mi etkisi var bilemiyorum

Eğer yeterince ıslammıyorsan kayganlaştırıcı kullanabilirsin. Bu sadece vajililer için üretilen bişey deil sonuçta. :) kuru olduğu için zor giriyor ilk girişte sonra ıslanıp iç boğumların açılınca normale dönüyor. Zamanla o ilk girişteki baskıyıda sevmeye başlayacaksın. Şuan acı gibi geliyor sadece. Tamamen algı meselesi. Ön sevş. süresini arttırabilirsin iyice ıslanman için. Ama bence kayganlaştırıcı kullanmak çokta sıkıntılı bişey değil.

Tesekkur ederim canim... Peki penis icerideyken vajinayi kasip gevsetmek gerekiyormu

Oncelikle Rabbim saglicakla bebeginizi kucaginiza almyi nasip etsin . Gercekten cok sevindim ama bu vajina yonu olarak attginz linkten bisey cikmiyor bulamdm ama

Oncelikle Rabbim saglicakla bebeginizi kucaginiza almyi nasip etsin . Gercekten cok sevindim ama bu vajina yonu olarak attginz linkten bisey cikmiyor bulamdm ama

Amin inş. Tez vakitte sizede nasip etsin Rabbim bu illetten kurtulup.

O link çok eski olduğundan açılmıyor. Ama google görsellerden vajina yönü yazarsanız çıkar. Vajina yönü aşağı doğrudur. Yani sırt üstü yatıp bacaklarınızı karnınıza doğru kırdığınızda popoya doğru bir yön. Arkadaya doğru. Eğer öne doğru penisi zorlarsanız idrar deliğine doğru yaklaşırsınız ve hangi kadın olsa acıma hissi duyar. Vajina yönünü bilirseniz acı vs olmaz. Zaten alınca pens otomatik yolunu bulur. :)

Gülüm sen yeni anne adayisin insallah rabbim.kucagina almayi.nasip etsin sana bişey sormak istiyorum. Bende vajinusmus hastasıydim kendi gayretimle evde yendim kurtuldum cok şükür hatta gebelikte yasadim ama dis gebelikti saglikli degildi yani. Tekrar dusunmeye basladik şimdi sey diyorlar ya genelde iste iliski bittikten sonra hemen ayağa kalkmayin biraz uzanın ayaklarinizi dikin falan diye de bi inanış var sen bunlari yaptin mi hiç canim benim

Ben 30 Ocak 2019 da foruma girip “ben bunu yeneceğim” demiştim. Ağlayan gözlerle tavsiyeleri ve başarı öykülerini okumuştum. Sonra 26 Şubat 2019 günü “yendim” diye yazdım buraya. 1 aydan daha kısa bi zamanda. Çünkü buraya kararla yazdığım gün aslında kolları sıvamıştım.

Ve bu hikayem birçok kişiye ışık oldu. Özelden yardım ettim detaylı birçoğuna. Ve geneli başarıya ulaştı.

Şimdide tekrar siteye girme gereksinimi duydum. Çünkü hamileyim. :) Eski bir vajinismuslu olarak şunu söyleyebilirim ki hayatınız değişecek. Ve asla bu kötü günlerinizi hatırlamayacaksınız.

Herkes başarabilir. Tekrardan hikayemi ve yöntemlerimi paylaşıyorum.

Amin canım benim cümlemizin inşaAllah Evet biliyorum denedim bende. Yani zor bişey değil ilişkiden sonra bi 20 dk kadar ayaklarını dikiyorsun hemen ayağa kalkarsan akıyor ya ondan. İhtimali arttırmak için. Ben garanti olsun diye 45 dk falan duruyordum Bende göbek düşüklüğü de vardı. Önceleri kaç ay olmadı sonra göbeğimi taktırdım oldu hamdolsun.

En kısa zamanda sende güzel haberler alırsın inş sağlıklı sıhatli bi bebiş

Aminnn bende ayaga kalkıyorum hemen en fazla 5 dakika uzaniyorumdur bu hamilelik ihtimalini azaltir mi dersin bende de var gobek düşüklüğü

Aminnn bende ayaga kalkıyorum hemen en fazla 5 dakika uzaniyorumdur bu hamilelik ihtimalini azaltir mi dersin bende de var gobek düşüklüğü

Yani azaltır ama yat dinlen ne acelen var cnm :) göbek düşüklüğü çok büyük bir sorun. Bizim bi yakınımızın 3 yıl korunmasız bebeği olmadı. Tüm testlere gittiler sağlıkta sorun yok. Ama olmuyordu. Göbeği düşükmüş taktırdı hemen hamile kaldı. Geçen 3 yılıma yanıyorum diyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…