- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 33
aynen öyle canm yaaa...yendiğim için içmde bi korku yok artık sadce terddt var ama esskisi gibi yapmaktan istemekten kaçınmıyorum öncedn denemedgmiz gün stresli olmazdmm ama gündz eşmle konşup akşam deneyelm dedysek o gün geçmezdi=)))ama şmdi öle değil ramazn btsede reglmde bi bitsede denesk diyormmMart ayında yenilmesi avantaj biz sweethome la nisanın sonunda yendik tam ramazana denk geldi ondan sıkıntı yaşadık. Martta yeseydik alışırdıl şimdiye kadar
zaten şmdi tekrr başlaynca spreyi ilk 2 sefrde falan yine kullanıcam riske atmicamYanlız bir anda alışılmıyor bu kadar süreye rağmen ufak bir tedirginliğim var ama bi kere oldumu olacağına inandığın için devamı geliyor sadece insan ara verdi mi biraz daha zorlandığına şahit oldum o yüzden Ramazan’da da fırsat bulmak gerekli diye düşünüyorum
İşte bazı sorunlar oldu bizim ve benim eşim vardiyalı çalışıyor herkes ister denemek.tabiki araya regl bile girse endişe duyar insan ama ramazanda normal evliler bile sıkıntı yaşıyor okuyorum bizim sıkıntı yaşamamız normslYanlız bir anda alışılmıyor bu kadar süreye rağmen ufak bir tedirginliğim var ama bi kere oldumu olacağına inandığın için devamı geliyor sadece insan ara verdi mi biraz daha zorlandığına şahit oldum o yüzden Ramazan’da da fırsat bulmak gerekli diye düşünüyorum
Aynen canm umuyormki halledicezİşte bazı sorunlar oldu bizim ve benim eşim vardiyalı çalışıyor herkes ister denemek.tabiki araya regl bile girse endişe duyar insan ama ramazanda normal evliler bile sıkıntı yaşıyor okuyorum bizim sıkıntı yaşamamız normsl
Merhaba, işte tam o anda hırsla olacak diyip çekilme. İnan bu mu diyeceksin. Hiçbir şey yok korkacak.Merhaba . Bende parmagimi 2 parmagimi rahat sokuyorum . Ama p... girecegi zaman kendimi cok kasiyor ve canimin acidigini hissedyrum hemen geri itiyrum esimi p... konusunu yenemiyorum nasil yenebilirim bilmyrum cildiracak gbi oluyrum
Merhaba iyi bayramlar ... Tam o sırada kendimi geri çekiyorum çünkü vajinm patlıcak gibi hissdyrum krem de fayda etmiyo sözde uyuşturuyor ama ramazan bitti tam gaz çalışmaya başlıcam . Inşallah artık başarırım ve Rabbim evlat sahibi olmamıza yardım edrrMerhaba, işte tam o anda hırsla olacak diyip çekilme. İnan bu mu diyeceksin. Hiçbir şey yok korkacak.
Merhaba bende ayni sorunlari yasiyorum bu sprey ne oluyo yardimci olurmusunuz banadaEvet dun cubugun girdigi yere kadar ileriye sıktım 2 tane sonra cıkarken 1 tane sıktım. Sonra aparat vardi onla 1 2 gir cık yaptım. Sonra aparati birz kalinlastrp yaptim hic kasılmadıgım anda p.p. yi denedik.Tabi boyle olunca biraz sertlesmede problem oldu ama. O durumda bile sonuna kadar girmesine 3 4 cm kalmisti sadece baskı hissettim. Hic sıkmadım ama genisletmek icin ıkınmadımda sadece sıkmamakla bu kadar rahat girdi Allahim inanamiyorum. Allah razi olsun hepinizden ben 1 2 defa daha spreyle deneyip sonra bırakayım ozmn. Umarım problem yasamam
Merhaba. Dis doktorlarinin igne vurmadan once uyusturmak icin yaptigi sprey. Bende faydasini gordum. 1 kere denedim ama adet ve bayram girdi araya o yuzden bugun yarin deneyecegim tekrar. Mutlaka kullanin cunku sifir tedirginlik oluyor. Kasilma ihtiyaci duyulmuyor. Ne kadar dogru bilemiyorum ama boyle 3 4 iliskiden sonra spreysiz denemeyi dusunuyorumMerhaba bende ayni sorunlari yasiyorum bu sprey ne oluyo yardimci olurmusunuz banada
Yaparsınız, patlar mı hiç. O baskı kendimizi sıktığımız için oluyor. İnşallah aşarsınız kısa sürede ve evlat sahibi olursunuzMerhaba iyi bayramlar ... Tam o sırada kendimi geri çekiyorum çünkü vajinm patlıcak gibi hissdyrum krem de fayda etmiyo sözde uyuşturuyor ama ramazan bitti tam gaz çalışmaya başlıcam . Inşallah artık başarırım ve Rabbim evlat sahibi olmamıza yardım edrr
Bugün kadın doğuma gittim normal kontrol için mesela . Oda bisey mi soktu yada bakmak için genişletmeye mi calsti napti bilemyrum çok canım acıdı eşime yaptığım gbi ondada geri cekiverdim kendimi . Canımın çok acıdıgni hissedyrum ha biraz daha acıdı sonra sızısı bile kalmadı ama işte o anlık korkumu yenemyrum . Spreyle denicem bide inşallah olur. Temennimiz içinde ayrıca teşekkür edyrum rabbimin de izniyle inşallahYaparsınız, patlar mı hiç. O baskı kendimizi sıktığımız için oluyor. İnşallah aşarsınız kısa sürede ve evlat sahibi olursunuz
İnşallahBugün kadın doğuma gittim normal kontrol için mesela . Oda bisey mi soktu yada bakmak için genişletmeye mi calsti napti bilemyrum çok canım acıdı eşime yaptığım gbi ondada geri cekiverdim kendimi . Canımın çok acıdıgni hissedyrum ha biraz daha acıdı sonra sızısı bile kalmadı ama işte o anlık korkumu yenemyrum . Spreyle denicem bide inşallah olur. Temennimiz içinde ayrıca teşekkür edyrum rabbimin de izniyle inşallah
26 Şubat 2018 tarihinde yazdığım bu hikayem birçok vajinismuslu arkadaşıma umut olmuştu. Buradan güzel insanlarla tanıştık. Destek oldum hep. Birçoğu yendi.
Şimdi buraya eski bir vajinismuslu, yeni hamile olarak yazıyorum. :) Yeterki inanın. Tekrar okumanız dileğiyle. Dua eder, dua beklerim. :)
Değerli arkadaşım, öncelikle belirtmek isterim ki sanki kan bağım olan bir insanın haberine sevinircesine sevindim hamilelik haberinize, ve bu vajinusmus illetinden kurtulmanıza. Darısı başıma. Dualarımda yer vereceğim şahsınıza, sizde şahsıma yer veriniz. Ziira gerçekten psikolojim allak bullak vaziyette ve evliliğimde
Merhabalar, vajinusmus illeti ile hayatı, ruğ sağlığı darmadağın olmuş biri olarak bu spreyin ismini öğrenebilirmiyim acaba. Belki bi çareEvet dun cubugun girdigi yere kadar ileriye sıktım 2 tane sonra cıkarken 1 tane sıktım. Sonra aparat vardi onla 1 2 gir cık yaptım. Sonra aparati birz kalinlastrp yaptim hic kasılmadıgım anda p.p. yi denedik.Tabi boyle olunca biraz sertlesmede problem oldu ama. O durumda bile sonuna kadar girmesine 3 4 cm kalmisti sadece baskı hissettim. Hic sıkmadım ama genisletmek icin ıkınmadımda sadece sıkmamakla bu kadar rahat girdi Allahim inanamiyorum. Allah razi olsun hepinizden ben 1 2 defa daha spreyle deneyip sonra bırakayım ozmn. Umarım problem yasamam
Spreyin ismi lütfen?zaten şmdi tekrr başlaynca spreyi ilk 2 sefrde falan yine kullanıcam riske atmicam