Yeni atlatabilmişken sık sık denemeye yanaştır eşini canım. Ben de yeni yendim ve öyle yaptım inan gün geçtikçe daha iyi oluyor süreç. Ağrıların normal çünkü yeni yenmişsin aynı şekilde bende de oluyor. Gece yatınca sanki zonkluyor hatta.Kızlar geçtigimiz hafta ben de yendim fakat şöyle bi sıkıntım var
Git gelde kasıgımda ağrı oluyor sağ kasık özellikle batma gibi
Birde sık sık deneyemiyoruz nedense eşim cok yanasmıyor 2-3 güne 1 normalmi
Muhtemelen kendin bozmuşsundurArkadaşlar merhabalar bende egzersizler sonunda dün denedim bir kısmı girdi ama kanamam oldu ara ara ama fazla değil şimdi bile lekelenmeler var yaşayan oldumu böyle
Egzersizler den 2 gün sonra denedimMuhtemelen kendin bozmuşsundur
Nasıl korunuyorsunuzYeni atlatabilmişken sık sık denemeye yanaştır eşini canım. Ben de yeni yendim ve öyle yaptım inan gün geçtikçe daha iyi oluyor süreç. Ağrıların normal çünkü yeni yenmişsin aynı şekilde bende de oluyor. Gece yatınca sanki zonkluyor hatta.
Evet benimde öyle olmustu hatta 3-4 gğn devam etti az azArkadaşlar merhabalar bende egzersizler sonunda dün denedim bir kısmı girdi ama kanamam oldu ara ara ama fazla değil şimdi bile lekelenmeler var yaşayan oldumu böyle
Bebiş istiyorum ben :)Nasıl korunuyorsunuz
Ağrı olmasına rağmen devam ettiniz mi çalışmaya şu anda tamamiyle yendiniz miEvet benimde öyle olmustu hatta 3-4 gğn devam etti az az
Evet tamamiyle yendim Ağrı da cok degildi batma gibi bi ufak rahatsızlık hissi oda geçti şuan :) keyif aşamasındayım çok şükürAğrı olmasına rağmen devam ettiniz mi çalışmaya şu anda tamamiyle yendiniz mi
Şükürler olsun darısı başımıza ınsalalhEvet tamamiyle yendim Ağrı da cok degildi batma gibi bi ufak rahatsızlık hissi oda geçti şuan :) keyif aşamasındayım çok şükür
Yardımcı olurmusunuz??arkadaşlar merhaba ben sizleri sürekli buradan takip ettim gizliden gizliye:) 5 yıllık vajinismus hastasıydım taa ki iki gün önceye kadar:) şimdi çok mutluyum bu illetten kurtuldugum için bende sizinle aynı duyguları fazlasıyla paylaştım çok yıprandım çok yoruldum özellikle çevrenin çocuk beklentileri işin içine girince herkesten kaçtım diyebilirim bunu kimseyle paylaşamadım en yakınlarım da dahil olmak üzere kendime söz vermiştim bu durumdan kurtulursam bu durumda olan herkese yardımcı olacagıma dair inanın bir gram agrım sızım olmadı inanın çok açık ve net söylüyorum dünyanın en kolay şeyiydi:) şimdi eşimle tüm yıllarımıza acıyoruz ve gülüp geçtik bu muydu diyorum iki gündür bunun için mi 5 yıldır bekledik inşallah en kısa zamanda hepiniz atlatırsınız mutlu günler :)