Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Bende 4 aylık evliyim ve parmak egzersizi yapabiliyorum penis yarısından biraz fazla alıyorum sonra aşırı yanmadan dolayı bırakıyorum nasıl yapabilirim yardımcı olan var mı

Bende aynı şekilde zor bela p.. bası alabildim ama sonra yanmadan cok bi ağrı oluyor ilerletemiyorm kesinlikle
Egzersizdede 2 parmak rahat oluyor ama git gelde rahat deglm

Bu yanma hissi pozisyona bağlı olarak da oluşuyor. Eşiniz de muhtemelen kendini kasıyor ve tedirgin oluyorsa, açı olarak biraz yukarda kalınca o yanma ve acı hissi oluşabiliyor. Yağ sürerek deneyebilirsiniz belki daha rahat olur

Kızlar bir kaç saat önce başardım çok şükür İnan o zor gelen yerden sonra bir dakika dayansak sürekli nefes egzersizi yapsak oluyormuş nasıl bir mutluluk anlatamam . Yardımcı olmamı isteyen varsa yardım ederim seve seve çünkü çok yıpratıcı bir süreç

Kızlar geçtigimiz hafta ben de yendim fakat şöyle bi sıkıntım var
Git gelde kasıgımda ağrı oluyor sağ kasık özellikle batma gibi
Birde sık sık deneyemiyoruz nedense eşim cok yanasmıyor 2-3 güne 1 normalmi

Yeni atlatabilmişken sık sık denemeye yanaştır eşini canım. Ben de yeni yendim ve öyle yaptım inan gün geçtikçe daha iyi oluyor süreç. Ağrıların normal çünkü yeni yenmişsin aynı şekilde bende de oluyor. Gece yatınca sanki zonkluyor hatta.

Arkadaşlar merhaba ben de 9 aylık evliyim. Daha yeni yendim bunu ve kendi çabalarımla. Size ben yendiysem herkes yener gibi bir cümle kullanmayacağım ama ben panik bozukluğu rahatsızlığı olan bir insanım kendi reflexlerimi çok kontrol edemeyen biriyim yani. Arkadaşlar önce şunu unutmayın bu vücut bu beden sizin o size değil siz ona hükmedeceksiniz. Ben hiç yapamıyordum canım acayip yanıyordu. Eşimi sürekli ittiriyodum gitmediğim doktor kalmadı. Sonra dedim bu beden benim buna ben hükmedecem. Aldım aynayı işaret parmağımı denedim karnımı şişirerek nefes alıp ağzımdan vererek içeriye aldım sonra baktım orası 4dönümlük arazi resmen o kadar geniş bir yer. Sonra işaret parmağımı çıkarıp orta parmağımın ucunu yerleştirdim biraz girdirdikten sonra yanına işaret parmağımı iliştirdim girecek girmeli o o oraya girecek diye diye kendimi rahatlatarak onu da başardım daha sonra ikisini çıkarıp üç parmağı denedim o da oldu eşimle de akşam ben üstte sırtım ona dönük vaziyette yavaş yavaş nefes alarak ama asla vazgeçmeyerek aldım bir baktım ağrısız sızısız içeride. Arkadaşlar acı yok ağrı yok bu beynimizin oyunu önce kendinize güvenin. İnsan yaradılışında bu tabiata sahip olarak yaratılıyor zaten. Anormallik bizde değil anormallik beynimizin bize oynadığı oyunda. Daha fazla sizi yıpratmasına izin vermeyin. Biraz uzun oldu ama bunun bunalımın depresyonunu fazlasıyla yaşamış bir insanım eğer faydam olursa ne mutlu sormak istediğiniz bir şey olursa lütfen sorun çekinmeyin yeter ki yenin

Arkadaşlar merhabalar bende egzersizler sonunda dün denedim bir kısmı girdi ama kanamam oldu ara ara ama fazla değil şimdi bile lekelenmeler var yaşayan oldumu böyle

Nasıl korunuyorsunuz

arkadaşlar merhaba. vaginismustan dertli birsürü kadın vardır fakat benim kadarı var mıdır bilmiyorum. bir gün hep buraya bu satırları yazmayı hayal ettim. şu an 2. evliliğimi yaptım. ilk evliliğim 3 yıl sürdü vaginismus yüzünden bitti. şu an 2. evliliğimde yolunda giden bir cinsel hayatımız var. meğer yıllarca düşünüp hayatımı kararttığım bu illetten kurtulmak çok kolaymış. bir sürü arkadaşın yazdığı gibi iş sadece beyinde bitiyor. azmetmek ve yılmadan parmak egzersizlerini uygulamak. olmasa bile kendinizi üzmeden kendinize moral vererek uygulamaya devam etmek. kendinizi rahat bırakmaya çalışın biliyorum ilk başta çok zor ama bu düşünceyi kafanıza yerleştirin,derin nefesler alın. eşinizin de size destek olması gerekiyor tabiki. benim eşim ilişki sırasında bile bana telkin vererek destek olmaya çalıştı. hangi pozisyonda rahat hissediyorsanız eşinize söyleyin ve derin nefes alarak yapın. biz ben üstteyken daha rahat olmuştu. kendim kontrol edebilmiştim. biraz zeytinyağı sürerek denemiştik. eğer bir kere olursa başardığımızda dünyanın en mutlu insanı bendim. yorulmadan denemeye devam edin. tek yapacağınız şey kendinizi serbest bırakmak. Allahım beni kurtardı herkesi kurtarır inşallah.

Yardımcı olurmusunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…